İlk fantezim

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Evgeniy80
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 132
Registered for: 3 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 İlk fantezim

Unread post by Evgeniy80 »

Natalya adında bir kızla anlaştım. Artık uzun süredir, örneğin 2019’dan beri birlikte değiliz. O zamanlar ben, o ve beş yaşındaki oğluyla birlikte iki odalı bir daire kiralıyorduk. Bu, bizim Natalya ile bir odada olduğumuz, oğlumuzun ise başka bir odada olduğu anlamına geliyor.
Natalya bir keresinde bana kız kardeşi ve kocasının geleceğini ve oğullarının bize taşınacağını ve kendilerinin de o odada olacağını söylemişti. . Tamam o zaman. Bir aydır böyle yaşıyoruz.
Bir şekilde işten dönüyordum, daireye giriyordum ve kız kardeşinin bulunduğu diğer odadan şunu duyuyordum: "Ah güzel, mmm, işte burada." Hemen kız kardeşimle kocasının kapalı olmadıklarını ve orada seks yaptıklarını düşündüm. Kapıya gidip içeri baktım. Ve yatakta kız kardeşimin kocası Natalya’mın sırtına masaj yapıyor. Masaj. Yakınlarda kız kardeşi yatakta oturuyor ve Natalya yüzüstü duruyor, sütyensiz tüm sırtı açıkta.
- Ah, merhaba Zhenek. Evet, Natasha’nın bel kısmı sıkıştı ve Valera ustaca masaj yapıyor. Ayrıca kız kardeşinin beni kurtardığı da başıma geldi.
Yaklaştım ve onu elleriyle okşamasını izledim. Dürüst olmak gerekirse ilk düşüncem şuydu: "Neden ona el yordamıyla dokunuyor? Bu, masaj yapmama izin vermediği anlamına geliyor ama ona teklif etmeme rağmen hemen bir sorunu yok." Görüyorum” diye yanıtladı. - Peki sevgilin nasıl? Normal? - diye soruyorum.
Çiftim orada inledi, anlamadım) Ama onun eğlendiğini görüyorum. Ve sonra adamlarım aniden, gördükleri her şeyden sonra, boynunu nasıl okşadığını, ellerini yumuşak bir şekilde yanlara indirdiğini (sütyensiz yatıyordu), penisi külotunun içinde heyecanlanmaya başladı. Kot pantolonum olsa bu kadar fark edilmezdi, pantolonum var, hemen çantamla kapatırdım. Orada duruyorum, bakıyorum. Sırtının alt kısmı boyunca nasıl koştuğunu ve parmaklarıyla hafifçe pantolonunun altına uzandığını görüyorum. Kız arkadaşımın yüzünü görüyorum, bana bakmak için döndü, gülümsüyor ve coşkuyla gözlerini hafifçe kapatıyor. İnliyorum.
Ah kahretsin, içimde her şey heyecanlanıyor. Ve aklımdan şu düşünceler geçti: “Elinizi daha da aşağılara doğru uzatalım, kalçasını okşayalım. Her iki elinizi de yanlardan alıp göğüslerine doğru tırmanın. Külotunu ve pantolonunu indirebilir ve amını okşayabilirsiniz. , o zaten - orada bekleyen biri var, içeriden ıslak. Bacaklarını daha da açacak, sen parmağınla klitorisine dokunacaksın ve ben de külotum indirilmiş halde yanına gelip aletimi ağzına koyacağım. . keşke beyler. Nihayetinde durum böyle olmadı. Dürüst olmak gerekirse bu kızla uzun süre yaşamadık. Ama neden kaçtıklarının bununla hiçbir ilgisi yok. Ailevi ve diğer ilişkilerle ilgili sorunlar vardı.
İlk kez o zaman böyle düşüncelere kapıldım. Ancak sabah erkenden kalkıp herkes uyurken mutfağa gittik. Orada seks yaptılar. Ama sonra ilk kez ona bu kadar tutkuyla sahip oldum, sanki onu uzun zamandır becermemişim gibi. Benim gözümde resim o andaki hayalimdi.
These users thanked the author Evgeniy80 for the post (total 2):
abartı, Christmas_Christmas
Bulmaca 2
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 356
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: İlk fantezim

Unread post by Bulmaca 2 »

Lanet olsun, sikim muhtemelen kulenin kalıntıları gibi gördüğüm her şeyden ayakta duruyordu
These users thanked the author Bulmaca 2 for the post:
Evgeniy80
Автор темы
Evgeniy80
ön sevişme
ön sevişme

Rebus 2: 15 Jan 2024, 19:22 Lanet olsun, sikim muhtemelen Ostana kulesi gibi gördüğüm her şeyden ayağa kalktı
Evet. Hemen uykuya dalamadım. Bundan sonra onunla bunu giderek daha fazla istemeye başladım.
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Christmas_Christmas »

Evgeniy80,

lanet olsun... sahip olduğun çok harika bir "fantezi" idi)))) ders
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
Evgeniy80
Автор темы
Evgeniy80
ön sevişme
ön sevişme

Natali_Natali: 15 Jan 2024, 19:58 amn... çok harika bir "fantezi"))) dersi aldınız
Teşekkür ederim. Ayrıca bunun bu tür arzular için harika bir format olduğunu düşünüyorum.
These users thanked the author Evgeniy80 for the post:
Christmas_Christmas
Bulmaca 2
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 356
Registered for: 2 years 7 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Bulmaca 2 »

Evgeniy80: 15 Jan 2024, 19:34
Lanet olsun, sikim muhtemelen Ostana kulesi gibi gördüğüm her şeyden ayağa kalktı
nEvet. Hemen uykuya dalamadım. Bundan sonra onunla bunu daha çok istemeye başladım.
Başka bir odada bir yerde onu ezerken mastürbasyon yapardım
44 saniye sonra gönderildi:
Natali_Natali:15 Jan 2024, 19:58 Evgeniy80,

damn... çok harika bir " fantezi" yaşadın)))) sınıfı
Ayrıca hayal kurabilirsin
These users thanked the author Bulmaca 2 for the post:
Evgeniy80
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies