Ve şimdi yalnızım.. Bu deniz boğulsa da Ve anılar ne yazık ki boş [/quote] n Öyleyse bir şişe alın, bir bardak alın, Ve bir süreliğine düşüncelerin tuzağından kurtulun.
Ve şimdi yalnızım.. Bu denizde bir bataklık olsa da
Ve anılar ne yazık ki boş
Ve geri çekilecek köprüler yanmış
Hiç bir daha sıkıcı bir şiir...
Ama eğer bir naiad’ı solungaçlarından yakalarsanız
Ve ucunu bacaklarının arasına yerleştirirseniz
o zaman dizeler beş Petrosyan gibi güler
... yine de pek çok kusur görüyorum! )))
1 dakika 26 saniye sonra gönderildi:
Bir şişe varsa, bir bardak varsa
bir atıştırmaya ve tabii ki bir plana ihtiyacınız var...
These users thanked the author ekonomi for the post (total 2):
Ve şimdi yalnızım.. Bu denizde bir bataklık olsa da Ve anılar ne yazık ki boş Ve geri çekilecek köprüler yanmış Hiç bir daha sıkıcı bir şiir...
Ama eğer bir naiad’ı solungaçlarından yakalarsanız Ve ucunu bacaklarının arasına yerleştirirseniz o zaman dizeler beş Petrosyan gibi güler ... yine de pek çok kusur görüyorum! )))
[size=85] [color=green]1 dakika 26 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Bir şişe varsa, bir bardak varsa bir atıştırmaya ve tabii ki bir plana ihtiyacınız var...
[quote=Markul post_id=234409 time=1690315347 user_id=17435] Bir şişe alın, bir bardak alın, Ve bir süreliğine düşüncelerin tuzağından kurtulun. [/quote] Düşünmemeye çalışın, şüpheye düşmemek başkalarının fikirlerini, hatta doğru olanları bile dinlemeyin
düşünmemeye çalışın, şüpheye düşmeyin
başkalarının fikirlerini dinlemeyin, hatta doğru olanları bile
...
ama bunları ağzınıza koymadan, oral seksin tadını bilemeyeceğim.
Ve yazın mutlaka baharı takip eder...
üzgünüm dayanamadım)))
These users thanked the author ekonomi for the post (total 3):
düşünmemeye çalışın, şüpheye düşmeyin başkalarının fikirlerini dinlemeyin, hatta doğru olanları bile ... ama bunları ağzınıza koymadan, oral seksin tadını bilemeyeceğim. Ve yazın mutlaka baharı takip eder...
ekonomiya: ↑25 Jul 2023, 23:13
düşünmemeye çalışın, şüphe duymamaya çalışın
başkalarının fikirlerini dinlemeyin, hatta doğru olanları bile
...
ama bunu kendi aklınıza koymadan ağızdan ağıza, oral seksin tadını bilemeyeceksin.
Ve kesinlikle yazdan sonra bahar gelir...
Üzgünüm, dayanamadım)))
on forum Oral seks yapmak için yeterli yeriniz yok mu?
These users thanked the author Beluga for the post:
[quote=ekonomiya post_id=234414 time=1690316019 user_id=13680] düşünmemeye çalışın, şüphe duymamaya çalışın başkalarının fikirlerini dinlemeyin, hatta doğru olanları bile ... ama bunu kendi aklınıza koymadan ağızdan ağıza, oral seksin tadını bilemeyeceksin. Ve kesinlikle yazdan sonra bahar gelir...
Üzgünüm, dayanamadım))) [/quote]
on forum Oral seks yapmak için yeterli yeriniz yok mu? :(
Belkha: ↑25 Jul 2023, 23:05
düşünmemeye, şüphe duymamaya çalışın
Başkalarını dinlememeye çalışın, hatta doğru görüşler
Tartışmamaya çalışın, dikkati boşa harcamak
Beklentiye girerek her şeyi unutmaya çalışın
--------------------------- ------- --
Saksonun tadını metinden bulmaya çalışın
peki, forumda pratik yapacak yer yok
These users thanked the author LadaR for the post (total 2):
Oral seksin tadını metinden bulmaya çalışın
peki, forumda pratik yapacak yer yok
....
Sakso işini bitirdikten sonra şu adrese gidin: koyunları en kısa zamanda koyun.
Hayvanları insanlardan daha çok seviyorum!
1 dakika 14 saniye sonra gönderilir: nve eğer kabarık olanları verdiğiniz için üzgünseniz
büyük yatağıma gelin!
2 dakika 22 saniye sonra gönderilir :
Üzülmemek için biraz konuştum
I Benimle bitirmekten yorulacağını söyleyeceğim!
Oral seksin tadını metinden bulmaya çalışın peki, forumda pratik yapacak yer yok .... Sakso işini bitirdikten sonra şu adrese gidin: koyunları en kısa zamanda koyun. Hayvanları insanlardan daha çok seviyorum!
[size=85][ color=green]1 dakika 14 saniye sonra gönderilir:[/color][ /size] nve eğer kabarık olanları verdiğiniz için üzgünseniz büyük yatağıma gelin!
[size=85][color=green]2 dakika 22 saniye sonra gönderilir :[/color][ /size] Üzülmemek için biraz konuştum I Benimle bitirmekten yorulacağını söyleyeceğim!
Heceyi bozmamak için kurtarıcı bir düşünce.
Ve ilham perisi kulaklarını kapatarak gülüyor.
