Seni siken ve gören biri hakkında bir hikaye anlat!)
-
Автор темыDeitrell
- Flört etmek
- Total posts: 47
- Registered for: 2 years 3 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Seni siken ve gören biri hakkında bir hikaye anlat!)
Bir hikayem vardı. Genelde kız arkadaşımla bir ilana dayanarak bir apartman dairesinde oda kiraladık; orada 50 yaşlarında bir kadın yaşıyorduk. Odanın kapısında iki cam pencere vardı; alt cam yoktu. Ve aslında akşamdan sabaha kadar seviştik, genel olarak bilmiyorum, gece beş kez geldim. Ve buna göre, orada hangi sesler vardı ve neler oluyordu, tüm daire boyunca her şey duyuldu. Ayrıldığımız sabah kız giyinirken ben sessizce tuvalete gittim. Odaya baktım ve hostes orada çıplak yatıyordu ve dedi ki, neden bana yalan söyledin bütün gece uyumadım ve heyecanla yattım. Ve kıza üçümüzün denemesini önerdi, o da kabul etti. Henüz dışarı çıkmayın, kendim başlamaya çalışacağım diyorum. Ben de içeri girdim ve ev sahibesini okşamaya başladım, umursamadı, her yerini öpmeye başladım. Ve yavaş yavaş sevişmeye başladılar. İçeri bir kız girdi ve üçümüz devam ettik. O günü ömrümün sonuna kadar hatırlıyorum. Unutulmazdı!!!)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Sikişen ve seni gören biri hakkında bir hikaye anlat!)
Kız arkadaşımın annesi beni görmeye geldi, tek odalı bir daireydi ve ben sessizce yattım, o da üzerime oturdu ve ben rahatsız olana kadar atladı ama umursamadı. Annesi duvara döndü ve uyuyormuş gibi yaptı
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 3 years 2 months
Bu süreçte sık sık görüldüm. Bazılarının sikiştiği, bazılarının izlediği bir grup seksten bahsetmiyorum.
Ve asistanlardan kızım ve oğlum ben kanser olduğum sırada bizi yakaladılar. Çöpçatanlar onun kendi tarafında nasıl boyun eğdiğini gördü. Onu trenin girişinde gördük. Kuskovo parkında bir arkadaşımın bankta kıçıma yumruk atmasını izlediler.
Eğleniyorsan bunun bir önemi yok, görüyorlar, hayır. İzlerlerse daha da güzel.
Ve asistanlardan kızım ve oğlum ben kanser olduğum sırada bizi yakaladılar. Çöpçatanlar onun kendi tarafında nasıl boyun eğdiğini gördü. Onu trenin girişinde gördük. Kuskovo parkında bir arkadaşımın bankta kıçıma yumruk atmasını izlediler.
Eğleniyorsan bunun bir önemi yok, görüyorlar, hayır. İzlerlerse daha da güzel.
- These users thanked the author Veronika for the post (total 12):
- İskender70, Esnek, PavelNokia, SeRg !$!, sapık, Ahah, Vik.ruba80, Alex09, Alesya, Sibiryak89, RedFox, Nataşa44
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 3 years 1 month
Bir sorun vardı ve o zaman neden kapıyı kilitlemedim?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 482
- Registered for: 2 years 5 months
Bir grup gençte sarhoş insanlar açık havada sevişiyordu. Uzaklara gitmiş gibi görünüyorlardı ama aslında yaklaşık 20 metre uzaktaydılar ve zaten şafak vaktiydi ve her şey görünüyordu. Ama sonra kimse umursamadı.
- These users thanked the author PavelNokia for the post (total 2):
- sapık, Alesya
-
- Orgazm!
- Total posts: 686
- Registered for: 2 years 1 month
Ben gençken bu her zaman oluyordu. Kulübe yoktu, nerede gerekiyorsa seviştik.
