altın duş
-
- Penetrasyon
- Total posts: 284
- Registered for: 1 year 5 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Altın duş
Harika bir deneyim.... neye benzediğine dair bir açıklamanın olmaması çok yazık... hikaye daha heyecan verici olurdu
5 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Harika oyunlar.... Bunu kesinlikle benimkiyle deneyeceğim....
5 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Harika oyunlar.... Bunu kesinlikle benimkiyle deneyeceğim....
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: biseksüel
Ayrıca Altın Yağmur[/url] sadece videoda o kadar hoş görünüyor ki.... aslında beklediğiniz hisleri ve izlenimleri alamayabilirsiniz.... karar verirseniz ilk fırsatta denemek en iyisi banyoda ya da kıyı rezervuarında geçireceğiniz vakit, böylece her şeyi hemen yıkayabilirsiniz...
Örneğin, Golden Rain ile ikinci ve sonraki “deneyimlerim” sadece hoş değil, aynı zamanda tam tersi... hoşuma gitmedi ..
ancak olumlu anlar da vardı... mesela üzerime işediklerinde dışarısı zaten çok soğuktu... çok.. . ve üzerim tamamen kaplanınca... "meyve suyu" "Kahretsin... tüm vücudumdan buhar geliyordu, kışın buhar odasından gelen gibi değil... ama açıkça görülüyordu... kısacası, herkes beğendi, ben bile... ve ayrıca beni Altın Yağmur yaptılar, hatta sırf nasıl olacağını görmek için "toplananlar" bile...
bunun gibi bir şey... nefret şimdi başlarsa.... genel olarak artık kendim hakkında böyle şeyler anlatmayacağım..Hikâyelerinizde bile.
Örneğin, Golden Rain ile ikinci ve sonraki “deneyimlerim” sadece hoş değil, aynı zamanda tam tersi... hoşuma gitmedi ..
ancak olumlu anlar da vardı... mesela üzerime işediklerinde dışarısı zaten çok soğuktu... çok.. . ve üzerim tamamen kaplanınca... "meyve suyu" "Kahretsin... tüm vücudumdan buhar geliyordu, kışın buhar odasından gelen gibi değil... ama açıkça görülüyordu... kısacası, herkes beğendi, ben bile... ve ayrıca beni Altın Yağmur yaptılar, hatta sırf nasıl olacağını görmek için "toplananlar" bile...
bunun gibi bir şey... nefret şimdi başlarsa.... genel olarak artık kendim hakkında böyle şeyler anlatmayacağım..Hikâyelerinizde bile.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 8 months
Sonunda!!!! Başyapıt, Görüntü Yönetmeni!!! Bravissimo!!!Natali_Natali: ↑21 Jan 2024, 16:37 Ayrıca şunu da söylemek istiyorum: Altın Yağmur sadece videoda o kadar hoş görünüyor ki.... aslında beklediğiniz hisleri ve izlenimleri alamayabilirsiniz.... karar verirseniz denemek en iyisi ilk kez banyoda ya da bir rezervuarın kıyısında, böylece her şeyi hemen yıkayabilirsin...
Örneğin, Golden Rain ile ikinci ve sonraki “deneyimlerim” hiç de öyle değildi. sadece hoş ama aslında tam tersi... benim için hoşuma gitmedi...
ancak olumlu anlar da vardı... mesela benim hakkımda yazdıklarında hava zaten çok soğuktu dışarıda... çok... ve tamamen kaplandığımda... "meyve suyu" lanet olsun.... tüm vücudumdan sadece "buhar" geliyordu, kışın buhar odasından değil .... ama açıkça görülüyordu.... kısacası herkes beğendi, ben bile... ve ben de Altın Yağmur’u yaptılar, hatta başlangıçta "bir araya gelenler" bile sırf nasıl olacağını görmek için ...
bunun gibi bir şey... eğer nefret şimdi başlarsa.... genel olarak kendin hakkında bu tür şeylerden daha fazla bahsetmeyeceğim... Hikayelerimde bile

-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Bunu öğrenciyken de yaşadım..... ve büyük ihtimalle hayatımın bu dönemine dair hiçbir şey anlatmayacağım... en azından okşa beni
, en azından

-
- Nirvana’dayım
Okuyucu Olay örgüsünün devamını bekliyor!!!! :hata: :göz kırp:Natali_Natali: ↑21 Jan 2024, 17:04 Bunu öğrenciyken de yaşadım..... ve büyük ihtimalle hayatımın bu dönemine dair hiçbir şey anlatmayacağım... en azından beni okşa, en azından değil
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Daha fazlasını istiyorum .. ..Çok!!
:özür dilerim:

