Çocukluğundan beri oğluyla ensest

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 400
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Oğlumla çocukluğumdan beri ensest ilişki

Unread post by Vadim77 »

niki77: 25 Sep 2023, 14:00 a inanan burada
Doğru, çünkü inanca göre tüm insanlar ensest ilişkiden doğmuştur ve Lut’un kızları gibi küçümsememişlerdir :göz kırp:
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155

Unread post by Ksenofon »

rmt,
Vay canına, bizim gibi heyecanlandım. Sen en iğrenç haliyle pedofilisin çünkü pedofiliyi İncil’in, Kutsal Yazıların ve Kuran’ın yardımıyla meşrulaştırmaya çalışıyorsun.
Belki de tam tersi işaretle dilekler gerçekleşir. 12-14 yaşındaki kızlara salyalar akıtmak yerine Yahveh’nin tanrısını sikmene aldırmıyorum. Belki alışırsın.
Kuran konusunda uzman değilim ama bana öyle geliyor ki pedofiliyi onun yardımıyla meşrulaştırmak ancak kendini koruma duygusunun yokluğunda mümkün. Ancak bu konuyu 12 yaşında kız çocuğu olan herhangi bir Müslüman babayla tartışabilirsiniz.
Sizin gibi anlaşılması güç pedofilik hamamböcekleriyle iletişim kurmak zorunda kaldığımda gerçekten öfke ruhuyla doluyorum.
21. yüzyılın kanunlarına ve ahlakına göre yaşıyorum. Eğer Muhammed şimdi altı yaşındaki bir kızın odasına girseydi, hapiste olurdu ve Allah ona yardım etmezdi.
14 yaşında bir kızla seks yapmaya kalkışırsan sen de hapse girersin, ama bunun için önce pedofil taşaklarının babası tarafından koparılmaması gerekiyor.
Hari Krishna!
These users thanked the author Ksenofon for the post:
Fargal94
rmt
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 340

Unread post by rmt »

Ksenofont: 25 Sep 2023, 19:49Sen bir sübyancısın
Ksenia, yine duygularını başka birine aktarıyorsun. Sakin ol canım ve biraz ayık düşün. Mesela kendi karar verdiğin bir şeye dayanarak beni sübyancı olarak görüyorsun. Ama fışkırmanıza bakılırsa sizin bir şizofren ve gizli bir sodomit (daha açık bir ifadeyle o eşcinseller) olduğunuzu görüyorum. İşte burası sapıkların sitesi ve bunun gibi başka şeyler de var. İşte bu yüzden buraya geldin. Ancak eşcinsellere gitmek yerine başka bir bölüme gelip sorun çıkardınız, tehditler savurdunuz. Görünüşe göre başkalarının pahasına özsaygınızı yükseltmek istiyorsunuz ve içinizdeki eşcinsel özünü kabul etmek istemiyorsunuz. Şizofreninizin nedeni budur. Ve ben de seni açığa çıkardım, burnunu ilahi kutsal yazılara soktum. Bununla mı başladın? Onlara göre bu arada, ferisilik, yalan ve yalancı şahitlikten başlayıp öfkeyle biten bir günahlar kompleksine sahipsiniz. Daha iyi ol. Ve her şeyden önce, sopanın üzerindeki bit gibi dönmemeyi, size doğrudan sorulan soruları doğrudan cevaplamayı öğrenin. :evet:
Last edited by rmt on 26 Sep 2023, 14:28, edited 1 time in total.
These users thanked the author rmt for the post:
Korsan
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286

Unread post by Aion2012Ölü »

