Cinsel rıza yaşı

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Biyel kolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 219
Registered for: 1 year 7 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Cinsel rıza yaşı

Unread post by Biyel kolu »

slavik.meshalkin: 05 Feb 2024, 17:41
Strecoza: 05 Feb 2024, 15:06
Kral Zogu: 05 Feb 2024, 14:05 Zaten gerçek bir hukuki olaya ilişkin bir örnek vermiştim. Kız 16 yaşında evlendi, doğum yaptı ve bir nevi yetişkin oldu. Bir gün aptalın biri garajın arkasından ona amını gösterdi. Küçüklere karşı açık saçık eylemlerde bulunduğu için bağlandı ve tecavüze uğradı. Dolayısıyla sonuç: 16 yaşındakileri sikebilirsin ama onları esnek hale getiremezsin.
))) Buradaki sorun nerede ? Rıza yaşı tamamen rıza ile ilgilidir. Garajlarda kendisine penis gösterilmesine rıza gösterdi mi?
Orada çok tuhaf bir hikayeleri var 🤐🤫
Slavik, PM’de cevap ver. Eğer hala ayıksan)
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Kral Kuş »

Zaten gerçek bir hukuki olaya örnek vermiştim. Kız 16 yaşında evlendi, doğum yaptı ve bir nevi yetişkin oldu. Bir gün aptalın biri garajın arkasından ona amını gösterdi. Küçüklere karşı açık saçık eylemlerde bulunduğu için bağlandı ve tecavüze uğradı. Dolayısıyla sonuç: 16 yaşındakileri sikebilirsin ama onları esnek hale getiremezsin.
))) Buradaki sorun nerede ? Rıza yaşı tamamen rıza ile ilgilidir. Garajlarda kendisine penis gösterilmesine izin verdi mi?
İş o noktaya gelmezse parçalayacağım. Kız 18 yaşında veya daha büyükse, adam holiganlıktan kurtulabilirdi. Ve kız henüz 18 yaşında olmadığı için (evli olduğu, sikişebildiği ve hatta doğum yapabileceği umrunda değil), mahkeme onun hâlâ bir çocuk olduğu sonucuna varıyor ve adamı çok daha ciddi bir suçlamayla suçluyor. Şimdi Ferstein mı?
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Venüs »

Kral Zogu: 05 Feb 2024, 18:34
Kral Zogu: 05 Feb 2024, 14:05 Zaten gerçek bir hukuki olaya örnek vermiştim. Kız 16 yaşında evlendi, doğum yaptı ve bir nevi yetişkin oldu. Bir gün aptalın biri garajın arkasından ona amını gösterdi. Küçüklere karşı açık saçık eylemlerde bulunduğu için bağlandı ve tecavüze uğradı. Dolayısıyla sonuç: 16 yaşındakileri sikebilirsin ama onları esnek hale getiremezsin.
))) Buradaki sorun nerede ? Rıza yaşı tamamen rıza ile ilgilidir. Garajlarda kendisine penis gösterilmesine izin verdi mi?
İş o noktaya gelmezse parçalayacağım. Kız 18 yaşında veya daha büyükse, adam holiganlıktan kurtulabilirdi. Ve kız henüz 18 yaşında olmadığı için (evli olduğu, sikişebildiği ve hatta doğum yapabileceği umrunda değil), mahkeme onun hâlâ bir çocuk olduğu sonucuna varıyor ve adamı çok daha ciddi bir suçlamayla suçluyor. Şimdi Ferstein?
Evet, anlıyorum. Ah, rıza kelimesini anladın mı yoksa sana ulaşmadı mı?
Birkaç durumu ele alalım. Senden bir şey istiyorlar; bir arkadaş, bir komşu, bir kardeş, bir iş arkadaşı. Bu şeyi ver. Ve bunu sizin rızanızla alır. Başka bir durumda bir arkadaşınız, komşunuz, kardeşiniz bu şeyi sizden gizlice alır. Senin deyiminle, mahvolacak. Ve eğer bu şeyi sizin rızanız olmadan açıkça alır ve yüzünüze vurursa, o zaman suçlama daha ağırdır, eğer elinde silah da varsa, o zaman suçlama daha da ağırdır. Durum aynı gibi görünüyor. Olay aynı, karakterler aynı ama sorumluluk bazen daha ağır, bazen hiç yok.
Sizce bu bir olay mı? Bu bir olay değil. Sadece suçlunun değil her iki tarafın da rızası olmalıdır. Kim istediyse.
Şimdi fershtein?
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Aion2012Ölü »

