Herkese selamlar! Fahişelere gitmekle ilgili hikayemi beğendiyseniz bir sonrakini izleyin.
Siyahi kadını kim becerdi? Yani yakın zamana kadar bunu yapmadım!
Bu beş yıl önceydi. Hikaye uzun olacak o yüzden sabırlı olun.
PREFACE.
Çocukken, üzerinde "İnanmak istiyorum" anlamına gelen "İnanmak istiyorum" yazan bir uçan daire UFO’sunun çizildiği bir tişörtüm vardı. Uzayda yalnız olmadığımıza ve küçük yeşil adamların seninle işini bitirip evrenin sırlarını açığa çıkaracağına, aniden bir büyücünün gelip tüm harika şeyleri bedavaya vereceğine, krizin sona ereceğine ve bizlerin Büyük Rusya’da yaşayacağım.
Böylece bir iş gezisindeyken alışkanlıklarımı değiştirmemeye ve yerel güzellikleri kandırmamaya karar verdim. Bu arada yolculuk boyunca bana görevlendirilen ev sahibi kadın çok hoştu, gençti, bekardı, zayıftı ve bana bir kaltak bile vermiyordu. Bir restorana tekrarlanan ortak akşam ziyaretleri ve teklif ortak bir gecelik konaklama reddi hakkında. O zaman neden soruyorsun ki, restorana gittiğimizden beri 4 gün boyunca mini etek, mini elbise ve stiletto giydim. İkinci akşam restoranda yavaş yavaş yarı karanlıkta dilimizi bile emdik. Ve onun üzerinde bir izlenim bıraktığımı düşündüm.
Yani, samimi hizmetler sitesi aracılığıyla kanıtlanmış yöntemi uygulayacağız.
Akşam oldu, fahişeler cevap vermiyor. Bu onların meşgul olduğu anlamına gelir. Uzun bir aramanın ardından “Five #rides” adlı salondaki kızların fotoğraflarını beğendim, um, kusura bakmayın yıldızlar. Bu süreçte çağrı, aralarından seçim yapılabilecek #rides seçeneğinin mevcut olduğunu doğruladı. Varışta ve incelemede üç kişi vardı, 2 siyah kadın ve bir sevgili Rus ama şişmiş timsah.
FELSEFE BÖLÜMÜ.
Zenciler ayrıca burunları, gözleri ve vücudun diğer kısımlarının yanı sıra sütlü kahveden mavi-yeşil yağa kadar ten renginde bile farklıdırlar. Ancak çok güzel, ince, küçük, iyi şekilli göğüsleri, kalçaları ve uzun bacaklı, beyaz ayaklı siyah kadınlar da var.
SÜREÇ
#Binicilik gösterisine gelenler arasında siyahi bir kadından hoşlandım, güzel değil ama az çok güzel, genç, zayıf, sarkık göğüsler, düzgün kıç , hafif çarpık bacaklar. Ayrıca dünya çapındaki dergilerde olduğu gibi Etiyopya tarzına uygun giyinmişti. Neredeyse omuzlara ulaşan turkuaz küpeler, çiçekli uzun, rengarenk bir pelerin, eksik olan tek şey davuldu.
Sanırım öyleydi, değildi, dartımı abanozun içine saplayacağım ağaç, ırkçı değiller.
nAdı Mirla. Çok hafif bir "rrrr" sesiyle Mila’ya benziyor. Tepeden tırnağa kömür kadar siyah, yalnızca avuç içi ve topuklar beyaz ve pembe. Kolay İngilizce olarak adlandırılan bir dille konuşuyor. Yaklaşık 100-200 kelimelik bir sözlüğe sahip çok basit bir İngilizce dilinde ki bu da süreç için oldukça yeterli.
Kötü-iyi, ileri geri, seninle kavga ediyorum kızım...anladın mı-anladın mı?
İşyerinde bazen İngilizce konuşan temsilcilerle temasa geçiyorum, dedikleri gibi, henüz sorunu tam olarak bilmiyorum.
Ancak ortalama bir hızda konuşsanız bile Mirla anlamayı bırakıyor ve yanıt olarak Papua dilinde gevezelik etmeye başlıyor.
Havlu ve çarşaf tamam. Banyoda yalnızca bir jel var - büyük bir şişe bir tür "kartopu".
Genelevdeki atmosfer de eğlenceli. Telefonlar çalıyor, fahişeler mutfakta oturuyor, bir şeyler hakkında gevezelik ediyor, yan kapının kapısı kapalı, bu da ücretli aşkın bir sonraki rahibesine tecavüz etme sürecinin tüm hızıyla devam ettiği anlamına geliyor ve diğer küçük şeyler de gösterişler ve gereksiz kaçamaklar olmadan, neşeli bir ortak genelevde tam teşekküllü bir yaşam hissi.