Ksenofont,
Konu denir - Oğlumla ensest.
Senin gibi doğru bir insan neden bu işe girsin ki?
Ensest yanlısı olmama rağmen!
Ama anne + oğul neredeyse hiç heyecanlandırmıyor ben.
Sizinle ilgili konularda çarpıştığımız için merak ediyorum.
Sadece fikrinizi ifade etmek isteseniz bile, ki bunu tamamen anlıyorum, farklı bakış açısına sahip insanlara hakaret ediyorsunuz, onlara pis pedofiller diyorsunuz..
Bu tür konulara kesinlikle ilginiz var ama aynı zamanda yargılamak için yakıcı bir arzunuz da var!
Görünüşe göre zor bir çocukluk geçirmişsiniz. Ancak hemen hemen her sapkınlıkta bu durum vardı.
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 2):
rmt, Korsan
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

rmt,
Tatlım? Herhangi bir şeyi kaçırdınız mı? 6, hatta 12 yaşında bile değilim. İğrenç sübyancı yüzünün böylesine iğrenç bir gülümsemeyle bir çocuğa hitap ettiğini hayal ettiğimde tiksintiyle ürperdim.
Senin için ben bir sevgili değilim, o pis ağzındaki kavak kazığınım.
Eşcinseller Pedofilileri sizden farklı kılan, cinsel tercihleri ​​çoğunluktan farklı olan kişilerdir. Bunların arasında saygın insanlar vardı ve hala da var. En sevdiğiniz tarihi kaynakları araştırın ve birçok ilginç şey okuyun. Bu nedenle bana eşcinsel diyerek hakaret etmiş olmuyorsunuz. Küçük çocuklara odaklanmış düşünce tarzının zavallılığını bir kez daha gösterdin.
Hiç bir sopanın üzerinde dönen bir bit görmemiştim. Sadece senin gibi
unkıçını sopalarla parçalamak ve sonra da oradan topladıklarını dikkatle incelemek gibi bir alışkanlığım yok.
Beni temiz suya getirdiğin için teşekkür ederim. Keşke havayı pedofili kokundan temizleseydin, o zaman minnettarlığım sınır tanımazdı.
Ben bir günahkarım! Ne yapabilirsin? Peki günümüzde kim günahsız değildir?
Bir sübyancının sorularını yanıtlamanın onuruma yakışmadığını düşünüyorum. Sadece özel bir tıbbi tesisin yolunu gösterebilirim.
Ve Ferisiler tarihte özel bir şeyle lekelenmemiş en sıradan dini harekettir.
Şalom Aleichem!
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Ksenofont: 26 Sep 2023, 14:33 Bir sübyancının sorularını yanıtlamayı onuruma yakışmayan bir davranış olarak görüyorum. Yalnızca uzmanlaşmış bir tıbbi tesisin yolunu gösterebilirim.
Komik.
Önceden fetişleriniz bir hastalık olarak görülüyordu ve size de aynısı tavsiye edilirdi.
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
Korsan
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Aion2012Ölü,
Taşınıyorsun doğru yön yön. Pedofil tabirinin hakaret olduğu zaten kabul edilmiş durumda. Daha önce sizin anlayışınıza göre bu neredeyse bir övgüydü.
Evet, pedofililere özel isimleriyle hitap ederek onlara hakaret ediyorum. Bu insanlara saygım yok. Üstelik çocuklarımızın hayatlarını mahvettikleri için onlardan nefret ediyorum. Özellikle kendi çocukları için korkuyorum. Kendi halkımı koruyabilirim ve bu pis kabileden kimsenin onlara yaklaşmasına izin vermeyeceğim. Peki onların çocuklarını kim koruyacak?
Çocukluğuma gelince, şanslıydım. Çocukluğumda tüm sübyancılar kendi deliklerine oturup dikkat çekmemeye çalıştılar.
Ama ben şunu düşündüm. Şunu yaptınız mı çocukluk mu?

