Yeğen seksle şantaj yapıyor. Yardım!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Yeğenim seksle şantaj yapıyor. Yardım!
TS, eğer hayatınızda eşinizin size inanmayacağı bir noktaya ulaştıysanız, o zaman kayınpederinizin size inanacağının garantisi nerede? Ve hatta bir polis mi?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Çünkü bir şantajcıyı durdurmak oldukça kolaydır. O bir korkak! Boğazlarından tutmak yeterlidir ve...
Fakat çoğu erkek bunu yapmak istemeyecektir. Ve oturuyorlar...
Aslında direnebiliriz! Ama istemiyoruz... Üstelik bu bir hormon meselesi bile değil, çok yazık!silver_fox: ↑23 Feb 2024, 23:37 Bu arada, evet! Şantajı duyurmayı unuttum; yani, dürüst olmak gerekirse, bunun zaten açık olduğunu düşündüm... Öyle olmadığı ortaya çıktı. :)
Yani şantaj, duygu eksikliğinin koşulsuz bir göstergesidir! Kesinlikle ve koşulsuz. Bu yüzden "...denemek için bir seçenek..." yazdım, başka bir şey değil. Ayrıca ileriye bakıyor - "sonra sana kısa bir tasma takacağım!" gibi. Ve bunu çözemeyeceğine aldanmayın - eğer bir kız aptalca gözlerini kırpıştırırsa sen, bu onun gerçekten aptal olduğu anlamına gelmez - sadece senin öyle düşünmene ihtiyacı var.Yazık ama doğru: Seni bin bir şekilde saptırıyoruz ve hormonlar kafanı çalarken sen bize karşı koyamıyorsun!
Çünkü bir şantajcıyı durdurmak oldukça kolaydır. O bir korkak! Boğazlarından tutmak yeterlidir ve...
Fakat çoğu erkek bunu yapmak istemeyecektir. Ve oturuyorlar...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 293
- Registered for: 2 years 8 months
Cinsiyetler arası çatışmayı "kuvvet" (ve daha da fazlası - ölümcül güç!) aşamasına aktaran erkek, aslında dişilerle işbirliği yapma ve işbirliği yapma konusundaki yetersizliğini kabul eder, bu yüzden Genetik açıdan bakıldığında bu, itlaftan başka bir şey değildir ve çocuk bırakmamak gerekir - bu acı gerçektir.
Aslında bugüne kadar kilise adamları arasında bile kürtajın cinayet olduğuna dair bir kural vardır, ancak affedilebilir ve affedilebilir bir durumdur. Fetüsün bir tecavüzcüden olması durumunda izin verilir.
Yapamazsınız! Bu yöntem muhalefet değil, Dünya üzerindeki hemen hemen tüm hayvanlarda ortak olan oldukça açık bir kuralın çiğnenmesidir: Kendi türünün dişisi dokunulmazdır! Erkek, bu kuralı ihlal ederek aslında kendi türüne bağlılığından vazgeçmiş olur, çünkü bu kuralın ikinci kısmı şöyle der: Rakip türün dişisi birincil hedeftir! İşin inceliğini anlıyor musunuz?
Cinsiyetler arası çatışmayı "kuvvet" (ve daha da fazlası - ölümcül güç!) aşamasına aktaran erkek, aslında dişilerle işbirliği yapma ve işbirliği yapma konusundaki yetersizliğini kabul eder, bu yüzden Genetik açıdan bakıldığında bu, itlaftan başka bir şey değildir ve çocuk bırakmamak gerekir - bu acı gerçektir.
Aslında bugüne kadar kilise adamları arasında bile kürtajın cinayet olduğuna dair bir kural vardır, ancak affedilebilir ve affedilebilir bir durumdur. Fetüsün bir tecavüzcüden olması durumunda izin verilir.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 167
- Registered for: 2 years 1 month
-
- Nirvana’dayım
silver_fox, küçük bir nüans var; şantajcılar bunu yapmaz herhangi bir bağlantısı yoktur.
