Burada Google’da arama yaptım ve bir kişi, gittiklerini ve tamamen dehşete düştüklerini yazmış. Ve beğenmediğim şey.
Diğer insanlar bundan gerçekten hoşlandıklarını, hiç umursamadıklarını ve etraftaki herkesin çıplak olmasının bir önemi olmadığını yazıyor. Ve tüm erkek ve kadınların uygun şekilde davranması ve etraflarındaki herkesin giyinmiş olması.
Ve tüm bu değerlendirmeleri okudum ve bazılarının ve diğerlerinin oraya bu ortak hamama gelmelerinin ana nedeni konusunda sadece ikiyüzlü oldukları konusunda bir şekilde şüphelerim var.
Yine burada da seçenekler var; biri yalnız gitti, biri kız arkadaşı veya erkek arkadaşıyla ya da eşiyle gitti.
Ve şu soru ortaya çıkıyor: neden tüm bu insanlar bu ortak hamama gittiler? Yıkamak? Olası değil. Kendinizi evde veya normal bir banyo veya saunada yıkayabilirsiniz. Peki, orada bir buhar banyosu yapın ve keyfini çıkarın. Peki neden ortak olana gidelim?

Ve meselenin çamaşır yıkamak olmadığı, hamamın (veya saunanın) paylaşılması ve etraftaki her şeyin ortak olduğu ortaya çıktı çıplak. Ve böyle bir hamam veya saunaya gidenler önceden kendileri için bir şeyler çizmeyi bitirirler. Mesela oraya tek başına gelen bir adam, bir kadının ondan süpürgeyle buhar yapmasını veya sırtını ovmasını isteyeceğini düşünebilir. Oraya ya tek başına ya da kocasıyla birlikte geldi. Ama burada bir yerlerde olan ama kocası olduğunu göstermeyen kim? Belki o ve karısı bu konuda önceden anlaşmışlardır. Sanki birlikte değillermiş gibi.
Yani, böylesine ortak bir hamama gelenlerin hâlâ bu ortak hamamdan bazı beklentileri olduğu ortaya çıktı. Bana göre bu hem erkekler hem de kadınlar için aptalca seks yapmanın iyi bir yoludur. Uzun yazışmalar şeklinde tanışma sitelerine eşlik eden tüm bu saçmalıklar olmadan, ardından bir kafeye veya herhangi bir yere ortak gezi, tüm bu izlemeler. Ve ardından gelen şüpheler ve tereddütler.
Ve burada, bu ortak hamamda mesafe hemen büyük oranda kısalıyor ve ikisi için de her şey zaten yapılmış durumda; etraftaki herkes çıplak. İşte amcıklar, işte memeler. Sadece bir arzu olurdu. Ve eğer isterseniz, gelip Teğmen Rzhevsky’nin nasıl olduğunu sorun - hanımefendi, göğüslerinizi ve amınızı gerçekten beğendim. Şimdi sırtınızı ovabilir miyim, sonra size masaj yapabilir miyim, sonra buhar odasında buhar banyosu yapabilir miyim ve tüm bunların arasında bir yerde sizi nazikçe becerebilir miyim?
Ve öyle değil mi? Bu yüzden mi herkes bu hamama geliyor, şimdi geldin mi? Ve bence bu böyle. Ama nedense beklentiler boşa çıktı çünkü bir şeyden hoşlanmadım. Ya da belki herkes ayık olduğu için mi? Belki de insanların çoğunluğunun el frenini çekmesini sağlayacak bir şey kullanmanız gerekir?
Gerçi bence bu tür etkinliklerde durum şu: erkeklerin ve kadınların yarısı buraya sırf aptalca sikişmek istedikleri için geldiler çok fazla. Ve prensip olarak, belirli engellerin yokluğunda, bir şekilde şunu veya bu nesneyi daha iyi tanımaya ve her şey yolunda giderse seks yapmaya hazırdırlar. Belki herkesin önünde ve hatta belki de süreçte ve sorunsuz bir şekilde grup cinsiyetine geçiş. Ya da sadece sevimli bir üçlü. Yani, cinsiyetine bakılmaksızın başka birini sürece dahil etmek.
Fakat gelenlerin ikinci yarısı, bence yavaşlayan şey bu. Ve kamu ahlakının belirli bir rolünü oynar. Mesela bu nasıl mümkün olabilir...
Bakın bacaklarını nasıl utanmadan ayırıyor? Bakın, oradaki adam bana bakıyor ve tüm boyuyla ayakta duruyor.
Ve tüm görünümleri ve eylemleriyle genel süreci yavaşlatıyorlar ve yalnızca herkesi rahatsız ediyorlar.
Ama bu öyle değil açık - neden buraya geldiler? Böyle bir hamamı veya saunayı ziyaret etmekle ne istiyorlardı?
Bu insanların forumlardaki troller gibi olduğunu düşünüyorum; etraflarındaki insanları trollemeyi seviyorlar. Birini utandırmayı veya birini zor duruma sokmayı severler.
Buna değer! Peki, bunda bu kadar korkunç olan ne? Ne yani, iyi duran bir penis kötü bir şey mi? Birinin çıplak bir kadına sert bir şekilde sertleşmesi çok kötü bir işaret mi?
Bunun böyle olması gerekmez mi?
Bana göre bu tür ortak banyo ve saunalar tam tersine mümkün olduğunca demokratik ve hoşgörülü olmalıdır. Ve eğer buhar odasındaki biri onu süpürgeyle kur yapma süreci kisvesi altında birine yapıştırdıysa, o zaman buna çok fazla odaklanmaya, gözlerinizi devirmeye ve bunun ne kadar korkunç olduğunu tüm görünümünüzle göstermeye gerek olmadığını düşünüyorum. öyle.
Fakat tam tersine, olağandışı hiçbir şey olmuyormuş gibi davranın . Hatta çift isterse bir şekilde buna birlikte katılabilir.