Perspektif projeksiyonunda bir ilişkinin başlangıcı.
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Perspektif projeksiyonunda bir ilişkinin başlangıcı.
IMHO, neredeyse her ilişki ya ortak çıkarlarla ya da sıradan ve basit seksle başlar. Bir durumda, iki kişi ya birlikte çalışır, ders çalışır ya da başka yararlı faaliyetlerle meşgul olur. Birçok seçenek var. Ana fikir, insanların karşılıklı tutku veya sempati ile değil, belirli bir ortak neden tarafından bir araya getirilmesidir, yavaş yavaş birbirlerine bağlandıklarında, birbirleriyle yatmanın güzel olacağını fark ederler, çünkü o kadar mükemmel bir karşılıklı ilişki vardır ki. diğer her şeyde anlayış.
İkincisinde ise bu durumda iki kişi uyanır, aynı yatakta birbirini tanır ve gece eğlencesi iyi geçerse bunu tekrarlayabileceklerine karar verirler ve aynı zamanda birbirimizi daha iyi tanıyoruz. Ardından neşeli bir seks dönemi geliyor, ardından ortak kahvaltılar, yürüyüşler ve diğer romantizm geliyor ve bu, beklenmedik bir şekilde her iki katılımcı için de hoş bir hal alıyor.
Uzun vadede hangi çiftin daha güçlü olacağını düşünüyor musunuz? birincisi mi yoksa ikincisi mi?
İkincisinde ise bu durumda iki kişi uyanır, aynı yatakta birbirini tanır ve gece eğlencesi iyi geçerse bunu tekrarlayabileceklerine karar verirler ve aynı zamanda birbirimizi daha iyi tanıyoruz. Ardından neşeli bir seks dönemi geliyor, ardından ortak kahvaltılar, yürüyüşler ve diğer romantizm geliyor ve bu, beklenmedik bir şekilde her iki katılımcı için de hoş bir hal alıyor.
Uzun vadede hangi çiftin daha güçlü olacağını düşünüyor musunuz? birincisi mi yoksa ikincisi mi?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Perspektif projeksiyonunda bir ilişkiye başlamak.
Ortak çıkarlar yoksa uzun sürmesi pek olası değildir. Yalnızca seks üzerine ilişki kurmak... Pek olası değil...Strecoza: ↑17 Dec 2023, 11:48 IMHO, neredeyse her ilişki ya ortak çıkarlarla ya da sıradan ve basit seksle başlar. Bir durumda, iki kişi ya birlikte çalışır, ders çalışır ya da başka yararlı faaliyetlerle meşgul olur. Birçok seçenek var. Ana fikir, insanların karşılıklı tutku veya sempati ile değil, belirli bir ortak neden tarafından bir araya getirilmesidir, yavaş yavaş birbirlerine bağlandıklarında, birbirleriyle yatmanın güzel olacağını fark ederler, çünkü o kadar mükemmel bir karşılıklı ilişki vardır ki. diğer her şeyde anlayış.
- These users thanked the author Mart for the post (total 2):
- Venüs, Zorba Carrie
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Registered for: 1 year 8 months
Geçmişe dönüp baktığımda, ortak çıkarların, ortak değerlerin, hobilerin, görüşlerin daha fazla olduğu bir çiftte ilişkilerin daha güçlü olacağını söyleyebilirim. ama seks de çok önemli... ama ilki daha önemli. düşündüğüm gibi.
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Bir yandan haklısın ama diğer yandan, seks olmadan bir ilişki de tam teşekküllü bir ilişki değildir.Mart: ↑17 Dec 2023, 11:56Ortak çıkarlar yoksa uzun sürmesi pek olası değildir. Yalnızca seks üzerine ilişki kurmak... Pek olası değil...IMHO, neredeyse her ilişki ya ortak çıkarlarla ya da sıradan ve basit seksle başlar. Bir durumda, iki kişi ya birlikte çalışır, ders çalışır ya da başka yararlı faaliyetlerle meşgul olur. Birçok seçenek var. Ana fikir, insanların karşılıklı tutku veya sempati ile değil, belirli bir ortak neden tarafından bir araya getirilmesidir, yavaş yavaş birbirlerine bağlandıklarında, birbirleriyle yatmanın güzel olacağını fark ederler, çünkü o kadar mükemmel bir karşılıklı ilişki vardır ki. diğer her şeyde anlayış.
-
- En güçlü orgazm!