4 dakika 30 saniye sonra gönderildi:
Komik.
Önceden, fetişleriniz bir hastalık olarak kabul ediliyordu ve size de aynısı tavsiye edilirdi.
Ensesti seviyorum.
nSiz de tüm sübyancı-ensest kardeşleriniz gibi uzak geçmişte yaşıyorsunuz ve bu arada, bu konuda çok belirsiz bir fikriniz var. Ve ben 2023’te yaşıyorum, yani sizin için komik olan şey benim ve diğer tüm normal insanlar için doğaldır.
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Ksenofont,
Ksenofont: 26 Sep 2023, 14:49 Siz, tüm pedofililerinizi seviyorsunuz -ensest kardeşler uzak geçmişte yaşıyorlar, bu arada bu konuda çok belirsiz bir fikriniz var. Ben de 2023’te yaşıyorum, yani sizin için komik olan şey benim ve diğer tüm normal insanlar için doğaldır.
Yasal olanı aramak doğal mı? Hayır.
Normlara ve yasalara göre yaşıyorsunuz ki bu iyi ve doğrudur, ancak aynı zamanda buna doğal diyorsunuz ki bu hiç de doğru değil.
Herkes adına değil, yalnızca kendim adına konuşacağım - konuşuyorum geçmişte, şimdide veya gelecekte değil, her insan gibi yalnızca kendi öznel dünyanızda yaşayın.
İşte bu kadar.
Svetlana.Kudriya
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15

Unread post by Svetlana.Kudriya »

Ksenofont: 26 Sep 2023, 14:49 Evet, pedofililere özel isimleriyle hitap ederek onlara hakaret ediyorum. Bu insanlara saygım yok. Üstelik çocuklarımızın hayatlarını mahvettikleri için onlardan nefret ediyorum. Özellikle kendi çocukları için korkuyorum. Kendi halkımı koruyabilirim ve bu pis kabileden kimsenin onlara yaklaşmasına izin vermeyeceğim. Peki onların çocuklarını kim koruyacak?
Çocukluğuma gelince, şanslıydım. Çocukluğumda tüm sübyancılar kendi deliklerine oturdular ve dikkat çekmemeye çalıştılar.
Senin hakkında yorum yapmaktan kendimi alamadım. :shamp: Bu yaz farklı bölgelerde ve farklı bölgelerdeki plajlardaydım, plajlar doluydu, binlerce insan vardı ve nerede olursa olsun, bir halk plajını ziyaret ettiğimi not ediyorum. Etrafınıza baktığınızda tamamen çıplak dolaşan küçük çocuklar var. Peki bu insanların ebeveynlerinin pedofili olduğu yönündeki görüşleriniz nelerdir? Ve yakındaki herkes, farklı yaşlardaki binlerce erkek ve kadın da pedofili mi?) Ah evet, en önemli şey her şeyin sakin olması, bu binlerce insan denizde güneşleniyor ve öfkeli tatilciler yok çileden çıkıyor ve bağırıyor, bu nasıl olur, anne baba sapık, çocukları soydular ve binlerce insan gösteriyor. Ve denizde olan binlerce kişi de sübyancıdır, sahili terk etmezler, çıplak çocukların arasında takılıp otururlar. Bütün bunları sana söyledim çünkü karanlık odada kara bir kedi arıyorsun! Peki ya hem yetişkinlerin hem de çocukların çıplak olduğu çıplaklar plajları, bunların hepsi pedofili mi??? Sizin mantığınıza göre elbette hepsi pedofili ama bir tane var AMA. Hukuk açısından bakıldığında bu normal karşılanıyor, çıplaklık hukuk normlarında, çıplak çocukların plajda koşması da hukuk normlarında ve kamuoyu normlarında. Ve plajlarda çıplak koşan çocukların arasında bulunan binlerce insan pedofili değil, hukuk açısından ya da kamuoyu açısından değil. Ama sizi okursanız her köşede sübyancıları görürsünüz. Ancak bazı nedenlerden dolayı milyonlarca uyuşturucu bağımlısı ve alkoliğin yaşadığı dehşet hakkında tek kelime etmediler. Yani sokakta bir uyuşturucu bağımlısı denizi görüyorsunuz ve bu sizi öfkelendirmiyor, ayrıca sokakta yakınlarda alkolikler ve evsizler görüyorsunuz ve bu normal, ancak sanal internette bir yerde, birdenbire, insanların gönderilerinde olmayan bir şeyi bulmaya çalışıyorsunuz.
These users thanked the author Svetlana.Kudriya for the post (total 2):
Korsan, Aion2012Ölü
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