Ne tür, ne cinsiyet, ne de... Ancak hainler, hainler, baba/anne/çocuklar vb. katillerdir... Hepsi bu
n - çöp, atık vb. toplum. Ve onlarla herhangi bir işbirliğinden, hatta sadece iletişimden söz edilemez! Tamamen
yok edilmeye tabidirler! :kasap:
Ne tür, ne cinsiyet, ne de... Ancak hainler, hainler, baba/anne/çocuklar vb. katillerdir... Hepsi bu
n - çöp, atık vb. toplum. Ve onlarla herhangi bir işbirliğinden, hatta sadece iletişimden söz edilemez! Tamamen
yok edilmeye tabidirler! :kasap:
-
- Penetrasyon
Evet bunların hepsi bahane! Ben şantajdan değil, kadına yönelik şiddetten bahsediyordum. Kendisi de elbette bir melek değil, ama "boğazından tutmanın" veya "tamamen ve tamamen yok etmenin" bir anlamı yok - derinlere yerleşmiş zorunluluklarımız öyle ki, çoğu zaman çok fazla umursamadan hareket etmek zorunda kalıyoruz. ahlak. Bakın, Lut’un kızlarının öğrendiği aynı kutsal yazıda: O, moron, yılda bir kez bile fazladan penisin görünmediği bir çöl bölgesine onlarla birlikte yerleşmişti. Kızları büyüdü ama tohumu alacak hiçbir yer yok! Ve ne yapmalı? Bebeği taşıyabilmek için babamı sarhoş edip becerdiler! Evet sürtükler, evet yaratıklar - peki ne yapmalıyız? Aklı başında hiçbir kadın çocuksuz kendini tamamlanmış saymaz. Doğru!.. Ve işte bu sadece şantaj! Genel olarak saçmalık, sıradan. :)
-
- Nirvana’dayım
silver_fox, peki, karşılaştırdın! Lut’un kızlarının ona seks yoluyla nasıl şantaj yaptığını açıklayın?
-
- Penetrasyon
Sen tuhafsın! Lut’un kızlarının bununla ne ilgisi var? Bu tamamen farklı; yuvarlak ile tatlıyı karşılaştırmakla aynı şey. Şiddetin temel kabul edilemezliğinden ve şantaj sorununun çözümünden bahsediyorum - konuyu açanın başı ağrısın - durumu kendisi bu duruma getirdi ve hatta karısına olaylar hakkında bilgi verdi, seni koç! Bana gelince, sessizce tokatlanmalı ve sonra köyden çıkmasına yardım edilmeliydi - ve sonra tüm hayatı boyunca ayaklarını yıkadı ve su içti! Hayır, kahretsin, dürüst bir adam oldu!.. O yüzden elinden geldiğince bu işi çözsün.
-
- Nirvana’dayım
silver_fox, şantaj yapanlardan bahsediyorduk, şantaj yapanlardan değil şiddetin kabul edilemezliği ilkesi...
Bu arada, şiddet konusunda. Hedeflenmeli ve gerekçelendirilmelidir! Diyelim ki bir zorba bir kıza hakaret ediyor.
Sen yanından geçip gidebilirsin ve o da kıza tecavüz edebilir. Veya tefe basıp kıza güvenli bir yere kadar eşlik edebilirsiniz.
Bu arada, şiddet konusunda. Hedeflenmeli ve gerekçelendirilmelidir! Diyelim ki bir zorba bir kıza hakaret ediyor.
Sen yanından geçip gidebilirsin ve o da kıza tecavüz edebilir. Veya tefe basıp kıza güvenli bir yere kadar eşlik edebilirsiniz.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 10 months
Kızlar asansörün yanında kaldılar.
Adam gazeteleri bıraktı ve gitti. Ve kızlar aslında bazı nedenlerden dolayı dersleri atladılar ve bunu neden yaptıklarına dair bir bahane buldular. Ve söylediklerinden, girişe doğru yürüdükleri ve arkalarından yaşlı bir sübyancı geldiği için oradan ayrılmaktan korktukları anlaşılıyordu ve sözde asansörde dururken, adam bir kat yukarı çıktı, penisini çıkardı ve konuşmaya başladı. mastürbasyon yapmak için.
Polisler girişin yanındaki hücrede bir adamın resmini çizdi - evet, durumun böyle olduğunu söylüyorlar. Kızları almak için girişe gittim. Bu onun kesinlikle pedofili olduğu anlamına geliyor. Ve kapattılar. Yani onu buldular, tutukladılar ve duruşma öncesi gözaltı merkezine koydular. Adamın ailesi bu durumu anlamaya başladı. Kızlar sorguya çağrıldı ve kızların yalan söylediği ortaya çıktı ve onlar da bunu itiraf etti. Kimsenin onlara şaka yapmadığını ve bazı nedenlerden dolayı tüm bunları kendilerinin uydurduğunu.