Rasrom,
Rasrom: 05 Feb 2024, 15:31 Normal ülkelerde buna inanıyorlar 14 yaşındaki bir kişi zaten birini sikip becermeyeceğine karar verebilir
Buna katılıyorum.
Ve en azından , sorumluluğun kapsamını genişleterek cezai maddelerin de geçerli olmasını sağlayacaktır.
Herkes bir zamanlar ergenlik çağındaydı.
Neyin iyi, neyin kötü olduğunu zaten biliyorlar.
Ve herkes sikişmek ister, yapabilir ve yapar. Her şey arka arkaya olmaz, herkesin başına kendi yöntemiyle gelir. Genel olarak.
Ve hem özgürlük vermek hem de suçlarından dolayı cezalandırmak mümkün ve gerekli.
Belki de burada yanlış bozkıra götürüldüm. Üzgünüm.
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Strecoza: 05 Feb 2024, 18:57 Evet, anlıyorum. Ah, rıza kelimesini anladın mı yoksa anlamadın mı?
Birkaç durumu ele alalım. Senden bir şey istiyorlar; bir arkadaş, bir komşu, bir kardeş, bir iş arkadaşı. Bu şeyi ver. Ve bunu sizin rızanızla alır. Başka bir durumda bir arkadaşınız, komşunuz, kardeşiniz bu şeyi sizden gizlice alır. Senin deyiminle, mahvolacak. Ve eğer bu şeyi sizin rızanız olmadan açıkça alır ve yüzünüze vurursa, o zaman suçlama daha ağırdır, eğer elinde silah da varsa, o zaman suçlama daha da ağırdır. Durum aynı gibi görünüyor. Olay aynı, karakterler aynı ama sorumluluk bazen daha ağır, bazen hiç yok.
Sizce bu bir olay mı? Bu bir olay değil. Sadece suçlunun değil her iki tarafın da rızası olmalıdır. Kim istediyse.
Şimdi ferstein?
Hayır, ferstein değil, çünkü bu bir tür şiddetli bilinç akışı. Üzgünüm.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Kral Zogu: 06 Feb 2024, 16:51
Strecoza: 05 Feb 2024, 18:57 Evet, anlıyorum. Ah, rıza kelimesini anladın mı yoksa anlamadın mı?
Şimdi ferstein?
Sizce bir kız 16 yaşında evlenip doğum yaparsa ona garajlarda sikler gösterilebilir mi? Bu neden olabilir?
Rıza kelimesinin anlamını anlamıyor musun? Bakmak.
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Strecoza: 06 Feb 2024, 17:04 o zaman onun siklerini garajlarda gösterebilirsin
Garajlarda, çalılıklarda veya başka bir yerde kimseye siklerini gösteremezsin. Ama yasal olarak bir fark var. Eğer pislik sana sikini gösterirse, Strecoza, o zaman sen büyük bir yetişkin teyze olduğun için bir holigan gibi mahvolacak. Ve eğer kız henüz 18 yaşında değilse, o zaman reşit olmayanlara karşı uygunsuz davranışlar nedeniyle makaleye göre cezalandırılacak. Ve mahkeme, 17 yaşındaki bu kızın yeterince görmüş olmasını ve çatının üstündeki her türlü yere sikini atmış olmasını umursamayacaktır. Evli ve çocukları olsa bile. Gerçekleri size başka nasıl açıklayabileceğimi hayal edemiyorum.
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Tapkin »

Strecoza: 06 Feb 2024, 17:04
Şimdi ferstein?
Sizce bir kız 16 yaşında evlenip doğum yaparsa ona garajlarda sikler gösterilebilir mi? Bu neden olabilir?
Rıza kelimesinin anlamını anlamıyor musun? Bakın.
:detia-25:

... Anladığım kadarıyla sapık arkadaşlar, Marinka’ya onun rızası olmadan amlarınızı göstermeyi bırakın..aksi takdirde bu eylem tecavüz kokusuna dönüşür!)))