Ama en minnettar seyirci Serebryany Bor’daydı - etrafta dolaşan ve birinin çalıların arasında sikişip mastürbasyon yaptığı yeri arayan özel adamlar vardı ve etrafımda üç veya dört kişi toplanıp Arkadaşım
Ama en minnettar seyirci Serebryany Bor’daydı - etrafta dolaşan ve birinin çalıların arasında sikişip mastürbasyon yaptığı yeri arayan özel adamlar vardı ve etrafımda üç veya dört kişi toplanıp Arkadaşım
-
- Nirvana’dayım
Evet buna benzer bir şey yaşadık. O zamanlar gençler, oğlanlar ve kızlar gelincikleri görmeye giderlerdi. Nedense ilçe hastanesine gelen ziyaretçilere verilen isim buydu. Her tarafta bir koru vardı, hastalar yarılarını koruya götürüyorlardı. Baktık ve çocuklar beni de içeri sokmayı teklif etti. Ama ilginçti. Ve alt karın bölgesinde bir halsizlik vardı. Muhtemelen o zaman zaten hazırdı.
- These users thanked the author Veronika for the post (total 5):
- SeRg !$!, sapık, Vik.ruba80, Alesya, Sibiryak89
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
17 yaşındayken onunla ilk olarak 2 katlı eski bir evin (İkinci Dünya Savaşı’ndan sonra Almanlar tarafından inşa edilen) açık sundurmasında çalışmaya başladık. Ben yatıyordum ve arkadaşım "zıplıyordu".
Ve...Birden bir komşunun balkondan bize baktığını gördüm...kırk yaşlarında bir kadın.
https://i.postimg.cc/4dPr0v2W/image.png
А с другой подругой снимал комнату. Как-то занимались сексом, а к нам пришла моя друзьиха. Ей, видимо, открыли хозяева. Друзьиха заходит, а та, с кем занимался – ещё ей и сказала что-то типа «Проходи пока, присаживайся, подожди, сейчас он кончит»; и, пока я наяривал, они общались, разговаривая на какие-то свои темы.
Ve...Birden bir komşunun balkondan bize baktığını gördüm...kırk yaşlarında bir kadın.
https://i.postimg.cc/4dPr0v2W/image.png
А с другой подругой снимал комнату. Как-то занимались сексом, а к нам пришла моя друзьиха. Ей, видимо, открыли хозяева. Друзьиха заходит, а та, с кем занимался – ещё ей и сказала что-то типа «Проходи пока, присаживайся, подожди, сейчас он кончит»; и, пока я наяривал, они общались, разговаривая на какие-то свои темы.
- These users thanked the author Vay for the post (total 3):
- sapık, PavelNokia, Alesya
-
- Nirvana’dayım
Seni birinin amında sikle bulmaları hoş muydu?
- These users thanked the author Veronika for the post (total 2):
- sapık, Vik.ruba80
-
Автор темыDeitrell
- Flört etmek
- Total posts: 47
- Registered for: 2 years 3 months
Başka bir vaka daha vardı. Eşimle birlikte ormana gittik. Battaniyeyi bıraktım ve sevişmeye başladık. Genel olarak seks yaparken. Üstüne çıkıyorum, mantar toplayıcıların bize doğru geldiğini görüyorum. Tişörtü sırtıma attım ve orada yattım)) Mantar toplayıcılar geçti, hiçbir şey söylemediler ve yollarına devam ettiler. Eşimle birlikte kalktık, başka bir yere taşındık ve yola devam ettik. ))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
- Registered for: 2 years 4 months
Ben gençken buna benzer birçok durum vardı. Hastanede, erkekler koğuşunda bir kızla seks yaptım ve genç erkekler koğuşunda bir sürü erkek vardı, üstüme bindi. Kolektif çiftlikte kızlar tuvaletinde bir kızla birlikte gıcırdayan bir yatağın üzerinde yuvarlanıyorduk. Daha sonra tek odalı bir dairede yaklaşık 8 kişi uyurken yerde bir kız da vardı. Ama birisi açıkça bize bakıyor olsa bile fark etmezdi. Ben gençken asıl sorun KİMİNLE değil, NEREDE idi.
