Merhaba, bu konuyu okuyan forum kullanıcıları. Konunun ilginç olduğunu düşünüyorum, özellikle de ücretli aşk arayan yeni başlayanlar için.
Merhaba sevimli periler ve bu konferansı okuyan peri olmayanlar da daha az sevimli değil.
Ve geyler ve lezbiyenler, buradan gidin, çünkü kendi konferansınız var.
Ben geleneksel olanla başlayacağım.
Perinin ziyaretiyle ilgili başka bir rapor sunmaya karar verdim.
Yeni Yıl’dan önceydi. General arayıp terfi ettiğimin müjdesini verdi. Artık sekreterimiz Irina’ya hayran olduğum ayrı bir ofisim var. Nadir güzelliğe sahip bir kız.
Ofisteki ofisimde otururken ofisimizin birkaç gündür çalışmadığını fark ettim. Günlerdir sevinçle ofisten ofise koşan kadın çalışan sürülerini izliyorum. Muhtemelen kurumsal bir parti hazırlıyorlar. Nerede ilginç. Şefimizin ekonomisini bildiğimiz için restorana güvenmedik. O zaman toplantı salonunda daha iyi olurdu. Belki sonunda onu ofisimde masanın üzerinde ya da küçük bir kanepede otururken sekreterime yapıştırabileceğim. Ya da belki bir otel odası kiralarız. Onun iki parçalı dik göğüslerini, amını ve her şeyini yalayacağım. Hadi, en azından em. Hayal kuruyordum. Rağmen! Son 3 haftadır kimse onunla tanışmadı. Şans. Belki.
Bu koşulara katılmadım. Bu 8 yıl boyunca zaten üç ofis kızını şımartmıştım ve sarhoş eski favorilerle açıklama yapma ihtimali bana hiç çekici gelmedi.
Camlı ofisimde oturdum ve düşünceli bir bakışla eğlence mekanlarını inceledim, endişeli bir yüzle periyodik olarak hesap makinesine parmaklarımı sokmayı unutmadım, etrafımdakiler için ustaca sıkı çalışma yanılsaması yarattım.
Kızın profilini görünce biraz çılgına döndüm: birincisi, kızın görünüşü bana kara gözlü ve siyah saçlı eski sevgilimi hatırlattı ve ikinci olarak profile göre kız çok yakın yaşıyordu. çalışmak.
Böylece önümde bir taşla üç kuş vurmak, eski aşkımı hatırlayarak güzel bir yabancıyı aldatmak ve tabiri caizse kasadan çıkmadan tüm bu olayı gerçekleştirmek için cazip bir fırsat açıldı. , yani işten çok fazla uzaklaşmadan.
Ankete göre fiyat biraz hayal kırıklığı yarattı - 6 bin ruble kadar - ancak yukarıdaki avantajlarla karşılaştırınca telefon numarasını çevirdim.
nTelefonu hemen açtılar. Canlı bir kadın sesi ustaca seslendi, tınısı cennetin tüm zevklerini vaat ediyordu... Sert olmak istedim ama arzunun balı çoktan kaynıyor ve kasıklarımdan yukarıya doğru yükseliyor, beynimin kalıntılarını sıkıyordu. "Lütfen söyle bana Rita," diye sordum, "göğüslerin gerçek mi, yoksa dikilmiş mi?" Ancak sineklik ipliklerinin ve uçmaya hazır düğmelerin net, tehdit edici çatırtısı bana şunu söyledi: "Peki, hadi çabuk gidelim."
"Ama gel ve gör," diye yanıtladı kadın, "ne kadar kurnazsın , her şeyi hemen öğrenirseniz ilginç olmayacaktır.” , Tabii ki ziyaretle ilgili planlarımı yeniden gözden geçirdim. Ayrıca, trafiğin yoğun olduğu saatlerde fazladan birkaç duraklama yapmak zorunda kalma ihtimali de endişe verici olmalıydı. Ama her yürüyüşçü gibi ben de zaten kararlıydım. Ve bazı yerlerde bu gerçekten inanılmaz.
Sekrete bulanık, şehvetli bir bakış fırlatarak: "Günün sonunda Mezhregionneftgazalmaz’daki görüşmelerde olacağım."
Gözlerinde alaycı bir bakış, anlayış notları yakaladım. Hiçbir şeyi saklamaya gerek olmadığı için paltosunu elleriyle kasıklarında tutmayı bıraktı ve onunla birlikte asansöre doğru yürüdü. O anda zaten dengesiz adımlarla koridorda ilerlemekte olan bazı meslektaşlarım, geleneksel olarak David Copperfield’in imajını verdiğim bir Yeni Yıl kurumsal partisi için bir konuşmanın provasını yaptığımı düşünerek alkışladılar.
İki odalı bir dairede iki bakire vardı. Rita’yı hedef alıyordu, bir şekilde ikincisini hatırlamıyordum bile. Ve Rita tüm görkemiyle karşıma çıktı. İnce figürünü, orantısız uzun bacaklarını ve güzel göğüslerini olumlu bir şekilde vurgulayan bir antrenman kıyafeti giymişti (ancak Rusya’nın geniş alanlarında yasadışı Vietnamlılar tarafından dikilmiş bir Adidas takımı değil, nakış ve yapay elmaslarla süslü bir tür göz alıcı takım). .
Genç, çok taze yüz, profildeki fotoğrafla karşılaştırıldığında olumlu görünüyor. Hafifçe pinokyo tarzı bir ağız bile genel izlenimi bozmadı. Ve bu dudakların ilk önce nasıl kapandığını ve sonra onları nazikçe kavrayarak kasıklara doğru süründüğünü hayal ederek, seken son düğmenin klik sesini duydum ve kafama güçlü bir darbe hissederek gerçeklik duygumu kaybettim.
İlk saat boyunca rahat, açılmış bir kanepede kızın pozlarını değiştirerek uzun zaman harcadık. İdeal, ince, bakımlı bacakları takdir ederek geleneksel çorapları terk ettim.
Onu neredeyse her yerinden öptüm ve başlangıçtaki güvensizlik soğuğu kısa sürede buharlaşarak yerini karşılıklı ilgiye bıraktı. Walter testi neredeyse ilk saniyelerde geçti ve dar, bakımlı bir ayağın parmak uçlarına yaptığım masaj, başlangıçta kuru, iletişim halinde ve genel olarak kızın sırt üstü yattığı gerçeğine yol açtı. Dirseklerinin yarısına yaslanmış, her dokunuşta önce ayaklarını geri çekiyordu, sonra nefes vererek "Lanet olsun!" diyerek sırt üstü düştü ve elini kasıklarına götürdü. Saygısızlığa izin vermeyerek prez’i kendisi çekmeyi başardı ve cihazını sıcak ve ıslak vajinaya daldırdı.
İlk saatin sonu Rita’nın dizlerinin üzerinde durup göğsünü kanepenin arkasına yasladığı bir pozisyonda geçti.
Kaldığım süreyi uzattım. Rita MBR yaptı, topları yalamaya ve dilini penisin başı boyunca kaydırmaya başladı ve tam frenulumda durdu. Birkaç kez yastığın altından prezervatif çıkarmaya çalıştı ama ben nazikçe ve ısrarla ellerini çektim. "Eh, bu çok yanlış!" dedi Rita. "Kesinlikle," diye onayladım ve frenulumun üzerine çıkınca Ritin’in dilinin nasıl tüm kafayı yaladığını ve dudaklarına yol açtığını hissettim. İkinci saat patlayıcı bir hızla, ıslak Rita’nın sırtına yapışarak sona erdi.
Mutfakta, bir fincan veda kahvesi içerken, iki saatlik konaklama için Rita’ya 12 bin ruble verdi ve merak etti. bahsettiği ICBM için fazladan ödeme yapmaya değer mi , bakarsanız genel olarak bunu istemedi. Rita’nın tepkisi tuhaftı. "Neden bu kadar? En az bin tanesini geri alın..." dedi aniden. "Haydi... buna değmez," ne olduğunu anlayamadığım için utandım.
İş gününün kesinlikle sonunda ofise döndüm.
Asansörden ofise kadar sekreterinin onaylayan ve anlayışlı bakışları altında elinde taşıdığı paltosunu kanepeye atıp, yorgunlukla sandalyeye çöktü ve monitörü açtı. Web sitesinde aynı telefon numarasındaki Rita, Sonya’ydı ve saatte yalnızca 4.000 rubleye mal oluyordu. Bunu beğen kardeşimizi aldatıyorlar.
Sekrete elimi salladım ve "Kahve... şekersiz" sipariş ettim.
Aromatik içecekten bir yudum alırken, aniden fazla ödenen 2000 rubleyi, silikon memeleri düşündüm, ama sonra - sormadan ve elastik bant olmadan yukarı aşağı kayan ve sırıtarak fısıldayan dudaklar - Aşağıdaki şoklarla hayata yeni bir ilgi dalgasının doğuşunun nasıl başladığını "Bunu hak ettim" diye hissettim.
Camlı ofisten ofise bakarken, genç ama gelecek vaat eden bir çalışanın nasıl olduğunu fark ettim. Akşama doğru zaten iyi bir iş bulmuş olan işgücü motivasyon departmanı bakışlarımı yakaladı ve cevaba cesurca baktı.
"Motivasyon departmanından Ivanov’a içeri gelmesini söyleyin," dedi sekretere. Dahili telefondan perdeleri indirmek için ayağa kalktım. Ancak bu, dedikleri gibi, tamamen farklı bir hikaye.
Profilden fotoğraf.
https://i.postimg.cc/13BN1LNg/1.jpg https://i.postimg.cc/XJRrgWtP/5fdfb8bda51b8.jpg
https://i.postimg.cc/G28BYtgY/5fdfb8be1ef0a.jpg https://i.postimg.cc/nLwjCB2p/5fdfb8be2cea0.jpg
Bir sürtüğe yeni yıl ziyareti.
-
Автор темыShlyhoeb
- Flört etmek
- Total posts: 48
- Registered for: 1 year 8 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 339
- Registered for: 1 year 4 months
- Orientation: heteroseksüel