Yarı-forced oral seks
-
Автор темыRichi
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
- Registered for: 3 years 7 months
Yarı-forced oral seks
Kızlar, hiç bir şey hakkında konuşurken aniden ağzınıza penis sokup sizi sikmeye başladıkları oldu mu? O anda nasıl hissettiniz? Bu sizi kızdırdı mı, yoksa tam tersine tahrik etti mi?
Siz bunu kızlara hiç yaptınız mı? Sana ne ilham verdi? Kızlar buna nasıl tepki verdi?
Siz bunu kızlara hiç yaptınız mı? Sana ne ilham verdi? Kızlar buna nasıl tepki verdi?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Yarı zorla oral seks
Bazen kaba bir şekilde bunu yapmayı önerdiler.
- These users thanked the author kazx31 for the post (total 3):
- Rasaroam, sapık, Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 355
Eşiniz sayılır mı? Geldi, aletini çıkardı ve ağzından sikti. Evet direnmiyor)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 1 month
Ağızda dişler var. Bunu nasıl hayal ediyorsunuz? Nasıl bir cesarete sahip olmanız gerekiyor?
- These users thanked the author Ksenofon for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
)) Belki bir şeyi yanlış anladım veya yanlış anladım, ama penisin seks sırasında bir konuşma olmadığı sürece bir konuşma sırasında eklenmiştir ve seks sırasında ise bu normaldir)))
- These users thanked the author Venüs for the post (total 4):
- Christmas_Christmas, Murena0314, Zorba Carrie, olur
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: biseksüel
Eh, kahretsin, aslında hepsi bu... sonra suratıma birkaç tokat... ve ben de açacağım ağzımı oynatıyorum..
bunun gibi bir şey...
1 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
dahşet... yani, bunu kelimenin tam anlamıyla açacak olan ben değilim... sadece bir kız.... Adam "keskin bir şekilde" eklemeyi başardı mı?
Gerçi... işte benim için burada parlaması gerekirdi... peki, insan onun "keskin" olmasını ister, peki, bırak olsun...
kusura bakmayın.... az önce bir şey hatırladım ((((
özellikle bir konuşma sırasında "keskin bir şekilde" hatırlayın... kahretsin öyle olacak muhtemelen eklemek zor olur.. Genellikle "böyle" bir konuşma sırasında.... kız diz çöktürülür.... iradesini bastırmak için onu sözlerle aşağılarlar... tehdit ederler... yanaklarına vuruyorlar... bazen zorla vurabiliyorlar... kahrolası şey duruma göre değişecek... sonra, onu "kırmak" için adam pantolonunun düğmelerini açacak ve penisini çıkaracak... ve kızın dizlerinden kalkmasına ya da en azından sıçmasına izin verilmeyecek... izin verilmeyecek, sırf elimle saçını tutacağım için de olsa... o zaman onu tamamen bastırmak için .. penisin başını yüzünün ve dudaklarının üzerinde hareket ettirecekler...
Eh, kahretsin, aslında hepsi bu... sonra suratıma birkaç tokat... ve ben de açacağım ağzımı oynatıyorum..
bunun gibi bir şey...
dahşet... yani, bunu kelimenin tam anlamıyla açacak olan ben değilim... sadece bir kız.... Adam "keskin bir şekilde" eklemeyi başardı mı?
Gerçi... işte benim için burada parlaması gerekirdi... peki, insan onun "keskin" olmasını ister, peki, bırak olsun...
kusura bakmayın.... az önce bir şey hatırladım ((((
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 7):
- Venüs, sapık, Zorba Carrie, PlajTavşan, Kamçarus, Tanya, hayalet
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 355
Otobüste, örneğin... Bir kadın oturuyor ve bir erkek ayakta) ve sonra otobüs keskin bir şekilde yavaşladı)
- These users thanked the author Kalyaev for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
Sanırım strtekoza size farklı cevap verecektir... ama şunu sorayım... bir adam otobüste pantolonu indirilmiş halde durur mu?
