Konserden sonra ormanda

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Yumurta
Potansiyel seks nesnesi
 Konserden sonra ormanda

Unread post by Yumurta »

anonim
Konser faaliyetlerimin yoğun olduğu zamanlarda, aşk romanları, baladlar, halk tarafından sevilen şarkılar söylemek için sık sık konserlerle birlikte yakınlardaki kültür merkezlerine, sanatoryumlara, rekreasyon merkezlerine giderdim.
Bir keresinde sonbaharın başında şehirden 100 kilometre uzakta pitoresk bir ormanda bulunan sanatoryumlardan birinde uzun bir yol vardı. Yolda sıkılmamak için bir arkadaşımın numarasını tuşladım. Zaman zaman geri arayıp haber paylaştık. Onun ince beline ve büyük bir çocuk topu gibi yuvarlak poposuna deli oluyordum. Lüks, zarif ve seksi hatlarını vurgulamak için bilinçli olarak kot pantolon giyiyordu. Ve geçip giden bu mucize karşısında geri dönmemek kesinlikle imkansızdı. Tanrım, Rita ona bu kadar iştah açıcı alt hallerine bakmak için erkeklerden para talep edebilirdi.
Çağrıyı yanıtladı ve ben de onu sıcak sonbahar havasında tatilcilerle birlikte sanatoryuma benimle birlikte gitmeye davet ettim. Şarkıların romantizm dünyasına ve baritonumun yumuşak sesine dalın.
Konser her zamanki gibi dolu dolu bir salonda gerçekleşti. Bis olarak şarkı söyledim, çok şaka yaptım, güzel sözler söyledim, seyirciyle iletişim kurdum.
Birkaç saat sonra cebimdeki bir ücretle, özlemini duyduğum yol arkadaşımı eski koltuğuma oturtmuştum bile. Nissan. Bir fincan kahve içtik ve farların uçan sarı yaprakları delip geçerek şehre koştuk.
Ortam harikaydı. Konserimden etkilenen Rita gözlerini benden ayırmadı ve ne kadar uğraşırsa uğraşsın dudaklarındaki gülümsemeyi silemedi. Bir şey hakkında sohbet ediyorduk, performansımı tartışıyorduk ve fiziksel olarak yoldan çıkıp ormana dönme zamanının geldiğini hissettim.
Rita itiraz etmedi.
Direksiyonu direksiyona çevirdim. doğru, yoldan ayrıldık ve bir koruya gittik. Kayıt cihazı hoş melodiler çalıyordu. Arka koltuğa geçtik. Rita’nın dudakları sıcak, yumuşak ve esnekti; kadınsı sıcaklık, rahatlık ve şefkat kokuyordu. Küçük göğüslerini hissettiğimde partnerimi sırtına koydum, kot pantolonunu ve külotunu kalçalarından çıkardım ve şişmiş mikrofonumu sıcak kasıklarına gömdüm. Ritka ona girmemi kolaylaştırmak için bacaklarını iki yana açtı. Kısa sürede pantolonumdan ve gömleğimden kurtulup Ritka’nın ayak bileklerini öperek şefkatli ve nazik hayvanımı mağaraya gönderdim...
Gece ormanında Paul Mauriat’ın müziği ve düşme hışırtısı işte böyle ayrıldıktan sonra Ritka benim oldu. Utanmayı unutup sütyeninin kopçasını çözdü ve öpücüklerim için meme uçlarını açığa çıkardı. Çok büyük olmayan Ritka’nın göğüsleri güçlüydü ve meme uçları kiraz gibi büyüktü. Bu kiraz ağacımı öfkeyle salladım, mümkün olduğu kadar şehvetli çığlıkları atmaya çalıştım. Sikim şimdiden ıslanmaya başlamıştı ve sanki bir ekşi krema kavanozunun içindeymiş gibi Ritka’da kayıyordum, avuçlarımla kalçalarını sıkıyor ve yayıyordum, kasıklarımda kasıp kavuran bu fırtınanın tadını çıkarıyordum.
Arkadaşım emdi canavarım kasıklarıyla onu iç kaslarıyla sıkarak inledi, bu tatlı ahlaksızlık ve sefahat sisinde benimle birlikte boğuldu…. Onu bir yandan diğer yana çevirerek silahımın daha da derinlerine itmeye çalıştım... Ve bu benzersizdi... Ne dersen de, ormanda sevişmek bir peri masalı...
Sikişmek Gönlümüz yettiğince bir şekilde giyindik, ıslak vücutlarımızın çıplak kısımları parlıyordu ve ikisi de artık ayrılmak istemediğimizi fark etti.
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Anonim. Yoğun konser faaliyetlerim sırasında sık sık...

Unread post by Sibiryak89 »

Nasıl güzelce anlatacağınızı biliyorsunuz👍
argot
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 117
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Anonim. Yoğun konser faaliyetlerim sırasında sık sık...

Unread post by argot »

Karım yazın ormanda sevişmeyi gerçekten seviyor. Tamamen soyunmayı, beni soymayı ve köpek stiliyle sikişebilmek için çıplak olmayı seviyor. Genellikle bizi görebilecekleri yerleri seçer ki bu birkaç kez oldu.
These users thanked the author argot for the post (total 2):
Toşa, sapık
Kovboy2
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 104
 Re: Konser sonrası ormanda

Unread post by Kovboy2 »

argo: 07 Jan 2023, 14:47 karım yazın ormanda sikişmeyi gerçekten seviyor. Köpek stiliyle sikilebilmek için tamamen soyunmayı, beni soymayı ve çıplak olmayı seviyor. Genellikle bizi görebilecekleri yerleri seçer ve bu birkaç kez oldu
Çıplaklar plajı size yardımcı olacak!
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Oosit: 25 Nov 2019, 23:07 Yoğun konser etkinliği sırasında
Makarevich, aptallık etme, tekrar giriş yap ve normal şekilde gel
bulutlar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79

Unread post by bulutlar »

Cowboy2: 17 Jan 2024, 00:49 Çıplaklar plajı size yardımcı olacaktır!
Genel olarak, bu, uygun çıplaklar plajlarında pek teşvik edilmiyor
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644

Unread post by Sibiryak89 »

Ormandaki seks unutulmazdır, hatta başımı çevirdiğimi hissettiğimi bile hatırlıyorum ve aniden 😄
Gurme
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 372
Orientation: biseksüel

Unread post by Gurme »

Evet, ormana inanmıyorum. Gençliğimde, yazın bir tarlanın ortasında tarım baş bilimcisinin karısını becermeye çalıştım. O umursamadı. Onu soydum ama yarım yumru bile oluşturmadım... sivrisinekler beni mahvetti
These users thanked the author Gurme for the post:
sapık
Kovboy2
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 104

Unread post by Kovboy2 »

nubes: 23 Jan 2024, 02:45 Genel olarak, düzgün çıplaklar plajlarında bu pek teşvik edilmiyor
Çalılıkların arasına giriyorsunuz...
bulutlar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79

Unread post by bulutlar »

Cowboy2: 24 Jan 2024, 10:27 Çalıların arasına gidiyorsun
buna neden ihtiyacım var? Yüzmek için plaja gidiyorum ama hepsi bu değil *x)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”