- These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
- Christmas_Christmas, Fargal94
-
- Penetrasyon
- Total posts: 207
- Registered for: 1 year 6 months
Deneyim olumsuzsa, hayır.
- These users thanked the author Natalie for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
Katılıyorum... sadece çoğu insan AP’yi yalnızca filmlerden "algılıyor" .... Katılıyorum, ekranda her şey "ilginç" görünüyor... ama gerçekte duyumlar tamamen "aynı olmayabilir" ve bu da onu hafif bir ifadeyle ifade ediyor
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
- Yağmurcu, Fargal94
-
- Orgazm!
- Total posts: 686
- Registered for: 1 year 10 months
Altın duşun seksteki en ilginç, zarif ve güvenli uygulamalardan biri olduğunu ısrarla tekrarlamaya devam ediyorum. Bir kadın izin veriyorsa ve bir erkek bu uygulamayı nasıl kullanacağını biliyorsa, o zaman bu eğlenceli ve zevktir
Kabul etmiyorum. Sadece filmlerde tüm bunlar kamera önünde yapılır. Orada kişisel olarak hayata geçirdiğim sırlar var. Süreç ilginçse karmaşık bir şey yoktur. Çoğu zaman tat/kokudan bahsediyoruz. Yani bununla çalışmak çok kolay.Natali_Natali: ↑21 Jan 2024, 18:45Katılıyorum... sadece çoğu insan "algılıyor" ZD yalnızca filmlerden... Katılıyorum, ekranda her şey "ilginç" görünüyor... ama gerçekte duyumlar tamamen "aynı olmayabilir" ve bu da durumu hafife alıyorDeneyim olumsuzsa hayır
Altın duşun seksteki en ilginç, zarif ve güvenli uygulamalardan biri olduğunu ısrarla tekrarlamaya devam ediyorum. Bir kadın izin veriyorsa ve bir erkek bu uygulamayı nasıl kullanacağını biliyorsa, o zaman bu eğlenceli ve zevktir
- These users thanked the author Yağmurcu for the post (total 2):
- Evgeniy7519, SashaBishka
-
- Penetrasyon
- Total posts: 207
- Registered for: 1 year 6 months
yine de yazdıklarınızı okumaktan mutluluk duyacağım. Ben senin takipçinimNatali_Natali: ↑21 Jan 2024, 18:45Katılıyorum... sadece çoğu insan "algılıyor" ZD yalnızca filmlerden... Katılıyorum, ekranda her şey "ilginç" görünüyor... ama gerçekte duyumlar tamamen "aynı olmayabilir" ve bu da durumu hafife alıyorDeneyim olumsuzsa hayır

