Gündelik seks yapan insanlar, bunu nerede buluyorsunuz?

Seks veya sadece iletişim için bir partner bulmak istiyorsanız bu bölüme yazın. Lütfen şehrinizi belirtin
Автор темы
VeterCam
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 1 year 4 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Gündelik seks yapan insanlar, bunu nerede buluyorsunuz?

Unread post by VeterCam »

Son zamanlarda yükümlülükler olmadan bir seks partneri bulmak biraz zorlaştı...
Eğlence
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 23
Registered for: 2 years
Orientation: biseksüel
 Re: Gündelik seks yapan insanlar, bunu nerede buluyorsunuz?

Unread post by Eğlence »

Ödemeniz gereken yükümlülüklerin olmaması nedeniyle, bunun için bir dizi tematik site var :) Ve ücretsiz olarak, "cinsel partneriniz" aynı zamanda tüm geçmişini, bugününü ve bir sürü hamamböceğini de içeriyor kafası ve birçok kompleksi ve dilekleri :)
These users thanked the author Eğlence for the post (total 3):
Sibiryak89, Romannaich, bot458
Juravl
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 181
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Juravl »

Birkaç kez seks yapmak ve sadece "zaman zaman, zorunluluk olmadan buluşmak", Mamba veya Tinder gibi Rusya Federasyonu’nda vefat eden tanışma sitelerinde oldukça kolay bir şekilde bulunabilir.

Kadınlar orta yaşlı değilse ve edinilmiş bir zevke sahip değilse. Korkutucu değil, hayır. Ama model görünümüyle de değil. Her ne kadar çirkin olanlar da orada nadir olmasa da.

Kısacası, 20-25 yaşlarında ince bir güzeli yatağınıza alma zorunluluğunuz yoksa ve sıradan bir "her gün" sikişmeye hazırsanız 40-50 yaşlarındaki kadın, sonra gidip oraya bakın, sitelerde bunlardan çok var. Yakınlarda yaşayan, seks konusunda her şeyi kabul eden ve hatta kendileri iyi şarap ve atıştırmalıklar satın alan çok güzel insanlar bile vardı.
Devam edin, her şey sizin için yoluna girecek.
These users thanked the author Juravl for the post:
Morgan
çok sayıda denizci
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 344
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by çok sayıda denizci »

Evet, artık seks için partner bulmak zor. Ancak şimdilik yine de reklama bakarak bulabilirsiniz. Doğru, çoğu zaman bağımlı oldular ve orada olmak için yeterli değillerdi. Bu nedenle kalıcı bir ortak bulmak en iyisidir. Ve artık endişelenmiyor.
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Sibiryak89 »

Gündelik seks spor eğitim kamplarında seksti, kayakçılar, jimnastikçiler ile birlikte yapılıyordu, ayrıca sürat patencileri ve gök gürültüsü kadınları da vardı😄, yarışmalarda, inşaat ekibinde, iş gezilerinde, otelde, restoranda, trende, uçakta vb. Bir sürü serseri olmasına rağmen seks konusunda endişelenmedim😄
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
Mart, güle güle
İskender
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 352
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by İskender »

Kişisel olarak benim için gençliğimde gündelik seks, çoğunlukla kurumsal etkinlikler sonrasında veya sırasında kadın çalışanlarla oluyordu. Daha sonra, cinsel devrim ülke geneline yayıldığında "Elden Ele" gazetesi aracılığıyla tanıdıklar vardı, ancak tanıdıklar, talep üzerine postaneye yazılan mektuplar aracılığıyla uzun vadeliydi. Ve Mamba ve Fishing for Planets gibi tanışma sitelerinin ortaya çıkmasından sonra her şey hızlandı ve arttı, özgür olduklarında ve çeşitli kısıtlamalar olmadan ve görünüm ve iletişime göre seçim yapabileceğiniz zaman. Biz seçiyoruz - biz seçildik.
These users thanked the author İskender for the post:
Sibiryak89
Romannaich
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 194
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Romannaich »

mara777, kesinlikle başka türlü olmuyor 😁 tabii ki çok başarılı değilseniz
Çatkır46
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71

Unread post by Çatkır46 »

Mamba))Photocountry))Beebo)))teamo - orada buluşuyorum)) veya Tabor ve Flirtogram uygulamalarında. Orada yeterince kız var)))
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Hmm, evet, gündelik seks için rastgele bir yerde buluşabilirsiniz. Tamamen kazara! Ve alışveriş merkezinde,
ve ulaşımda ve hatta sokakta! Sokakta bir arkadaşımla karşılaştım. Çantasından bir paket pahalı kahve düştü. Doğal olarak kalktım, kıza yetiştim ve bu kahveden bir fincana davet edildim...
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Zorba Carrie, Eustace
Gurme
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 372