svetlana.kudriy,
Biliyorsun adlı başlıkta oğlumla Çocukluğunuzdan beri, küçük çocukların doğal olarak çıplak dolaştıkları plaj örneklerinden bahsediyorsunuz. Yetişkinlerin burada yazdıklarını okudunuz. Plajlar hakkında değil, çocuklarınıza erken çocukluktan itibaren seks öğretmenin ne kadar iyi olduğu hakkında yazıyorlar. Sahilde küçük çocuklarını siken çok sayıda ebeveyn gördünüz mü? En şaşırtıcı şey ise buraya bir kadın olarak kayıtlı olmanız. Bir çocukla cinsel ilişki isteyen yetişkinleri haklı çıkaran bir kadın mı? Burada neden bahsettiğimizi bile anlamadan bu konuya girdiğinizi varsayabilirim. Veya bunu bilerek yaptınız. O halde Svetlana’ya hoş geldiniz. pedofililerin eşliğinde bukleler. Artık herkes senin gerçekte kim olduğunu bilecek. Elbette, senin aslında Svetlana olmadığına, kadın takma adı altında saklanan aptallardan biri olduğuna dair ciddi şüphelerim var. Ancak bu özü değiştirmez. Sübyancılar ve ensestçilerden oluşan topluluğunuz sizi memnuniyetle kendi iğrenç gururlarına kabul edecek.

2 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
Aion2012Dead: 26 Sep 2023, 15:19 Yasal olanı doğal mı olarak adlandırıyorsunuz?
Hayır.
Normlara ve yasalara göre yaşıyorsunuz, bu iyi ve doğru, ancak aynı zamanda buna doğal da diyorsunuz - bu kesinlikle doğru değil.
Herkes adına değil, yalnızca kendim adına konuşacağım - Geçmişte, şimdide veya gelecekte yaşamıyorum, her insan gibi yalnızca kendi öznel dünyamda yaşıyorum.
nİşte bu kadar.
:smile59:
Svetlana.Kudriya
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15

Unread post by Svetlana.Kudriya »

Ksenofont: 26 Sep 2023, 17:22 En şaşırtıcı şey de buraya kadın olarak kayıtlı olmanız. Çocukla cinsel ilişkiye girmek isteyen yetişkinleri haklı çıkaran bir kadın
Kısaca cevap vereceğim, herkes bilir "En yüksek sesle çığlık atan ve bunun için herkesi suçlayan kişidir" "Bu odur ve yaptığı da budur. Konularınızı okudum ve forumdaki istisnasız herkese, hangi konu olursa olsun iletişim konusunda sizinle bir şekilde aynı fikirde olmayan bir pedofil diyorsunuz. Ayrıca sen açık bir yalancısın ve toplum içinde yüzüne karşı yalan söylüyorsun. Bana "Çocukla cinsel ilişkiye girmek isteyen yetişkinlere bahaneler uyduran kadın mı?" dedin. Buraya 1 yılda 3-4 yorum yazdım yılda 5 kez geldim tek kelime bile etmedim ya da Çocuklarla bunun dışında her şeyi ve genel olarak cinsel konuları da tartışın. Bir kez daha belirtmek isterim ki, siz aslında gizli bir pedofilisiniz, ancak zihinsel sorunlarınız nedeniyle, herhangi bir konuda sizinle aynı fikirde olmayan diğer insanları damgalayarak ilginizi ifade ediyorsunuz. Tıpkı bir pazarcı kadın gibi her köşeye iki kuruşunuzu koyuyorsunuz, forumun ismine bakınca sizin gibi karakterlerin yorumlarına kızmanın manasını göremiyorum. Başarılar diliyorum, ıslak konularınıza devam edin.
These users thanked the author Svetlana.Kudriya for the post:
Vadim77
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