Yine. .. iletişim sürecinde ortak çıkarlar da ortaya çıkabilir. En azından evi ortaklaşa yönetmek ve çocuk yetiştirmek için. İlk eşiyle özel bir zevk ve görüş örtüşmesi yoktu. Daha fazla seks. Ancak 13 yıl yaşadılar. Çok mu, az mı?... HZ.
- These users thanked the author Mart for the post (total 2):
- Venüs, Zorba Carrie
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
İlişkilere süreye göre değil, kaliteye göre bakılması gerektiğine inanıyorum. Hayatları boyunca birlikteler ama kedi ve köpek gibi yaşıyorlar. Birbirlerinden nefret ediyorlar, yemin ediyorlar, kavga ediyorlar, sadece birbirlerini öldürmediler. Bu elbette artık tam teşekküllü bir ilişki değil. Toksik ilişkiler kesinlikle ilişkiler değildir, IMHO, birinin asalaklığı ve fedakarlığı aynı zamanda diğerinin mazoşizmidir.
- These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Fargal94
-
- Orgazm!
- Total posts: 923
- Registered for: 1 year 7 months
Strecoza,
Bence, Olayların gelişimi için ilk seçenek çok daha güvenilirdir ve gelecekte olayların daha ilginç bir şekilde gelişmesine yol açacaktır, çünkü bu olay örgüsünde seks, ikinci seçenekten ziyade halihazırda var olana hoş bir katkı olacaktır. .
Her iki aşamadan da geçtim, ikincisi genellikle bir haftada, yani bir ayda sona erdi..
Bence, Olayların gelişimi için ilk seçenek çok daha güvenilirdir ve gelecekte olayların daha ilginç bir şekilde gelişmesine yol açacaktır, çünkü bu olay örgüsünde seks, ikinci seçenekten ziyade halihazırda var olana hoş bir katkı olacaktır. .
Her iki aşamadan da geçtim, ikincisi genellikle bir haftada, yani bir ayda sona erdi..
- These users thanked the author alexey.bro for the post:
- Venüs
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
aleksey.bro: ↑17 Dec 2023, 12:44 Strecoza,
Bence olayların gelişimi için ilk seçenek çok daha güvenilir ve gelecekte olayların daha ilginç bir şekilde gelişmesine yol açacak çünkü bu olay örgüsünde seks, halihazırda var olana hoş bir katkı olacak , ikinci seçenek yerine...
Her iki aşamayı da geçtim, ikincisi çoğunlukla bir hafta veya bir ay sonra sona erdi..
Ben kendim daha çok İlk seçeneğe eğilimliyiz ve bu, bir ilişkide cinsiyetin ilk sırada olmadığı veya uyumlu bir ilişki için seksin önemini hafife aldığımız anlamına gelir.Strecoza,
Bence ilk senaryo çok daha güvenilir ve olayların daha ilginç gelişmesine yol açacak çünkü bu olay örgüsünde seks, ikinci seçenekten ziyade zaten var olana hoş bir katkı olacak. ..
Her iki aşamadan da geçtim, ikincisi çoğunlukla bir hafta veya bir ay sonra sona erdi..
-
- Orgazm!
3 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Strecoza ,
Sonuçta bildiğim kadarıyla “siz” derken yani kızlar, sevildiğinizi, saygı duyulduğunuzu hissetmelisiniz o zaman hem iyi bir ev hanımı hem de sürtük olabilirsiniz yatakta ve öyle ki bunu kendinizden bile beklemiyordunuz, tabii ki kocam için)
Bana öyle geliyor ki birinci sırayı almamalı, ilk sıraya bu saygıyı koyardım birbirimize, her konuda güven, eğer varsa, o zaman geri kalan her şey zaten sevgi olur, ve tutku, uyum, fırtınalı ve iyi seks, ama benim görüşüm bu
3 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Strecoza ,
Sonuçta bildiğim kadarıyla “siz” derken yani kızlar, sevildiğinizi, saygı duyulduğunuzu hissetmelisiniz o zaman hem iyi bir ev hanımı hem de sürtük olabilirsiniz yatakta ve öyle ki bunu kendinizden bile beklemiyordunuz, tabii ki kocam için)
- These users thanked the author alexey.bro for the post (total 2):
- Venüs, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 1 month
Şeytanın avukatı olacağım)) Birkaç yıldır ortak çıkarlardan doğan bir ilişki içindeydim: neredeyse aynı şeyleri seviyorduk, uzun, uzun yürüyüşler, sporlar, sürekli tiyatro gezileri, hatta aile geçmişi bile benzerdi . Aynı grupları dinledik, aynı kitapları okuduk. İnsanlar bazen akraba olduğumuzu bile düşünüyorlardı, çok benziyorduk. Seks iyi ve sıktı. Ancak bir şeyler ters gitti ve ilişkinin GELİŞİMİ bir tür saçmalık olduğu ortaya çıktı. Ayrılmak zorunda kaldım. Yani başlangıç noktası A noktasıdır - tamam, ancak B noktası - ne yazık ki. Uzun vadede de yeterince ortak çıkarların olmadığı ortaya çıktı.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Venüs, Fargal94
-
- Orgazm!
