Vay be!!! 2,5 yaşında bir çocuk gördüm. Evde misafirler var ve annesi külotunu çıkardı. Ve tüm konuklar her şeyi görüyor)))) Dokunabilirsiniz bile, ama kimse görmesin diye...
Çocuk 4 yaşında utanıyor
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
- Registered for: 1 year 9 months
Cevap: 4 yaşında utangaç bir çocuk
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ne olduğunu bile bilmiyorum bir kadına tavsiyede bulunmak. Benim için daha kolay olurdu - "Sessiz ol! Konuşmayı bırak!!!"
- These users thanked the author Mart for the post:
- Biyel kolu
-
- Penetrasyon
- Total posts: 219
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Her şey olabilir.
Yeğenimin yazın bizi nasıl ziyaret ettiğini hatırlıyorum. 5 veya 6 yıl. İlk başta annemin ayrılıp ağlamasını istemedim. Sonra sakinleşti ve alıştı. Büyükannesine anne demeye başladı. Üç ay sonra gelini onu almaya geldiğinde onu kabul etmek istemedi. Saklanıyordum. Bu nedenle çocuğun psikolojisine dikkat edin
11 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Ayrıca "Sapıklıklar"-> "Ensest" bölümünde 4 yaşındaki bir erkek çocuk ve bir büyükanne hakkında da konu yayınladınız
Tamamen aklımı mı kaçırdım?
Belki utanıyordur. Konu sahte değilse. 4 yaşında mı dedin? Ve büyükanneni bir yıldır görmedin mi? Onun için bu hayatının dörtte biri! Ve tüm bilinçli yaşam. Ve büyükannem de tanımadığım bir teyze.Angelinana: ↑23 Sep 2023, 11:15 Neden orada utangaçlık var? Bir büyükanne neden küçük bir çocuğu yıkar?
Her şey olabilir.
Yeğenimin yazın bizi nasıl ziyaret ettiğini hatırlıyorum. 5 veya 6 yıl. İlk başta annemin ayrılıp ağlamasını istemedim. Sonra sakinleşti ve alıştı. Büyükannesine anne demeye başladı. Üç ay sonra gelini onu almaya geldiğinde onu kabul etmek istemedi. Saklanıyordum. Bu nedenle çocuğun psikolojisine dikkat edin
11 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Ayrıca "Sapıklıklar"-> "Ensest" bölümünde 4 yaşındaki bir erkek çocuk ve bir büyükanne hakkında da konu yayınladınız

Tamamen aklımı mı kaçırdım?
- These users thanked the author Biyel kolu for the post:
- Mart
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post