svetlana.kudriy,
ıslak konularınıza devam edin.
Elbette atlayacağım. Ve bunun için iznine ihtiyacım yok. Oklar bana doğrultulduğunda tepki vermiyorum. İnsanların sefaletlerini örtbas ederek kadın takma adları altında saklanıp sübyancı konularına dalmalarına karşı çıkmıyorum. Buraya çok nadir gelmenize ve çok az yorum bırakmanıza çok sevindim. Çünkü yorumlarınız halka açık bir yerde yüksek sesle osurmakla aynı şey. Size iyi şanslar dilemeyeceğim, bu siteyi ziyaret etmeyi tamamen bırakmanızı dileyeceğim. İnan bana, bu herkesi daha iyi hale getirecek.
rmt
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 340

Unread post by rmt »

Ksenofont: 26 Sep 2023, 14:33 , senin iğrenç sübyancı suratını ve iğrenç bir gülümsemeyi hayal ettiğimde
Nasıl yani.
Ksenia, bana dürüstçe söyle, sen Çocukluğunuzda özellikle sapkın bir şekilde tecavüze mi uğradınız? Şimdi de aşağılık pedofillere karşı bir değişim mi yaşadın?
Eşcinsellere karşı saygılı tavrın sadece senin hakkındaki varsayımımı doğruladı.
Dinle, seni şizoid yaratık kıçından sikilmiş.
n1. Gerçek hayatta söylediğin her şey için sana bir kuruş verirdim. Görünüşe göre piyasadan sorumlu olman gerektiği kuralını bilmiyorsun.
Ya da.
2. Kanun hakkında. Mahkemeye göre bana para cezası ödeyecektin. Yine ölçüsüz diliniz ve asılsız beyanlarınız için.
Ve "çocukluğunuzun zamanlarında" sodominin (eşcinsellik) kanunlarca kovuşturulduğunu da unutmayın.
3. Bir psikiyatriste muayene için gönderileceksiniz. Bence yeterli neden var.
4. Çocukların yanına yaklaşmanıza izin verilmemelidir. Özellikle erkek çocuklar için. Pedofili eğilimi olan açık bir eşcinsel olarak.
5. Tedaviye ihtiyacın var. Açıkça tedavi edilmemiş çocukluk çağı psikotravması ve ilerleyici mani hastasısınız.
6. Ferisiler artık yalnızca dini bir hareket değil, aynı zamanda sizin gibi "biz burada sayarız, burada saymayız" türünden iplikçiler için de bir isimdir.
7. Şizofren, cevap vermek istemiyorsan cevap verme. Bu konu sana göre değil, şimdiden aptal aptallığına sok. Lanet olası konularına git ve orada istediğin kadar bağır. Kendinizi hemen daha iyi hissedeceksiniz ve etrafınızdaki dünya muhtemelen anlaşılır ve keyifli hale gelecektir. :evet:
Taron
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 43

Unread post by Taron »

Hikaye kurguya benzese de yine de güzel
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

rmt,
Ne kadar pedofilisin sen iğrenç bir yüz mü yapılmış? Ah, kusura bakma - iğrenç küçük bir burnun var.
Bütün sefil ve anlaşılmaz metinlerinden sadece senin zihinsel olarak pek gelişmiş bir yaratık olmadığını anladım; sen bir moronsun.
Aksi halde nasıl Fiziksel cezam hakkındaki pasajını anlayabiliyor musun? Beni neredeyse yeneceksin. Bu nasıl mümkün olabilir? Ama bu sorunun yarısı. Seni pis kokulu bir sübyancı hamamböceği gibi ezecek fiziksel yeteneğe sahip olmadığımdan nasıl bu kadar eminsin? Bir salak salaktır, senden ne öğrenebilirim.
Peki polis hakkında?! Sen sadece bir salak değil, aynı zamanda gelişimin en düşük seviyesinde duran bir salaksın. Eski meslektaşlarım sana yapılan hakaretin sebebini öğrenince sana ne yapacaklar sanıyorsun? Kıçına bir şişe şampanya koymak senin için mutluluk olacaktır.
Homofobik selamlarımızla!
hevesli
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 66