Bu hiçbiri değil tabii ki benim işim ama izin verirseniz... böyle bir karara kim sebep oldu?Hooligan Carrie: ↑17 Dec 2023, 13:06 Fakat bir şeyler ters gitti ve ilişkinin GELİŞİMİ bir tür saçmalığa dönüştü.
-
- Nirvana’dayım
Çocukken bize şu sorulur: Büyüyünce ne olacaksın? Yetişkinlere de sorulmalı: Onları dışarı çıkardığınızda ne olacaksınız? Neyle ve kiminle kalacaksın? ) Ve eğer bir ilişkide seks sisli uzak geçmişte bir yerdeyse, o zaman sana kötü haberlerim var.
Hafife alıyoruz, evet. Cinsiyeti ikinci, üçüncü veya onuncu sıraya taşıyoruz. Ancak ilk şeyi yapmak gerekli olacaktır. Bunu kendi hayat tecrübelerime dayanarak söylüyorum.
Çocukken bize şu sorulur: Büyüyünce ne olacaksın? Yetişkinlere de sorulmalı: Onları dışarı çıkardığınızda ne olacaksınız? Neyle ve kiminle kalacaksın? ) Ve eğer bir ilişkide seks sisli uzak geçmişte bir yerdeyse, o zaman sana kötü haberlerim var.
- Venüs, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
Ben.aleksey.bro: ↑17 Dec 2023, 13:09 Bu beni ilgilendirmez elbette, ama izin verirseniz... böyle bir karara kim sebep oldu?
-
- Orgazm!
O halde büyük olasılıkla bu sizin erkeğiniz değildi ve sizi mutlu edemeyecek olsa bile her şey tam tersi olsaydı.. değerlendirmemle işlerinize karıştığım için beni affedin... Bir daha yapmayacağım
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
Belki! Ancak başlangıçta görevin koşulları karşılandı: pek çok ortak çıkar vardı, ilişki mükemmel bir şekilde kuruldu)aleksey.bro: ↑17 Dec 2023, 13:15 O zaman büyük ihtimalle o kişi sizin erkeğiniz değildir ve sizi mutlu edememiştir
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- Venüs
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Peki onun sizin adamınız olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz? Peki ya da bir kadın. Sizce kaç ortak nokta olmalı ve hangileri?aleksey.bro: ↑17 Dec 2023, 13:15O zaman büyük ihtimalle bu kişi sizin erkeğiniz değildir ve yapabilirdi her şey tam tersi olsa bile seni mutlu etmiyorum... değerlendirmemle işlerine karıştığım için beni affet... artık yapmayacağım
- These users thanked the author Venüs for the post:
- alexey.bro
-
- ön sevişme
- Total posts: 133
n Ortak çıkarlar bir ilişkinin başlaması için gerekli bir koşuldur ancak 3 ya da 30 yıl sonra birliğin dağılmaması için yetersiz ve önemsizdir. Bu forumda asıl durumdan bahsetmek doğru değil.Hooligan Carrie: ↑17 Dec 2023, 13:18 Fakat başlangıçta görevin koşulları karşılandı: pek çok ortak ilgi alanı vardı, ilişkiler mükemmel bir şekilde kurulmuştu)
-
- Orgazm!
