Partneriniz ilk seks yaptığınızda erken boşalma yaşıyor
-
Автор темыKral Kuş
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Partneriniz ilk seks yaptığınızda erken boşalma yaşıyor
Hanımlara soru: Partnerinizin başına böyle bir utanç gelse tepkiniz, duygularınız ve en önemlisi davranışlarınız ne olur? Uzun zamandır bu seksi bekliyordunuz, hatta belki bu duyguları ve birdenbire böylesine bir sıkıntıyı. Sizinle seks yapmak için uzun süre beklemek ve uzun ön sevişme, genç adamınızı o kadar tahrik etti ki, sadece penisini sokarak geldi. Ona ikinci bir şans verir misin? Yoksa başka bir zaman deneyecek misin? Veya bundan sonra bile yalnızca başka bir partnerle mi?
- These users thanked the author Kral Kuş for the post:
- Aşka Dokunmak
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 390
- Registered for: 2 years 1 month
Cevap: Partneriniz ilk cinsel ilişkide erken boşaldı
Buna utanç bile denilebilir mi? Genç yaşta aşırı heyecanlanmak bile oldukça mümkündür. Benimki de birlikte geçirdiğimiz hayatımızın şafağında buna sahipti. Ne yani, ondan sonra boşanacak mısın? Biraz bekleyin, birbirinizi okşayın ve zaten uzun olan ikinci yaklaşıma hazır olacaksınız. Sonuçta erkeğin okşamaya devam edecek hem elleri hem de ağzı vardır. Ve elbette, hiçbir durumda bunu suçlamamalısınız, bu tür kompleksler yaratabilirsiniz ve hayatınızın geri kalanında acı çekersiniz.
- These users thanked the author Murena0314 for the post (total 12):
- Bacakları seviyorum, Eustace, Venüs, Yün, Kral Kuş, Aşka Dokunmak, alex56, Natalie, Biyel kolu, PrematüreDöl, Tatlı biber, Fargal94
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
İlk partnerim ayrıntılara girmedi, sadece beni sırtüstü çevirip üstüne oturdu.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Böyle durumlar vardı, ama yanımda genç bir adamın olduğu ilk zamanı hatırlıyorum, dürüstçe bunun ilk seferi olduğunu itiraf etti, kendimi zaten deneyimli sayıyordum ve eğer hafızası beni yanıltmıyorsa, boşalmadan önce bile... olmuş. Onu sakinleştirdi ve öptü... Ama yine başaramadı, neredeyse ağlayacaktı. Ama sonra her şey yolunda gitti. Bu olaydan 10 yıl sonra onunla tanıştım, hatırladık ve güldük. Pilot oldu ve büyük yolcu uçaklarında uçtu.
Evet eşim ve ben (onun için ilk kadın bendim) o bana girer girmez ilk kez döküldük ve korktuk, üzüldük. . Bunu çok sakin bir şekilde kabul ettiğim ve sık sık hatırladığım için bana çok minnettardı.
Evet eşim ve ben (onun için ilk kadın bendim) o bana girer girmez ilk kez döküldük ve korktuk, üzüldük. . Bunu çok sakin bir şekilde kabul ettiğim ve sık sık hatırladığım için bana çok minnettardı.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 9):
- Murena0314, Alice, Sibiryak89, Kral Kuş, Aşka Dokunmak, Natalie, Biyel kolu, Denach, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 3 months
Bir erkeğin bir saat boyunca üzerime üflemesinden ve boşalmamasından artık hoşlanmıyorum. Ve eğer bunu her zaman yapıyorsa, o zaman bu zaten ayrılmayı düşünmek için bir nedendir. Yarım saat maksimumdur ve daha fazla ise istisna olarak. Seksin her saati berbat.
Eh, pek çok erkek için ilk defa bu kadar hızlı. Benim için önemli değil.
Eh, pek çok erkek için ilk defa bu kadar hızlı. Benim için önemli değil.
- These users thanked the author Venüs for the post (total 10):
- vesaire, Zorba Carrie, Sibiryak89, Murena0314, Kral Kuş, Aşka Dokunmak, alexey.bro, Natalie, sapık, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years
Öyleydi. Hiçbir şey olmamış gibi davrandı (ve kendi kendine şöyle düşündü: "Aman Tanrım 

). Uzanıp konuştuk. bir süre sonra tekrar denedik ve her şey yolunda gitti. Ama gerçekten de bir kalıntı vardı, hala hatırladığıma göre akşam kesinlikle mahvolmuştu.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- Sibiryak89, Kral Kuş, sapık
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years
Kızların beklendiği gibi hümanizm ve anlayış sergilediğini görüyorum. Erkeklerin aynı şekilde davranması pek olası değildir.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Kral Kuş, Tanya
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
, sonra rehabilite edildi, yaklaşık bir süre dinlendi 20 dakika ve doğru yaptım. Dürüst olmak gerekirse, bir bayanın morali bozulduğunda benim için zaten
üzerine düşünülmesi gereken bir şey olur.
