Şimdi aynen olduğu gibi yazacağım. Tam gerçek. Bir kadınla tanıştım ve akşam buluşmaya karar verdim. Bir kafeye gittik, çay içtik, kek yedik ve yürüyüşe çıktık. Ve şimdi saat 23.00 sıralarında evine...
Last post
Tuhaf bir şey yok. Kız yabancıları emmeyi seviyor.
12 saat 59 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
Arkadaşımın tutkuyla ilgili bir fantezisi vardı, tıpkı bir filmdeki gibi, kapıyı kapatmaya bile...
19 yaşımda olduğumu hatırlıyorum, seçtiğim kişi (şu anki eşim) 14 buçuk yaşındaydı.
Gerçek şu ki bunu hiç yapmadım ama ona yapmayı gerçekten istedim. İçimdeki bu arzuyu uyandıran ilk kız oydu. Ama...
Last post
Bu, Sauron’un Numenor’u ezdiği karanlık zamanlardaydı ve gerçek erkekler arasında bir söz vardı: Tuzlu bir klitoris emmekten daha iyidir, bir litre votka içmek daha iyidir! Ancak seks terapistleri...
Size göre en iyi seks yaptığınız kişinin adını yazın: en canlı, akılda kalıcı, akıllara durgunluk veren .
Ayrıntı olmadan, ne, nerede, nasıl, ne zaman, altına hangi koşullar altında - gerekli değil....
Last post
Hayal edin durum... Araba servisinin şefi tamircinin yanına gelir ve şöyle der:
Sıkılması en iyi, en parlak, en akılda kalıcı olan somunları adlandırın, akıl-- üfleme .
Ve teknisyenler cevap...
🔹 Tuhaf bir şey fark ettim: Kısa sürede eşimle birlikte oluyorum. İlişkileri oldukça uzun süren, hatta bazen saatlerce süren yeterli sayıda kadın vardı. Şimdi, diğer yarım özellikle şehvetli bir...
Last post
Genellikle insanlar için durum tam tersidir - eşleriyle bu uzun zaman alır, ancak diğerleriyle daha hızlı, daha sıcak))
Herkese selam. Kızların fikrine gerçekten ihtiyacım var. Kocam ve ben MMF’yi denemek istiyoruz ama onu gerçekten endişelendiren bir estetik nüans var. Genelde bir testisi vardır, bu ünitenin...
Last post
Benim de göğüslerimde silikon var :oops:
Göğüslerimin silikonu endişelenecek bir şey değil . Önemli olan kafada değil... :bel_flag: