vajinada mastürbasyon yapmak
-
Автор темыİskender 1
- Flört etmek
- Total posts: 45
- Registered for: 4 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
vajinada mastürbasyon yapmak
Böyle bir durumu hatırladım, kısa boylu, biraz tombul, yumruk attığı için sıska bir bayanım vardı. Her zamanki gibi şarap kabul edildi, süreç başladı, süreç devam ediyor - bitiremiyorum, bir kova gibi orada asılı duruyor. O zaman ona yardım etmek için elimi oraya sokuyorum ve boşalana kadar orada mastürbasyon yapmaya başlıyorum. Şimdi onu becerdiğimi ya da mastürbasyon yaptığımı düşünüyorum. Genel olarak yumruk atmak ve mastürbasyon yapmak eğlencelidir, onların kendi yollarına gitmeleri üzücü.
- These users thanked the author İskender 1 for the post (total 4):
- Vladimir69, Sergey Arı, margosha22, Fargal94
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
- Registered for: 3 years 9 months
Re: Vajinaya boşalmak
acı çekmiyor muydu?
- These users thanked the author baudmur for the post:
- Vasyavasılacak
-
Автор темыİskender 1
- Flört etmek
- Total posts: 45
- Registered for: 4 years 4 months
Çok eğleniyordu, çok fazla yağ vardı, yumruğu ciğerlerine giriyordu.
- These users thanked the author İskender 1 for the post:
- margosha22
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
- Registered for: 3 years 10 months
Bende de buna benzer bir tane vardı, ince ve çok güzeldi ve ikimiz de ona ilgi duyuyorduk, yumruk atmak ikimiz için de çok heyecan vericiydi ve dünya dışı bir zevk getiriyordu, ama özellikle benim ona mastürbasyon yapmam ya da bunu kendisi yapması hoşuna gidiyordu. akıllara durgunluk vericiydi
- These users thanked the author Vetal82 for the post (total 2):
- ikisi birden, Fargal94
-
- Potansiyel seks nesnesi
Yani diyelim ki sikişiyor sikişiyor ve düşmeye başlayınca anüse giriyor. Poponun sıkı olmasından dolayı iktidar geri gelir ve tekrar vajinada sikişir.
Birisi bunun doğumdan itibaren olduğunu söyleyecektir. Ama bu doğru değil. Doğum yapmamış, oldukça genç ve ORADA çok yeri olan kadınlar tanıyorum. Ve bu kadınlar şişman değil. Fazla kilosu olmayan sıradan kızlar. Şişman değil ve zayıf değil. Sıradan.
Peki neden bir kovanın içindeydi?
Sonuçta, o hala sağlamken muhtemelen böyle değildi? Neden bu kadar geniş?
Burada yukarıdaki kişiler ne sıklıkla sikiştiklerini soruyor ve hemen haftada iki veya üç kez söylediklerini yazıyorlar. Ve daha da sık. Bir yılda 52 hafta vardır. Üçle çarpın - yılda 150 kez elde ederiz. Üç yılda 450 kez.
Bu bağlamda soru şu: Üç yıllık düzenli cinsel aktivite sonrasında vajina içi boşalır mı? Bu vajina iki ya da üç yıl üst üste günaşırı dövülseydi. Bu durum penisin sanki bir kovanın içindeymiş gibi sallanmasına neden olabilir mi? Yoksa değil mi?
Ya da belki de bu, kızın fuhuş yapmasından kaynaklanıyordur? Yani neredeyse her gün farklı üyeler tarafından dövülmesinden kaynaklanıyor. Farklı uzunluklar ve kalınlıklar ve vajinanın şu veya bu boyuta uyum sağlayacak zamanı yoktu. Ve sonunda bu vajina şöyle dedi: hepinizin canı cehenneme! İstemiyorum ve kimseye uyum sağlamayacağım! Büyüyeceğim ve istediğin gibi sikişeceğim!
Yani belki de bütün mesele bu?
Belki de tam olarak fuhuş değil. Diyelim ki kızın oldukça özgür bir seks hayatı vardı. Aynı anda birden fazla ortakla. Ve çok sık. Ve hatta belki birkaçıyla aynı günde. Forumda insanlar bunun hakkında yazıyor. Hem kızlar hem de erkekler. Sabah biriyle işyerinde, diğeriyle ne diyorlar? Akşam üçüncüsüyle. Her gün değil ama yine de. Belki de hepsi bu yüzdendir?
Çünkü hepsi bakireyken o kadar da aptal değillerdi. Bu kesinlikle doğru.
Bir şekilde dünkü bakireyi siktim. Orada gerçekten bir fare gözüne benziyor. Ve onu çok çok sıkıyor.
Fakat her zaman sonunda neden bazılarının neden olduğunu öğrenmek istedim. kadınların vajinaları o kadar büyüyor ki, içinde sanki bir kovanın içindeymiş gibi bir penisin asılı olduğu doğru. İlk başta az ya da çok gibi görünüyor, ancak süreç ilerledikçe bunu hissetmeyi gerçekten tamamen bırakıyorsunuz. Ve tüm erkekler buna farklı tepki verir; bazıları boşalamaz, bazıları ise düşmeye başlar. İnsanların sorunları bu yüzden kıçlarıyla çözdüklerini duydum.Alexander1: ↑12 Oct 2021, 13:56 Bu olayı hatırladım, kısa boylu, biraz tombul, yumruk attığı için sıska bir bayanım vardı. Her zamanki gibi şarap kabul edildi, süreç başladı, süreç devam ediyor - bitiremiyorum, bir kova gibi orada asılı duruyor. O zaman ona yardım etmek için elimi oraya sokuyorum ve boşalana kadar orada mastürbasyon yapmaya başlıyorum. Şimdi onu becerdiğimi ya da mastürbasyon yaptığımı düşünüyorum. Genel olarak yumruk atmak ve mastürbasyon yapmak eğlencelidir, onların kendi yollarına gitmeleri üzücü.
Yani diyelim ki sikişiyor sikişiyor ve düşmeye başlayınca anüse giriyor. Poponun sıkı olmasından dolayı iktidar geri gelir ve tekrar vajinada sikişir.
Birisi bunun doğumdan itibaren olduğunu söyleyecektir. Ama bu doğru değil. Doğum yapmamış, oldukça genç ve ORADA çok yeri olan kadınlar tanıyorum. Ve bu kadınlar şişman değil. Fazla kilosu olmayan sıradan kızlar. Şişman değil ve zayıf değil. Sıradan.
Peki neden bir kovanın içindeydi?
Sonuçta, o hala sağlamken muhtemelen böyle değildi? Neden bu kadar geniş?
Burada yukarıdaki kişiler ne sıklıkla sikiştiklerini soruyor ve hemen haftada iki veya üç kez söylediklerini yazıyorlar. Ve daha da sık. Bir yılda 52 hafta vardır. Üçle çarpın - yılda 150 kez elde ederiz. Üç yılda 450 kez.
Bu bağlamda soru şu: Üç yıllık düzenli cinsel aktivite sonrasında vajina içi boşalır mı? Bu vajina iki ya da üç yıl üst üste günaşırı dövülseydi. Bu durum penisin sanki bir kovanın içindeymiş gibi sallanmasına neden olabilir mi? Yoksa değil mi?
Ya da belki de bu, kızın fuhuş yapmasından kaynaklanıyordur? Yani neredeyse her gün farklı üyeler tarafından dövülmesinden kaynaklanıyor. Farklı uzunluklar ve kalınlıklar ve vajinanın şu veya bu boyuta uyum sağlayacak zamanı yoktu. Ve sonunda bu vajina şöyle dedi: hepinizin canı cehenneme! İstemiyorum ve kimseye uyum sağlamayacağım! Büyüyeceğim ve istediğin gibi sikişeceğim!

Yani belki de bütün mesele bu?
Belki de tam olarak fuhuş değil. Diyelim ki kızın oldukça özgür bir seks hayatı vardı. Aynı anda birden fazla ortakla. Ve çok sık. Ve hatta belki birkaçıyla aynı günde. Forumda insanlar bunun hakkında yazıyor. Hem kızlar hem de erkekler. Sabah biriyle işyerinde, diğeriyle ne diyorlar? Akşam üçüncüsüyle. Her gün değil ama yine de. Belki de hepsi bu yüzdendir?