Ancak bazı usul sorunları nedeniyle davaya geri dönüş yapılmadı. Sanki artık bu mümkün değil, dava açıldı ve nedense iptal edilemiyor. Bunun için de neredeyse bir Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’ne ihtiyacımız var. Ve tüm bunların nasıl bittiğini tam olarak hatırlamıyorum bile. Ama inatla onu dışarı çıkarmak istemediler, bu yüzden bu olay haberlere çıktı.
Yani tabi ki yeğenine vurabilirdi ama sert bir şekilde. sonuçları tahmin etmek. Onun yaşındaki bir genç kızdan ne beklenebileceği belli değil. Herhangi bir şey. Ve ona değil ona inanacaklar.
Bütün bu durumda desteğin ve korumanın eş olduğunu düşünüyorum. Akrabalarınızı ziyarete giderseniz, eşinizle birlikte gidin ve her yere onunla gittiğinizden emin olun ve birbirinizden bir dakika bile ayrılmayın. Sanki karısı bir mazeretmiş gibi. Sanki her zaman ve her yerde benimleydi. Bahçenin sonunda neredeyse birlikte tuvalete gidiyoruz.
Ve eğer yeğen hala sözünü yerine getiriyorsa, o zaman zor bir durum söz konusudur; polisler için eş, yeğenin ifadesine karşı da ağır bir argümandır.
Hafızamda bir tane var haberlerde yer alan olay. Yaklaşık elli yaşında yaşlı bir aile babası Moskova’da yaşıyordu. Görünüşe göre kendisi göçmen bir işçiydi ama zaten bir pasaportu olduğu anlaşılıyor. Görünüşe göre postanede gazete dağıtıyordu. Giriş kapıları kilitli, birisi içeri girene kadar beklemeniz gerekiyor. Bekledim. İki kız öğrenci içeri girdi, o da onlarla birlikte geldi ve posta kutularının bulunduğu yerden bir kat yukarı çıkıp gazeteleri yerleştirmeye başladı.silver_fox: ↑27 Feb 2024, 17:49 Bana gelince, sessizce tekmelenmeli ve köyden çıkmasına yardım edilmeliydi - ve sonra tüm hayatı boyunca ayaklarını yıkayıp su içmeliydi! Hayır, kahretsin, o dürüst bir adam oldu!.. O halde bırakın bu işi elinden geldiğince çözsün.
Kızlar asansörün yanında kaldılar.
Adam gazeteleri bıraktı ve gitti. Ve kızlar aslında bazı nedenlerden dolayı dersleri atladılar ve bunu neden yaptıklarına dair bir bahane buldular. Ve söylediklerinden, girişe doğru yürüdükleri ve arkalarından yaşlı bir sübyancı geldiği için oradan ayrılmaktan korktukları anlaşılıyordu ve sözde asansörde dururken, adam bir kat yukarı çıktı, penisini çıkardı ve konuşmaya başladı. mastürbasyon yapmak için.
Polisler girişin yanındaki hücrede bir adamın resmini çizdi - evet, durumun böyle olduğunu söylüyorlar. Kızları almak için girişe gittim. Bu onun kesinlikle pedofili olduğu anlamına geliyor. Ve kapattılar. Yani onu buldular, tutukladılar ve duruşma öncesi gözaltı merkezine koydular. Adamın ailesi bu durumu anlamaya başladı. Kızlar sorguya çağrıldı ve kızların yalan söylediği ortaya çıktı ve onlar da bunu itiraf etti. Kimsenin onlara şaka yapmadığını ve bazı nedenlerden dolayı tüm bunları kendilerinin uydurduğunu.
Ancak bazı usul sorunları nedeniyle davaya geri dönüş yapılmadı. Sanki artık bu mümkün değil, dava açıldı ve nedense iptal edilemiyor. Bunun için de neredeyse bir Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’ne ihtiyacımız var. Ve tüm bunların nasıl bittiğini tam olarak hatırlamıyorum bile. Ama inatla onu dışarı çıkarmak istemediler, bu yüzden bu olay haberlere çıktı.
Yani tabi ki yeğenine vurabilirdi ama sert bir şekilde. sonuçları tahmin etmek. Onun yaşındaki bir genç kızdan ne beklenebileceği belli değil. Herhangi bir şey. Ve ona değil ona inanacaklar.