Şu anda burada biraz sahtekarlık görüyoruz
İlham perisinin kulakları yok, bunu hepimiz biliyoruz
Ve buna biraz anlam katmak gerekirse ayet
Bize sorulduğu gibi kabalık olmadan
Çok düşündüm, düşüncelerimi zorladım
Fakat ne yazık ki bir sonuca varamadım
These users thanked the author |_nadiren_| for the post (total 2):
[quote] Heceyi bozmamak için kurtarıcı bir düşünce. Ve ilham perisi kulaklarını kapatarak gülüyor. [/quote] Şu anda burada biraz sahtekarlık görüyoruz İlham perisinin kulakları yok, bunu hepimiz biliyoruz
Ve buna biraz anlam katmak gerekirse ayet Bize sorulduğu gibi kabalık olmadan Çok düşündüm, düşüncelerimi zorladım Fakat ne yazık ki bir sonuca varamadım
[quote]Çok düşündüm, düşüncelerimi zorladım Fakat ne yazık ki bir sonuca varamadım[/quote] ve ben [s]bu düşünceleri [/s] önce yakaladım ama ilham perisi gitti, o bu ayetten bıktım.
Lisa24: ↑26 Jul 2023, 16:30
ve bu düşünceler kaybolmadan önce okumaya başladım
ama ilham perisi gitti, o o dizeden bıkmıştı.
Sonuçta, İlham perisi bazen kaprisli ve zararlıdır,
Ve çok tahmin edilemez
(İki bitişik dizenin kafiyeli olmasını öneririm, aksi halde bir dize boyunca bir kafiye olduğunda, sonra ekleyerek) iki satır aynı kafiyeyi sürekli tekrarlayıp çoğaltacağız)
[quote=Lisa24 post_id=234665 time=1690378255 user_id=19112] ve bu düşünceler kaybolmadan önce okumaya başladım ama ilham perisi gitti, o o dizeden bıkmıştı. [/quote] Sonuçta, İlham perisi bazen kaprisli ve zararlıdır, Ve çok tahmin edilemez
(İki bitişik dizenin kafiyeli olmasını öneririm, aksi halde bir dize boyunca bir kafiye olduğunda, sonra ekleyerek) iki satır aynı kafiyeyi sürekli tekrarlayıp çoğaltacağız)
[quote=vox post_id=234777 time=1690394758 user_id=19569] Sonuçta, ilham perisi bazen kaprisli ve zararlıdır Ve ne yapacağı çok belirsizdir [/quote] Küfür edenlerin (aynı zamanda şairlerin) yanına gitti ) Ayetlerde BU konuda müstehcen şeyler yazıyorlar
[quote] Küfür edenlere (aynı zamanda şairlere) gittim BUNUN hakkında küfürle yazanlar [/quote] Ah, küfür edenler onu gördüklerine nasıl da sevindiler Herkes toplantıya düzenli bir geçit töreniyle geldi
Ve yeni tekerlemeler uydurmak için koştular Ve memenin üstüne kedi ve anneni sikeyim!
|_retko_|: ↑27 Jul 2023, 05:23
Ah, küfürbaz insanlar onu gördüklerine ne kadar da sevindiler
Herkes toplantıya düzenli bir geçit töreniyle geldi
Ve yeni tekerlemeler bestelemek için acele ettiler
Ve meme üstüne kedi ve anneni sik!
Görünüşe göre küfür çok güçlüydü
bu küfürler, bu tekerlemeler
altı aydan fazla süredir burada
tüm bu konu aniden kapatıldı
buraya yazmıyorlar ve hiçbir şey yok şiirler
bu şairler bunları nerede söylüyor
muhtemelen hâlâ şoktalar
"bu" hakkında kafiyeli küfürler ettikleri için
yüzlerinde, kulaklarında üzüntü var solmuş
şimdi ne yapacaklarını bilmiyorlar
muhtemelen boşuna gittiler
bıyık konusunda da aynı şeyi düşünerek
kim bilir kim tekrar gelecek
bırakın o şairlerin gazabına uğrasın
artık onlara küfretmeye gerek yok
küfürden çılgına dönecekler
These users thanked the author bulutlar for the post:
[quote=|_retko_| post_id=234871 time=1690424600 user_id=19139] Ah, küfürbaz insanlar onu gördüklerine ne kadar da sevindiler Herkes toplantıya düzenli bir geçit töreniyle geldi
Ve yeni tekerlemeler bestelemek için acele ettiler Ve meme üstüne kedi ve anneni sik! [/quote] Görünüşe göre küfür çok güçlüydü bu küfürler, bu tekerlemeler altı aydan fazla süredir burada tüm bu konu aniden kapatıldı buraya yazmıyorlar ve hiçbir şey yok şiirler bu şairler bunları nerede söylüyor muhtemelen hâlâ şoktalar "bu" hakkında kafiyeli küfürler ettikleri için yüzlerinde, kulaklarında üzüntü var solmuş şimdi ne yapacaklarını bilmiyorlar muhtemelen boşuna gittiler bıyık konusunda da aynı şeyi düşünerek kim bilir kim tekrar gelecek bırakın o şairlerin gazabına uğrasın artık onlara küfretmeye gerek yok küfürden çılgına dönecekler
Anon.
Bir cevap göndermek istiyorum
Yalnızca yolcuya.
Neden şiir yazmaya karar verdim,
Nedenini bilmiyorum.
Aptal ağıt yakıyor.
Karısının bakire olduğunu söylüyorlar.
Oturup musluğuyla oynuyor....
Уж сильно она хочет ласки
Вдохнувши, закрывает глазки
Вот тело перед ней мужское
Такое сильное, большое