Günlük Dior

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Christina Dior
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 233
Registered for: 1 year 6 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Günlük Dior

Unread post by Christina Dior »

Babam büyük bir şirketin yöneticisidir. Çoğu zaman smokinli, bakımlı saygın erkekler evimize gelir; herkese bacaklarını açar ve onları sulu sikmelerine izin verirlerdi. Ama özel bir tane var, uzun boylu, yakışıklı, heyecanlı olduğu açık ve bana her zaman hiç ilgi göstermiyor. Ve amım ondan ıslanıyor, zaten düşüncelerimde onu ağzına aldım ve kıçımdan sikilmeme izin verdim... Ve sonra bir gün bir fırsat kendini gösterdi. O hazırlanırken gelip babasını bekledi. Ona çay getirdim ve yanlışlıkla pantolonuna döktüm. “Kusura bakmayın çok beceriksizim, onları yıkayayım” diyerek telaşlanmaya başladı ve önce kemerini, sonra da sinekliğini çözmeye başladı. Ve o “her şey yolunda, gerek yok” dediğinde çoktan penisini çıkardım, yumruğuma aldım ve dudaklarımla başını emmeye başladım. Babam bir yerlerde dolaşırken ve periyodik olarak bizimle konuşurken ben zaten taştan olan sikini tatlı bir şekilde emdim. Sadece ara sıra başımı lezzetli penisten kaldırdım ve "evet baba, tabii ki baba" diye cevap verdim ve sert aleti tekrar ağzıma aldım. Penisini ağzımdan çıkardım, parmaklarımla dudaklarımın kenarlarını sildim, elimle penisini okşadım ve onu tuvalete sürükledim. Kollarımı lavaboya dayadım, kıçımı ona gösterdim ve kısa eteğimi kaldırdım. Güçlü elleriyle kıçımı tuttu, sıcak tabancasını bir an daha dudaklarımla hissettim ve o da sert bir penis sokup beni sikmeye başladı ki zevk çığlıklarımı tutamayayım. Adam zaten bacaklarımdan birine sarkan külotumu alıp tıkaç gibi ağzıma sokuyor ve var gücüyle bana vuruyor. Saçlarımı sertçe çekiyor ve bol miktarda amıma boşalıyor. Gevşek penisini deliğimden çıkarıyor, amım bir anda o kadar boş geldi ki... Çabucak hazırlanıyor, onu elinden çekiyorum ve "Bir şey unuttun" diyerek külotumu cebine tıkıyorum ve o gidiyor . Tuvalet kapağına oturuyorum, parmaklarımla amımı açıyorum ve içinden sıcak nektar akıyor, klitorisime dokunuyorum ve bir dakika sonra tekrar boşalıyorum... Sanırım tekrar bize gelmek isteyecek) : eyvah:
These users thanked the author Christina Dior for the post (total 4):
Fargal94, frenk, Sergey1975, Neşeli Roger

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”