Bütün bu durumda desteğin ve korumanın eş olduğunu düşünüyorum. Akrabalarınızı ziyarete giderseniz, eşinizle birlikte gidin ve her yere onunla gittiğinizden emin olun ve birbirinizden bir dakika bile ayrılmayın. Sanki karısı bir mazeretmiş gibi. Sanki her zaman ve her yerde benimleydi. Bahçenin sonunda neredeyse birlikte tuvalete gidiyoruz.
Ve eğer yeğen hala sözünü yerine getiriyorsa, o zaman zor bir durum söz konusudur; polisler için eş, yeğenin ifadesine karşı da ağır bir argümandır.
-
- Penetrasyon
Mazeret zayıf. Neredeyse hiçbir mazeret yok. Genellikle eşin ifadesinin usul açısından pek faydası yoktur: Kendisi ilgilenen bir kişidir ve yalnızca suçu ağırlaştıran ifadeleri dikkate alınır, ancak bu durum ters yönde işlemez.
Aşağıdakiler şu şekildedir: o gasterin durumu: losh-pisdesh-i -right-tatil! Bu çöp ibneleri basitçe bastonlarını kaybetmek istemediler, ancak usul açısından bu, bir suçun yokluğu nedeniyle davanın reddedilmesine yönelik basit bir kararla çözüldü; buna gerekçe olarak bu aptalların ifadesi ve bir davanın sonucu eklendi. Sorgulama sırasında usule ilişkin baskının bulunmadığına ilişkin psikolojik ve pedagojik inceleme. İkincisi - yalnızca davaya katılanlardan herhangi birinin itirazı durumunda.
Ayrıca, "tekmeleme" tavsiyesi doğası gereği alaycıydı (en azından bir şeyi becermek için - falanca gibi) durumlar!) ve ciddiye alamadım. Ama bunu anlamak zor, anlıyorum... :)
Sonra, tüm durum ya aynı "işeme-ve-kaçma" ya da öyle bir olay ki "Kesinlikle" ve "siktir et" kelimeleri yüzünden burada herhangi bir şey hakkında konuşmanın gerçekten anlamı yok. Şahsen ben, bir zamanlar aynı yaşı deneyimlemiş biri olarak, yazarın anlattığı konuda ona bunu yapmak için TEK BİR gerçek neden göremiyorum! Şantaj? Kabul ediyorum. Ama nedeni? Lanet olsun, geceyi orada geçirmedim! Köydeki küçük aptalın "denemek" için o kadar çok seçeneği var ki, liste en az yarısına ulaşmadan klavyedeki harfler tükenecek! Gerçekten orada ne olduğunu tahmin etmek böyle bir şeydi... çok da gerekli değil (ya da daha doğrusu, kahretsin!..). Peki neden?
Ve başlangıç olarak şiddet konusunda: Bir kadının beyinsizliği hiçbir şekilde ona yönelik yaptırımlarla bağlantılı değildir. Evet, bazı durumlarda onun için damalı bir gökyüzüne dönüşüyor - ve haklı olarak da öyle! Teorik olarak şantaj da var ama! Bu yönde herhangi bir şey düşünmeden önce asıl şeyi anlamalısınız - onun amacı! Bu olmadan, onun eylemlerinin iğrençliğinin derinliğini ve genişliğini değerlendirmenin hiçbir anlamı yoktur. Şiddet tartışmasına sırf suçluluk ve cezanın derecesinin şu ya da bu “zihinsel” değeriyle el ele gitmesi gerektiğine inandığım için girdim ve bu konuda araştırma yapılmadan konuşulmaz... evet, evet - onun amaçları. Bunu ona neden yaptığını sorabilir miyiz? HAYIR! O halde dişlerinizi “önce kıyma makinesine ayağınızla koyun” yönünde tıklamanın bir anlamı yok! ERGO.
Aşağıdakiler şu şekildedir: o gasterin durumu: losh-pisdesh-i -right-tatil! Bu çöp ibneleri basitçe bastonlarını kaybetmek istemediler, ancak usul açısından bu, bir suçun yokluğu nedeniyle davanın reddedilmesine yönelik basit bir kararla çözüldü; buna gerekçe olarak bu aptalların ifadesi ve bir davanın sonucu eklendi. Sorgulama sırasında usule ilişkin baskının bulunmadığına ilişkin psikolojik ve pedagojik inceleme. İkincisi - yalnızca davaya katılanlardan herhangi birinin itirazı durumunda.