Güzel yıkandı, küpelerini çıkardı ve yatağa atladı. Elleriyle vücudumu okşuyor ve hafifçe öpüyor, eliyle de kilimanjaromu okşuyor.
Zaten alışılmadık hislere kapılıyorum; her gün çay içerken siyahi insanları görmüyorum. Cildini, göğüslerini, meme uçlarını inceliyorum - tüm bu karanlığın nasıl çalıştığına daha yakından bakıyorum...
Birkaç dakika sonra yavaş yavaş patlamaya başladım, bu tür egzotizm beni gerçekten bağladı, baobabım (baobab anlamında) savaşa hazır hale gelmeye başladı.
Sonra prezervatifi çıkardı ve ellerimizle taktık.
Ona söylüyorum - devam et ve işi mahvet. Em, öyle diyorlar.
Hayır – lapochets – hayır. Seni elimle sallayabilirim.
Hmm, sanırım işler yolunda....
Tamam - Ona soruyorum - Testis istiyorum, yumurta istiyorum. Bırak yalayayım diyorlar.
Şimdi - yine seninki - bil.
Bunun sebepsiz yere saçmalık olduğunu düşünüyorum - siyah bir kadınla oral seks yapmak çok havalı - her yer zifiri karanlık ve sikin tam siyah bir kafanın ağzında.
Hmm - sanırım - 3,5 ruble ödediğim mini yok.
Tamam, karar verdim, onu parçalara ayırmaya başlayacağım, ısınacak, bu ilk defa olmuyor. Her neyse, onun vücudunu beğendim; bir damla bile şişman değil, genç ve düzgün.
Aşağıdan uzandı, ben üstteydim ve göğsünü hissederek yavaş yavaş, sallanarak tam derinliğe girdim. Kızın am sıkışması iyi, şaşkınlığımı gizleyemiyorum.
Eh, ilk sopam hâlâ elimde, Mirla dar ve heyecan verici derecede siyah. Onu üç ya da dört dakika becerdim ve kahretsin, yakında geleceğimi hissediyorum.
Hayır, şehvet dakikalarını uzatmaya devam edelim. Mirla üzerime otur ve bin, ben de aşağıda uzanacağım. Bazen sistem üzerindeki baskıyı azaltmaya yardımcı olur. Mirla’yla yer değiştirdiğimizde dişime baktım, kanla kaplı dişimi yiyorlardı. Biraz ucunda ama bulaşmış.
Sanırım Afrika’da nüfusun %70’i AIDS’ten muzdarip ve enfeksiyon tehlikesi de artıyor.
Ne büyük bir provokasyon.
Banyoya koşun, acilen her şeyi yıkayın, miramistin dökün, cildinizin çevresinde yara ve çizik olup olmadığını inceleyin. Herhangi bir çizik yok gibi görünüyor ama risk bölgesi kesinlikle çok yüksek.
Düşüncelerim doğal olarak biraz kaotik bir durumda kaynıyor - sanırım - ne kadar da karışık. Adet döneminizle birlikte işe gitmeniz gerekir. Beyaz fahişelerle salonlardayken bu tür talihsiz olaylar hiç yaşanmadı.
Mirla da yıkandı ve geri geldi.
Ne yapıyorsun, diyorum? Parayı bana geri ver.
Şimdi, diyor ki, bu bir kadının her zaman erkek sorunlarına sahip olmadığını söylüyor - bunun regl değil, bekaretim olduğunu söylüyorlar. Bekaretimi bozdun, ta ki bu güne kadar kızdım.
Muhtemelen NLP’nin teori ve pratiğinde, reklamlarda veya bireysel kitlelerin bilincini buharlaştırmaya yönelik mekanizmalarda, "bir olayın gerçeküstülüğünden sersemlemiş bir kişi" kavramını ifade eden bir tür zekice terim vardır. oluyor.”
Yani. öyle yüzsüzce canavarca bir yalan ki, insanların beyinlerini tamamen altüst ediyor.
Ve saçmalamaya devam ediyor: "Hayır, hayır" diyor, "Jamaika’da yaşadım, buraya bir ay önce okumaya geldim, hiç param yoktu, fazladan para kazanmaya karar verdim." Bu işteki ilk günüm ve sen benim ilk müşterimsin.
