Perspektif projeksiyonunda bir ilişkinin başlangıcı.

Psikoloji, aşk, ilişkiler
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
 Perspektif projeksiyonunda bir ilişkinin başlangıcı.

Unread post by Venüs »

IMHO, neredeyse her ilişki ya ortak çıkarlarla ya da sıradan ve basit seksle başlar. Bir durumda, iki kişi ya birlikte çalışır, ders çalışır ya da başka yararlı faaliyetlerle meşgul olur. Birçok seçenek var. Ana fikir, insanların karşılıklı tutku veya sempati ile değil, belirli bir ortak neden tarafından bir araya getirilmesidir, yavaş yavaş birbirlerine bağlandıklarında, birbirleriyle yatmanın güzel olacağını fark ederler, çünkü o kadar mükemmel bir karşılıklı ilişki vardır ki. diğer her şeyde anlayış.
İkincisinde ise bu durumda iki kişi uyanır, aynı yatakta birbirini tanır ve gece eğlencesi iyi geçerse bunu tekrarlayabileceklerine karar verirler ve aynı zamanda birbirimizi daha iyi tanıyoruz. Ardından neşeli bir seks dönemi geliyor, ardından ortak kahvaltılar, yürüyüşler ve diğer romantizm geliyor ve bu, beklenmedik bir şekilde her iki katılımcı için de hoş bir hal alıyor.
Uzun vadede hangi çiftin daha güçlü olacağını düşünüyor musunuz? birincisi mi yoksa ikincisi mi?
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
Mart, Fargal94
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Perspektif projeksiyonunda bir ilişkiye başlamak.

Unread post by Mart »

Strecoza: 17 Dec 2023, 11:48 IMHO, neredeyse her ilişki ya ortak çıkarlarla ya da sıradan ve basit seksle başlar. Bir durumda, iki kişi ya birlikte çalışır, ders çalışır ya da başka yararlı faaliyetlerle meşgul olur. Birçok seçenek var. Ana fikir, insanların karşılıklı tutku veya sempati ile değil, belirli bir ortak neden tarafından bir araya getirilmesidir, yavaş yavaş birbirlerine bağlandıklarında, birbirleriyle yatmanın güzel olacağını fark ederler, çünkü o kadar mükemmel bir karşılıklı ilişki vardır ki. diğer her şeyde anlayış.
İkincisinde ise bu durumda iki kişi uyanır, aynı yatakta birbirini tanır ve gece eğlencesi iyi geçerse bunu tekrarlayabileceklerine karar verirler ve aynı zamanda birbirimizi daha iyi tanıyoruz. Ardından neşeli bir seks dönemi geliyor, ardından ortak kahvaltılar, yürüyüşler ve diğer romantizm geliyor ve bu, beklenmedik bir şekilde her iki katılımcı için de hoş bir hal alıyor.
Uzun vadede hangi çiftin daha güçlü olacağını düşünüyor musunuz? birincisi mi yoksa ikincisi mi?
Ortak çıkarlar yoksa uzun sürmesi pek olası değildir. Yalnızca seks üzerine ilişki kurmak... Pek olası değil...
These users thanked the author Mart for the post (total 2):
Venüs, Zorba Carrie
birçok
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by birçok »

Geçmişe dönüp baktığımda, ortak çıkarların, ortak değerlerin, hobilerin, görüşlerin daha fazla olduğu bir çiftte ilişkilerin daha güçlü olacağını söyleyebilirim. ama seks de çok önemli... ama ilki daha önemli. düşündüğüm gibi.
These users thanked the author birçok for the post (total 2):
Mart, Venüs
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Mart: 17 Dec 2023, 11:56
IMHO, neredeyse her ilişki ya ortak çıkarlarla ya da sıradan ve basit seksle başlar. Bir durumda, iki kişi ya birlikte çalışır, ders çalışır ya da başka yararlı faaliyetlerle meşgul olur. Birçok seçenek var. Ana fikir, insanların karşılıklı tutku veya sempati ile değil, belirli bir ortak neden tarafından bir araya getirilmesidir, yavaş yavaş birbirlerine bağlandıklarında, birbirleriyle yatmanın güzel olacağını fark ederler, çünkü o kadar mükemmel bir karşılıklı ilişki vardır ki. diğer her şeyde anlayış.
Ortak çıkarlar yoksa uzun sürmesi pek olası değildir. Yalnızca seks üzerine ilişki kurmak... Pek olası değil...
Bir yandan haklısın ama diğer yandan, seks olmadan bir ilişki de tam teşekküllü bir ilişki değildir.
Mart, Fargal94
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Mart »