- These users thanked the author Natalie for the post (total 2):
-
- Nirvana’dayım
destek sözleriniz için teşekkürler))))
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
- Natalie, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 8 months
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 185
Gençliğimde bu konu teorik olarak çok ilham vericiydi))) Ancak, pek temiz olmayan))) organları ağızdan okşamak zorunda kaldığım birkaç vakadan sonra, bunun bana göre olmadığını fark ettim. Yine de idrarın keskin kokusu romantizm katmıyor :)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 90
- Registered for: 1 year 4 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 65
- Registered for: 2 years 8 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 68
- Registered for: 1 year 3 months
7 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
peki, dedikleri gibi, bir aptal düşünceleriyle zenginleşir )))
7 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Tadı ve kokuyu gerçekten seviyorum ve hazırlık yapmadan ve sabah.... pek çok fantezi vardı, iş farkına varmaya geldiğinde her şey çok heyecan vericiydi. Eşim ve ben zaman zaman pratik yapıyoruz, o da almayı seviyor ama vücut üzerindeama gerçekte duyumlar tamamen "aynı olmayabilir" ve bu da durumu hafif bir ifadeyle
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 2 months
Bana öyle geliyor ki bu ona söylediğim bir arkadaş değil ve karınızın sikişi de bundan hoşlanıyor.kingdoom: ↑10 Feb 2023, 11:12 Karım bir keresinde banyoda beni öptü, sonra üstüne tırmandı, oral seks istediğini sandım, amıma uzandım ve yüzüme işemeye başladı, yeni geldim. Sonra ne olduğunu sordum, iş yerindeki bir arkadaşımın bana kocasının bunu yapmasını istediğini anlattığını, kendisinin de çok beğendiğini ve denemeye karar verdiğini söyledi.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 339
Eh, bu bir şey değil hakikat. Bu çok kötü.Tolqala: ↑14 Mar 2024, 15:56Bana öyle geliyor ki ona söylediğim bu bir arkadaş değil ama karınızın siktiği bu şekilde seviyor.Karım bir keresinde beni banyoda mastürbasyon yaptı, sonra üstüne çıktı, oral seks istediğini sandım, amıma uzandım ve yüzüme işemeye başladı, yeni geldim. Sonra ne olduğunu sordum, iş yerindeki bir arkadaşımın bana kocasının bunu yapmasını istediğini anlattığını, kendisinin de çok beğendiğini ve denemeye karar verdiğini söyledi.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 320
Bana öyle geliyor ki hâlâ iki farklı durumu karıştırıyorsunuz. Birincisi, iki ortağın birbirine tamamen güvenmesi ve ZD’yi ruhların en yüksek bağlantısının bir eylemi olarak kullanmasıdır. Burada tat, koku ve eylemin kendisi her iki kişi için de heyecan vericidir. İkinci durum ise aşağılanmanın, kırgınlığın ve acının olduğu zamandır. Bir kişi soğukta bu amaçla "kalabalık tarafından kızdırılır"... Hangi amaçla olduğunu cehennem bilir, çünkü bu herkes için farklıdır.Natali_Natali: ↑21 Jan 2024, 16:37 Ayrıca şunu da söylemek istiyorum: Altın Yağmur sadece videoda o kadar hoş görünüyor ki.... aslında beklediğiniz hisleri ve izlenimleri alamayabilirsiniz.... karar verirseniz denemek en iyisi ilk kez banyoda ya da bir rezervuarın kıyısında, böylece her şeyi hemen yıkayabilirsin...
Örneğin, Golden Rain ile ikinci ve sonraki “deneyimlerim” hiç de öyle değildi. sadece hoş ama aslında tam tersi... benim için hoşuma gitmedi...
ancak olumlu anlar da vardı... mesela benim hakkımda yazdıklarında hava zaten çok soğuktu dışarıda... çok... ve tamamen kaplandığımda... "meyve suyu" lanet olsun.... tüm vücudumdan sadece "buhar" geliyordu, kışın buhar odasından değil .... ama açıkça görülüyordu.... kısacası herkes beğendi, ben bile... ve ben de Altın Yağmur’u yaptılar, hatta başlangıçta "bir araya gelenler" bile sırf nasıl olacağını görmek için ...
bunun gibi bir şey... eğer nefret şimdi başlarsa.... genel olarak kendin hakkında bu tür şeylerden daha fazla bahsetmeyeceğim... Hikayelerimde bile
-
- Nirvana’dayım
deneyim pek "hoş" değildi... kahretsin... "çığlık atmalıydım" o kadar beğendim, o kadar beğendim ki ... "daha fazlasını istemeye" başladım...
"iyi" gibiydi, ama pek de değil... iyi. ...
Seninle tartışmayacağım .... ama işgal anında "ruhların en yüksek birliği" hakkında, daha da fazlası. ZD ile çok hoş bir deneyim yaşadım... Hikayemde anlattım... Irka’mı bilmiyorum ama gerçekten beğendim.... ancak herhangi bir “ruh bağım” yoktu. onunla... . zaten benim için iyiydi...
deneyim pek "hoş" değildi... kahretsin... "çığlık atmalıydım" o kadar beğendim, o kadar beğendim ki ... "daha fazlasını istemeye" başladım...
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
- Ahah, Fargal94, Juss
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 3 months
))) Geri döndün))) Ah, seni burada kaybettiler. Bir daha ortadan kaybolma lütfenNatali_Natali: ↑16 Mar 2024, 14:04Seninle tartışmayacağım .... ama işgal anında "ruhların en yüksek birliği" hakkında, daha da fazlası. ZD ile çok hoş bir deneyim yaşadım... Hikayemde anlattım... Irka’mı bilmiyorum ama gerçekten beğendim.... ancak herhangi bir “ruh bağım” yoktu. onunla... . zaten benim için iyiydi...
- These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
-
- Nirvana’dayım
Geri döndüm... ve ortadan kaybolmamaya çalışacağım....
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 4):
- Evgeniy80, Venüs, Eustace, Ahah
-
- Nirvana’dayım
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
- Registered for: 3 years 6 months
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
Denemedim ama denemek istiyorum, her ne kadar beğeneceğimden emin olmasam da, çeşitli forumlardaki incelemelere bakılırsa, fazlasıyla kazanılmış bir tat. Üstelik bunu da eşimden değil, diğer pek çok şey gibi yandan denemek istiyorum)
- These users thanked the author rekor kırma for the post (total 2):
- Büyük, Gami
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Registered for: 1 year 2 months
Ben de denemek istiyorum, ağzınıza fışkırtmak sizi tahrik ettiğinde... Ama bilerek almadım...
-
- Sürtünmeler
Fışkırt
1 dakika 20 saniye sonra gönderilir:
n Fışkırtma, işeme, işeme... Süreci doğru adlandırın.
Fışkırt

1 dakika 20 saniye sonra gönderilir:
Cidden mi?! onlar. Eşinizden memnun değilsiniz ama solcu bir kadının üzerinize sıçması normal mi?
- These users thanked the author red_fox for the post:
- SashaBishka
-
-
- Nirvana’dayım
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
Lezzetli olabilir mi? Bir bardak idrar dökün ve biraz kraker eşliğinde futbol mu izleyin?)))
-
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
-
Herkesin kendine göre ama henüz denemedim, isterim diye yazdım) belki rüyalarımda da öyle kalır)
-
- Sürtünmeler
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
Deneyimlerime göre: ZD’yi ilk kez yaklaşık 10 yıl önce denedim (aldım). Hoşuma gitti. İlk defa sadece vücuttaydı. Daha sonra diğer ortaklarla birlikte bunu sözlü olarak denedim ve verdim. Ama bu antrenmanın hoşuma gitmeyen yanı sabah ZD’si.. Çok konsantre

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 329 Views
-
Last post by Sergey Ebor
-
- 4 Replies