Büyükanne güzelliği
-
- Potansiyel seks nesnesi
Büyükanne güzelliği
Bu olay eski arkadaşımın doğum gününde evinde yaşandı. Çok sayıda misafir vardı tabii ki, içecekler, atıştırmalıklar... Akşam geç saatlere kadar yürüdük, herkes ayrılmaya başladı. Yalnızdım, kimse beni eve götürmek istemedi. Ve kimin 53 yaşında bir çocuğa ihtiyacı var? Kısacası geceyi bir arkadaşımda geçirmek zorunda kaldım. 12 yaşındaki yeğeni de onu ziyarete geliyordu. Herkes yatağa gittiğinde ben de hemen uykuya daldım. Bir şeyin kasıklarımı ovuşturmasıyla uyandım. Ve göğsümü sıkıyor. Bacaklarımı iki yana açarak yatıyordum ve çocuk zaten tüm gücüyle işini yapıyordu. Öfkeyle ileri geri hareket etti. Uyandığımda onu atmak istedim ama o sırada kendini sıkıca bastırdı ve geldi... İşini yaptıktan sonra kanepeden kalktı ve gitti. Ertesi sabah tabii ki kimseye hiçbir şey söylemedim. Bunu çoktan unutmaya başlamıştım ama bir gün kendimi ilginç bir durumda buldum. Ne yapacağımı bilmiyordum ama konsültasyon bunu doğruladı. Şimdi 7. aydayım. Çocuklarınız zaten yetişkin. Onlara hayallerimin erkeğiyle tanıştığımı söyledim. Bize anlayışla davrandılar. Kardeşlerini bekliyorlar.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Re: Büyükannenin güzelliği
Küçük çocuk biliyor mu? Bir oğul mu bekliyorsunuz?Misafir: ↑25 Mar 2020, 06:03 Bu olay eski arkadaşımın doğum gününde onun evinde yaşandı. Çok sayıda misafir vardı tabii ki, içecekler, atıştırmalıklar... Akşam geç saatlere kadar yürüdük, herkes ayrılmaya başladı. Yalnızdım, kimse beni eve götürmek istemedi. Ve kimin 53 yaşında bir çocuğa ihtiyacı var? Kısacası geceyi bir arkadaşımda geçirmek zorunda kaldım. 12 yaşındaki yeğeni de onu ziyarete geliyordu. Herkes yatağa gittiğinde ben de hemen uykuya daldım. Bir şeyin kasıklarımı ovuşturmasıyla uyandım. Ve göğsümü sıkıyor. Bacaklarımı iki yana açarak yatıyordum ve çocuk zaten tüm gücüyle işini yapıyordu. Öfkeyle ileri geri hareket etti. Uyandığımda onu atmak istedim ama o sırada kendini sıkıca bastırdı ve geldi... İşini yaptıktan sonra kanepeden kalktı ve gitti. Ertesi sabah tabii ki kimseye hiçbir şey söylemedim. Bunu çoktan unutmaya başlamıştım ama bir gün kendimi ilginç bir durumda buldum. Ne yapacağımı bilmiyordum ama konsültasyon bunu doğruladı. Şimdi 7. aydayım. Çocuklarınız zaten yetişkin. Onlara hayallerimin erkeğiyle tanıştığımı söyledim. Bize anlayışla davrandılar. Küçük kardeşlerini bekliyorlar.
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Evet, gerçekten... Situevina... Ben bile ne diyeceğimi bilmiyorum... Her durumda, iyi şanslar!
-
-
Sineğinden fırlarsa ne yapabilirsiniz...
https://i.postimg.cc/nhmmBf4b/2020-03-10-04-41-31.jpg
-
- Nirvana’dayım
Это фото того самого мальчонки?Alex: ↑28 Mar 2020, 12:17 Eğer sinekliğinden bir şey çıkarsa ne yapabilirsiniz?
-
-
-
Ah, ne kadar zor. Ayağa kalkamıyorum, yürüyemiyorum... Gençken hamileliğe katlanmak çok daha kolaydır. Ve yaşlılığımda hamile kalmayı başardım. Evet, fetüs hala hareket ediyor ve tekme atıyor... O zaman neden bacaklarımı iki yana açarak uyudum, henüz örtülmedi, belki o beni fark etmezdi... Ve böylece beni "yükledi"...
-
- Nirvana’dayım
Anlıyorum! Ama sabırlı olun! Doğum yaptığınızda hala bebek konusunda mutlu olacaksınız! İyi şanlar!Misafir: ↑28 Apr 2020, 16:13 Ah, ne kadar zor. Ayağa kalkamıyorum, yürüyemiyorum... Gençken hamileliğe katlanmak çok daha kolaydır. Ve yaşlılığımda hamile kalmayı başardım. Evet, fetüs hala hareket ediyor ve tekme atıyor... O zaman neden bacaklarımı iki yana açarak, henüz örtmeden uyudum, belki o beni fark etmezdi... Ve böylece beni "indirdi"...
-
Misafirlerden birini getireceğimi düşünmemiştim... Ne çocukmuş, öyle yapmış...
https://i.postimg.cc/Qx7fWB7p/33-4.jpg
https://i.postimg.cc/Qx7fWB7p/33-4.jpg
-
- Nirvana’dayım
-
Hayır, yalnız... Yine de dokuzuncu ay oldu bile... Offf, çok zor, tekmeliyor, itiyor, geceleri uyutmuyor. Çocuktan kurtulamadım ve sonuç bu. Bilseydim arkadaşımın evine hiç gitmezdim!