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
- Venüs, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
- Registered for: 1 year 7 months
Görüyorum ki sen sadece çılgın fantezileri olan bir şeysin ve onlar bunu yapmıyorlar’ Şeyden arzusunu istemezler, onu istedikleri gibi kullanırlar. Kullanılmış prezervatif gibi kullanıp çöpe atıyorlar.Natali_Natali: ↑06 Dec 2023, 13:17özellikle bir konuşma sırasında "keskin bir şekilde" hatırlayın... kahretsin öyle olacak muhtemelen eklemek zor olur.. Genellikle "böyle" bir konuşma sırasında.... kız diz çöktürülür.... iradesini bastırmak için onu sözlerle aşağılarlar... tehdit ederler... yanaklarına vuruyorlar... bazen zorla vurabiliyorlar... kahrolası şey duruma göre değişecek... sonra, onu "kırmak" için adam pantolonunun düğmelerini açacak ve penisini çıkaracak... ve kızın dizlerinden kalkmasına ya da en azından sıçmasına izin verilmeyecek... izin verilmeyecek, sırf elimle saçını tutacağım için de olsa... o zaman onu tamamen bastırmak için .. penisin başını yüzünün ve dudaklarının üzerinde hareket ettirecekler...Kızlar, hiç bir şeyden bahsederken aniden ağzınıza penis sokup sizi sikmeye başladıkları oldu mu? O anda nasıl hissettiniz? Bu sizi kızdırdı mı, yoksa tam tersine tahrik mi etti?
bunun gibi bir şey...
Gerçi... işte benim için burada parlıyor olması gerekirdi... peki, insan onun "keskin" olmasını ister ve bırak öyle olsun..
no kusura bakma.... az önce bir şey hatırladım(((
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 3 months
o, matriste olduğu gibi: zamanı yavaşlatacak, ustaca ve zarif bir şekilde bükülecek ve düşen insanlardan kaçacak, fermuarını açacak, pantolonunu külotuyla birlikte indirecek ve dövüşçüsünü ağzına koyacak ve tüm bunlar bir saniye içindeNatali_Natali: ↑06 Dec 2023, 13:21Sanırım Strekoza sana başka bir cevap verecek... ama şunu sorayım... bir adam otobüste pantolonu indirilmiş olarak durur mu?

- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 5):
- Christmas_Christmas, Murena0314, Evgeniy-Spb, İskender, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
ama ipucunu anladım... aptal değilim... yanlış konuya girdim(((
Yine, sadece yüksek sesle düşündüm... konuların bir listesi veya isimleri var mı?) Atvorov’a, kirli patileriyle tırmanmayan sıradan "ölümlüler" için nerede daha iyi olurdu?... Sadece kendimi bu dertten kurtarırdım...
Tamam, ben gittim... "Güle güle millet.. mektup yazın!"
bu tür şeylerin zaten özel bir konuşmada tartışılması gerekir....
ama ipucunu anladım... aptal değilim... yanlış konuya girdim(((
Yine, sadece yüksek sesle düşündüm... konuların bir listesi veya isimleri var mı?) Atvorov’a, kirli patileriyle tırmanmayan sıradan "ölümlüler" için nerede daha iyi olurdu?... Sadece kendimi bu dertten kurtarırdım...
Tamam, ben gittim... "Güle güle millet.. mektup yazın!"
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- sapık
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 3 years 11 months
Belki de bu, bir kadını susturmanın yeni bir yoludur. :ayyy:
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
Size söylüyorum.. kimseyi zorlamanıza gerek yok.. en azından benim için... Ciddi olarak soruyorum... forumda "yetkili" yazarların bir listesi var mı rahatsız etmemek daha iyi.. Ve ben bir şekilde küçük düşürmek falan istemiyorum... hiçbir koşulda... ama sadece... görürdüm... evet Yazar "listeden" ... bu, partinin yalnızca kendi insanlarımız için, seçilmiş olanlar için olduğu anlamına gelir... ve ben tırmanmıyorum..
böyle bir liste, hemen yeni başlayan veya "köksüz" birini gösterir. “benim gibi yetim... nereye tırmanacağım... ve nereye... en hafif deyimle, buna değmez...
e artık her şey kesinlikle konunun dışına çıktı... ve eğer varsa, hayır gücenme... yüksek sesle düşünceler... gerçi başka kim kime üzülmeli... ama ben bu tür muameleye alışkınım.. yani...
hiçbir şey. herkese güle güle
bu başlıktaki son yorum, özellikle de bana gereksiz olduğumu açıkça belirttikleri için.. .
