Bataklıktaki tek hücreli hayvanların şarkılarının gençlik müziğiyle hiçbir ilgisi yok. Kendinizi övmeyin. Bataklıkta boğulan bir helikopterin şarkıları bunlar.ilovebiboys: ↑29 Jan 2024, 20:00hahaha şimdi tüm şarkı listemi gözden geçireceğim ve gidip senin dinlediğin eski saçmalıkları dinleyeceğim
Anlamıyorum, biri sizi oynat tuşuna basmaya mı zorluyor? Yoksa en azından bir şekilde (bu kadar kusurlu bir şekilde de olsa) yolu size sonsuza kadar kapalı olan gençliğe alışmaya mı çalışıyorsunuz?![]()
Gelendvagen’de dinlenecek müzik
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Gelendvagen’de dinlenecek müzikler
-
- Orgazm!
- Total posts: 736
- Registered for: 1 year 8 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Gelendvagen’de dinlenecek müzikler
8 saniye sonra gönderildi:
1 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
O halde beğeneceksin))
8 saniye sonra gönderildi:
O halde beğeneceksin))Ksenofont: ↑29 Jan 2024, 19:56 Hayır, tek hücreli cahil müziğinizin normal insanlara yönelik olmadığını varsayıyordum. Ama bunun tamamen saçmalık olduğunu düşünmedim.
Ayrı bir konu oluşturduğun için tebrikler. Diğer forum üyeleri kurtuldu.
1 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
Görünüşe göre bir savaş baltası değil, bir sandalye kazmışsınız. Ve dışkı açıkça sulu))Ksenofont: ↑29 Jan 2024, 21:22Bataklıktaki tek hücreli hayvanların şarkılarının gençlik müziğiyle hiçbir ilgisi yok. Kendinizi övmeyin. Bunlar bataklıkta boğulan bir helikopterin şarkıları.ilovebiboys: ↑hahaha şimdi tüm şarkı listemi gözden geçireceğim ve gidip senin dinlediğin eski saçmalıkları dinleyeceğim
Anlamıyorum, biri sizi oynat tuşuna basmaya mı zorluyor? Yoksa en azından bir şekilde (bu kadar kusurlu bir şekilde de olsa) yolu size sonsuza kadar kapalı olan gençliğe alışmaya mı çalışıyorsunuz?![]()
- These users thanked the author Galce for the post (total 2):
- ilovebiboys, seksforumu_
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post