Vakum ömrü, Nauli
-
Автор темыgevşemek
- Flört etmek
- Total posts: 31
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Vakum ömrü, Nauli
Kim heyecanlanır izle ya da yap? Belki ön sevişme olarak. Ayrıca, bu şekilde her iki deliğe de hava emebilir, ileri geri sonsuz bir osuruk oluşturabilirsiniz. Osuruk hayranlarının cenneti gibi görünüyor. Ve koku yok, güzellik.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
Yanıt: Vakum ömrü, Nauli
En azından eğitimler yayınlayabilirsin! Şahsen neden bahsettiğini anlamıyorum

-
Автор темыgevşemek
- Flört etmek
Bu videoda Nauli’nin ne olduğu gösteriliyor, örneğin 13:40.
Bunu yalnızca bazı yoga forumlarında analda nasıl uygulayacağımı gördüm. Genelde bunu havayla yapıyorum ama orada suyla bir seçenek anlatılmıştı ve hatta bir tür Çince adı bile var. Evet, oradaki Asyalılar her türlü oyunu bulmaya çalıştılar. Uygulamanın kısa bir tekrarı: Su dolu bir küvette sırt üstü yatarız, dizlerimizi karnımıza çekeriz, ellerimizi dizlerimizin üzerine koyarız, karnımızı vakumlarız ve aynı zamanda anal bölgeyi rahatlatırız. . Ve bağırsağa su akıyor ve gerçekten çok fazla var; sadece rektal ampulla değil, genel olarak kalın bağırsağın tamamı dolu. Orada yogada sözde bedenin temizlenmesi bağlamında anlatılıyor. Genelde çok fazla su dökmeyi sevmiyorum, sadece havayla yapıyorum, içeri çekiyorum. Bu bir taburede otururken bile yapılabilir. Aslında sonsuz bir osuruk yapabilirsiniz. Ve denizde dururken bile suyla biraz su çekebildim, tamamen prensip olarak işe yarayıp yaramayacağını denemek istedim. Normal, sadece dalgalar biraz dikkat dağıtıcı.
Bunu yalnızca bazı yoga forumlarında analda nasıl uygulayacağımı gördüm. Genelde bunu havayla yapıyorum ama orada suyla bir seçenek anlatılmıştı ve hatta bir tür Çince adı bile var. Evet, oradaki Asyalılar her türlü oyunu bulmaya çalıştılar. Uygulamanın kısa bir tekrarı: Su dolu bir küvette sırt üstü yatarız, dizlerimizi karnımıza çekeriz, ellerimizi dizlerimizin üzerine koyarız, karnımızı vakumlarız ve aynı zamanda anal bölgeyi rahatlatırız. . Ve bağırsağa su akıyor ve gerçekten çok fazla var; sadece rektal ampulla değil, genel olarak kalın bağırsağın tamamı dolu. Orada yogada sözde bedenin temizlenmesi bağlamında anlatılıyor. Genelde çok fazla su dökmeyi sevmiyorum, sadece havayla yapıyorum, içeri çekiyorum. Bu bir taburede otururken bile yapılabilir. Aslında sonsuz bir osuruk yapabilirsiniz. Ve denizde dururken bile suyla biraz su çekebildim, tamamen prensip olarak işe yarayıp yaramayacağını denemek istedim. Normal, sadece dalgalar biraz dikkat dağıtıcı.
-
- En güçlü orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
- Registered for: 2 years 2 months
-
Автор темыgevşemek
- Flört etmek
Aslında tuhaf, burada karınlarını öven insanlar gördüm ama nedense kimse onlarla yapılan numaralarla ilgilenmiyor
Eh, aynı anda 10 lavman gibi. Ve herhangi bir şey eklemenize de gerek yok.
Aslında tuhaf, burada karınlarını öven insanlar gördüm ama nedense kimse onlarla yapılan numaralarla ilgilenmiyor
-
- En güçlü orgazm!
Bunun nasıl işe yarayacağını hayal edemiyorum. Kıç, güvenilir bir sfinkter ile "donatılmıştır" ve sadece bir tane bile değildir. Yeter ki oraya hiçbir şey uçmasın.
-
Автор темыgevşemek
- Flört etmek
Anal bölgeye hava çekmeden Nauli’yi yapabilirsin. Zaten akla gelen ilk şey, üçüncü gönderideki ekteki videoda olduğu gibi, kız onunla dalga yaparken karnına boşalmaktır.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 6 months
-
- En güçlü orgazm!