Strecoza: 17 Dec 2023, 11:48 ...
Uzun vadede hangi çiftin daha güçlü olacağını düşünüyorsunuz, birinci mi yoksa ikinci mi?
Yine. .. iletişim sürecinde ortak çıkarlar da ortaya çıkabilir. En azından evi ortaklaşa yönetmek ve çocuk yetiştirmek için. İlk eşiyle özel bir zevk ve görüş örtüşmesi yoktu. Daha fazla seks. Ancak 13 yıl yaşadılar. Çok mu, az mı?... HZ.
Venüs, Zorba Carrie
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Mart: 17 Dec 2023, 12:03 Ancak 13 yıl yaşadılar. Çok mu yoksa az mı?
İlişkilere süreye göre değil, kaliteye göre bakılması gerektiğine inanıyorum. Hayatları boyunca birlikteler ama kedi ve köpek gibi yaşıyorlar. Birbirlerinden nefret ediyorlar, yemin ediyorlar, kavga ediyorlar, sadece birbirlerini öldürmediler. Bu elbette artık tam teşekküllü bir ilişki değil. Toksik ilişkiler kesinlikle ilişkiler değildir, IMHO, birinin asalaklığı ve fedakarlığı aynı zamanda diğerinin mazoşizmidir.
Zorba Carrie, Fargal94
alexey.bro
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 923
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by alexey.bro »

Strecoza,
Bence, Olayların gelişimi için ilk seçenek çok daha güvenilirdir ve gelecekte olayların daha ilginç bir şekilde gelişmesine yol açacaktır, çünkü bu olay örgüsünde seks, ikinci seçenekten ziyade halihazırda var olana hoş bir katkı olacaktır. .
Her iki aşamadan da geçtim, ikincisi genellikle bir haftada, yani bir ayda sona erdi..
These users thanked the author alexey.bro for the post:
Venüs
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

aleksey.bro: 17 Dec 2023, 12:44 Strecoza,
Bence olayların gelişimi için ilk seçenek çok daha güvenilir ve gelecekte olayların daha ilginç bir şekilde gelişmesine yol açacak çünkü bu olay örgüsünde seks, halihazırda var olana hoş bir katkı olacak , ikinci seçenek yerine...
Her iki aşamayı da geçtim, ikincisi çoğunlukla bir hafta veya bir ay sonra sona erdi..
Strecoza,
Bence ilk senaryo çok daha güvenilir ve olayların daha ilginç gelişmesine yol açacak çünkü bu olay örgüsünde seks, ikinci seçenekten ziyade zaten var olana hoş bir katkı olacak. ..
Her iki aşamadan da geçtim, ikincisi çoğunlukla bir hafta veya bir ay sonra sona erdi..
Ben kendim daha çok İlk seçeneğe eğilimliyiz ve bu, bir ilişkide cinsiyetin ilk sırada olmadığı veya uyumlu bir ilişki için seksin önemini hafife aldığımız anlamına gelir.
These users thanked the author Venüs for the post:
Fargal94
alexey.bro
Orgazm!
Orgazm!