:ROFL:
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Tapkin: 06 Feb 2024, 17:38 aksi halde bu eylem tecavüz kokusuna yol açacaktır!)))
beyne tecavüz
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Kral Zogu: 06 Feb 2024, 17:24
Strecoza: 06 Feb 2024, 17:04 o zaman siklerini garajlarda gösterebilirsin
Garajlarda da kimseye siklerini gösteremezsin ya da çalılıklardan ya da başka bir yerden. Ama yasal olarak bir fark var. Eğer pislik sana sikini gösterirse, Strecoza, o zaman sen büyük bir yetişkin teyze olduğun için bir holigan gibi mahvolacak. Ve eğer kız henüz 18 yaşında değilse, o zaman reşit olmayanlara karşı uygunsuz davranışlar nedeniyle makaleye göre cezalandırılacak. Ve mahkeme, 17 yaşındaki bu kızın yeterince görmüş olmasını ve çatının üstündeki her türlü yere sikini atmış olmasını umursamayacaktır. Evli ve çocukları olsa bile. Yaygın gerçekleri size başka nasıl açıklayabileceğimi hayal edemiyorum.
Saatiniz çalındıysa hırsız hırsızlık suçundan yakalanacak ve suçlu yüzünüzü kırar ve onu elinizden alırsa, o zaman hırsızlık suçundan yakalanır, bu daha ciddi bir suçtur
ve mahkeme, yüzünüzün kavgalarda birden fazla kez kırılmış olmasını umursamaz. Tuhaf değil mi? Sizin mantığınıza göre hiçbir fark yok. Yüzün mü kırılmıştı? Daha önce de kırdılar. Saatinizi bir suçlu ele geçirdi ve cezanın farkı, yüzünüzü parçalayanın iki katı ceza almasıdır. Ne muhteşem bir olay. Evet? Sadece bu bir olay değil, iki farklı suç.
Size daha fazlasını anlatacağım. Garajda penisini gösteren bir adam tacizle ya da daha ciddisi tecavüze teşebbüsle suçlanabilir.
Rızanın, kişinin kabul etmesi olduğunu anlamalısınız. Bu nedenle yaşa rıza yaşı denir. Ve üyelerin rızasıyla gösterilmesi gerekir. O zaman hiçbir olay olmayacak.
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Çizgili, sıkıldım.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Kral Zogu: 06 Feb 2024, 17:51 Strecoza , yoruldum.
Önce düşünmeniz, sonra yazmanız gerekiyor. En azından bunu daha sonra düşün. :cat1:
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Strecoza, kontrolsüz bilinç akışlarınızı anlamak özel bir süreçtir hediyeye ihtiyaç var.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Kral Zogu: 07 Feb 2024, 05:55 Strecoza , kontrolsüz bilinç akışlarınızı anlamak özel bir hediyedir.
))) Rıza kelimesinin anlamını anlamamanız, hukuki olaylar değil. Bilginin algılanmasında sorun yaşayan sizsiniz.
Ya da büyük ihtimalle rıza kelimesinin anlamını anlıyorsunuz. Az önce aptalca bir şey yazdın ve yanıldığını kabul etmek senin gücünü aşar.
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by Tolkala »

Rıza yaşının alt sınırı belirlendi. Ben bu yaş için bir üst sınır belirlenmesini öneriyorum. Aksi halde birçok insanın zihinsel yetenekleri bebeklik dönemine döner.
These users thanked the author Tolkala for the post:
Canis91
Canis91
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 793
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Canis91 »

Tolqala: 07 Feb 2024, 11:01 birçok zihinsel yetenek bebeklik dönemine geri döner.
, gerçek bu! 😄Benim hakkımda sitata😁
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Strecoza, gerçekleri sunuyorum. Ve şablonunuzu bir Alman haçına dönüştürdükleri anda, saçmalıktan bir sürü kelime kusmaya başlıyorsunuz. Çünkü prensibiniz şu: "Eğer gerçeklerle aynı fikirde değilsem, o zaman gerçekler için çok daha kötü olur." Bu arada, eğer bir yerde hata yaptıysam, bunu daha sonra itiraf edeceğim - 21 yaşında teğmen olma fırsatı durumunda olduğu gibi. Ama artık demagojinizi anlamak için bir neden göremiyorum, tekrar okuma zahmetine bile girmedim. "Marinka"’yi zaten kapatın.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Kral Zogu: 08 Feb 2024, 06:20 Strecoza , gerçekleri sunuyorum. Ve şablonunuzu bir Alman haçına dönüştürdükleri anda, saçmalıktan bir sürü kelime kusmaya başlıyorsunuz. Çünkü prensibiniz şu: "Eğer gerçeklerle aynı fikirde değilsem, o zaman gerçekler için çok daha kötü olur." Bu arada, eğer bir yerde hata yaptıysam, bunu daha sonra itiraf edeceğim - 21 yaşında teğmen olma fırsatı durumunda olduğu gibi. Ama artık demagojinizi anlamak için bir neden göremiyorum, tekrar okuma zahmetine bile girmedim. Zaten kapat "Marinka".
Gerçekleriniz neler? Bir yerde hata yapmadınız, önce memurlar hakkında saçma sapan şeyler yazdınız, sonra aynı saçmalıkları adli olaylar hakkında yazdınız.
Rızanın ne olduğunu okuyun ve bir dahaki sefere önce düşünün, sonra yazın, mazeret uydurmanıza gerek kalmayacak.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”