Gölgelenme Açıklama yapılmadan ortadan kaybolmak...

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Gölgelenme Açıklama yapılmadan ortadan kaybolmak...

Unread post by Guest »

Gölgelenme

Açıklama olmadan ortadan kaybolmak, normun bir çeşidi olarak kabul edilir . Bir ay süren romantik toplantılardan sonra ortadan kaybolan bir adamı her zaman hatırlayacağım. En azından 30 yaşına geldiğinizde çocukça pantolonunuzu çıkarmanın ve insanlarla dürüst konuşmayı öğrenmenin zamanı gelmiştir. Gerçeği yüzünüze söylemek en yüksek akrobasidir, ama bir mesaj karalayabilir misiniz?

Buna gölgelenme denir (İngiliz hayaletinden - hayalet). Stajyerler sessizce işverenlerini terk ediyor, öğrenciler sinir bozucu akrabalarının çağrılarına cevap vermiyor, kız ve erkek çocuklar ortadan kaybolarak ilişkilerini sonlandırıyorlar. Engelle - ve hayır. Doğru kelimeleri seçmenize ve muhatabınızın aksi ifadesini gözlemlemenize gerek yok.

Ben de öyle yaptım. On yıl önce! Bir gazetede üniversite stajı yaptığımı hatırlıyorum. Sadece bir makale üzerinde çalıştım. Altı ay içinde 9 malzeme daha yapmam şartıyla bana güzel bir inceleme yazdılar. Ciddiyetle yemin ettim ve bir daha o yazı işleri bürosuna görünmedim. Sorun değil. Bana öğle yemeğine çıkan ve yanan bir kızdan bahsettiler.

Fakat zaman her şeyi yoluna koyar. Artık herkese hayır diyebilirim. Ve bunu öyle yapacağım ki, kimsenin aklına kırılmak bile gelmeyecek. Ancak etrafta hâlâ birbirini ziyaret eden birçok yetişkin var. Sefil "bu seninle ilgili değil" bile korkakça bir kaçıştan daha nezihtir. Ve teşekkür etmek, nedenlerini açıklamak ve onurlu bir şekilde veda etmek en iyisidir.
᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 142
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Gölgelenme Açıklama yapılmadan ortadan kaybolmak...

Unread post by ᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ »

Guest: 16 Nov 2019, 17:59 Gölgelenme

Açıklama yapılmadan ortadan kaybolmak, normun bir çeşidi. Bir ay süren romantik toplantılardan sonra ortadan kaybolan bir adamı her zaman hatırlayacağım. En azından 30 yaşına geldiğinizde çocukça pantolonunuzu çıkarmanın ve insanlarla dürüst konuşmayı öğrenmenin zamanı gelmiştir. Gerçeği yüzünüze söylemek en yüksek akrobasidir, ama bir mesaj karalayabilir misiniz?

Buna gölgelenme denir (İngiliz hayaletinden - hayalet). Stajyerler sessizce işverenlerini terk ediyor, öğrenciler sinir bozucu akrabalarının çağrılarına cevap vermiyor, kız ve erkek çocuklar ortadan kaybolarak ilişkilerini sonlandırıyorlar. Engelle - ve hayır. Doğru kelimeleri seçmenize ve muhatabınızın aksi ifadesini gözlemlemenize gerek yok.

Ben de öyle yaptım. On yıl önce! Bir gazetede üniversite stajı yaptığımı hatırlıyorum. Sadece bir makale üzerinde çalıştım. Altı ay içinde 9 malzeme daha yapmam şartıyla bana güzel bir inceleme yazdılar. Ciddiyetle yemin ettim ve bir daha o yazı işleri bürosuna görünmedim. Sorun değil. Bana öğle yemeğine çıkan ve yanan bir kızdan bahsettiler.

Fakat zaman her şeyi yoluna koyar. Artık herkese hayır diyebilirim. Ve bunu öyle yapacağım ki, kimsenin aklına kırılmak bile gelmeyecek. Ancak etrafta hâlâ birbirini ziyaret eden birçok yetişkin var. Sefil "bu seninle ilgili değil" bile korkakça bir kaçıştan daha nezihtir. Ve teşekkür etmek, nedenlerini açıklamak ve onurlu bir şekilde veda etmek en iyisidir.
Bir kişinin sessizce ortadan kaybolması ve bir süre sonra ortaya çıkması daha kötüdür, hatta görünüşünden hoşlanmadığı için kırılıyor.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”