Strecoza: 17 Dec 2023, 12:49 Ben ilk seçeneğe daha yatkınım ve bu da seksin bir ilişkide ilk sırada olmadığı veya uyumlu bir ilişki için seksin önemini hafife aldığımız anlamına geliyor.
Bana öyle geliyor ki birinci sırayı almamalı, ilk sıraya bu saygıyı koyardım birbirimize, her konuda güven, eğer varsa, o zaman geri kalan her şey zaten sevgi olur, ve tutku, uyum, fırtınalı ve iyi seks, ama benim görüşüm bu

3 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Strecoza ,
Sonuçta bildiğim kadarıyla “siz” derken yani kızlar, sevildiğinizi, saygı duyulduğunuzu hissetmelisiniz o zaman hem iyi bir ev hanımı hem de sürtük olabilirsiniz yatakta ve öyle ki bunu kendinizden bile beklemiyordunuz, tabii ki kocam için)
These users thanked the author alexey.bro for the post (total 2):
Venüs, Fargal94
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Zorba Carrie »

Şeytanın avukatı olacağım)) Birkaç yıldır ortak çıkarlardan doğan bir ilişki içindeydim: neredeyse aynı şeyleri seviyorduk, uzun, uzun yürüyüşler, sporlar, sürekli tiyatro gezileri, hatta aile geçmişi bile benzerdi . Aynı grupları dinledik, aynı kitapları okuduk. İnsanlar bazen akraba olduğumuzu bile düşünüyorlardı, çok benziyorduk. Seks iyi ve sıktı. Ancak bir şeyler ters gitti ve ilişkinin GELİŞİMİ bir tür saçmalık olduğu ortaya çıktı. Ayrılmak zorunda kaldım. Yani başlangıç ​​​​noktası A noktasıdır - tamam, ancak B noktası - ne yazık ki. Uzun vadede de yeterince ortak çıkarların olmadığı ortaya çıktı.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
Venüs, Fargal94
alexey.bro
Orgazm!
Orgazm!

Hooligan Carrie: 17 Dec 2023, 13:06 Fakat bir şeyler ters gitti ve ilişkinin GELİŞİMİ bir tür saçmalığa dönüştü.
Bu hiçbiri değil tabii ki benim işim ama izin verirseniz... böyle bir karara kim sebep oldu?
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Strecoza: 17 Dec 2023, 12:49 uyumlu ilişkiler için seksin önemini hafife alıyoruz
Hafife alıyoruz, evet. Cinsiyeti ikinci, üçüncü veya onuncu sıraya taşıyoruz. Ancak ilk şeyi yapmak gerekli olacaktır. Bunu kendi hayat tecrübelerime dayanarak söylüyorum.
Çocukken bize şu sorulur: Büyüyünce ne olacaksın? Yetişkinlere de sorulmalı: Onları dışarı çıkardığınızda ne olacaksınız? Neyle ve kiminle kalacaksın? ) Ve eğer bir ilişkide seks sisli uzak geçmişte bir yerdeyse, o zaman sana kötü haberlerim var.
Venüs, Fargal94
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

aleksey.bro: 17 Dec 2023, 13:09 Bu beni ilgilendirmez elbette, ama izin verirseniz... böyle bir karara kim sebep oldu?
Ben.
alexey.bro
Orgazm!
Orgazm!

Hooligan Carrie: 17 Dec 2023, 13:12I.
O halde büyük olasılıkla bu sizin erkeğiniz değildi ve sizi mutlu edemeyecek olsa bile her şey tam tersi olsaydı.. değerlendirmemle işlerinize karıştığım için beni affedin... Bir daha yapmayacağım
Zorba Carrie
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

aleksey.bro: 17 Dec 2023, 13:15 O zaman büyük ihtimalle o kişi sizin erkeğiniz değildir ve sizi mutlu edememiştir
Belki! Ancak başlangıçta görevin koşulları karşılandı: pek çok ortak çıkar vardı, ilişki mükemmel bir şekilde kuruldu)
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
Venüs
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

aleksey.bro: 17 Dec 2023, 13:15
Holigan Carrie: 17 Dec 2023, 13:12Evet.
O zaman büyük ihtimalle bu kişi sizin erkeğiniz değildir ve yapabilirdi her şey tam tersi olsa bile seni mutlu etmiyorum... değerlendirmemle işlerine karıştığım için beni affet... artık yapmayacağım
Peki onun sizin adamınız olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz? Peki ya da bir kadın. Sizce kaç ortak nokta olmalı ve hangileri?
These users thanked the author Venüs for the post:
alexey.bro
qwerty13
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 133

