Çocuk 4 yaşında utanıyor

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Maksimum1
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12
Registered for: 1 year 9 months
 Cevap: 4 yaşında utangaç bir çocuk

Unread post by Maksimum1 »

Elena_Vladimirovna85: 24 Sep 2023, 14:37 Benimki saat 11’de banyodaydı, ah çok utangaç, çok komik
Vay be!!! 2,5 yaşında bir çocuk gördüm. Evde misafirler var ve annesi külotunu çıkardı. Ve tüm konuklar her şeyi görüyor)))) Dokunabilirsiniz bile, ama kimse görmesin diye...
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Mart »

Vadim77: 21 Sep 2023, 09:25 Tekrar ediyorum - ilk kez bir oyuncakla yumurta için pazarlık yapın, sonra her şey kendiliğinden gidecek.
Ne olduğunu bile bilmiyorum bir kadına tavsiyede bulunmak. Benim için daha kolay olurdu - "Sessiz ol! Konuşmayı bırak!!!"
These users thanked the author Mart for the post:
Biyel kolu
Biyel kolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 219
Registered for: 1 year 6 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Biyel kolu »

Angelinana: 23 Sep 2023, 11:15 Neden orada utangaçlık var? Bir büyükanne neden küçük bir çocuğu yıkar?
Belki utanıyordur. Konu sahte değilse. 4 yaşında mı dedin? Ve büyükanneni bir yıldır görmedin mi? Onun için bu hayatının dörtte biri! Ve tüm bilinçli yaşam. Ve büyükannem de tanımadığım bir teyze.
Her şey olabilir.
Yeğenimin yazın bizi nasıl ziyaret ettiğini hatırlıyorum. 5 veya 6 yıl. İlk başta annemin ayrılıp ağlamasını istemedim. Sonra sakinleşti ve alıştı. Büyükannesine anne demeye başladı. Üç ay sonra gelini onu almaya geldiğinde onu kabul etmek istemedi. Saklanıyordum. Bu nedenle çocuğun psikolojisine dikkat edin

11 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Ayrıca "Sapıklıklar"-> "Ensest" bölümünde 4 yaşındaki bir erkek çocuk ve bir büyükanne hakkında da konu yayınladınız *x)
Tamamen aklımı mı kaçırdım?
These users thanked the author Biyel kolu for the post:
Mart
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”