Ayrıca, "tekmeleme" tavsiyesi doğası gereği alaycıydı (en azından bir şeyi becermek için - falanca gibi) durumlar!) ve ciddiye alamadım. Ama bunu anlamak zor, anlıyorum... :)
Sonra, tüm durum ya aynı "işeme-ve-kaçma" ya da öyle bir olay ki "Kesinlikle" ve "siktir et" kelimeleri yüzünden burada herhangi bir şey hakkında konuşmanın gerçekten anlamı yok. Şahsen ben, bir zamanlar aynı yaşı deneyimlemiş biri olarak, yazarın anlattığı konuda ona bunu yapmak için TEK BİR gerçek neden göremiyorum! Şantaj? Kabul ediyorum. Ama nedeni? Lanet olsun, geceyi orada geçirmedim! Köydeki küçük aptalın "denemek" için o kadar çok seçeneği var ki, liste en az yarısına ulaşmadan klavyedeki harfler tükenecek! Gerçekten orada ne olduğunu tahmin etmek böyle bir şeydi... çok da gerekli değil (ya da daha doğrusu, kahretsin!..). Peki neden?
Ve başlangıç olarak şiddet konusunda: Bir kadının beyinsizliği hiçbir şekilde ona yönelik yaptırımlarla bağlantılı değildir. Evet, bazı durumlarda onun için damalı bir gökyüzüne dönüşüyor - ve haklı olarak da öyle! Teorik olarak şantaj da var ama! Bu yönde herhangi bir şey düşünmeden önce asıl şeyi anlamalısınız - onun amacı! Bu olmadan, onun eylemlerinin iğrençliğinin derinliğini ve genişliğini değerlendirmenin hiçbir anlamı yoktur. Şiddet tartışmasına sırf suçluluk ve cezanın derecesinin şu ya da bu “zihinsel” değeriyle el ele gitmesi gerektiğine inandığım için girdim ve bu konuda araştırma yapılmadan konuşulmaz... evet, evet - onun amaçları. Bunu ona neden yaptığını sorabilir miyiz? HAYIR! O halde dişlerinizi “önce kıyma makinesine ayağınızla koyun” yönünde tıklamanın bir anlamı yok! ERGO.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 9 months
Yayınlarının listesine bakın.
Tahmin edilecek ne var? Başka bir amcık baharatlı bir konuyu karıştırmaya karar verdi. Ve burada teoriler üretiyorsun; ne oldu, ne olmadı...
Yayınlarının listesine bakın.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 10 months
Bir eş bir mazeret değildir; yakın akrabaların ifadesi dikkate alınmaz. Ve TS karısının ona inanmadığını yazıyor. Yani kötü bir durum. Eğer karısı kocasına inansaydı ve onun için endişeleniyor olsaydı, gök gürültüsünün çakmasını beklemeden bizzat akrabaları için bir brifing ayarlardı.Vasyanitsa: ↑27 Feb 2024, 19:30 Bütün bu durumda desteğin ve korumanın eş olduğunu düşünüyorum. Akrabalarınızı ziyarete giderseniz, eşinizle birlikte gidin ve her yere onunla gittiğinizden emin olun ve birbirinizden bir dakika bile ayrılmayın. Bir eşin bir mazeret olduğu gibi.
Evet, nedeni zaten belirlendi. Kız, başkasının sırtında cennete gitmeyi (yani köyü terk etmeyi) umuyor. En kötü ihtimalle, bazı güzellikler alın. Fikrin kötü olduğu ve pek uygulanabilir olmadığı açık, ancak bu girişim işkence değil.Peki nedeni?! Lanet olsun, geceyi orada geçirmedim! Köydeki küçük aptalın "denemek" için o kadar çok seçeneği var ki, liste en az yarısına ulaşmadan klavyedeki harfler tükenecek! Gerçekten orada ne olduğunu tahmin etmek böyle bir şeydi... çok da gerekli değil (ya da daha doğrusu, kahretsin!..). Peki neden?
Öyle görünüyor, ama durum gerçekten de oldukça mümkün.Tahmin edilecek ne var? Başka bir amcık, tartışmalı bir konuyu karıştırmaya karar verdi.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 9 months
Tamamen... varsayımsal. Ve bunu fazla zorlanmadan ve telaşlanmadan tartışabilirsiniz. Yani... akademik olarak.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 20 Replies
- 915 Views
-
Last post by Fedot
-
- 6 Replies