Ve kelimenin tam anlamıyla beni hipnotize etmeye başladı; gözlerimin içine baktı ve öneride bulunmaya başladı. Erkek arkadaşım Jamaika’da kaldı ve sen benim bekaretimi aldın.
Ona cevap veriyorum - Rolünüze göre yanlış mesleği seçtiniz - uzay temalı peri masalları yazmalısınız, burada kara gezegenden gelen bir uzaylı gibi görünmeniz sizin için daha iyi.
Anlamıyorum. Veya öyleymiş gibi davranıyor.
Düşünüyorum. Mirla ve arkadaşlarının büyükannemi kesinlikle bana geri vermeyeceklerini düşünüyorum. Sonuçta, onlar çingeneler gibiler, sadece daha da kötüsü, çünkü eğer bir şey onlara ait değilse, tamamen anlamayı bırakacak ve Etiyopya’ya geçecek - "blah-gapafla-blah-fla-blah" - ve bundan başka bir şey alamazsınız. o.
- Ne yapmalı, hayatta her şey olabilir, işe gidiyordum, henüz regl olmadım ve seni beklemiyorlardı - onun hipnozundayken birdenbire böyle düşünceler aklıma geldi KAFA. Ve bir şekilde umurumda değildi.
Ve Mirla her şeye ilham veriyor - bakire inandığım doğru - her şey siyah, sadece beyaz gözleri büyüleyici bir sarkaç gibi sallanıyor - yin-yin, yin-un.
Neden, - sanırım transa dalmışken - dünya devrimiyle karşılaştırıldığında bu 3,5 ruble var, başka bir skandal yaratmak yazık....
İşte bu yüzden fark ettim ki, açıkça voodoo teknikleriyle hipnotize edilmişti.
Çingenelerin altın çıkarması gibi, sadece ben Mirla, aylık boşanma olayını yaygara çıkarmamak için. Afrika’da çingenelerden çok daha güçlü hipnozları var, hatta zombi yapmayı da biliyorlar falan.
Eh, biraz daha oturduk, sırtımı okşadı, sohbet etti.
Ama yine de sakinleşemedim ve takıntımdan kurtulmaya çalıştım.
Ben - diyorum ki - sana internette yaşadığın rezilliği forumda anlatacağım - orada birisi seni tanıyor ve muhtemelen sana dik dik bakmış - bekaretini doldurmana gerek yok - seni hemen getireceğiz suyu temizlemek için. İzin verin tiliponla fotoğrafınızı çekeyim.
Fotoğraf - Mirla diyor - internette mi? Biliyor musun?
- Reklamcılık diyorum, ilerlemenin motoru.
Şimdi - yine benimki - biliyorum.
- Ona söylüyorum. Annene gittim, regl dönemi üzerinde çalışmaktan deli olduğunu ve seksi henüz bitirmediğimi söyleyeceğim. TAMAM.
Etiyopya Cumhuriyeti’ne dönmek istemiyorum, beni çoban yapacaklar, deve gibi dövecekler diye bağırdı. Sana bağırmama izin ver ve sana seks yaptırayım. Bu başka bir konu. Penisi ellerine aldı ve incelemeye başladı. Neredeyse gözünüze dokunuyor. Nedenini bilmiyorum.
- Ya berbatsın, ya da ben gidiyorum.
- Tamam, tamam.
Prez’i takıyoruz ve penis Mirla’nın ağzına dalıyor, dolgun dudaklar kafanın üzerinde ve tabana kadar iniyor, saçlar yumruk şeklinde toplanıyor ve tüm öfkemle kafasını itiyorum. Fahişe boğuluyor ve şimdi salyası akıyor ve kabarcıklar ortaya çıkıyor.
Sessizce yelken açıyorum. Başımı kendime doğru çekip prez’in tamamını siyah ağzıma dolduruyorum. Ayrıca bunu zaten yapabiliyorsa bakire olduğunu da söylüyor. Ya da belki orada, Etiyopya’da tüm bakireler bunu doğumdan itibaren yapabilir.
Yıkandıktan sonra anneleri beni mutfağa davet etti ve orada bana tüm kızların cinsel yolla bulaşan hastalıklar ve casusluk testlerini gösterdi. En azından biraz teselli oluyor. İşte hikaye.
Fahişelere nasıl giderim
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
- Registered for: 1 year 4 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: fahişelere nasıl giderim
Bir arkadaşım bir başarısızlık yaşadı, hayatı boyunca siyahi bir adamı becermeyi hayal etti, onu becerdi ve Afrika’dan ilaç sipariş etmek zorunda kaldı, bizde öyle bir şey yok
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
- Registered for: 2 years 4 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 264 Views