Gerçek anne-oğul ensesti var mı? Genellikle başlatıcı kimdir? Peki Utanç?
-
Автор темыOleg Milov
- Flört etmek
- Total posts: 43
- Registered for: 1 year 8 months
- Orientation: heteroseksüel

Buradaki konuları okudum, birisi birinin ensest yaşadığını yazıyor, biri gerçeği yazıyor, biri yazmıyor, ama bunun gerçek olup olmadığı gerçeği mi? Peki bu noktaya nasıl geldiklerini merak ediyorum ve oraya ulaşmak mümkün mü? Diyelim ki ikisi de yetişkin ve birinin bir arzusu var, sonra ne olacak?
Last edited by Oleg Milov on 20 Feb 2024, 01:22, edited 2 times in total.
- These users thanked the author Oleg Milov for the post:
- Nasta Miller
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: biseksüel
Re: Anne ile oğul arasında gerçek ensest ilişki var mı? Genellikle başlatıcı kimdir? Kısıtlama ne olacak?
Bence yetişkinlerde aşkla aynı şey var, ani duygular.
- These users thanked the author Nasta Miller for the post:
- Mart
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
- Registered for: 2 years 10 months
Re: Anne ile oğul arasında gerçek ensest ilişki var mı? Genellikle başlatıcı kimdir? Kısıtlama ne olacak?
Durumlar çok farklı olabilir. Diyelim ki bir aile sadece anne ve oğuldan oluşuyor ve burada adam yetişkinlikte bile bir nedenden dolayı taşınmıyor. İnisiyatif her iki taraf için de olabilir, mesele bunu yapmak isteyen kişinin cesaretidir. Cevap önemlidir, aksi takdirde ilişki bozulabilir.
- These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post (total 3):
- Esnek, fötr şapka_1986, Stas99rus
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 425
- Registered for: 2 years 11 months
Başka bir forumda bunun ergenlik döneminde başladığını, oğlunun bakmaya başladığı ve sonra annenin bunu umursamadığı, sanki evde olmak daha iyiymiş gibi başladığını okumuştum.
- These users thanked the author slavik.meshalkin for the post (total 2):
- Mart, Stas99rus
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Hiç bununla karşılaştın mı?
Hmm... İki yetişkinin arzusu olduğunda ne olacağını bilemezsin bir arzu mu?birinin arzusu var, sırada ne var?
Hiç bununla karşılaştın mı?
-
Автор темыOleg Milov
- Flört etmek
- Total posts: 43
- Registered for: 1 year 8 months
Mart, anlamıyorum, hayır bilmiyorum bilmiyorum
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: biseksüel
Her şey annenin isteklerine bağlı olacaktır... Ancak yakın erkek ve kadınlar arasındaki ilişkilerin diğer birçok bağlamında olduğu gibi. Kabalık olur elbette ama eğer orospu istemiyorsa... Ve istememenin bir sürü nedeni var, ahlaki, dini, fizyolojik. Başka bir şey de, bu tür karşılıklı ilginin nedeninin, tezahürünün gerçekleşmesinden çok önce ortaya çıkmasıdır. Yanılıyor olabilirim ama bunun gerçekleşmesi için, ensest karşısındaki bu tamamen doğal engelin ortadan kaldırılması için annenin tam anlamıyla bir anne ya da kötü bir anne olmaması gerekir. Bu birisinin başına gelir ve bu pek normal değildir.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 98 Replies
- 7249 Views
-
Last post by merhaba duymuyorum.
-
- 11 Replies