Unread post by Gurme »

Juravl: 24 Feb 2024, 07:09 Birkaç kez seks yapmak ve sadece "zorunluluk olmadan ara sıra buluşmak", Rusya Federasyonu’nda ölen Mamba veya Tinder gibi tanışma sitelerinde oldukça kolay bulunuyor.
n
Tabii bayanlar orta yaşlı ve amatör olmayacaksa. Korkutucu değil, hayır. Ama model görünümüyle de değil. Gerçi orada çirkin olanlar da nadir değil.

Kısacası, 20-25 yaşlarında ince bir güzeli yatağınıza sürükleme zorunluluğunuz yoksa ve siz de 40-50 yaşlarındaki sıradan bir "gündelik" kadını becermeye hazırım - sonra gidip oraya bakın, sitelerde onlardan bolca var. Yakınlarda yaşayan, seks konusunda her şeyi kabul eden ve hatta kendileri iyi şarap ve atıştırmalıklar satın alan çok güzel insanlar bile vardı.
Devam edin, her şey sizin için yoluna girecek.
Muhtemelen kötü soruyorum... bana meşgul diyorlar))
Samara
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 121

Unread post by Samara »

HMMMM... Gündelik seks, başlıkta da yazdığı gibi, seks partneri bulmakla aynı şey değil, benim için öyle.
Uzun zamandır rastgele seks yapmadım, ancak bunu öncelikle yaşlanma büyürken, kendimi nadiren bunun mümkün olduğu durumlarda buluyorum, artık o kadar genç ve çekici değilim ve telaşlanamayacak kadar tembel olmak benim için alışılmadık bir durum değil) Evet, içmeyi tamamen bıraktım ...
Trendeki bir yol arkadaşı, meslektaş, komşu, eşin arkadaşı, kuaför. Hatırladığım kadarıyla bu, aslında pek çok seçenek var.
Bu nedenle rastgele biri, onu bilerek aramıyorlar!
hükümet38
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 247
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by hükümet38 »

Modern dünyada, hem kadınların hem de erkeklerin kanında düşük düzeyde hormon vardır,
Ve bunların hepsi toplum kurallarının normları yüzünden, erkekler, kadınlardan boynuzlulara, kendi kendine yeten feministlere dönüştürülmektedir. , paganizm zamanlarında atalarımızın cinsel arzuları gidermek için belirli bayramları vardı, her şey ve herkes vardı...
Hıristiyanlık ortaya çıktı ve samimi hayata müdahale etmeye başladı.
Artık her şey paraya çevriliyor, romantizm yok, Don Kişot Lomanski’nin günleri geride kaldı.....
These users thanked the author hükümet38 for the post (total 2):
Ded, Juravl
Gurme
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 372

Unread post by Gurme »

Vlad38: 01 Mar 2024, 20:38 Modern dünyada, hem kadınların hem de erkeklerin kanında düşük düzeyde hormon var.
Ve bunların hepsi toplum kurallarının normları yüzünden, erkekler kadınlardan boynuzlu erkeklere dönüştürülüyor. -yeterli feminist, pagan dönemlerinde atalarımızın cinsel tutkularını tatmin etmek için belirli tatilleri vardı, her şey ve herkes vardı...
Hıristiyanlık ortaya çıktı ve mahrem hayata müdahale etmeye başladı.
Artık her şey Para kazanılıyor, romantizm yok, Don Kişot Lomanski’nin günleri geride kaldı.....
Tez yazmayı denediniz mi?
helikopter9
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 728
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by helikopter9 »

Vlad38: 01 Mar 2024, 20:38 Modern dünyada, hem kadınların hem de erkeklerin kanında düşük düzeyde hormon var.
Ve bunların hepsi toplum kurallarının normları yüzünden, erkekler kadınlardan boynuzlu erkeklere dönüştürülüyor. -yeterli feminist, pagan dönemlerinde atalarımızın cinsel tutkularını tatmin etmek için belirli tatilleri vardı, her şey ve herkes vardı...
Hıristiyanlık ortaya çıktı ve mahrem hayata müdahale etmeye başladı.
Artık her şey Para kazanılan, romantizm olmayan, Don Kişot Lomanski’nin günleri geride kaldı.....
Don Kişot, 17. yüzyılın standartlarına göre bile eksantrik biriydi. 21. yüzyıl hakkında ne söyleyebiliriz?
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1065
Registered for: 3 years