Bunu herkesin hissetmesi gerektiğini düşünüyorum, herhangi bir ortak noktaya sahip olmamıza gerek yok iletişim.. örneğin bizimle Neredeyse hiçbir ortak ilgi alanımız yok, ilk tanıştığımızda iş vardı, sinema, müzik, sinema.. kıyafet seçimi.. yemek, benim sevdiğim şeyleri beğenmiyor ama bu önemli bir rol oynamaz. "Nasıl anlarım" sorunuza döneyim sanırım bunu size söylemek bana düşmez, siz bunu çok daha iyi anlıyorsunuz... cevaba gelince... kendinize birkaç soru sorun, mutlu musunuz? Boş bir anınızda onu aramak mı istiyorsunuz, bir an önce eve dönmek mi istiyorsunuz, bir tür sürpriz mi yapmak istiyorsunuz, yoksa sadece sarılıp susmak mı istiyorsunuz... Ya da tutkuyla ve şiddetle yatağa düşüp tutkulu ve hayvani bir seks mi yapmak istiyorsunuz? ... tutku anında sadece gözlerin içine bakmak yeterli olacaktır ve sizin olup olmadığınız her şey netleşecektir..
- These users thanked the author alexey.bro for the post (total 3):
- Zorba Carrie, Venüs, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
Bana öyle geliyor ki 4 ana nokta var: cinsiyete karşı tutum, paraya karşı tutum, ebeveynlere karşı tutum ve çocukların nasıl yetiştirileceği. Geri kalanına gelince, IMHO’da uzlaşmaya varmak daha kolaydır.
58 saniye sonra gönderildi: n
Soru bana göre değil ama ben de cevaplayayım : )
Bana öyle geliyor ki 4 ana nokta var: cinsiyete karşı tutum, paraya karşı tutum, ebeveynlere karşı tutum ve çocukların nasıl yetiştirileceği. Geri kalanına gelince, IMHO’da uzlaşmaya varmak daha kolaydır.
58 saniye sonra gönderildi: n
Güzel dedin.aleksey.bro: ↑17 Dec 2023, 13:34Bunu herkesin hissetmesi gerektiğini düşünüyorum, herhangi bir ortak noktaya sahip olmamıza gerek yok iletişim.. örneğin bizimle Neredeyse hiçbir ortak ilgi alanımız yok, ilk tanıştığımızda iş vardı, sinema, müzik, sinema.. kıyafet seçimi.. yemek, benim sevdiğim şeyleri beğenmiyor ama bu önemli bir rol oynamaz. "Nasıl anlarım" sorunuza döneyim sanırım bunu size söylemek bana düşmez, siz bunu çok daha iyi anlıyorsunuz... cevaba gelince... kendinize birkaç soru sorun, mutlu musunuz? Boş bir anınızda onu aramak mı istiyorsunuz, bir an önce eve dönmek mi istiyorsunuz, bir tür sürpriz mi yapmak istiyorsunuz, yoksa sadece sarılıp susmak mı istiyorsunuz... Ya da tutkuyla ve şiddetle yatağa düşüp tutkulu ve hayvani bir seks mi yapmak istiyorsunuz? ... tutku anında sadece gözlerin içine bakmak yeterli olacak ve senin olup olmadığın her şey netleşecek..

- Venüs, alexey.bro
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
- Registered for: 1 year 10 months
Bu iki durumun kısmen birleştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bireysel olarak er ya da geç dağılacaklar. Çünkü tutku, seks, ortak ilgi alanları vs. orada burada mevcut olmalı...
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Peki karşıtların birbirini çektiği ifadesine ne dersiniz? Bu doğru mu ve eğer gerçekten çekiyorlarsa, ne kadar güçlü ve ne kadar süreyle?
-
- Orgazm!
Elbette doğru, her zaman dünyevi güçlerden bahsetmeleri boşuna değil doğası gereği farklı olan, ancak tüm yıllarda birleşmişlerdir, ateş ve su, buz ve alev, bu tür ilişkilerde herkes her zaman birbirini tamamlar, kaybolmalarına izin vermezler ve inanılmaz derecede uzun bir süre dayanabilirler, ama elbette var ya birisinin dışarı çıkması ya da bardağın taşması ihtimali var..
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Sadece arkadaş olmakla kalmadılar, aynı zamanda birlikte oldukça mutlular, ama bu elbette bir çizgi film))) Bu arada, çizgi filmlerden hoşlanıyorsanız bir göz atın. Beğendim)))
https://media.kg-portal.ru/movies/e/ele ... tal_2t.jpg
Çizgi filmi tam anlamıyla bir ay önce izledim. Buna "İlköğretim" denir. Bu yılın karikatürü. Orada kız ateş, MCH ise su.aleksey.bro: ↑17 Dec 2023, 14:05Elbette doğru, her zaman dünyevi güçlerden bahsetmeleri boşuna değil doğası gereği farklı olan, ancak tüm yıllarda birleşmişlerdir, ateş ve su, buz ve alev, bu tür ilişkilerde herkes her zaman birbirini tamamlar, kaybolmalarına izin vermezler ve inanılmaz derecede uzun bir süre dayanabilirler, ama elbette var ya birisinin dışarı çıkması ya da bardağın taşması ihtimali var..Peki, zıt kutupların birbirini çektiği ifadesine ne dersiniz? Bu doğru mu ve eğer gerçekten çekiyorlarsa, ne kadar güçlü ve ne kadar süreyle çekiyorlar?