- These users thanked the author Ahtung for the post (total 2):
- sapık, PavelNokia
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 4 months
n7 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Gün içinde bir kızla sevişmek için ormana gittim. Kız sırtüstü yatıyordu. aktif olarak üzerimde çalışıyor ve aniden kızın nasıl daha aktif bir şekilde gülümsemeye başladığını ve daha aktif bir şekilde zıplamaya ve inlemeye başladığını görüyorum. Çevresel görüşümde arabanın yakınında yürüyen ve dikkatle bize bakan bir adam görüyorum. arkadaşıma neden sikişmeyi bırakmadığımı ve üzerini örtmediğimi söyle. O da "bırakın çocuk çalışsın" diye yanıtlıyor.
Ormanda sevişen insanları da yakaladım. Ormandaki bir patika boyunca yürüyorum. Önümde bir araba yok gibi görünüyor. Arabanın içinde yavaşça dolaşıyorum ve kapının yanında yerde kullanılmış bir prezervatif yatıyor. Sonra 12-14 yaşlarında bir kızın kafası kalkıyor, korkmuş küçük gözlerle bana bakıyor. ve 50 yaşlarında bir adam yaslanmış sırt üstü yatıyor ve gülümsüyor. Ve kadın onu emdi.Deitrel: ↑11 Aug 2023, 12:05 Başka bir vaka daha vardı. Eşimle birlikte ormana gittik. Battaniyeyi bıraktım ve sevişmeye başladık. Genel olarak seks yaparken. Üstüne çıkıyorum, mantar toplayıcıların bize doğru geldiğini görüyorum. Tişörtü sırtıma attım ve orada yattım)) Mantar toplayıcılar geçti, hiçbir şey söylemediler ve yollarına devam ettiler. Eşimle birlikte kalktık, başka bir yere taşındık ve yola devam ettik. ))
n7 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Gün içinde bir kızla sevişmek için ormana gittim. Kız sırtüstü yatıyordu. aktif olarak üzerimde çalışıyor ve aniden kızın nasıl daha aktif bir şekilde gülümsemeye başladığını ve daha aktif bir şekilde zıplamaya ve inlemeye başladığını görüyorum. Çevresel görüşümde arabanın yakınında yürüyen ve dikkatle bize bakan bir adam görüyorum. arkadaşıma neden sikişmeyi bırakmadığımı ve üzerini örtmediğimi söyle. O da "bırakın çocuk çalışsın" diye yanıtlıyor.
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Ve daha sık görülenler artık ünlü kişiler haline geldi ve göreve aday olabilecekler.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
- Registered for: 2 years
Beni sık sık görüyorlar, mesela Sparrow Hills’te paten kayıyordum ve bunu iki adama verdim. Beni çalıların arasında siktiler ama anlaşılan o ki açık alanda bir grup gencin önünde. Luzhniki’deki konserimde de kızım ve arkadaşları beni evde iki kişi sikerken yakaladılar.