Bunun olması bizim hatamızdı, bunlardan birini çarpıttım, çarpıttım, bu kırdı, direndi, tuttu ve aynı zamanda tamamen içeri girmedi, doldurduHooligan Carrie: ↑22 Dec 2023, 12:15 Kızların beklendiği gibi hümanizm ve anlayış sergilediklerini görüyorum. Erkeklerin de aynı şekilde davranması pek olası değil....
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- Mart, Xxxh
-
Автор темыKral Kuş
- En güçlü orgazm!
Gönderildi 57 saniye sonra:
Sibiryak89, "Gazze Şeridi"nin benzer konuyla ilgili bir şarkısı var - "yok uyanmak".
Dürüst olmak gerekirse öyle bir şey hatırlamıyorum, bu süreçte ön sevişme bir kız aniden boşalıyor ve hemen devam edemiyor... Ve hiç eşcinsel seks yapmadım, bu yüzden karşılaştırma yapmak benim için zor :zeki:Hooligan Carrie: ↑22 Dec 2023, 12:15 Kızların beklendiği gibi hümanizm ve anlayış sergilediklerini görüyorum. Erkeklerin de aynı şekilde davranması pek mümkün değil....
Gönderildi 57 saniye sonra:
Sibiryak89, "Gazze Şeridi"nin benzer konuyla ilgili bir şarkısı var - "yok uyanmak".
- These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 4):
- Zorba Carrie, Sibiryak89, Aşka Dokunmak, Fargal94
-
- Orgazm!
- Total posts: 699
- Registered for: 3 years
Prematüre sizce kaç dakikadır?
Belki de bayandır?
-
- En güçlü orgazm!
Bir noktada bu konu hakkında düşünmeyi bıraktım. Makul süre sınırı aşıldı; diz kuyruk kemiğinin altında...Sibiryak89: ↑22 Dec 2023, 12:48 Dürüst olmak gerekirse, bir bayanın morali bozulduğunda bu benim için zaten düşünülmesi gereken bir şeydir
- These users thanked the author Mart for the post (total 3):
- Sibiryak89, Biyel kolu, sapık
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Peki kimi davet ediyorsunuz? Karısı da dizini aştı....
- These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
- Sibiryak89, Natalie
-
- Orgazm!
- Total posts: 699
- Registered for: 3 years
Kral Zogu,
Neden bu soru ? Gönderilere bakılırsa erkek değilsin.
Genel olarak, ilk kez bir kadeh konyak veya bir kadeh şarap harika bir yoldur. Kaygıyı hafifletir ve sertleşme süresini uzatır. EMOJI seq="1f642" tseq="1f642 ">🙂 daha deneyimli yoldaşların tavsiyesi üzerine yaptığım tam olarak buydu.
Neden bu soru ? Gönderilere bakılırsa erkek değilsin.
Genel olarak, ilk kez bir kadeh konyak veya bir kadeh şarap harika bir yoldur. Kaygıyı hafifletir ve sertleşme süresini uzatır. EMOJI seq="1f642" tseq="1f642 ">🙂 daha deneyimli yoldaşların tavsiyesi üzerine yaptığım tam olarak buydu.
-
Автор темыKral Kuş
- En güçlü orgazm!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 288
- Registered for: 1 year 11 months
Bunun bir utanç değil, aşırı heyecanlı bir adamın normal bir tepkisi olduğu fikrine katılıyorum. İkinci evliliğimin çökmekte olduğu bir olayı hatırlıyorum, yeni tanıdıklar aramaya başladım ve kendisinden neredeyse 20 yaş küçük bir çocuğu baştan çıkardım. Bu ilk defa başıma geliyordu, ben de tedirgin oldum. Onun hakkında ne söyleyebiliriz? Öpüşürken, soyunurken her şey olması gerektiği gibi gidiyordu ve sonra fısıltıyla bana nefes verdi: Boşalacağım... Ve sözünü tuttu, avuçlarımın her yerine döküldü. Eğer sinirlendiysem, ama bir saniyeden kısa bir süre içinde bunun yerini kendimden bir tür zevk aldı - görünüşe göre erkekleri başka nasıl heyecanlandırabilirim. Çocuğu sakinleştirdim, nazikçe okşadım ve yarım saat sonra tekrar hazırdı. Bu arada ilk 5-10 dakika cinsel organlarınıza dokunmanıza gerek yok; erkekler orgazm olduktan sonra aşırı duyarlı olabilirler ve bu tür okşamalar zevk getirmez.
n(Bu olayı hemen hatırlıyorum sıcakta hala atıyor ve hatta belki yuvarlanmak istiyor)
n(Bu olayı hemen hatırlıyorum sıcakta hala atıyor ve hatta belki yuvarlanmak istiyor)
- These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post (total 13):
- Tanya, Kral Kuş, Çamur çekici, VoVa09, Ksenofon, 0dlb0, Natalie, Manfred, Venüs, Biyel kolu, Nick1979, sapık, Fargal94
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
Görünüşe göre şanslıydım: anlayan kadınlar vardı. Muhtemelen tecrübeyle bunun bir sorun olmadığını anlıyorlar. Bir keresinde sevişmeden bile gelmiştim. Kadın oldukça tombul, kalçaları ve göbeği yumuşaktı. Genelde kendimi ona bastırdım, iki hareket ve her şey aynı anda aktı. Hiçbir şey, Sonra her şey olması gerektiği gibi oldu.
- These users thanked the author Çamur çekici for the post (total 3):
- Aşka Dokunmak, sapık, Fargal94
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 198
Muhtemelen herkeste böyle durumlar olmuştur, hiç şikayet etmedim, yani aşırı heyecanlanıyorum, bazen ikinci kez heyecanlanmanıza yardımcı olacağım)
- These users thanked the author Lenok for the post (total 5):
- Sibiryak89, Ksenofon, Biyel kolu, sapık, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 3 months
2 dakika 50 saniye sonra gönderildi:
Böyle bir deneyimim yoktu... yani, olsaydı... Sakince karşılardım... eğer gerçekten genç ve ateşliyse, çabuk iyileşmesi zor olmayacak ve sonra her şey yoluna girecek)
Ne düşünmeliyiz ki?.. seks istemediğine göre?))Sibiryak89: ↑22 Dec 2023, 12:48Bunun olması bizim hatamızdı, bunlardan birini çarpıttım, çarpıttım, bu kırdı, direndi, tuttu ve aynı zamanda tamamen içeri girmedi, doldurduKızların beklendiği gibi hümanizm ve anlayış sergilediklerini görüyorum. Erkeklerin de aynı şekilde davranması pek olası değil...., sonra rehabilite edildi, yaklaşık bir süre dinlendi 20 dakika ve doğru yaptım. Dürüst olmak gerekirse, bir bayanın morali bozulduğunda, benim için zaten düşünecek bir şey var
![]()
2 dakika 50 saniye sonra gönderildi:
Böyle bir deneyimim yoktu... yani, olsaydı... Sakince karşılardım... eğer gerçekten genç ve ateşliyse, çabuk iyileşmesi zor olmayacak ve sonra her şey yoluna girecek)
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
- Sibiryak89, Christmas_Christmas, Aşka Dokunmak
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 2 months
Neredeyse tüm erkekler bunu gençliklerinde yaşadı. İlk defa kırk dakikadan fazla denedim. Sonra tam tersine hızla ateş etmeye başladı. Bundan asla rahatsız olmadım. Ortaklar hiçbir zaman herhangi bir iddiada bulunmadı. Hatta bazıları adamı bu kadar heyecanlandırmalarından memnundu. Erkeklerin çalışma aracı olarak birden fazla penisi vardır. Eller, dudaklar ve dil. Ayrıca gençliğin başka bir özelliği daha var - hızlı iyileşme.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 207
- Registered for: 1 year 5 months
Bu sadece genç erkeklerin başına gelmiyor, itiraf edin) Öyle düşünüyorum. Kesinlikle gülmezdim. Bu, partnerimin beni o kadar çok istediği ve artık kendini tutamadığı anlamına geliyor. Hayat bununla bitmiyor. Bir erkeğin bir kızı mutlu etmenin başka yolları vardır.
- These users thanked the author Natalie for the post (total 8):
- Manfred, Kral Kuş, Venüs, Biyel kolu, Aşka Dokunmak, Nick1979, PrematüreDöl, Fargal94
-
- En güçlü orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
Tabi bir sisteme dönüşmediği sürece...
Ne?!! Boşanmak?!!! Siz de bir tane bulabilirsiniz. tam tersine bir kadın bir erkeği bu şekilde tahrik ettiği için gurur duymalı.
Tabi bir sisteme dönüşmediği sürece...
- These users thanked the author Mart for the post:
- Sexdemon2010
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
Böyle hikayelere imreniyorum. Çocukluğumda sünnet olduktan sonra, cinsel aktivite sırasında hiç penetrasyondan gelmedim, her şeyi bitirmek zorunda kalıyorum.
- These users thanked the author Miyop for the post (total 2):
- Sexdemon2010, sapık
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 19
Uzun görüşlü, sorun bu değil. Aksi takdirde sünnetli nasıl çoğalır? Ben de sünnetliyim. Biraz tavsiye ister misin? Bir süreliğine saçmalamayı bırakın. Bir refleks geliştirdiniz
- These users thanked the author düşkapanı for the post (total 3):
- alexey.bro, sapık, Fargal94
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 3 years 6 months
Bu bana her zaman oluyor ve ancak penisin içindeki sinirler kesildiğinde ameliyatla düzeltilebilir. Bunu öğrendiğimizde eşimin beni boşanma tehdidiyle zorlayacağından korktum. Ama parmaklarımdan ve dilimden boşalmayı sevdiğini ve kafamı hassasiyetten mahrum bırakmayacağını söyledi.
- These users thanked the author PrematüreDöl for the post:
- sapık
-
- Orgazm!
- Total posts: 923
- Registered for: 1 year 6 months
Bir tür saçmalık, görünüşe göre bir tür saçmalığın var. sorunlu kafaUzun görüşlü: ↑04 Jan 2024, 18:58 Ama bu tür hikayeleri kıskanıyorum. Çocukluğumda sünnet olduktan sonra, cinsel ilişki sırasında hiç penetrasyondan gelmedim, her şeyin tamamlanması gerekiyor.
-
- Flört etmek
Başın hassasiyeti azalıyor, sünnet derisi olmadan daha kaba hale gelir. Benim için en azından oral seks sırasında ısırın, hatta tırnaklarınızla yakalayın - tam olarak. "Diş" sorununa aşina değilim. Kendiniz için kesin ve ne olduğunu öğreneceksiniz.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- Registered for: 2 years 4 months
Sünnet hakkında: 10 yılı aşkın süredir düşünüyorum ama etkisinin farklı olduğu ve kesinlikle PE’ye karşı bir garanti sağlamadığı ortaya çıktı. Tıpkı HPG’nin övülen denervasyonu gibi - birçok kişi için 6 ay sonra (iyileşme süresi) her şey geri gelir ve tekrar yapılır.
2 kez olumsuz tepki gördüm:
1) biri doğrudan gücendi ve hemen işini bitirdi;
2) diğeri "peki, sen çok hızlısın" dedi - ve bu zaten iyice berbattı, 1,5 saatlik seksten sonra, sadece prezervatifsiz olduğu için çok çabuk ağzına sızdırdı.
2 kez olumsuz tepki gördüm:
1) biri doğrudan gücendi ve hemen işini bitirdi;
2) diğeri "peki, sen çok hızlısın" dedi - ve bu zaten iyice berbattı, 1,5 saatlik seksten sonra, sadece prezervatifsiz olduğu için çok çabuk ağzına sızdırdı.
-
- Orgazm!
- Total posts: 923
- Registered for: 1 year 6 months
Ne olduğunu biliyorum ama bu tür sorunlarla karşılaşmıyorum.. sen Muhtemelen kuru sürdüğünüz yerdeki nasırları ovuşturdum)
-
- Flört etmek
Bunun hassasiyet eksikliğiyle nasıl bir ilişkisi var? ?aleksey.bro: ↑06 Jan 2024, 11:01 muhtemelen oradaki nasırları ovmuşsunuzdur ve kuru sürüyorsunuzdur)

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
- Registered for: 2 years 6 months
Ben gençken bu oldukça sık oluyordu, hormonlar pompalanıyordu, şiddetli aşırı uyarılma. Bu nedenle, çoğu zaman sadece ilk penetrasyondan değil, aynı zamanda ön sevişme sırasında da geldim. Prensip olarak tüm kızlar bu durumdan memnundu ve bunun aşırı uyarılmadan kaynaklandığını anladılar. Ve kural olarak her zaman ikinci bir yaklaşım vardı.
Evet, bu şimdi bile oluyor, ama çok nadiren ve eğer gerçekten çok heyecanlıysam, ön sevişmeden ya da birkaç sürtüşmeden boşalabiliyorum.
- These users thanked the author Nick1979 for the post (total 3):
- alexey.bro, Natalie, Fargal94
-
- Orgazm!