Unread post by qwerty13 »

Hooligan Carrie: 17 Dec 2023, 13:18 Fakat başlangıçta görevin koşulları karşılandı: pek çok ortak ilgi alanı vardı, ilişkiler mükemmel bir şekilde kurulmuştu)
n Ortak çıkarlar bir ilişkinin başlaması için gerekli bir koşuldur ancak 3 ya da 30 yıl sonra birliğin dağılmaması için yetersiz ve önemsizdir. Bu forumda asıl durumdan bahsetmek doğru değil.
alexey.bro
Orgazm!
Orgazm!

Strecoza: 17 Dec 2023, 13:22 Bunun sizin erkeğiniz olup olmadığını nasıl anlarsınız? Peki ya da bir kadın. Sizce kaç ortak temas noktası olmalı ve ne olmalı?
Bunu herkesin hissetmesi gerektiğini düşünüyorum, herhangi bir ortak noktaya sahip olmamıza gerek yok iletişim.. örneğin bizimle Neredeyse hiçbir ortak ilgi alanımız yok, ilk tanıştığımızda iş vardı, sinema, müzik, sinema.. kıyafet seçimi.. yemek, benim sevdiğim şeyleri beğenmiyor ama bu önemli bir rol oynamaz. "Nasıl anlarım" sorunuza döneyim sanırım bunu size söylemek bana düşmez, siz bunu çok daha iyi anlıyorsunuz... cevaba gelince... kendinize birkaç soru sorun, mutlu musunuz? Boş bir anınızda onu aramak mı istiyorsunuz, bir an önce eve dönmek mi istiyorsunuz, bir tür sürpriz mi yapmak istiyorsunuz, yoksa sadece sarılıp susmak mı istiyorsunuz... Ya da tutkuyla ve şiddetle yatağa düşüp tutkulu ve hayvani bir seks mi yapmak istiyorsunuz? ... tutku anında sadece gözlerin içine bakmak yeterli olacaktır ve sizin olup olmadığınız her şey netleşecektir..
These users thanked the author alexey.bro for the post (total 3):
Zorba Carrie, Venüs, Fargal94
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Strecoza: 17 Dec 2023, 13:22 Bunun sizin erkeğiniz olup olmadığını nasıl anlarsınız? Peki ya da bir kadın. Sizce kaç ortak temas noktası olmalı ve hangileri?
Soru bana göre değil ama ben de cevaplayayım : )
Bana öyle geliyor ki 4 ana nokta var: cinsiyete karşı tutum, paraya karşı tutum, ebeveynlere karşı tutum ve çocukların nasıl yetiştirileceği. Geri kalanına gelince, IMHO’da uzlaşmaya varmak daha kolaydır.

58 saniye sonra gönderildi: n
aleksey.bro: 17 Dec 2023, 13:34
Strecoza: 17 Dec 2023, 13:22 Bu kişinin sizin erkeğiniz olup olmadığını nasıl anlarsınız? Peki ya da bir kadın. Sizce kaç ortak temas noktası olmalı ve ne olmalı?
Bunu herkesin hissetmesi gerektiğini düşünüyorum, herhangi bir ortak noktaya sahip olmamıza gerek yok iletişim.. örneğin bizimle Neredeyse hiçbir ortak ilgi alanımız yok, ilk tanıştığımızda iş vardı, sinema, müzik, sinema.. kıyafet seçimi.. yemek, benim sevdiğim şeyleri beğenmiyor ama bu önemli bir rol oynamaz. "Nasıl anlarım" sorunuza döneyim sanırım bunu size söylemek bana düşmez, siz bunu çok daha iyi anlıyorsunuz... cevaba gelince... kendinize birkaç soru sorun, mutlu musunuz? Boş bir anınızda onu aramak mı istiyorsunuz, bir an önce eve dönmek mi istiyorsunuz, bir tür sürpriz mi yapmak istiyorsunuz, yoksa sadece sarılıp susmak mı istiyorsunuz... Ya da tutkuyla ve şiddetle yatağa düşüp tutkulu ve hayvani bir seks mi yapmak istiyorsunuz? ... tutku anında sadece gözlerin içine bakmak yeterli olacak ve senin olup olmadığın her şey netleşecek..
Güzel dedin. :daypyat:
Venüs, alexey.bro
Igor1989
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 204
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Igor1989 »