- These users thanked the author lulucka for the post (total 4):
- sapık, Mart, Fargal94, Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 6 months
Herkesin hatırlayacak bir şeyi vardır))))))
- These users thanked the author Timurlenk for the post:
- natalya.harita
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 10 months
Plajın arkasındaki çiftler çalıların arasında ateş ediyordu, bir kız komşu evin penceresinden bizim sürecimize bakıyordu. Sık sık değil ama oldu.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
- Registered for: 1 year 9 months
Bu durum öğrencilik yıllarımda yaşandı. O zamanlar Anya adında hoş bir kızla çıkıyordum, onun da Marina adında bir arkadaşı vardı (isimler değiştirildi), arkadaşımın benim için güzel olduğunu söylemeyeceğim ama o da çirkin değildi. Sıradan bir kız. Yaz mevsimiydi. Bir gün kız arkadaşımın evinde toplandık ve o da arkadaşını davet etti. Oturup sohbet ediyoruz, film izliyoruz, şarap içiyoruz. Şarabımız bittiğinde üçümüz zaten eğleniyorduk. Daha fazlası için arkadaşımı mağazaya göndermeye karar verildi. Daha erken olmaz dedi ve bitirdi. Kız arkadaşım gitti ve arkadaşım beni rahatsız etmeye geldi. Mesela Marinka uzaktayken belki hızlı bir şeyler yapılabilir? Kabul ettim) Alkolün Anya üzerinde afrodizyak görevi gördüğünü belirtmekte fayda var. O gün dizlerinin altında mavi bir sundress giymişti. Pantolonumu indirdim, kanepeye oturdum, Anya bacak bacak üstüne atıp yüzü bana bakacak şekilde oturdu, sundress’in eteğini her şeyi kapatacak şekilde indirdi ve aşk eylemine başladık. Bir süre beni böyle sürdü, durgun inlemeler yaydı. Birbirimizle meşgul olduğumuz için Marinka’nın mağazadan geldiğini duymadık, ayrıca alkol de rahatlamamıza yardımcı oldu. Dairedeki odaların düzeninin, bulunduğumuz salonun koridordan açıkça görülebileceği şekilde olduğunu not ediyorum. Bir süre sonra tutkunun sıcağında başımı istemeden koridora doğru çeviriyorum ve şu resmi görüyorum: Marina koridorda duruyor, sağ eli kasık bölgesinde şortunun altında, sol eli ise koridorda duruyor. göğüslerini yoğuruyor. Deli olduğumu söylemek hiçbir şey söylememek demektir. Panik yapmak istedim ama zamanla aklım başıma geldi ve her şey yolundaymış gibi davrandım. Anya onu görmedi. Heyecan öyle bir geldi ki anında içimi döktüm. Şu anda bile, ben bu hikayeyi yazarken külah anılarla tütüyor. Daha sonra Marinka’nın sözlerinden anlaşıldığı üzere, onun yokluğunda ne yapacağımızı tahmin etmişti ve bizi rahatsız etmemek için ihtiyatlı bir şekilde sessizce daireye girdi. Alkol, seks eksikliği ve koridordan güzel bir manzara işini yaptı, Marinka dayanamadı)) Eli değerli yere uzandı. O zamanlar üçlü yapmaya çalışmadığım için hâlâ pişmanım. Ama böyle bir şans vardı! Eh... Bir süre sonra Anya ve ben ayrıldık. Daha sonra orduya katıldım, irtibatımı kaybettim, hepsi bu. İşte hikaye.
- These users thanked the author Mutfak for the post (total 3):
- Fargal94, PavelNokia, sapık
-
- ön sevişme
- Total posts: 104
- Registered for: 1 year 7 months
Çıplaklar plajında (sağdakine bakıyorum) bu durum düzenli olarak oluyor. Hatta özel olarak gösteriyorlar
- These users thanked the author Kovboy2 for the post (total 2):
- PavelNokia, sapık
-
- Orgazm!
- Total posts: 510
İlk kez 18+ yaşında, ilk yılımda. Çift, adamı ziyarete gittikten sonra adam bir yaş daha büyümüştü ve yakınlaşma sırasında oda arkadaşı içeri girdi. Yatakta köpek pozisyonundaydım ve herkes bir an durdu, sonra arkadaşım bir şey ararken arkadaşının huzurunda benimle sikişmeye devam etti. Sonra gitti.