Çünkü hepsi bakireyken o kadar da aptal değillerdi. Bu kesinlikle doğru.
Bir şekilde dünkü bakireyi siktim. Orada gerçekten bir fare gözüne benziyor. Ve onu çok çok sıkıyor.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
Vajina büyüklüğü cinsiyet sıklığına ve büyüklüğüne bağlı değildir, 16 yıldır eşimle yaşıyorum, 2 çocuğumuz var, neredeyse her gün seks yapıyoruz ama vajina çok elastik, iyi ısınmadan girmek çok zor, hepsi vajinal kasların bireysel yapısına bağlı, bazıları için çok güçlü, bazıları zayıf ve kedinin esnekliği buna bağlı, neredeyse tüm kızların gençliğinde çok güçlüler ama modern zamanlarda bazılarında zayıflıyorlar, bu yüzden vajina kaslarını güçlendirmek için bir dizi egzersiz var ve bunu zaten bireysel olarak sevenler, örneğin orada özgür olduğunda deliriyorum
-
- Orgazm!
- Total posts: 889
- Orientation: biseksüel
harika, sana iyi şanslarAlexander1: ↑12 Oct 2021, 13:56 Bu olayı hatırladım, kısa boylu, biraz tombul, yumruk attığı için sıska bir bayanım vardı. Her zamanki gibi şarap kabul edildi, süreç başladı, süreç devam ediyor - bitiremiyorum, bir kova gibi orada asılı duruyor. O zaman ona yardım etmek için elimi oraya sokuyorum ve boşalana kadar orada mastürbasyon yapmaya başlıyorum. Şimdi onu becerdiğimi ya da mastürbasyon yaptığımı düşünüyorum. Genel olarak yumruk atmak ve mastürbasyon yapmak eğlencelidir, onların kendi yollarına gitmeleri çok yazık.

- These users thanked the author Sergey Arı for the post:
- jonny
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 3 years 8 months

Cinsel arzunuzu ve yeteneklerinizi kat kat artırmak istiyorsanız, ücretsiz bir kapsül almak için bu siteye gidin.
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
- Registered for: 3 years 3 months
Belki gerçekten çok fazla yağlanma vardır.
Ve ondan önce daha az yağlanan bir kadınla seviştik.
Seninle aynı durumu yaşıyorum.
Sildenofil yardımcı oluyor
Bu da bu partner için... Üç saat boyunca boşalamıyorum
Ve ondan önce daha az yağlanan bir kadınla seviştik.
Seninle aynı durumu yaşıyorum.
Sildenofil yardımcı oluyor
Bu da bu partner için... Üç saat boyunca boşalamıyorum
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
- Registered for: 3 years 7 months
Yağlama konusuna gelince... Farklı kadınların vajina girişinde farklı şekilde Bartholin bezleri gelişmiştir, bu nedenle farklı miktarlarda kayganlaştırıcı salgılarlar. 80’lerde Soçi’de tatildeydim ve ilk gün orada orta yaşlı bir dondurma satıcısıyla tanıştım. Yani o kadar çok yağlanmıştı ki, eğer onu göğüslerinden tutarsanız ve uyluklarının iç kısmında zaten kaygan ve yapışkan bir "nehir akıyordu"... Erotik bir resim görür görmez, külotları zaten ıslaktı ve ya filmlerde bir seks sahnesi gösteriliyorsa (örneğin "Mürettebat" filminde), hatta kedisine dokunmadan bile boşalabiliyor! Ve mizacı tamamen vahşiydi - sik takıldığı anda geldi ve ben bitirirken 10 defaya kadar gelebilirdi! Bu onu çok yoruyordu, bu yüzden onunla en fazla üç ya da dört günde bir sevişiyorduk. Ve böylece tüm tatil.
-
- Flört etmek
Yeni hanımım
Çok yağlanmasının yanı sıra dolgunluğu ve seksteki sakarlığı da ona engel oluyor...
Ve anatomik özellikleri.
20 yıl önce nasıl olduğuna dair bir hikaye var olağanüstü bir sevgilisi vardı ve onunla seks yaparken bile canı yanıyordu.
