Fahişe siteleri

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Tempy_Brennan
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 107
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Fahişe siteleri

Unread post by Tempy_Brennan »

:grust: Lütfen yakınlarda Intimcity bulunmadığını, Moskova bölgesine, tercihen Bronnitsy şehrine ihtiyacınız olduğunu belirtin. İlk defa bir kızı tavlamak istiyorum
Sahtekar
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 120
Registered for: 1 year 9 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: fahişe siteleri

Unread post by Sahtekar »

Tempy_Brennan: 16 Oct 2023, 11:18 Lütfen yakınlarda Intimcity olmadığını belirtin; Moskova bölgesine, tercihen Bronnitsy şehrine ihtiyacımız var. İlk defa bir kızı tavlamak istiyorum
Ah, tavsiye etmiyorum! Bunu yapmaya gerek yok. Birincisi, bu saf bir iştir - kendinizi bir müşteri gibi hissedeceksiniz. İkincisi, 15 dakika önce başkasıyla, bir saat önce de başkasıyla birlikte olan bir kızı öpmeye hazır mısın? Üçüncüsü, cinsel yolla bulaşan hastalıklar. Dördüncüsü, eğer evinize gitmek istiyorsanız, kural olarak bu sadece gece için olur. Bir saat istersen kendin sür, ama artık her yerde kameralar var. Söyle bana, bütün bunlara ihtiyacın var mı? yine de tavsiye etmem...
Merkez
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 362
Registered for: 3 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: fahişe siteleri

Unread post by Merkez »

Faker: 16 Oct 2023, 11:28
Lütfen yakınlarda Intimcity bulunmadığını, Moskova bölgesine, tercihen Bronnitsy şehrine ihtiyacınız olduğunu belirtin. İlk defa bir kızı tavlamak istiyorum
Ah, tavsiye etmiyorum! Bunu yapmaya gerek yok. Birincisi, bu saf bir iştir - kendinizi bir müşteri gibi hissedeceksiniz. İkincisi, 15 dakika önce başkasıyla, bir saat önce de başkasıyla birlikte olan bir kızı öpmeye hazır mısın? Üçüncüsü, cinsel yolla bulaşan hastalıklar. Dördüncüsü, eğer evinize gitmek istiyorsanız, kural olarak bu sadece gece için olur. Bir saat istersen kendin sür, ama artık her yerde kameralar var. Söyle bana, bütün bunlara ihtiyacın var mı? Yine de tavsiye etmem...
Her türlü beklenmedik şey hakkında uyarıda bulunmanız harika. Peki 30 yaş üstü bir kişi nerede kaybedebilir? bekaret?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”