En ilginç şey bunu gençliğimde eğlence için yapmış olmam ( basın oynama hissi). Düne kadar bunun da bir adı olduğunu bilmiyordum. Ama şimdi en azından biraz var ama bana gelince fazla kilo. Ve artık işe yaramayacak. Videodaki o kız gibi zayıf olanlara yönelik bir konu. O zamanlar 60 kiloydum, iskelet kadar zayıftım ve şimdi kusura bakmayın, neredeyse 90 yaşındayım.
-
Автор темыgevşemek
- Flört etmek
Emin değilim (ben de tartıyorum) 80’den az, bu yüzden daha yüksek bir ağırlıkla test etmedim), ancak buradaki tüm meselenin teknikte olduğunu varsayacağım, bu alıştırma basını germekle ilgili değil, küplerin varlığı veya yokluğu oynamıyor herhangi bir rol.
Görünüşe göre bir video gösterimi kaydetmem gerekecek)))
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 6 months
-
Автор темыgevşemek
- Flört etmek
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: biseksüel
Görünüşe göre ben tamamen geri zekalıyım 
Nauli’yi aptalca seks için kullanıyorum. Adam kafasını kaybediyor, içten emmeli derin bir itmeyle bunun neredeyse derin bir oral sekse benzediğini söylüyor. Amını em diyor!
Aynı şey popo için de geçerli, içindeyken de emiyorsun. Ve eğer sen de gözlerinin içine bakarak umursamazca gülümsersen... mmm
Ve her orgazm olduğumda oradaki kaslar farklı şekilde çalışmaya başlıyor.
Kızlarla pratik yapıyor musun?
Erkeklerden hoşlanır mısın? Veya denemek ister misiniz?

Nauli’yi aptalca seks için kullanıyorum. Adam kafasını kaybediyor, içten emmeli derin bir itmeyle bunun neredeyse derin bir oral sekse benzediğini söylüyor. Amını em diyor!
Aynı şey popo için de geçerli, içindeyken de emiyorsun. Ve eğer sen de gözlerinin içine bakarak umursamazca gülümsersen... mmm
Erkeklerden hoşlanır mısın? Veya denemek ister misiniz?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
- Registered for: 2 years 7 months
Tanıdığım bir bayan Kegel egzersizcileriyle antrenmana başladı ve bana sürpriz yapmayı başardı. Sanki bir kedi emiliyormuş gibi geliyor!Nadiin: ↑09 Jan 2024, 12:27 Tamamen gerizekalı gibi görünüyorum
Erkeklerden hoşlanır mısın? Yoksa denemek ister misin?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: biseksüel
Ben bir kadın olarak bu süreci gerçekten seviyorum, ya sen?Alesander: ↑09 Jan 2024, 16:08Tanıdığım bir bayan Kegel egzersizcileriyle antrenmana başladı ve bana sürpriz yapmayı başardı. Sanki am emiliyormuş gibi bir his var!Nadiin: ↑09 Jan 2024, 12:27 Tamamen gerizekalı gibi görünüyorum
Aptalca Nauli’yi seks için kullanıyorum. Adam kafasını kaybediyor, içten emmeli derin bir itmeyle bunun neredeyse derin bir oral sekse benzediğini söylüyor. Amını em diyor!
Erkeklerden hoşlanır mısın? Yoksa denemek ister misin?
-
Автор темыgevşemek
- Flört etmek
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 334
- Registered for: 2 years 1 month
Yazar haklı, devamında Nauli tekniği havayı veya suyu içeri çekmenize olanak sağlaması anlamında bağırsaklarınızı kontrol etmeyi öğrenmenizi sağlar.
Kegel tekniği pelvik taban kaslarını güçlendirmeyi amaçlamaktadır. . Bu tam olarak "amcık emmenizi" sağlayan şeydir. Bana göre, meşhur "kutsal bir yer boş olmamalıdır" deyimini başka bir ifadeyle ifade edersek, karım sürekli meşguldür. Ve ona istediğim zaman suyla ya da havayla lavman yapacağım.
Kegel tekniği pelvik taban kaslarını güçlendirmeyi amaçlamaktadır. . Bu tam olarak "amcık emmenizi" sağlayan şeydir. Bana göre, meşhur "kutsal bir yer boş olmamalıdır" deyimini başka bir ifadeyle ifade edersek, karım sürekli meşguldür. Ve ona istediğim zaman suyla ya da havayla lavman yapacağım.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 334
- Registered for: 2 years 1 month
https://thewikihow.com/digest/Blowjob% 20in ... 0in%20sex !
Eğitim yoluyla nelerin başarılabileceğine dair açıklayıcı örnekler.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 647 Views
-
Last post by Andrey57115
-
- 3 Replies