Günlük Dior
-
Автор темыChristina Dior
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 1 year 5 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

İlk senemde geçilmesi zor bir konu vardı. İnsanların bir sınavda başarısız olduktan sonra üniversiteden atıldığı birkaç durum vardı. Bunu biliyorduk ve elbette korkuyorduk. Sonuç olarak arkadaşım ve ben geçemedik. Panik içinde tuvalette aptallar gibi oturduk, neredeyse bağırıyorduk. Öğretmenin yanına gidip sınava tekrar girmesini istemeye karar verdik. Dinledi, çok fazla gösteriş yapmadı ama doğrudan şöyle dedi: "Samimiyet için sana beş tane vereceğim. Aksi takdirde ormana git." Camilla onu aldı ve ağzından kaçırdı: "Tamam!" Parmağıyla pantolonunun düğmelerini çözdü ve sert penisini çıkardı. Bir dakika sonra Camilla bacaklarının arasında diz çökmüştü, adam da onun saçını tutuyor ve ağzını sikiyordu. Bana bakıyor ve şöyle diyor: "Peki, Christina, A almak ister misin?" Şok oldum ve başımı salladım. O da parmağıyla beni çağırıyor. Zayıf bacaklarım var, onlara yaklaşıyorum. Sessizce eteğimin altına uzanıp külotumu dizlerime kadar çekiyor. Camila’ya "Aferin kızım, çok dene!" diyor ve parmaklarını amımın dudaklarının arasına sokup aktif olarak okşamaya başlıyor. - Bacaklarınızı daha geniş açın! - bana söyledi. Diz hizasındaki külotun izin verdiği ölçüde ayarlıyorum. İki parmağını deliğime sokuyor ve onlarla aktif olarak beni sikmeye başlıyor. Kafamda bir ses var, gözlerimi kapatıyorum ve sessizce inliyorum ve Camilla yanımda dudaklarını şapırdatarak sikimi emiyor ve kendisinin de inlediğine karar vererek bundan hoşlanıyor. Anlamıyorum, bunun benim başıma geldiğine, amımın bundan haince ıslandığına inanmıyorum. Bir süre sonra Camille’i kendisinden uzaklaştırıp kolumdan çekip beni masaya doğru eğdi. Küçük kedim ateşle yanıyor ve içine tüm gücüyle bir sik sokuluyor - Evet! - dudaklarımdan kaçtı. Camilla sessizce şok içinde duruyor, öğretmenin beni sikişini izliyor, her hamleden sonra nasıl daha fazla inliyorum ve sessizce amımı okşuyorum. Benden keyif aldığı anda penisini çıkardı, yarığıma yüksek sesle tokat attı, yüksek sesle nefesim kesildi. Öğretmen Camilla’yı saçından tuttu ve dizlerinin üzerine koydu ve yüzünün önünde mastürbasyon yapmaya başladı, ben de göğsümü masaya koyup derin bir nefes aldım ve penisten sonra uzanan amım yanıyordu. ateş. Bir saniye sonra Camila’nın ağzına bolca boşaldı. Sessizce masadan defterlerimizi alıp imzalıyor. Şöyle diyor: "İşte bu. Defol buradan. Allah kimseyi öğrenmesin...". Camilla hızla her şeyi yutuyor ve avucuyla ağzını siliyor, külotumu çekiyorum, eteğimi düzeltiyorum, koridora atlıyoruz...
- These users thanked the author Christina Dior for the post (total 3):
- frenk, Neşeli Roger, Seks tavuğu
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 406 Views
-
Last post by Anatolik