Sonuç
Hap olmadan eylemi onunla tamamlamak imkansızdır çünkü sonun kendisi kaybeder 2, 3 dakika sonra esnekliğini kazanır..
Vajinanın girişi oldukça dar olmasına rağmen
Ama giriş kapısı oldukça geniştir..
Hacim normal ve ortalama görünüyor, uzunluk montaja bağlıdır ve maksimum 12 cm’dir.
Fakat oldukça dar bir girişten sonra. Vajina geniş..
Kadının dolgunluğu her şeyi daha da kötüleştiriyor
Çok hareketli değil... Ama her zaman ıslak ve kaygan
hapla en az bir saat orgazm oluyorum ama bazen iki, üç.. Onun için uğraşıyorum ama bir saat boyunca klitorisini yalayıp parmağımla vajinasını okşamama rağmen onu getiremiyorum.
Hapları bırakıp onu orgazma ulaştırmak istiyorum
Kendimi bilmiyorum....
Söyler misin, anlatacağım minnettar ol
Çok yağlanmasının yanı sıra dolgunluğu ve seksteki sakarlığı da ona engel oluyor...
Ve anatomik özellikleri.
20 yıl önce nasıl olduğuna dair bir hikaye var olağanüstü bir sevgilisi vardı ve onunla seks yaparken bile canı yanıyordu.
Sonuç
Hap olmadan eylemi onunla tamamlamak imkansızdır çünkü sonun kendisi kaybeder 2, 3 dakika sonra esnekliğini kazanır..
Vajinanın girişi oldukça dar olmasına rağmen
Ama giriş kapısı oldukça geniştir..
Hacim normal ve ortalama görünüyor, uzunluk montaja bağlıdır ve maksimum 12 cm’dir.
Fakat oldukça dar bir girişten sonra. Vajina geniş..
Kadının dolgunluğu her şeyi daha da kötüleştiriyor
Çok hareketli değil... Ama her zaman ıslak ve kaygan
hapla en az bir saat orgazm oluyorum ama bazen iki, üç.. Onun için uğraşıyorum ama bir saat boyunca klitorisini yalayıp parmağımla vajinasını okşamama rağmen onu getiremiyorum.
Hapları bırakıp onu orgazma ulaştırmak istiyorum
Kendimi bilmiyorum....
Söyler misin, anlatacağım minnettar ol
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
Vasyavasilechek, tabii ki hapları bırak, sonra Yapmayın Sadece fiziksel bağımlılıkları olacak, aynı zamanda psikolojik bağımlılıkları da olacak...
-
- Flört etmek
Peki, atlayacağım
Artık bu kadını bırakamam çünkü aşık oldum..
Özel bir krem ve penis halkası denedim.
Sildenophil en iyi sonucu verdi.
Belki başka bir şey deneyeceğim..
Vajinada mastürbasyon yapmak benim için son.
Gerçi.. .. Eğer bayan beğenirse..
Sadece ellerim ve parmaklarım kocaman, ben çok büyük bir adamım...
Ve 46 yaşındayım...
Ama deneyler bana yabancı değil...
Artık bu kadını bırakamam çünkü aşık oldum..
Özel bir krem ve penis halkası denedim.
Sildenophil en iyi sonucu verdi.
Belki başka bir şey deneyeceğim..
Vajinada mastürbasyon yapmak benim için son.
Gerçi.. .. Eğer bayan beğenirse..
Sadece ellerim ve parmaklarım kocaman, ben çok büyük bir adamım...
Ve 46 yaşındayım...
Ama deneyler bana yabancı değil...
- These users thanked the author Vasyavasılacak for the post (total 3):
- Islak, ikisi birden, Fargal94
-
- Flört etmek
Genel olarak durum şöyle:
Dick’in oldukça ortalama bir boyutta olduğunu ölçtüm
Hacim ortalamanın biraz üzerinde
Ve öyle düşündüm bir nedenden dolayı küçüktü
Belki de hala o olduğundan bir cetvel ararsınız, onu bulursunuz, sonra ölçmeye başlarsınız ve ereksiyon zayıflar ve boyut zaten küçülür..
Genel olarak dün aşağıda geniş olanla süper seks yaptım.
Açıklanma korkusu ortadan kalktı ve kocam işten eve geldiğinde (evli, günün 24 saati görev başında) sikiştiğimiz yere yakın, 100 metre uzakta)
Ereksiyon mükemmeldi. Ondan önce bir haftadır bitirmemiştim.
Sonunda onu mümkün olan tüm pozisyonlarda becerdim. Bazılarında gerçekten bayılacak kadar kafayı buldum.
Sonunda mükemmel seks yaptım
Yıllar öncesinin en iyisi.
Sonuç. ..
nHer şey net değil
Örneğin, bir aydır esneme hareketleri yapıyorum ve bunun için de fiziksel egzersizler yapıyorum...
Kegel egzersizleri yapıyorum vs.
Kadına karşı hislerim güçlü, hem erotik hem de manevi
Sonunda her şey süper
Sonunda mutluyum
n
Ve o bir fahişe ve bu umurumda değil
Dick’in oldukça ortalama bir boyutta olduğunu ölçtüm
Hacim ortalamanın biraz üzerinde
Ve öyle düşündüm bir nedenden dolayı küçüktü
Belki de hala o olduğundan bir cetvel ararsınız, onu bulursunuz, sonra ölçmeye başlarsınız ve ereksiyon zayıflar ve boyut zaten küçülür..
Genel olarak dün aşağıda geniş olanla süper seks yaptım.
Açıklanma korkusu ortadan kalktı ve kocam işten eve geldiğinde (evli, günün 24 saati görev başında) sikiştiğimiz yere yakın, 100 metre uzakta)
Ereksiyon mükemmeldi. Ondan önce bir haftadır bitirmemiştim.
Sonunda onu mümkün olan tüm pozisyonlarda becerdim. Bazılarında gerçekten bayılacak kadar kafayı buldum.
Sonunda mükemmel seks yaptım
Yıllar öncesinin en iyisi.
Sonuç. ..
nHer şey net değil
Örneğin, bir aydır esneme hareketleri yapıyorum ve bunun için de fiziksel egzersizler yapıyorum...
Kegel egzersizleri yapıyorum vs.
Kadına karşı hislerim güçlü, hem erotik hem de manevi
Sonunda her şey süper
Sonunda mutluyum
n
Ve o bir fahişe ve bu umurumda değil
- These users thanked the author Vasyavasılacak for the post (total 2):
- ikisi birden, Fargal94
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 5 months
Guest_15,
Eski eşimin vajinası doğumdan sonra büyüdü. Bundan önce dardı. Eşimin benden önce bir sikişi olmasına rağmen dar görüşlüydü. Bu yüzden onu oymadılar. İlk seksimizde penisimdeki frenulumu kırdım. Ve iki kez sezaryen geçirdi. Vajina olduğu gibi kaldı. Girmek için uzun süre oral seks yapmam ve ayrıca kayganlaştırıcı kullanmam gerekiyor.
Eski eşimin vajinası doğumdan sonra büyüdü. Bundan önce dardı. Eşimin benden önce bir sikişi olmasına rağmen dar görüşlüydü. Bu yüzden onu oymadılar. İlk seksimizde penisimdeki frenulumu kırdım. Ve iki kez sezaryen geçirdi. Vajina olduğu gibi kaldı. Girmek için uzun süre oral seks yapmam ve ayrıca kayganlaştırıcı kullanmam gerekiyor.
-
- Flört etmek
Hayal etmek çok zor
Bir elin penisi ve vajinadaki tüm bunları nasıl kapladığını.
Eh, parmaklarınızla bile.
O zaman parmağınızı içeri sokmak daha kolaydır
Ya o ya da bayan bir iki parmağını sokmasına izin verdi...
Ya bir adamın kıçına bir parmak ya da küçük bir yapay penis...
n
O halde kaç seçenek var
Her ne kadar ilk defa oluyorsa da bu üzücü, o zaman bu bayanla seks yapma havasına girmek benim için psikolojik olarak daha zor... İyi bir ereksiyon elde etmek benim için daha zor. yaşlı adamlar...
