Stopkin: ↑24 Jan 2024, 06:46Sibiryak89, ne öğretiyor?
Beden eğitimi)))
I bilmiyorum arkadaşlar öyle bir şekilde anlatılmıştı ki öğretmen şehir dışında tatildeydi. Kovulmadan önce onu sosyal ağlarda göreceklerini ne tür arkadaşlar biliyorlar
Toyota salonunda hostes olarak çalışmaya gidecek))
These users thanked the author Galce for the post:
[quote=Sibiryak89 post_id=326041 time=1706070355 user_id=944] [quote=Gelik post_id=326037 time=1706068442 user_id= 21019] [quote=Stopkin post_id=326035 time =1706068015 user_id=22151] [ref=#bf0000]Sibiryak89[/ref], ne öğretiyor? [/quote] Beden eğitimi))) [/quote] I bilmiyorum arkadaşlar öyle bir şekilde anlatılmıştı ki öğretmen şehir dışında tatildeydi. Kovulmadan önce onu sosyal ağlarda göreceklerini ne tür arkadaşlar biliyorlar 🤔 [/quote]
Toyota salonunda hostes olarak çalışmaya gidecek))
8. sınıfta okuduk, 24 yaşında bir sınıf arkadaşımız vardı, üniversiteden sonra çok güzeldi, kısa etekle, elbiseyle dolaşıyordu, onu voleybolda dar tek parça streç giysiyle gördüğümüzde çok sertleştik. -on ve ben onunla ilgili rüyalar gördük, tabi ki bir iki sonra bitti
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
8. sınıfta okuduk, 24 yaşında bir sınıf arkadaşımız vardı, üniversiteden sonra çok güzeldi, kısa etekle, elbiseyle dolaşıyordu, onu voleybolda dar tek parça streç giysiyle gördüğümüzde çok sertleştik. -on ve ben onunla ilgili rüyalar gördük, tabi ki bir iki sonra bitti 😄
90’lı yıllarda okulumuzda, ben 9. sınıftayken, 30 yaşlarında evli bir Rusça öğretmeni tuvalette kalabalığın tecavüzüne uğradı, akşamları sınıfta disko vardı, ara sıra sigara içmeye koşardık. ve...
Last post
Bu konuda hiçbir kişisel deneyimim olmadı. Son sınıftaki bir sınıf arkadaşı genç bir öğretmene kur yaptı ama görünüşe göre onu yatağına yatırmadı. Böyle bir durumu biliyorum. Köyden bir kız pedagojik...
Herkese merhaba,
Çeşitli cinsel deneyimler yaşadım, en ahlâksız kızların öğretmen olduğunu fark ettim, ama en ilginç olanı ortaokul veya ilkokul öğretmenleri, bu nasıl bir fenomen ya da bende o...
Okulu çok sık hatırlıyorum, özellikle de öğretmenlerimi, bilerek kalemi düşürdüğümde eteklerinin altına bakmak ne kadar güzeldi. Hatta anaokulunda bile öğretmenin cübbesinin altına baktım ve elimle...
Last post
Ben okuldayken tüm öğretmenlerimiz katıydı, sıkıcıydı ve hiç de kadınsı değildi. Enstitüde okuldan sonra oldukça seksi öğretmenler vardı. Öğrencilere bakanlar da oldu.
Son ortağım bir öğretmen. Can güvenliğini öğretiyor, eskiden okullarda kutlanırdı ama artık birleşme var. Hadi doğaya gidelim.
Öğretmen olan birçok kız tanıyorum.
Sofrayı kuruyoruz, müzik. Az sayıda...
Last post
Kim okuyorsa, iki hesap ı okusun ve görüşünüzü destekleyin.