Sadece arkadaş olmakla kalmadılar, aynı zamanda birlikte oldukça mutlular, ama bu elbette bir çizgi film))) Bu arada, çizgi filmlerden hoşlanıyorsanız bir göz atın. Beğendim)))
https://media.kg-portal.ru/movies/e/ele ... tal_2t.jpg
- These users thanked the author Venüs for the post (total 4):
- alexey.bro, Zorba Carrie, Fargal94, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Orgazm!

Hayran değilim ama sanırım benimkiyle izleyeceğim, o onları seviyor
- Venüs
-
- En güçlü orgazm!
Güçlü bir şekilde çekebilirler. Ama çok uzun sürmeyecek.
-
- Nirvana’dayım
ifadelerde sıklıkla olduğu gibi, yetersiz ifade edilme sorunu yaşarlar. Örneğin müzik veya spordaki zıt zevkler, ancak aynı zamanda hayata dair temel görüşler örtüşebilir ve sonra - bingo, zıtlıklar birbirini çeker))
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- Venüs, Igor1989, Fargal94
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 2 years 11 months

Herhangi bir uç nokta veya son derece nadir durum yoktur; neredeyse her zaman bazı faktörlerin birleşimi vardır. Sadece tek bir kişi bu tür bir ilgiye hemen sahip olsa veya kafasında böyle bir gelişmeye izin vermiş olsa bile, cinsiyetle ilgili düşüncelerin çakışan çıkarlardan ortaya çıkması gariptir. Bir ilişkinin başlangıcı daha çok spontan seksten kaynaklanmaktadır. Ama başka temas noktaları olmazsa bunlar uzun sürmeyecek ya da hedeflenen toplantılar aşamasında kalacak. Bazen bu uzun sürer ama aynı zamanda sonsuza kadar da sürmez; çiftlerden biri sadece zevk için değil, ömür boyu bir eş bulur.
Banal olmayan sekse ortak ilgiyle

Herhangi bir uç nokta veya son derece nadir durum yoktur; neredeyse her zaman bazı faktörlerin birleşimi vardır. Sadece tek bir kişi bu tür bir ilgiye hemen sahip olsa veya kafasında böyle bir gelişmeye izin vermiş olsa bile, cinsiyetle ilgili düşüncelerin çakışan çıkarlardan ortaya çıkması gariptir. Bir ilişkinin başlangıcı daha çok spontan seksten kaynaklanmaktadır. Ama başka temas noktaları olmazsa bunlar uzun sürmeyecek ya da hedeflenen toplantılar aşamasında kalacak. Bazen bu uzun sürer ama aynı zamanda sonsuza kadar da sürmez; çiftlerden biri sadece zevk için değil, ömür boyu bir eş bulur.
- These users thanked the author sikikamerlik for the post:
- Venüs
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 2 years
Bizi bir araya getiren şey... bir adamın çoklu görev modundaki muazzam çalışması ve ilgi alanlarına "uyum sağlayacak" uyum yeteneğidir. bir kadın.
Bir kadın sanki bir şovdaymış ya da her şey dahil bir tatil köyündeymiş gibi ilişkiye girer.
Bir kadın sanki bir şovdaymış ya da her şey dahil bir tatil köyündeymiş gibi ilişkiye girer.
- These users thanked the author Vay for the post:
- alexey.bro
-
- Orgazm!
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Veey, aleksey.bro, ilişkilerde çeşitli davranış modelleri vardır.
Eğer bilmiyorsanız İlişkilerin psikolojisine girmeyeceğim, birkaç ana ilişkiyi vurgulayabiliriz. Birincisi eşit ortak olan eşlerdir. İkincisi eşler arasında baba-kız gibi, üçüncüsü ise anne-oğul gibi ilişkilerdir. Bu arada, anne-oğul ilişkileri o kadar da nadir değildir, kelimenin tam anlamıyla eş, kocasının sümüğünü bile siler. Benden 7 yaş büyük olmasına rağmen oğlum gibi bir kocam vardı.