Bir elin penisi ve vajinadaki tüm bunları nasıl kapladığını.
Eh, parmaklarınızla bile.
O zaman parmağınızı içeri sokmak daha kolaydır
Ya o ya da bayan bir iki parmağını sokmasına izin verdi...
Ya bir adamın kıçına bir parmak ya da küçük bir yapay penis...
n
O halde kaç seçenek var
Her ne kadar ilk defa oluyorsa da bu üzücü, o zaman bu bayanla seks yapma havasına girmek benim için psikolojik olarak daha zor... İyi bir ereksiyon elde etmek benim için daha zor. yaşlı adamlar...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Registered for: 3 years 4 months
Ve sen ve ben yanlışlıkla birden fazla kadınla seviştik. Tamamen aynı hikayeyi yaşadım. Gerçekten hoşuma gitti.
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
- Registered for: 2 years 9 months
Yazıcı bir delik, ben yumruklamanın peşindeyim metresine girdi... Ve sanki bir kovanın içindeydi... Penis küçük olmasa da
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Registered for: 2 years 10 months
Peki, ayrıldığınıza sevindim, her şey büyüklükte olmalı, yoksa bu kovalarla ne yapmalı, ama asıl önemli olan kişinin iyi olması
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 10 months
Giriş darsa, kaslar elastikse ve akış zayıfsa bir sorun görmüyorum - önce cunnilingus ısınmak için ve siz kendiniz olması gerektiği gibi heyecanlanacaksınız, sonra birkaç damla basit bir kayganlaştırıcı kafanı kaldır ve git. Kolayca ve acı çekmeden saat gibi işleyecek.
Konuya gelince - bilmiyorum, kısa bir süreliğine bir arkadaşım vardı, kim yumruklama Hoşuma gitti, ya da vajinaya bir şişe , Ben de birkaç kez parmaklarımla kendime yardım ettim ama içeriden başaramadım. Gençti, geniş bir vajinaya sahip olsa bile bu iyi, penis bir kovanın içindeymiş gibi sallanıyor, ama yine de öyle ya da böyle sona eriyorsun. Bu aynı zamanda partnere de bağlıdır, ancak kız ateşliydi, ateşliydi.
Konuya gelince - bilmiyorum, kısa bir süreliğine bir arkadaşım vardı, kim yumruklama Hoşuma gitti, ya da vajinaya bir şişe , Ben de birkaç kez parmaklarımla kendime yardım ettim ama içeriden başaramadım. Gençti, geniş bir vajinaya sahip olsa bile bu iyi, penis bir kovanın içindeymiş gibi sallanıyor, ama yine de öyle ya da böyle sona eriyorsun. Bu aynı zamanda partnere de bağlıdır, ancak kız ateşliydi, ateşliydi.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
- Registered for: 2 years 9 months
Karısı için de durum aynı. Farklı pozlardaki klasikler dışında hiçbir şeye ilgisi yok. Ve bir süre sonra her şey de düşer. Lanet olsun bu ne kadar sinir bozucu. Haplarla ilgili düşünceleri uzaklaştırıyorum. Durumu zorla değiştirmenin gerekli olduğunu anlıyorum. Oyuncakları oyuna tanıtın.Vasyavasilechek: ↑14 Apr 2022, 22:54 Vajina girişi oldukça dar olmasına rağmen
Ama giriş kapısı oldukça geniş..
Hacim normal ve ortalama görünüyor, uzunluğu ereksiyona ve maksimum 12 cm’ye bağlı.
Ama oldukça dar bir girişten sonra. Vajina geniş..
Kadının şişmanlığı her şeyi daha da kötüleştiriyor
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
- Registered for: 2 years 5 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 366
- Registered for: 4 years 2 months
Peki, ne halt, böyle bir figürüm vardı, külotumu çıkardı, serdi ve kafamın yarısını soktu ve çıkardı, hiçbir şey kastetmiyorum, herkesin kendi hamamböcekleri var ve diye devam etti, kafasını yere koydu ve geri dönünceye kadar, bu at çıkıp yüzüme geldi, hamileliği koruyan oydu, kaltak
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 262 Views
-
Last post by Timas0
-
- 29 Replies