- Total posts: 799
İlk erkek arkadaşım böyle bir utanç yaşadı. Ne yazık ki, bekaretimi almak için ikinci bir şansı ahlaki açıdan değerlendiremezdim.
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: biseksüel
Neden bu kadar kategorik bir görüş?Hooligan Carrie: ↑22 Dec 2023, 12:15 Kızların beklendiği gibi hümanizm ve anlayış sergilediklerini görüyorum. Erkeklerin de aynı şekilde davranması pek mümkün değil....
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
Bu, olayın ne kadar zaman önce olduğuna bağlı seks gerçekleştiSevgiye Dokun: ↑23 Dec 2023, 10:26 Bunun bir utanç değil, aşırı heyecanlı bir adamın normal bir tepkisi olduğu fikrine katılıyorum. İkinci evliliğimin çökmekte olduğu bir olayı hatırlıyorum, yeni tanıdıklar aramaya başladım ve kendisinden neredeyse 20 yaş küçük bir çocuğu baştan çıkardım. Bu ilk defa başıma geliyordu, ben de tedirgin oldum. Onun hakkında ne söyleyebiliriz? Öpüşürken, soyunurken her şey olması gerektiği gibi gidiyordu ve sonra fısıltıyla bana nefes verdi: Boşalacağım... Ve sözünü tuttu, avuçlarımın her yerine döküldü. Eğer sinirlendiysem, ama bir saniyeden kısa bir süre içinde bunun yerini kendimden bir tür zevk aldı - görünüşe göre erkekleri başka nasıl heyecanlandırabilirim. Çocuğu sakinleştirdim, nazikçe okşadım ve yarım saat sonra tekrar hazırdı. Bu arada ilk 5-10 dakika cinsel organlarınıza dokunmanıza gerek yok; erkekler orgazm olduktan sonra aşırı duyarlı olabilirler ve bu tür okşamalar zevk getirmez.
n(Bu olayı hemen hatırlıyorum o sıcakta hala atıyor ve hatta belki de yapmak istiyor)
-
Автор темыKral Kuş
- En güçlü orgazm!
Erkek mi, kadın mı?Tatlı biber: ↑06 Feb 2024, 15:25Bu, seksin ne kadar zaman önce olduğuna bağlı gerçekleştiBunun bir utanç değil, aşırı heyecanlı bir adamın normal bir tepkisi olduğu fikrine katılıyorum. İkinci evliliğimin çökmekte olduğu bir olayı hatırlıyorum, yeni tanıdıklar aramaya başladım ve kendisinden neredeyse 20 yaş küçük bir çocuğu baştan çıkardım. Bu ilk defa başıma geliyordu, ben de tedirgin oldum. Onun hakkında ne söyleyebiliriz? Öpüşürken, soyunurken her şey olması gerektiği gibi gidiyordu ve sonra fısıltıyla bana nefes verdi: Boşalacağım... Ve sözünü tuttu, avuçlarımın her yerine döküldü. Eğer sinirlendiysem, ama bir saniyeden kısa bir süre içinde bunun yerini kendimden bir tür zevk aldı - görünüşe göre erkekleri başka nasıl heyecanlandırabilirim. Çocuğu sakinleştirdim, nazikçe okşadım ve yarım saat sonra tekrar hazırdı. Bu arada ilk 5-10 dakika cinsel organlarınıza dokunmanıza gerek yok; erkekler orgazm olduktan sonra aşırı duyarlı olabilirler ve bu tür okşamalar zevk getirmez.
n(Bu durumu hemen hatırlıyorum sıcakta hala fırlatıyor ve belki de vurmak istiyor)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 293
- Registered for: 2 years 7 months
Neden "sonraya kadar" ya da "hiç de değil" korkusu? Tuhaf bir şey oluyor. Bekleyelim, gülelim ve devam edelim! Ama aynı şekilde devam ederse... Tabii ki size söylemeyeceğim ama bir sonraki toplantı da olmayacak...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
- Registered for: 2 years 7 months
Hızlı bir atış olduğu fikrini destekliyorum: genç spermotoksikoz ve uzun süreli yoksunluk ile. Deneyimli erkekler randevudan önce "deklanşörü sallamayı" tercih ederken, deneyimli kadınlar daireye girerken (uzun süredir seks yapmadıklarını öğrendikten sonra) oral seks yapmayı tercih edeceklerdir. Daha sonra hafif bir atıştırmalık için bir şişe şarap açabilir, iltifat edebilir, dokunabilir, okşayabilir ve "uzun süreli çalışma modunda" işe koyulabilirsiniz.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 949 Views
-
Last post by cilalı
-
- 5 Replies