İlişkiler içinde nasıl ilişkiler kuracağınızı seçebilirsiniz. Ve eğer karınızı aşırı ilgiyle kuşatmayı seviyorsanız, o zaman onu kuşatın ve sevmiyorsanız, o zaman bunu zorla yapmayın ve sonra kendiniz için üzülün, ki bu ne kadar iyi bir şey.
Eğer bilmiyorsanız İlişkilerin psikolojisine girmeyeceğim, birkaç ana ilişkiyi vurgulayabiliriz. Birincisi eşit ortak olan eşlerdir. İkincisi eşler arasında baba-kız gibi, üçüncüsü ise anne-oğul gibi ilişkilerdir. Bu arada, anne-oğul ilişkileri o kadar da nadir değildir, kelimenin tam anlamıyla eş, kocasının sümüğünü bile siler. Benden 7 yaş büyük olmasına rağmen oğlum gibi bir kocam vardı.
İlişkiler içinde nasıl ilişkiler kuracağınızı seçebilirsiniz. Ve eğer karınızı aşırı ilgiyle kuşatmayı seviyorsanız, o zaman onu kuşatın ve sevmiyorsanız, o zaman bunu zorla yapmayın ve sonra kendiniz için üzülün, ki bu ne kadar iyi bir şey.
-
- ön sevişme
...psikologlar-propagandacılar için, böylece erkeklerin beyinlerini pudralıyorlar...Sistemi Durumculuk ile kaplıyorlar.
-
- Orgazm!
Ana noktaları hatırlattığınız için teşekkür ederiz
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Ben psikolog değilim. Ve bu modelleri hayatta akrabalarla, iyi tanıdıklarla ve sadece tanıdıklarla gördüm. Bu arada anne-oğul formatı oldukça yaygın. Onda bir adam sadece çoklu görevlerden yoksun olmakla kalmıyor, aslında böyle bir ailedeki bir kedi gibidir. Yani her fakir adam o kadar fakir değil.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 7 months
Strecoza,
Kendiniz için - o zaman.. mutlu bir ailenin tarifini buldun mu?
Kendiniz için - o zaman.. mutlu bir ailenin tarifini buldun mu?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 5 months
Evde ve her yerde birbirinizin önünde osurmaktan çekinmemeniz önemlidir. O zaman çift kesinlikle güçlü olacak
- These users thanked the author zayıf bağırsak for the post:
- alexey.bro
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Belki de ailede bir erkeğin olmaması, sorunların da olmaması anlamına gelir.
-
- Orgazm!

Ben zaten senden koptum 

En uygunsuz anda her konuda 1x bahis reklamı gibisinizZayıf bağırsak: ↑24 Dec 2023, 11:52 Evde ve her yerde birbirinizin önünde osurmaktan çekinmemeniz önemli. O zaman çift kesinlikle güçlü olacak
- zayıf bağırsak
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 7 months
i.e. tam teşekküllü bir aile kurma konusundaki yetersizliğinizi kabul ettiniz mi?
-
- ön sevişme
Herman Goering şunları söyledi: “Karargâhımda kimin Yahudi, kimin olduğuna kendim karar veririm. Olumsuz!"
Nazi Almanya’sında birileri "aşağı milletlerden" insanların özgürce özgürce yürüdüğünü de gördü... ve hatta bazıları Yahudiler, - gettoda ya da toplama kampında değil, Reich’ın hizmetinde görüldüler...
Herman Goering şunları söyledi: “Karargâhımda kimin Yahudi, kimin olduğuna kendim karar veririm. Olumsuz!"
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
56 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
Az önce bununla ilgili bir makale okudunuz veya bir video izlediniz ve bu bilgiyi bir yere eklemek için can atıyordunuz ve eklediniz mi? burada mı? Burada aptalca ve yersiz görünüyor.Veey: ↑24 Dec 2023, 12:00Nazi Almanya’sında birileri, "aşağı milletlerden" insanların özgürce özgürce yürüdüğünü de gördü.. . ve hatta bazı Yahudiler - gettoda veya toplama kampında değil, Reich’ın hizmetinde görüldüler...Bu modelleri hayattayken gördüm
Herman Goering şunları söyledi: “Karargâhımda kimin Yahudi olduğuna kendim karar veririm. ve kim değil!”.
56 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
Evet, erkekler konusunda hayal kırıklığına uğradım.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 37 Replies
- 1501 Views
-
Last post by Beluga
-
- 24 Replies