Strecoza: 17 Dec 2023, 11:48 birincisi mi yoksa ikincisi mi?
Bu iki durumun kısmen birleştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bireysel olarak er ya da geç dağılacaklar. Çünkü tutku, seks, ortak ilgi alanları vs. orada burada mevcut olmalı...
These users thanked the author Igor1989 for the post:
Venüs
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Peki karşıtların birbirini çektiği ifadesine ne dersiniz? Bu doğru mu ve eğer gerçekten çekiyorlarsa, ne kadar güçlü ve ne kadar süreyle?
alexey.bro
Orgazm!
Orgazm!

Strecoza: 17 Dec 2023, 13:54 Peki zıt kutupların birbirini çektiği ifadesine ne dersiniz? Bu doğru mu ve eğer gerçekten çekiyorlarsa, ne kadar güçlü ve ne kadar süreyle çekiyorlar?
Elbette doğru, her zaman dünyevi güçlerden bahsetmeleri boşuna değil doğası gereği farklı olan, ancak tüm yıllarda birleşmişlerdir, ateş ve su, buz ve alev, bu tür ilişkilerde herkes her zaman birbirini tamamlar, kaybolmalarına izin vermezler ve inanılmaz derecede uzun bir süre dayanabilirler, ama elbette var ya birisinin dışarı çıkması ya da bardağın taşması ihtimali var..
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

aleksey.bro: 17 Dec 2023, 14:05
Peki, zıt kutupların birbirini çektiği ifadesine ne dersiniz? Bu doğru mu ve eğer gerçekten çekiyorlarsa, ne kadar güçlü ve ne kadar süreyle çekiyorlar?
Elbette doğru, her zaman dünyevi güçlerden bahsetmeleri boşuna değil doğası gereği farklı olan, ancak tüm yıllarda birleşmişlerdir, ateş ve su, buz ve alev, bu tür ilişkilerde herkes her zaman birbirini tamamlar, kaybolmalarına izin vermezler ve inanılmaz derecede uzun bir süre dayanabilirler, ama elbette var ya birisinin dışarı çıkması ya da bardağın taşması ihtimali var..
Çizgi filmi tam anlamıyla bir ay önce izledim. Buna "İlköğretim" denir. Bu yılın karikatürü. Orada kız ateş, MCH ise su.
Sadece arkadaş olmakla kalmadılar, aynı zamanda birlikte oldukça mutlular, ama bu elbette bir çizgi film))) Bu arada, çizgi filmlerden hoşlanıyorsanız bir göz atın. Beğendim)))

https://media.kg-portal.ru/movies/e/ele ... tal_2t.jpg
These users thanked the author Venüs for the post (total 4):
alexey.bro, Zorba Carrie, Fargal94, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
alexey.bro
Orgazm!
Orgazm!

