Gelendvagen’de dinlenecek müzik

Seks tutkunlarının beğendiği müzik
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Gelendvagen’de dinlenecek müzikler

Unread post by Ksenofon »

ilovebiboys: 29 Jan 2024, 20:00
Ksenofont: 29 Jan 2024, 19:56 Hayır, tek hücreli cahil müziğinizin normal insanlara yönelik olmadığını varsayıyordum. Ama bunun tamamen saçmalık olduğunu düşünmedim.
Ayrı bir konu oluşturduğun için tebrikler. Forumun diğer üyelerini bağışladılar.
hahaha şimdi tüm şarkı listemi gözden geçireceğim ve gidip senin dinlediğin eski saçmalıkları dinleyeceğim 🤣
Anlamıyorum, biri sizi oynat tuşuna basmaya mı zorluyor? Yoksa en azından bir şekilde (bu kadar kusurlu bir şekilde de olsa) yolu size sonsuza kadar kapalı olan gençliğe alışmaya mı çalışıyorsunuz? :wink:
Bataklıktaki tek hücreli hayvanların şarkılarının gençlik müziğiyle hiçbir ilgisi yok. Kendinizi övmeyin. Bataklıkta boğulan bir helikopterin şarkıları bunlar.
Galce
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 736
Registered for: 1 year 8 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Gelendvagen’de dinlenecek müzikler

Unread post by Galce »

Ksenofont: 29 Jan 2024, 19:56 Hayır, tek hücreli cahil müziğinizin normal insanlara yönelik olmadığını varsayıyordum. Ama bunun tamamen saçmalık olduğunu düşünmedim.
Ayrı bir konu oluşturduğun için tebrikler. Diğer forum üyeleri kurtuldu.
O halde beğeneceksin))

8 saniye sonra gönderildi:
Ayrı bir konu oluşturduğun için tebrikler. Diğer forum üyeleri kurtuldu.
O halde beğeneceksin))

1 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
Ksenofont: 29 Jan 2024, 21:22
ilovebiboys:
Ksenofont: Hayır, tek hücreli cahil müziğinizin normal insanlara yönelik değildir. Ama bunun tamamen saçmalık olduğunu düşünmedim.
Ayrı bir konu oluşturduğun için tebrikler. Forumun diğer üyelerini bağışladılar.
hahaha şimdi tüm şarkı listemi gözden geçireceğim ve gidip senin dinlediğin eski saçmalıkları dinleyeceğim 🤣
Anlamıyorum, biri sizi oynat tuşuna basmaya mı zorluyor? Yoksa en azından bir şekilde (bu kadar kusurlu bir şekilde de olsa) yolu size sonsuza kadar kapalı olan gençliğe alışmaya mı çalışıyorsunuz? :wink:
Bataklıktaki tek hücreli hayvanların şarkılarının gençlik müziğiyle hiçbir ilgisi yok. Kendinizi övmeyin. Bunlar bataklıkta boğulan bir helikopterin şarkıları.
Görünüşe göre bir savaş baltası değil, bir sandalye kazmışsınız. Ve dışkı açıkça sulu))
These users thanked the author Galce for the post (total 2):
ilovebiboys, seksforumu_
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Müzik”