Unread post by hevesli »

İlginçtir ki, bazı nedenlerden dolayı bu bölümü daha sık hatırlıyorum, annemi cinsel bir nesne olarak algılayamıyorum.
These users thanked the author hevesli for the post:
Fargal94
Vlad Shelest
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 38

Unread post by Vlad Shelest »

Salmyr: 13 Jun 2022, 13:11 Annem bana çocukluğumda onunla yattığımda amını karıştırmayı sevdiğimi, ilk başta buna karşı olduğunu ama sonra kabul ettiğini söyledi
Ve sadece kendini buna teslim etmekle kalmadı, aynı zamanda hoşuna da gitti. Ve şimdi annen sana bu fikrin devam ettirilebileceğini ve sürdürülmesi gerektiğini ima ediyor.

24 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
ivan.gorelov: 25 Sep 2023, 08:58 Gerçekten kimin elindeydi ya da bunların hepsi hikayeler
Garip, anlamıyorum Nedenini bilmiyorum ama size daha sonraki hayatımı hiçbir şekilde etkilemeyen hikayemi anlatmak istedim.
Gerçek şu ki arkadaşım ve ben (13 yaşındaydım ve arkadaşım benden bir yaş büyük) annesini sikti. Üstelik arkadaşım, bu arada kocası olan annesinin isteği üzerine beni bu girişime çekti. Çifte penetrasyonu beğendi. Biz de çok beğendik ama yaşımız ilerledikçe azalmaya başladı. Ama haftada en az iki kez orduya kadar seviştik. Ve Ordu’dan sonra tüm bunlar kesilmiş görünüyordu. Ve ilişkimiz normaldi.
Sanırım bu sadece bizim başımıza gelmedi.
sıfır
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13

Unread post by sıfır »

Nastya GJ, Güzel hikaye. Belki şimdi kıçından deneyebilirsin. Anal zor ama hoş bir şeydir.
S.E.R.A.F.II. M
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29

Unread post by S.E.R.A.F.II. M »

Vay, ne tutkular alevlendi😄
homa515
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 396
Orientation: biseksüel

Unread post by homa515 »

Bir arkadaşım var, o ve ben onun kulübesindeki hamamda buharlaşıyorduk. Oğlunun onu nasıl gözetlediğini fark ettik. Kocam benim için geldi ve ben de oradan ayrıldım. arkadaşım uyuyakaldı. Sonra bana onu uyandırdıklarını söyledi, rüyada elini sürüyordu ve penisi çekmeye başladı ve gözlerini açtı. Onun önünde çıplak.
These users thanked the author homa515 for the post (total 5):
Fargal94, rmt, Manfred, PavelNokia, Bob69
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440

Unread post by Mart »

niki77: 25 Sep 2023, 14:00 Bir inananın burada yaptığı şey çok tuhaf
Aksi takdirde bilemezsin...
31 çekiyorsun. Herkes gibi.
These users thanked the author Mart for the post:
frida2
PavelNokia
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 482

Unread post by PavelNokia »

Eminim ki ailede bu tür ilişkiler her zaman olmuştur, öyledir ve olacaktır.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

PavelNokia: 05 Feb 2024, 09:17 Eminim ki aile içinde bu tür ilişkiler her zaman olmuştur, öyledir ve olacaktır
Peki ya sen? Öyle miydi? Yemek yemek? Yapacaklar mı? :soru:
Alexb
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Orientation: biseksüel

Unread post by Alexb »

homa515: 03 Feb 2024, 08:08 Bir arkadaşım var. O ve ben onun kulübesindeki hamamda buhardaydık. Oğlunun onu nasıl gözetlediğini fark ettik. Onunla bir içki daha içtik. Gittim ve arkadaşım uyuyakaldı. Sonra bana onu uyandırdıklarını söyledi. Uykusunda elini hareket ettirdi ve bir penis buldu. Çekmeye başladı ve gözlerini açtı. oğlunun önünde çıplak.
Tamam, onu yırtmadım.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”