Strecoza: 17 Dec 2023, 14:13 Çizgi filmi tam anlamıyla bir ay önce izlemiştim. Buna "İlköğretim" denir. Bu yılın çizgi filmi.
Hayran değilim ama sanırım benimkiyle izleyeceğim, o onları seviyor 😉👍
Venüs
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Mart »

Strecoza: 17 Dec 2023, 13:54 Peki zıt kutupların birbirini çektiği ifadesine ne dersiniz? Bu doğru mu ve eğer gerçekten çekiyorlarsa, ne kadar güçlü ve ne kadar süreyle çekiyorlar?
Güçlü bir şekilde çekebilirler. Ama çok uzun sürmeyecek.
Venüs, Fargal94
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Strecoza: 17 Dec 2023, 13:54 Peki karşıtların birbirini çektiği ifadesine ne dersiniz?
ifadelerde sıklıkla olduğu gibi, yetersiz ifade edilme sorunu yaşarlar. Örneğin müzik veya spordaki zıt zevkler, ancak aynı zamanda hayata dair temel görüşler örtüşebilir ve sonra - bingo, zıtlıklar birbirini çeker))
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
Venüs, Igor1989, Fargal94
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by sikikamerlik »

Strecoza: 17 Dec 2023, 11:48 IMHO, neredeyse her ilişki ya ortak ilgi alanlarıyla ya da sıradan ve basit seksle başlar.
Banal olmayan sekse ortak ilgiyle :-D
Herhangi bir uç nokta veya son derece nadir durum yoktur; neredeyse her zaman bazı faktörlerin birleşimi vardır. Sadece tek bir kişi bu tür bir ilgiye hemen sahip olsa veya kafasında böyle bir gelişmeye izin vermiş olsa bile, cinsiyetle ilgili düşüncelerin çakışan çıkarlardan ortaya çıkması gariptir. Bir ilişkinin başlangıcı daha çok spontan seksten kaynaklanmaktadır. Ama başka temas noktaları olmazsa bunlar uzun sürmeyecek ya da hedeflenen toplantılar aşamasında kalacak. Bazen bu uzun sürer ama aynı zamanda sonsuza kadar da sürmez; çiftlerden biri sadece zevk için değil, ömür boyu bir eş bulur.
These users thanked the author sikikamerlik for the post:
Venüs
Vay
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 121
Registered for: 2 years

Unread post by Vay »

Bizi bir araya getiren şey... bir adamın çoklu görev modundaki muazzam çalışması ve ilgi alanlarına "uyum sağlayacak" uyum yeteneğidir. bir kadın.
Bir kadın sanki bir şovdaymış ya da her şey dahil bir tatil köyündeymiş gibi ilişkiye girer.
These users thanked the author Vay for the post:
alexey.bro
alexey.bro
Orgazm!
Orgazm!

Veey: 24 Dec 2023, 10:19 Bizi bir araya getiriyor... Bir erkeğin çoklu görev ve bir kadının çıkarlarına "uyum sağlama" konusundaki muazzam çalışması.
Bir kadın sanki bir şovdaymış gibi ya da “her şey dahil” bir tatil beldesindeymiş gibi ilişkiye girer.
Doğru not 💪
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Veey, aleksey.bro, ilişkilerde çeşitli davranış modelleri vardır.
Eğer bilmiyorsanız İlişkilerin psikolojisine girmeyeceğim, birkaç ana ilişkiyi vurgulayabiliriz. Birincisi eşit ortak olan eşlerdir. İkincisi eşler arasında baba-kız gibi, üçüncüsü ise anne-oğul gibi ilişkilerdir. Bu arada, anne-oğul ilişkileri o kadar da nadir değildir, kelimenin tam anlamıyla eş, kocasının sümüğünü bile siler. Benden 7 yaş büyük olmasına rağmen oğlum gibi bir kocam vardı.
İlişkiler içinde nasıl ilişkiler kuracağınızı seçebilirsiniz. Ve eğer karınızı aşırı ilgiyle kuşatmayı seviyorsanız, o zaman onu kuşatın ve sevmiyorsanız, o zaman bunu zorla yapmayın ve sonra kendiniz için üzülün, ki bu ne kadar iyi bir şey.
Vay
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Vay »

Strecoza: 24 Dec 2023, 11:13 çeşitli davranış modelleri
...psikologlar-propagandacılar için, böylece erkeklerin beyinlerini pudralıyorlar...Sistemi Durumculuk ile kaplıyorlar.
alexey.bro
Orgazm!
Orgazm!