Unread post by Ded »

Vlad38, Bu paganizmdi! Ve her şey yolundaydı

4 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Vlad38, Bu paganizmdi! Ve her şey yolundaydı
hükümet38
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 247
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by hükümet38 »

Tamam, çoğu kişi kendiliğinden seksi nerede arayacağını bilmediğinden sana sonuncuyu anlatacağım.
Bulutlu bir gündü ve küvete girip viski ve kola dökmeye karar verdim ’s 129347; Bir içki içtim ve kapı zili çaldı, kapıyı açtığımda bazı reklamların olduğu 30 yaşında tatlı bir kız vardı, hepsi Sokaktan ıslak görünüyordu ve ben bornozluydum, içeri gel ve beni mutfağa götür dedim.
Sonra yeni sağlayıcıdan ve oyunlardaki hızdan bahsetmeye başladı, ona hadi dedim. , ıslak elbiselerini çıkar, kahve iç sonra konuşuruz, gözleri parladı ve çoktan bluzunun içinde sohbet ediyor ve göğüslerini sallıyor, kahvesini bitirdi ve hızı sordu, ona bildiğim tek oyunun rol yapmak olduğunu söylüyorum -oynuyor ve sonra yatak odasında gülüyor, diyorum ki, inanmıyorsan gidelim, sana göstereyim ama ısınmak için viski içelim ve sana 40 tondan oluşan bir oda göstereyim. gri 🤣, gülüyor ama viski içiyor, mutfakta oturuyoruz, bugünlük bu kadar yeter diyorum, sen Oradaki apartmanların etrafında dolaşmak yeterdi ve hepiniz üşüyorsunuz, tatlı sizi müşterileri ziyaret etmeye zorladıklarından şikayet ediyor, kısacası sigara içiyoruz ve sizi oyunlar için odayı göstermeye götürüyoruz, kızarmaya başlıyorum , minimal bir sete sahip olmama rağmen filmlerde buna benzer oyuncaklar gördüğünü söylüyor.
Evli olmadığını ancak bir sevgilisi olduğunu ima ediyor, ona jartiyer giymesini veya fahişe veya hostes kostümü giymesini öneririm , bir bardak daha viski içiyoruz ve ben onu zaten bir fahişe gibi giydiriyorum, dalga geçiyor, birkaç fotoğraf çekip onu atmak istiyor, bir dakika sonra sanki evdeymiş gibi penisin üstüne atlıyor, Kırbaç ve kelepçelerle oynadı, ciğerlerinin sonuna kadar çığlık attı ve inledi, tatmin oldu, işini bitirdi ve battaniyenin altında bir kedi yavrusu gibi uyudu, sonra taksi çağırdı ve memnun bir şekilde eve gitti.
gün, yeni bir komşu, 40 yaşlarında boşanmış bir milf, kapıyı yumrukluyor, gürültüden ve çığlıklardan şikayet ediyor, şaka yollu söylüyorum, bütün gün kızı becerdim, yanılmışım, kendimi düzelteceğim, Jägermeister ile geri dönüyor ve kendini kaptırdığını ve ilişkiyi bozmak istemediğini söylüyor, buluşmaya geldi, sohbet ettik, yarım şişe içtik ve ona bir süre kimseyi becermezsem taşaklarımın acıdığını söylüyorum birkaç gündür libido yüksek gibi, inanmıyorum, bütün gün penisimle dolaştığımı söylüyorum, dokunmasına izin veriyorum, bakıyorum, dudaklarını ısırıyor, hiç tereddüt etmeden , onu öpüyorum ve yatak odasına sürüklüyorum, onu sikiyorum, orada yatıyorum ve ne girsem yapacağımı söylüyorum, sessiz ve haftada 2 kez en fazla :grust: görüntüleniyor, Titreşimi çıkarıp çift penetrasyonu acı içinde çığlık atıyor ama vibratör bir ıslık sesiyle penisle birlikte uçuyor, merhaba der gibi, boşalıyor ve kızın neden bu kadar çığlık attığını artık anladığını söylüyor ve ben de seni düşündüğümü söyledim onu mutfakta dövdü :angel:, sonra içeri girdiğinde ne diyor diye ekledi, hemen seksin kokusunu aldı ve bir şekilde hemen kendini ele vermek istedi...
Var etrafta o kadar çok becerilmemiş kadın var ki, dikkatli ol!!!
These users thanked the author hükümet38 for the post (total 2):
seksforumu_, güle güle
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks ve iletişim için flört”