Bu gerçek hikayedir hayattan. Şimdi 40 yaşındayım, Moskova bölgesinde güneydoğu yönünde yaşıyorum. Hikayenin kendisi 2 yıl önce başladı. Bir gün eşim Olga beni kayınvalideme bir şey götürmem için gönderdi; oraya vardığında 60+ yaşlarında iştah açıcı bir kadın olan arkadaşı Tatyana onu ziyaret ediyordu...
İhtiyacı olanı verdim ve gitmek üzereyken, kayınvalidesine "damadın beni eve götürebilecek mi?" diye soran Tatyana’nın sesini duydum. Kibarca kabul ettim, giyinene kadar bekledim ve bu tombul kadının ayakkabılarını giymek için nasıl eğildiğini izlemekten memnun oldum. Lüks bir göt, diye düşündüm...
Dışarı çıktık, arabaya bindik, yolda Tatyana karısının nasıl olduğunu, çocukların nasıl olduğunu, hayatın nasıl olduğunu sordu ve bir kere gitmesi gerekiyordu. Onu daha önce tanımadığım için beni tanıyorsun. Evine yaklaşırken Tatyana ona çay içmeye gelmeyi teklif etti, ben reddettim çünkü planlanmış bir günüm vardı. Vedalaştık, girişe gitti, ben de onu gözlerimle takip edip yola çıktım.
Benden çok daha büyük olmasına rağmen Tatyana’yı gerçekten seviyordum, ama muhteşem figürü onu düşünmemi sağladı ve iş seyahatindeyken onu almayı reddettiğim için sürekli kendimi suçladım. teklif , en azından sırf onunla konuşmak için... ama artık çok geçti, daireyi ve telefon numarasını bile bilmiyordum ve önemli bir anı kaçırdığım gerçeğine boyun eğmiştim.
Yaklaşık iki yıl geçti, onun neye benzediğini çoktan unutmuştum ve güzel bir akşam bir mağazaya uğradım, oradan ayrıldım, çekici, yetişkin bir kadın yanımda yürüyordu, ona baktım, o dikkatle bana bakıyordu... "Serezh, merhaba... beni tanımadın mı?" dedi. Cevap verdim: "Üzgünüm ama hayır..."
O: - Kayınvalidenin arkadaşıyım... ve daha konuşmayı bitiremeden sözünü kestim... "Tatiana?" Evet, dedi... mağazadan çıktık ve sokakta sohbete devam ettik, işten eve geleceğini ve çok yorgun olduğunu söyledi, onu bırakmayı teklif ettim. Kabul etti. Bütün yol boyunca beni şimdi davet edip etmeyeceğini düşündüm... ve bir baktım ki davet etmiş. Daireye girdik, orada kimse yoktu. Yalnız yaşadığını ve ziyaretimin kimseyi rahatsız etmeyeceğini söyledi. Mutfağa gittik, çay içip uzak konular hakkında konuşmaya başladık. Daha önce reddettiğim için özür diledim ve çok uzun zamandır endişelendiğimi ekledim. Yarım saat konuşarak vakit geçirdik. Sonra hemen geleceğini söyledi... Nereye gittiğini merak ediyorum? Belki tuvalete? Görmek isterim... Düşündüm. Sapkınlık tutkumu hayatım boyunca gizledim ve eşime bile dile getirmek bana uygun olmadığından bu düşünceler aklımdaydı.
Bir süre sonra, içeri akan suyun sesini duydum. sonra Tatyana benden banyodan bir rulo tuvalet kağıdı getirmemi istedi, almaya giderken çok heyecanlandım, hayal gücüm çılgına döndü, ellerim terledi. Ruloyu aldım ve tuvaletin kapısını çaldım. Hemen neden banyoya girmediğini ve kendini yıkamadığını merak ettim... ama bu daha da iyi. Kapı açıldı, Tatyana bir sabahlık içinde bacaklarını ayırmış halde duruyordu, dantelli külotun dizlerine kadar çekildiğini fark ettim, kızardı, özür diledi, ruloya uzandı, ama onu geri vermek için acelem yoktu, çünkü bu durumu ve kokusu beni çıldırttı.
Elini tuttum, yanına yaklaştım ve “Senin için yürüyeceğim” dedim ve arkasını dönmeye başladım, gözlerimin içine baktı ve utanarak öyle olduğunu söyledi. gerekli değil... ama arkasını döndü ve gerekli olmadığını söylemeye devam etti... ve utandı. Elbisesini kaldırdım, tuvalet rezervuarının üzerine eğdim ve kıçını açmasını istedim, tek eliyle dolgun topuzunu kenara çekti, anüsünün görüntüsü beni daha da tahrik etti, biraz çıkıntılıydı, çapı büyüktü ve hafifçe açıldı. Kağıdı yırttım ve kıçına sürdüm, yüksek sesle nefes almaya başladı ve utandığını, durmasına gerek olmadığını fısıldadı. Sonra ona dilimle kıçını silmek istediğimi söyledim, arkasını dönmek istedi ama ben onu geri tuttum ve zaten dilimle deliğini parlatıyordum, yıkamadığını fısıldadı, kötü kokuyordu ... ama yaptığım işten o kadar tahrik olmuştum ki, iğrençliği umursamıyordum, tam tersine hoşuma gidiyordu. Külotunu çıkardı, yere attı, dizini tuvalete koydu ve anal gibi büyük olan kıllı amını ovmaya başladı. Çabuk geldi, durmadım, benim holigan olduğumu, daha önce hiç böyle bir şey yaşamadığını ve ne kadar hoşuna gittiğini söyledi. Kasık bölgesi sarı olan beyaz külotunu yerden kaldırdım, kokladım ve iki parmağımla bir kısmını kedisinin içine ittim, inledi ve periyodik olarak titreyerek klitorisini okşamaya devam etti. Lezzetli bir şekilde anüsüne tükürdüm, ayağa kalktım ve yavaşça sikimi onun muhteşem kıçına sokmaya başladım, arkadaşımı kirleteceğimi söyledi ama bu beni durdurmadı ve devam ettim. Siktir beni... dedi Tatyana. Tamamen çektim ve sikimi tamamen çıkardım, ne kadar kirli olduğuna baktım, unutulmaz bir duyguydu, sonra külotumu çıkarmadan anal ve am arasında geçiş yapmaya başladım. Ve onu kıçından çıkardığımda, neredeyse her osurduğunda... sonra bana kirli, şişman kıçına boşalmamı söyledi, onu reddedemedim ve hemen oraya döktüm, o tuvalete oturdu ve ben spermi izledim kıçından saçmalık akıyor. Külotunu amından çıkardı, nefesi kesildi, onları bana verdi ve onlarla sikimi silmemi söyledi…. Ondan sonra onu klitorisinden öptüm, pek çok kez boşalmadığını ve genel olarak bunun olabileceğini söyledi. Vedalaştık ve ayrıldım. Aynı şans buluşmasını bekliyorum. Sergey.
Kayınvalidemin arkadaşını siktim
-
Автор темыSergey6996
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 1 year 4 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Similar Topics
- Replies
- Views