Anonim. Muhtemelen ay sonunda yarı zamanlı çalışmak isteyen türden kızlar...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Anonim. Muhtemelen ay sonunda yarı zamanlı çalışmak isteyen türden kızlar...

Unread post by Guest »

anonim💥💫
Muhtemelen Ayların sonlarında seks hizmetleri alanında ekstra para kazanmak istiyorlar, maaştan sadece kuruş kaldığında ülkemizde çok var. Bu tür bir geliri kesinlikle kınamıyorum. Asgari ücretimiz Almanya’da olduğu gibi 7 bin ruble değil de 100 bin olsaydı, o zaman gazetelerde ve sosyal ağlarda seks hizmetleri reklamı yapan kızların sayısı muhtemelen daha az olurdu.
Kısacası bir reklamı beğendim. Midemin derinliklerinde öyle karşı konulmaz bir seks arzusu ve sıcak bir kadın rahmine dalma arzusu hissettim ki numarayı çevirip aradım. Kız bir yurtta yaşıyordu. Hoş, sakin bir ses duydum. Eğer dumanlı ve kaba olsaydı telefonu kapatırdım.
Bir saat sonra kız beni karşılamaya hazırdı. Hızla kıyafetlerimi değiştirdim, kendime İngiliz parfümü sıktım ve seks avının bayağı ve sarhoş edici ruhunu hissederek evden Aralık soğuğuna çıktım.
Yedinci kat. Alacakaranlık. Odada geniş bir yatak bulunmaktadır. Kapının dışındaki mutfakta ışık yanıyor. Kızın adı Ira’ydı.
- Peki kapının arkasında kim var?
- Bir arkadaş. Birlikte yaşıyoruz.
- Bize katılmayacak mı?
- Hayır, mütevazı biri.
Ira beni odaya götürüyor ve duşa kadar bana eşlik ediyor. Siyah kot pantolonlu bir kızın son derece anlamlı kıçını ve kazağının içinden dışarı çıkan göğüslerini yürürken takdir ederek kendi kendime memnuniyetle, "Hiçbir şey, güzel," diye not ediyorum.
Birkaç dakika sonra yuvamıza geri döndüm. sefahatten. Irinka çoktan soyunmuştu ve çarşafın altına saklanarak benim gelmemi bekliyordu.
Odada bir arkadaşı ve bir çocukla yaşıyordu, doğal olarak öğrencilerin yeterli parası yoktu. Önemsiz olmayan bir yol da dahil olmak üzere fazladan para kazanmam gerekiyordu. Peki, çalmayın, katılıyorum?
Bazılarının bir sorusu var: Çocuğun kocası, babası nerede? Çocuk nerede? Sanki bilmiyorsun! Baba uzakta ve çocuk duvarın arkasındaki komşusuyla birlikte.
Ayrıntıları sormadım çünkü bunun için gelmedim. Irinka beyaz çarşafın altından baştan çıkarıcı bir şekilde çıplak bir şekilde davetkar bir şekilde dışarı baktı. Sandalyenin üzerinde külot ve sutyen yatıyordu. Kadın iç çamaşırlarına bakmayı seviyorum ve bunların zevkli bir şekilde seçildiğini fark ettim. Irinka havalı, nazik, girişken biriydi, güzel kokuyordu, etrafta olması kolaydı.
Sert penisimi sıcak avucunun içine aldı ve yavaşça ve nazikçe mastürbasyon yapmaya başladı. Muhtemelen deneyimin bedeli ağırdı ama bu beni rahatsız etmedi. Sonuçta kız zaten 25 yaşındaydı. Yüzümü onun siyah buklelerine gömdüm ve başımı örten cinsel uyuşukluğa, acı veren hassasiyet hissine, iki bedenimizin ve kalplerimizin beklenmedik yakınlaşmasına tamamen teslim oldum...
Irinka’nın avucu penisin üzerinde daha hızlı kaydı , daha yaratıcı bir şekilde, değişen derecelerde çevre ve sıkıştırma ile... Sertleşmiş penisim, bir hayvan gibi, Assol’umun sıcak uyluğuna yaslandı ve doğası gereği kendisine tahsis edilen girintiyi istedi... Bu güzel kızı mümkün olan tüm deliklerde sikme arzusu her an büyüdü.
Kısa sürede hayvani tutku ve yakıcı şehvet karışımına yenildim...
- Siktir et beni! Kıçına sikiş! Siktir git! Beni sonuna kadar becer! - Beynimde duydum.
Bu derede yıkandım ve bu sorunlardan bir kaçış, bir özgürlük nefesi ve aynı zamanda bir kendini sevme eylemiydi. Aşk ilişkilerimi kimse bilmiyordu ya da bilmeyecek; konumum ve statüm göz önüne alındığında, bu tür aşırılıklar ve cinsel hizmet amaçlı geziler çok kınanacak bir şey, ancak bana olağanüstü zevk veren şey genel ahlakın ihlalidir.
penisini Irinka’ya soktu ve içine kaydı, bilincinin ve ahlaki ayıklığının kalıntılarını kaybetti. Muhtemelen yalnızca aşıklar bu şekilde sikişiyor: kasıktan çeneye kadar birbirlerine baskı yapıyor, derinlere doğru kıvrılıyor, toplarını ritmik bir şekilde sallıyor, alevli kasıklarını sallıyor ve tükürük akıtıyor...
Nerede - Bu seks kasırganın nihai hedefi nedir? Bilmiyorum... İnlemelerine, terine kendimi kaptırmak için Irinka’ya sabanımla çok sert davrandım, tükürükten nemlendirilmiş parmağımı arka deliğine sokup dudaklarımı küçük diline doladım.. .
Böylece Irinka utanmaz ve şehvetli bir alet olan ağzıyla benimkini emdi, ben de dışarı çıktım, onu tekrar taşaklara doğru ittim ve sağır edici bir orgazm halinde alevlendim, sikilen vajinayı içerikleriyle suladım...
Çiftleşen ve birbirine dolanan bedenlerimizden birkaç adım uzakta başka bir kız daha vardı. Onun varlığını unuttum ve hatırladığımda şunu düşündüm: Bırakın arkadaşı adına sevinsin ve üçüncü olmayı reddettiği için üzülsün.
SvetlanaSS
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6
 Yanıt: Anonim. Muhtemelen ay sonunda yarı zamanlı çalışmak isteyen türden kızlar...

Unread post by SvetlanaSS »

Güzel toplantı. Muhtemelen bir dahaki sefere ikinci kız kesinlikle katılacak. Görünüşe göre ortakları anlıyor ve bu nedenle sahaya çıkmadan önce ilk olarak Ira’nın yeni bir müşteri hakkındaki hikayesini dinleyecek....
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”