- These users thanked the author natalya.harita for the post (total 6):
- aryamari, Sibiryak89, PavelNokia, Kunimen, Fargal94, sapık
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Öğrenci yurdunun yaygın bir çeşidi. 5 yıllık eğitimim boyunca yurtta kaldım.natalya.harita: ↑14 Jan 2024, 20:59 İlk kez 18+- yaşımda, ilk yılımda. Çift, adamı ziyarete gittikten sonra adam bir yaş daha büyümüştü ve yakınlaşma sırasında oda arkadaşı içeri girdi. Yatakta köpek pozisyonundaydım ve herkes bir an durdu, sonra arkadaşım bir şey ararken arkadaşının huzurunda benimle sikişmeye devam etti. Sonra gitti.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 6):
- natalya.harita, aryamari, Sibiryak89, PavelNokia, Kunimen, sapık
-
- Orgazm!
Yurtta yaşamadım ama sık sık oraya giderdim. Öğrencilik yılları en iyi zamandır.
- These users thanked the author natalya.harita for the post (total 4):
- aryamari, Sibiryak89, PavelNokia, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Bu tür yerlere birçok kez gittiyseniz muhtemelen buna benzer bir şey görmüşsünüzdür, görmediniz’ sen değil misin?natalya.harita: ↑14 Jan 2024, 21:09Yurtta yaşamadım ama sık sık oraya giderdim. Öğrencilik yılları en iyi zamandır.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 7 months
Tabii ki yurt ve sınav birbirinden ayrılamaz, kızların eşyalarını ararlar, odadan odaya, bazen de evden toplarlardı. kendileri, birindeki şeyler bir yere götürüldü. Çok doğaldıTania: ↑14 Jan 2024, 21:15Bu tür yerlere defalarca gittiyseniz mutlaka buna benzer bir şey görmüşsünüzdür değil mi? ?natalya.harita: ↑14 Jan 2024, 21:09Yurtta yaşamadım ama sık sık oraya giderdim. Öğrencilik yılları en iyi zamandır.
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- natalya.harita
-
- ön sevişme
- Total posts: 104
Ancak... bu olduğunda yine de kapıları kapattık...natalya.harita: ↑14 Jan 2024, 20:59 ilk yıllar 18+-, ilk yıl. Çift, adamı ziyarete gittikten sonra adam bir yaş daha büyümüştü ve yakınlaşma sırasında oda arkadaşı içeri girdi. Yatakta köpek pozisyonundaydım ve herkes bir an durdu, sonra arkadaşım bir şey ararken arkadaşının huzurunda benimle sikişmeye devam etti. Sonra gitti
-
- Orgazm!
Ancak odada yaşayan herkesin anahtarı vardı.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
Bir gün bizim katın balkonunda bir kızla ayakta sohbet ediyorduk, kız da oturup emmeye başladı, sonuçta bir komşu bizi duydu (anladığım kadarıyla asansörü bekliyordu ve girişteydi) Balkon hemen yanındaydı), kapıyı açtı bizi gördü, kız korktu ve hemen girişe koştu ve bu şekilde sözümüz kesildi.
- These users thanked the author Marquis de Sade for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 359
- Registered for: 1 year 10 months
En unutulmaz şey arkadaşımın bana dönme dolapta oral seks yapmasıydı. Yan standdaki aile bunu görünce çıldırdı. Ama o ailenin teyzesinin gözlerinin nasıl parladığını fark ettim, görünüşe göre bu onu tahrik etti)))
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
Sezon başlamadan önce küçük bir kumsalda bir kayanın arkasına saklandık, seks yaptık ve ardından bir grup ruamlı yüzerek yanımızdan geçti...
- These users thanked the author Andrey Verkh for the post:
- Fargal94
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 303
Genel olarak, karımla sevişirken, kedi her zaman beni gözetliyor, sanırım tüylü orospunun geceleri acele ettiğini göz ardı etmiyorum. tepsisinde mastürbasyon yapıyor!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 8 Replies
- 1017 Views
-
Last post by 5nica
-
- 4 Replies