Yanlışlıkla ensest
-
- Potansiyel seks nesnesi
Yanlışlıkla ensest
Kızımı okşamadım, teslim olmayı istemedim, beni rahatsız etmedim ama dokunulduğunda ne kadar çıplak olduğunu anladım! Karısı televizyon izliyordu ve kızının yatağında uyuyakaldı. Kızım onu uyandırmamak için evlilik yatağımıza uzandı. Akşam vardiyasından eve yorgun bir şekilde geldim, soyundum ve yattım. Elimi karımın göğsüne koydum ve beynimin uzak bir köşesinde göğüslerinin bir şekilde elastik hale geldiği, tüm vücuduna yayıldığı, kilo mu kaybettiği falan geldi. Ancak alkol ve seks arzusu tüm soruların üzerini örtüyordu. Bacaklarımı dizimle ayırdım ve zaten ereksiyon halindeki penisimi soktum! Ne oldu? Vajina dar ve hassas, sürtünmeye devam ediyorum ve sonra karım horluyor! Ama yan odada! Bu Masha, aklıma geldi! Adam durdu ve kadın fısıldadı: Baba, devam et, ama bunun bana düşmesine izin verme. Karıma aşağılanmaya alışkınım, onda bir yay var. Sonuna kadar getirdi, kızımın uyluğuna indirdi, sakinleşene kadar biraz daha okşadı ve oturma odasına, kanepeye geçti. Ben de şunu düşündüm: Babalar, kızlarının 17 yaşında artık kız olmadığını bu şekilde anlıyorlar. Sabah Masha fısıldadı: Görünüşe göre senin bir cinsel dev olduğuna dair hiçbir fikrim yoktu!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
- Orientation: heteroseksüel
Re: Yanlışlıkla ensest ilişki
Bu bir tür terörizmdir.
Bu. Burada. Çoktan. Öyleydi!Fucked: ↑30 Sep 2021, 14:40 Kızıma el sürmedim, teslim olmayı istemedim, beni rahatsız etmedim ama dokunulduğunda ne kadar çıplak olduğunu anladım! Karısı televizyon izliyordu ve kızının yatağında uyuyakaldı. Kızım onu uyandırmamak için evlilik yatağımıza uzandı. Akşam vardiyasından eve yorgun bir şekilde geldim, soyundum ve yattım. Elimi karımın göğsüne koydum ve beynimin uzak bir köşesinde göğüslerinin bir şekilde elastik hale geldiği, tüm vücuduna yayıldığı, kilo mu kaybettiği falan geldi. Ancak alkol ve seks arzusu tüm soruların üzerini örtüyordu. Bacaklarımı dizimle ayırdım ve zaten ereksiyon halindeki penisimi soktum! Ne oldu? Vajina dar ve hassas, sürtünmeye devam ediyorum ve sonra karım horluyor! Ama yan odada! Bu Masha, aklıma geldi! Adam durdu ve kadın fısıldadı: Baba, devam et, ama bunun bana düşmesine izin verme. Karıma aşağılanmaya alışkınım, onda bir yay var. Sonuna kadar getirdi, kızımın uyluğuna indirdi, sakinleşene kadar biraz daha okşadı ve oturma odasına, kanepeye geçti. Ben de şunu düşündüm: Babalar, kızlarının 17 yaşında artık kız olmadığını bu şekilde anlıyorlar. Sabah Maşa fısıldadı: Senin bir seks devi olduğun hakkında hiçbir fikrim yoktu!
Bu bir tür terörizmdir.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
Re: Yanlışlıkla ensest ilişki
Elbette gerçek hikayeler daha iyidir, özellikle de fotoğraf ve video kesinlikle güzelse
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 63 Replies
- 5522 Views
-
Last post by sapık
-
- 77 Replies