Fahişe siteleri
-
Автор темыTempy_Brennan
- ön sevişme
- Total posts: 107
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Fahişe siteleri
Lütfen yakınlarda Intimcity bulunmadığını, Moskova bölgesine, tercihen Bronnitsy şehrine ihtiyacınız olduğunu belirtin. İlk defa bir kızı tavlamak istiyorum

-
- ön sevişme
- Total posts: 120
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: fahişe siteleri
Ah, tavsiye etmiyorum! Bunu yapmaya gerek yok. Birincisi, bu saf bir iştir - kendinizi bir müşteri gibi hissedeceksiniz. İkincisi, 15 dakika önce başkasıyla, bir saat önce de başkasıyla birlikte olan bir kızı öpmeye hazır mısın? Üçüncüsü, cinsel yolla bulaşan hastalıklar. Dördüncüsü, eğer evinize gitmek istiyorsanız, kural olarak bu sadece gece için olur. Bir saat istersen kendin sür, ama artık her yerde kameralar var. Söyle bana, bütün bunlara ihtiyacın var mı? yine de tavsiye etmem...Tempy_Brennan: ↑16 Oct 2023, 11:18 Lütfen yakınlarda Intimcity olmadığını belirtin; Moskova bölgesine, tercihen Bronnitsy şehrine ihtiyacımız var. İlk defa bir kızı tavlamak istiyorum
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 362
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: fahişe siteleri
Her türlü beklenmedik şey hakkında uyarıda bulunmanız harika. Peki 30 yaş üstü bir kişi nerede kaybedebilir? bekaret?Faker: ↑16 Oct 2023, 11:28Ah, tavsiye etmiyorum! Bunu yapmaya gerek yok. Birincisi, bu saf bir iştir - kendinizi bir müşteri gibi hissedeceksiniz. İkincisi, 15 dakika önce başkasıyla, bir saat önce de başkasıyla birlikte olan bir kızı öpmeye hazır mısın? Üçüncüsü, cinsel yolla bulaşan hastalıklar. Dördüncüsü, eğer evinize gitmek istiyorsanız, kural olarak bu sadece gece için olur. Bir saat istersen kendin sür, ama artık her yerde kameralar var. Söyle bana, bütün bunlara ihtiyacın var mı? Yine de tavsiye etmem...Lütfen yakınlarda Intimcity bulunmadığını, Moskova bölgesine, tercihen Bronnitsy şehrine ihtiyacınız olduğunu belirtin. İlk defa bir kızı tavlamak istiyorum
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 519 Views
-
Last post by Gendon
-
- 2 Replies