Orduda askere alınanların annelerini siktikleri doğru mu? Seks olmadan nasıl idare edebiliyorsun?

Askerlik sırasındaki cinsel ilişkiler hakkında
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Orduda askere alınanların annelerini siktikleri doğru mu? Seks olmadan nasıl idare edebiliyorsun?

Unread post by Nikk »

Kianu, Evet, görünüyorlar - tamam. Ama aynı zamanda yığınlar halinde de birikirlerse!... :wink:
Kıskançlık
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 47
Registered for: 2 years 8 months
 Re: Orduda askere alınanların annelerini siktikleri doğru mu? Seks olmadan nasıl idare edebiliyorsun?

Unread post by Kıskançlık »

niqk,
Eh, tartışıyorlar her zaman, temelde gitti. Evet ve zaten farklı şüpheler var
Güzel
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 586
Registered for: 2 years 6 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Güzel »

Tania: 25 Sep 2022, 08:21 İşte gevezeler, Dediğiniz gibi sizi ancak ahlaki olarak sikerler, bu bakımdan ordu 1. sırada.
onlar sikiş ve sikiş. Kısacası bunu isteyen askere gitsin ve programın tamamını alsın.
Victor Peter
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 102
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Victor Peter »

Poligraff: 08 Sep 2022, 18:54 İyi günler! 2 yıl sonra askere gideceğim. Seksle ilgili bir sorun olduğunu ve askerlerin birisini becermek için her fırsatı aradığını okudum. Annem beni ziyarete gelirse onu seks için kandırmaya çalışacakları doğru mu?
Annem güzel ve genç, kimsenin onu rahatsız etmesini istemem.
Deneyiminizi paylaşın
Neden bahsediyorsun?! Bu bilgi nereden geliyor? Moskova’nın meşgul, ahlaki canavarlarından mı?
Artık genellikle öncü kampta hizmet ediyorlar. İki yıl hizmet ettim, annem, babam, annem, babam geldi... Bunu kim bulduysa kafasında şeytan var!
Seks olmadan elbette zor ama ne yapsın, kimse mastürbasyonu iptal etmedi. Elbette, yanmamak için biraz mahremiyete ihtiyacınız var. Yine işten çıkarmalar var.
Endişelendiğiniz şey bu değil!!! *x)
These users thanked the author Victor Peter for the post:
çoban
Timuryai
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 473
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Timuryai »

Ukrayna ordusunda mı? şaşırmazdım
These users thanked the author Timuryai for the post:
çoban
DoRN
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by DoRN »

Kianu: 21 Jan 2023, 18:05 Benimki kesinlikle berbat olurdu, eğer sivil hayattaysa, o zaman bütün arkadaşlarım bunu ister
Göster bana, biz de isteriz)
Muhatap_1996
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 162
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Muhatap_1996 »

Bu yazıya yapılan yorumlar ne kadar komik!)))
Akşamdan kalma saçmalığı
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 44
Registered for: 1 year 10 months
Orientation: eşcinsel

Unread post by Akşamdan kalma saçmalığı »

Poligraff: 08 Sep 2022, 18:54 Annem beni ziyarete gelirse onu seks için kandırmaya çalışacakları doğru mu
Orada annene kimin ihtiyacı var!?? Ama kıçına dikkat et! Eğer annenin peşinden gidersen yaşlı bir adam ya da bir polis tarafından kandırılıp seks yapabilirsin.
Bobin
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Bobin »

Yemin günü annem beni ziyaret ettiğinde iki günlük şehir izni aldım. Annem ve ben markete gittik ve ona bir şişe konyak almasını söyledim çünkü bana konyak verilmedi. Otelde annemi sarhoş ettim ve o da benimle seks yapmayı kabul etti. Ertesi gün, yatakta geçirdiğimiz geceyi belli belirsiz hatırladı. Orduyla ilgili güzel şeyleri hatırlamak bana iyi geliyor.
Profixx11
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 59
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Profixx11 »

Onu kesinlikle tüm kışlayla, işemeden becerecekler.
Andryuşa
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 46
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Andryuşa »

Anne de bir insandır. Eğer evde babasıyla birlikte ihtiyacı olanı alamıyorsa, orduya katılmaya geldiğinde, daha önce sahip olmadığı her şeyi alma fırsatına sahip olacak.
These users thanked the author Andryuşa for the post:
seksforumu_
Çatkır46
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Çatkır46 »

Pek çok insan annesini becermek isteyebilir, özellikle de orduda)) ama bunu vereceği bir gerçek değil)))) Korkuların hiçbir faydası yok))))
Tanya
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 213
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Tanya »

Böyle konular ortaya çıkarsa, anneniz çocukken sizi hangi cinsiyet hakkında sikti? Zvizdets. Görünüşe göre yazacak başka bir şey yok mu?
Ocak ayında oğlumun yeminini görmeye gittim ve 5 saat birimde onunla oturdum, ardından onu kışlada ziyaret ettim. Annelerin ve hatta beyinlerinin orada sikilmediğini otoriteyle ilan ediyorum.
These users thanked the author Tanya for the post:
Venüs
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Orduda seks, seferberlik ve seks”