Dior’un Günlüğü #11

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Christina Dior
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 233
Registered for: 1 year 5 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Dior’un Günlüğü #11

Unread post by Christina Dior »

Camilla ve ben ortak arkadaşımız tarafından kır evindeki bir partiye davet edildik. Büyük ev, alkol, yüksek sesli müzik, ot. İlk başta her şey harikaydı, partiye biraz çılgınca geldik, biraz alkol içtik ve yarım saat sonra tuvalete çekildik. Tuvalete girer girmez hemen tutkuyla öpüşmeye başladık, klozet kapağına oturup bacaklarımı açtım. Camilla parmaklarıyla külotunun kumaşını kenara itti ve yüzünü amımın içine gömdü. Bir elimle saçlarını okşadım, diğer elimle göğüslerimi okşadım ve meme uçlarımı çimdikledim. Pembe amcığımı nazikçe öptü, keskin dili amımın sıcak dudaklarının arasına girdi. Camilla bana şiddetli bir oral seks yaptı ve ben de külotumu düzelterek tuvaletten çıktım ve burnunu pudralamasına izin verdim. Bana bir adamla nasıl çıkmaya başladığını ve onun ona nasıl yeni bir iPhone aldığını anlatan bir kızla sohbet etmeye başladım. Yarım saatin nasıl geçtiğini fark etmedim ve Camilla’m hala orada değildi. Her yere baktım ve banyoya bakmaya karar verdim. Kapalı, kapıyı çalıyorum, dikkat yok. Ve ben uzaklaşır uzaklaşmaz bir adam geldi, kapıyı çaldı ve kapı ona açıldı! Gelip Camilla’mın çamaşır makinesinde nasıl sert ve çok sulu sikildiğini görmeyi başardım. Kıyafetlere bakılırsa bu akşam sikini kadının içinden çıkarıp sırtına boşaltan ilk erkek bu değil. Hemen onun yerini başka biri alıyor ve penisini ona doğru çekiyor. Zaten bitkin durumda, beni görünce zar zor şöyle diyor: “Şimdi git, bu ikisi beni sikecek, ben de geri döneceğim.” Şok içinde duruyorum ama külotlu bu fotoğraf beni ıslatıyor. Yakınlarda durup sevgilimin deliğini kullanmak için sıralarını bekleyen adamlar, eğer başka bir tane varsa, benimkinin deliğini beklemeye değmeyeceğine karar verdiler! Beni oyuncak bebek gibi kaldırıp yanıma eğdiler. Bir anda eteğim yukarı kalkıyor ve külotum dizlerimin üzerine düşüyor. Ellerin kalçalarımı açtığını ve sert bir sikin ıslak amımı istila ettiğini hissediyorum. Ah evet! Sıcak ve kalın, narin ve pembe kedimin duvarlarını esnetiyor! Beni kıçımdan acı verici bir şekilde sıkıyorlar ve sanki kişisel bir fahişeymişim gibi, ustaca amımı dövüyorlar. Başımı sağa çevirerek Camilla’ya bakıyorum; o, gözleri kapalı, deliğindeki sert siklerin tadını çıkarıyor. Birlikte köpek pozisyonunda duruyoruz ve aynı anda ikimiz de üyelerle tanışmak için kıçlarımızı sallıyoruz. O bana bakıyor, ben de ona bakıyorum, elini tutuyorum ve sessizce "Seni nasıl yalnız bırakabilirim..." diyorum.
These users thanked the author Christina Dior for the post (total 3):
abartı, Neşeli Roger, Sexdemon2010
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211
Registered for: 2 years 10 months
 Ynt: Dior Günlüğü #11

Unread post by sikikamerlik »

Güzel hikaye, berbat etmen çok yazık (c) :wink:
Seks tavuğu
Penetrasyon