Kayınvalide güzelliği

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Evgeniy.dolgov
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9
Registered for: 1 year 4 months
 Kayınvalide güzelliği

Unread post by Evgeniy.dolgov »

Kısacası konu eşek. 3 yıllık evliyim, iki kızım var, güzel eşimin durumu iyiydi, 2 yıl önce kayınvalidem yanımıza geldi, bizimle yaşamaya başladı, çünkü eşim ikinciye hamileydi, uzun süredir yokluktan dolayı. seks, kayınvalideme asılmak istedim, denedim ama geri çevirmedim ama sabırlı ol dedi, tabi ki şaka yollu gülümsedi, şu anda kocası kendi isteğiyle öldü, zaten bir nevi yas tutuyor , belgeleri topluyor, kısa bir süre önce onu bir adamın arabasına binerken gördüm, ama kışkırtıcı sorulara yanıt olarak hiçbir şey olmadığını söyledi, yani, o adamın ellerinde bir şey olması pek olası değil, arabaya bindi, tamam, ben’ Daha önce hiç gecelememiştim ve sonra bu adam benimkilerden birini almaya geldi ve onu yaktım, kimseye söylemememi söyledi, sonunda, geçen haftadan beri bu yumruyu sikiyordum, zaten karımı siktim, dedikleri gibi, geceleri sevişiyoruz ama et gibi, zaten zevk almıyor, şimdi kayınvalideme bakıyorum, akşamları neredeyse çıplak dolaşıyor, ama o çoğu zaman göğüslerini, bire bir bile olsa saklamaya çalışıyor, ama bana her zaman bir gülümsemeyle bakıyor ve bire bir, karımın önünde, karımın önünde başını sallıyor ve ben başımı reddediyorum. Neyse, kayınvalideme uğramak istiyorum, vakit yok, aynı evde yaşıyoruz ve her şey ortada, kayınvalidemle arabada yalnız bırakılabiliyorum, hepsi bu. bir çeşit pislik onu arayıp yazıyor, deliriyor, bu o kadar sinir bozucu ki, onu kıskandığımı anlamaya başlıyorum, ayrıca karımı veya çocuklarımı da kaybetmek istemiyorum çünkü hayal etmesi korkutucu, ama Kayınvalidemle doğrudan bire bir konuşmak gibi bir arzum var, korkarım çatı akıyor? Sonunda kim böyle bir şeyle karşılaştı? Kayınvalidem 43, ben 27 yaşındayım, peki ya nasıl olacak? ne yapmak istiyorsunuz?
These users thanked the author Evgeniy.dolgov for the post:
Fargal94

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • New post Kayınvalide
    by Konstantin 1980 » » in Yaşlı insanlarla seks
    27 Replies
    3962 Views