Size söylüyorum.. kimseyi zorlamanıza gerek yok.. en azından benim için... Ciddi olarak soruyorum... forumda "yetkili" yazarların bir listesi var mı rahatsız etmemek daha iyi.. Ve ben bir şekilde küçük düşürmek falan istemiyorum... hiçbir koşulda... ama sadece... görürdüm... evet Yazar "listeden" ... bu, partinin yalnızca kendi insanlarımız için, seçilmiş olanlar için olduğu anlamına gelir... ve ben tırmanmıyorum..
böyle bir liste, hemen yeni başlayan veya "köksüz" birini gösterir. “benim gibi yetim... nereye tırmanacağım... ve nereye... en hafif deyimle, buna değmez...
e artık her şey kesinlikle konunun dışına çıktı... ve eğer varsa, hayır gücenme... yüksek sesle düşünceler... gerçi başka kim kime üzülmeli... ama ben bu tür muameleye alışkınım.. yani...
hiçbir şey. herkese güle güle
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- 0dlb0
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
))) Neden bu kadar sert tepki veriyorsunuz? Dikkat etmeyin ve ne istediğinizi ve istediğiniz yere yazın)))Natali_Natali: ↑06 Dec 2023, 13:53bu başlıktaki son yorum, özellikle de bana gereksiz olduğumu açıkça belirttikleri için.. .
Size söylüyorum.. kimseyi zorlamanıza gerek yok.. en azından benim için... Ciddi olarak soruyorum... burada göğüsler forumunda "yetkili" yazarlar var mı , kimi rahatsız etmemek daha iyi.. Ve ben de bir şekilde aşağılamak falan için yanlış nedenler soruyorum... hiçbir koşulda... ama basitçe... görürdüm.. evet Yazar nereli? "liste"... bu, partinin sadece kendi insanlarımız için, seçilmiş olanlar için olduğu anlamına gelir... ve hepsi bu .. Ben tırmanmıyorum..
böyle bir liste, yeni başlayan biri için hemen anlaşılır ya da benim gibi "köksüz" bir yetim... nereye tırmanacağım... ve nereye... en hafif deyimle, buna değmez.. .
artık her şey kesinlikle konunun dışına çıktı.... ve eğer bir şey olursa, alınma... yüksek sesle düşündüm... gerçi burada başka kim kime kızmalı... ama ben bu tür muameleye alışkınım.. yani...
bu kadar . Herkese güle güle
- These users thanked the author Venüs for the post (total 5):
- Christmas_Christmas, sapık, 0dlb0, Mart, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
en azından konuşma sırasında Akşam yemeği!! ! Zaten iyi!

- These users thanked the author Eustace for the post (total 3):
- Evgeniy-Spb, 0dlb0, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Orgazm!
- Total posts: 704
- Registered for: 1 year 9 months
"Birdenbire, birdenbire ağzınızda bir orospu belirdi."
- These users thanked the author Bekçi for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 3 years 11 months
TS’nin sözlerine cevap veren bendim.
Olmaz, ne olur sen?)) )Natali_Natali: ↑06 Dec 2023, 13:53 bu başlıktaki son söz, özellikle de bana gereksiz olduğumu açıkça belirttikleri için...
TS’nin sözlerine cevap veren bendim.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
- Registered for: 2 years
Sanki bu harika
https://i.postimg.cc/nh06Y30n/rot-huem-yapfiles-ru.gif
https://i.postimg.cc/nh06Y30n/rot-huem-yapfiles-ru.gif
- These users thanked the author Tampon for the post (total 5):
- İskender, Sibiryak89, serginius76, hayalet, üniversite
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
- Registered for: 2 years 6 months
Bu olay, masada oturup bira içerken oldu. Yanımda bir kız, karşımda ise bir arkadaşım var. Bu arada masanın altındaki kız da bana mastürbasyon yaptı. ve bir noktada kıza masanın altına bir şeyin düştüğünü söyledim, bakmaya çalıştı ama kız onu başının arkasından tuttu ve başını aşağı eğdi. Direnmedi ve onu on kez sikime pompaladım. Arkadaşım her şeyi anladı ama hiçbir şey göremedi, o yüzden güldü ve bize sapık dedi. Başka bir odada ağzıma boşalmak zorunda kaldım.