Strecoza: 24 Dec 2023, 11:13 ilişkilerde çeşitli davranış modelleri vardır.
Ana noktaları hatırlattığınız için teşekkür ederiz 😉
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Veey: 24 Dec 2023, 11:24
çeşitli davranış modelleri
...psikologlar-propagandacılar için erkeklerin zihinlerini kandırmak...Sistemi Durumculukla örtbas etmek. n
Ben psikolog değilim. Ve bu modelleri hayatta akrabalarla, iyi tanıdıklarla ve sadece tanıdıklarla gördüm. Bu arada anne-oğul formatı oldukça yaygın. Onda bir adam sadece çoklu görevlerden yoksun olmakla kalmıyor, aslında böyle bir ailedeki bir kedi gibidir. Yani her fakir adam o kadar fakir değil.
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Pierro »

Strecoza,
Kendiniz için - o zaman.. mutlu bir ailenin tarifini buldun mu?
zayıf bağırsak
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 388
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by zayıf bağırsak »

Evde ve her yerde birbirinizin önünde osurmaktan çekinmemeniz önemlidir. O zaman çift kesinlikle güçlü olacak
These users thanked the author zayıf bağırsak for the post:
alexey.bro
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Pierro: 24 Dec 2023, 11:51 Strecoza,
nKendinize mutlu bir ailenin tarifini buldunuz mu?
Belki de ailede bir erkeğin olmaması, sorunların da olmaması anlamına gelir.
alexey.bro
Orgazm!
Orgazm!

Zayıf bağırsak: 24 Dec 2023, 11:52 Evde ve her yerde birbirinizin önünde osurmaktan çekinmemeniz önemli. O zaman çift kesinlikle güçlü olacak
En uygunsuz anda her konuda 1x bahis reklamı gibisiniz 🤣🤣🤣Ben zaten senden koptum 🤣🤣🤣👍
zayıf bağırsak
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Pierro »

Strecoza: 24 Dec 2023, 11:55 Belki de ailede erkeğin olmaması sorunların yokluğu anlamına gelir.
i.e. tam teşekküllü bir aile kurma konusundaki yetersizliğinizi kabul ettiniz mi?
Vay
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Vay »

Strecoza: 24 Dec 2023, 11:39 Bu modelleri hayattayken de gördüm
Nazi Almanya’sında birileri "aşağı milletlerden" insanların özgürce özgürce yürüdüğünü de gördü... ve hatta bazıları Yahudiler, - gettoda ya da toplama kampında değil, Reich’ın hizmetinde görüldüler...
Herman Goering şunları söyledi: “Karargâhımda kimin Yahudi, kimin olduğuna kendim karar veririm. Olumsuz!"
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Veey: 24 Dec 2023, 12:00
Bu modelleri hayattayken gördüm
Nazi Almanya’sında birileri, "aşağı milletlerden" insanların özgürce özgürce yürüdüğünü de gördü.. . ve hatta bazı Yahudiler - gettoda veya toplama kampında değil, Reich’ın hizmetinde görüldüler...
Herman Goering şunları söyledi: “Karargâhımda kimin Yahudi olduğuna kendim karar veririm. ve kim değil!”.
Az önce bununla ilgili bir makale okudunuz veya bir video izlediniz ve bu bilgiyi bir yere eklemek için can atıyordunuz ve eklediniz mi? burada mı? Burada aptalca ve yersiz görünüyor.

56 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
Strecoza: 24 Dec 2023, 11:55 Belki de ailede bir erkeğin olmaması sorunların yokluğu anlamına gelir.
i.e. Tam teşekküllü bir aile kurma konusundaki yetersizliğinizi kabul ettiniz mi?
Evet, erkekler konusunda hayal kırıklığına uğradım.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Psikoloji”