-
Benim iki yetişkin çocuğum var; bir oğlum ve bir kızım; hepsinin kendi çocukları var; ben gençliğimde onlara hamile kaldığımda çok daha sakinlerdi. Ve bugün gençlik "nükleerdir". Onun genç bir anneye ihtiyacı var, bana değil...
-
- Nirvana’dayım
-
-
Bu gece beni hastaneye, oradan da doğum hastanesine götürdüler. Periyodik kasılmalar olmasına rağmen doktorlar tarihin 15.05 olduğunu öne sürüyorlardı.
-
- Nirvana’dayım
-
Bir "hediye" doğdu. 3700, 15.05., 9.00’da. Ortaya çıktığı anda, zaten etrafındaki dünyaya çığlık atıyordu. Kısacası harika çocuk...
-
- Nirvana’dayım
Babanı mutlu edecek misin? Yoksa hâlâ hiçbir şey bilmiyor mu? :)
Kalbimin derinliklerinden tebrikler! Sana iyi şanslar!
Babanı mutlu edecek misin? Yoksa hâlâ hiçbir şey bilmiyor mu? :)
-
Desteğin için teşekkürler nazik insan! Babası 18 yaşına geldiğinde bunu belli bir zamanda öğrenecek... DNA her şeyi kanıtlayacak. Bu arada yapamazsınız... Ve... Size de her konuda iyi şanslar!!!
-
Düzeltme: 18 te’ye kadar; DNA her şeyi kanıtlayacak. Hatalardan dolayı özür diliyorum...
-
- Nirvana’dayım
-
Hayır nafakaya ihtiyacım yok. Çocuğun çocukları bunu kabul etmiş ve çocuklarıyla birlikte onu büyütmeye yardımcı olacaklardır. Sadece tartışmalı bir konu ortaya çıkarsa. Sizce babanın bunu bilmesi gerekir mi? Sanırım yaşı gereği bunu uzun zaman önce unutmuş ve ne yaptığını bile fark etmemişti...
-
- Nirvana’dayım
iyi düşünmek lazım. Çocuklarınıza danışmaktan zarar gelmez. Ne? Ne için? Nasıl? Sonuçta mümkün, her ihtimale karşı...
Sanırım amını yetişkin bir kadına nasıl soktuğunu zevkle hatırlıyor. Ve ne büyük keyifle yüzüstü bıraktı!.. Ama bu soruyuNinel: ↑24 May 2020, 19:46 Hayır, nafakaya ihtiyacım yok. Çocuğun çocukları bunu kabul etmiş ve çocuklarıyla birlikte onu büyütmeye yardımcı olacaklardır. Sadece tartışmalı bir konu ortaya çıkarsa. Sizce babanın bunu bilmesi gerekir mi? Sanırım yaşı nedeniyle bunu uzun zaman önce unuttu ve ne yaptığını fark etmedi bile...
iyi düşünmek lazım. Çocuklarınıza danışmaktan zarar gelmez. Ne? Ne için? Nasıl? Sonuçta mümkün, her ihtimale karşı...
-
Belki hatırlıyordur. Çocuklarıma hayallerimin erkeğiyle tanıştığımı, onun da yaşlı olduğunu ve karısından boşanamayacağını anlattım. Ailemi parçalamak istemediğim için. Ve elbette içine koyduğunu ve çıkardığını unutmayabilir. Şimdi bırakın bunu yaşıtlarına bıraksın. Bu konuda zaten tecrübeli.
-
- Nirvana’dayım
Bilmiyorum, bilmiyorum... Ama seni uzun süre hatırlayacak olması hayatının geri kalanı kesin! Bu unutulmaz! Ve her mastürbasyon yapmak istediğinde, seni hatırlayacak ve çılgınca amını çekecektir!Ninel: ↑24 May 2020, 20:13 Belki hatırlıyordur. Çocuklarıma hayallerimin erkeğiyle tanıştığımı, onun da yaşlı olduğunu ve karısından boşanamayacağını anlattım. Ailemi parçalamak istemediğim için. Ve elbette içine koyduğunu ve çıkardığını unutmayabilir. Şimdi bırakın bunu yaşıtlarına bıraksın. Zaten bu konuda tecrübeliyim.

-
Ben de 12 yaşındayım. Ben de okulda sekizinci sınıftan bir öğrenciyle seks yaptım ama keşke daha büyük olsaydı. Böyle bir teyzeyi nerede bulabilirim, onu da unutmam! :göz kırp:
:bilinmiyor:

-
BURADA BÜYÜYORUZ... ZATEN 6 AY OLACAK... HERKESİN GÖZDESİ, YETİŞKİN ÇOCUKLAR ONU KABUL ETTİLER, TORUNLARI KENDİNDEN BİRAZ BÜYÜK OLDUĞUNA RAĞMEN. AMA HİÇBİR ŞEY, HERKES ONU SEVİYOR...
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Nirvana’dayım
Ne güzel! Saf çekicilik! Yakında gidip konuşmaya başlayacak - siz geriye bakacak vaktiniz olmadan! Senin için mutluyuz! Ondan tam bir neşe ve zevk almaya devam etmenizi dilerim! :melek:
-
-
- ön sevişme
- Total posts: 101
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 95
-
- Similar Topics
- Replies