- These users thanked the author İskender for the post (total 2):
- evgen001, Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Registered for: 2 years 7 months
Strecoza,
Muhtemelen böyle demek istedi)) oradaki videoyu izlemelisin, başka bir şeyle sohbet ediyor ve sonra onu susturuyorlar) eskiden popülerdi) genel olarak öyle harika, bazı insanlar bundan hoşlanıyor ve ben de daha az konuşabilmesi için onu susturmak istiyorum)))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2676
- Registered for: 1 year 11 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 559
- Registered for: 1 year 5 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
Tabi zorla mı değil mi bilmiyorum. Ama bazen metresimle yatakta yatıyorum, konuşuyorum ve penisim onun ağzının önünde olacak şekilde vücudumu hareket ettiriyorum. Kaba bir zorlama yok, ama açık: emmek zorundasın. Bazen arabada seks ya da oral seks için buluşuyoruz. Önce konuşuyoruz, sonra hanımımı saçından tutup kasıklarına doğru eğiyorum, sanki sohbet bitmiş gibi, başlıyoruz. Buna normal tepki veriyorlar. Zorla seksten: ağzına girmem pek hoşuna gitmedi ama o da pek umursamadı. Ve bu yüzden berbat, yakında bir atış hissediyor ve "bana gel" diyor ve ben "ağzına hayır" - "belki de gerekli değil" ve "Lena’ya ihtiyacım var, buna ihtiyacım var" ve o ağzına alır itaatkar bir şekilde bitirir.
- These users thanked the author Andrey-37 for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 923
Direkt gücü bilmiyorum ama benimki oral seks yapmayı seviyor, bazen iki eliyle kafasını alıp bunu istediğim hızda yapmamı istiyor, böyle anlar beni çok tahrik ediyor
- These users thanked the author alexey.bro for the post (total 2):
- Eustace, Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
oraya dikkatlice bakın.

- These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
- alexey.bro, Christmas_Christmas
-
- Orgazm!
- Total posts: 923
-
- Orgazm!
- Total posts: 559
- Registered for: 1 year 5 months
Dürüst olmak gerekirse partnerimin penisiyle kendim iletişim kurmayı tercih ediyorum ama aynı zamanda onun inisiyatif almasını (kafamı ellerinin arasına almasını) ve penisine doğru itmesini de istiyorum. Bu da hoş olabilir.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
Hayal gücünüz nasıl da çılgına döndü)Natali_Natali: ↑06 Dec 2023, 13:53bu başlıktaki son yorum, özellikle de bana gereksiz olduğumu açıkça belirttikleri için.. .
hiçbir şey. Herkese güle güle
- These users thanked the author PlajTavşan for the post:
- seksforumu_
-
- ön sevişme
- Total posts: 143
Yılbaşı gününde regl oldu. Yürüdük ve geceyi geçirmek için benim evime gittik. Zaten yeterince kısa etek görmüştüm ve gergindim. Yatağa oturur oturmaz aletimi çıkardım ve ağzından sikmeye başladım, onu yastığa attım ve döverek aletimi içeri soktum. Orada bir şeymiş gibi davranmaya çalıştı ama ben acımasızca düzüştüm ve şiddetle geldim; o sayfadan çıkmaya çalıştı ve etrafa her şeyi sıçrattı. Aynı şekilde külotlu çorap konusunda buluştuğumuzda uzanıp mastürbasyon yaptık ve bir arkadaşım hareket ederken onu ağzıma aldı, soktu ve beni sikmeye başladı, ben de hemen heyecandan geldim, çünkü ben de öyleydim. uzun süre kenarda kalır.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 1332 Views
-
Last post by SvetlanaSS
-
- 8 Replies