Aldattı mı aldatmadı mı? Kim haklı?
-
Автор темыNicholas555
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 1 year 11 months
Aldattı mı aldatmadı mı? Kim haklı?
Arkadaş garson. Özelliği, beyaz gömlekler ve siyah etekler (bazen deri) giymeleridir, restoran genellikle önemli konuklar ve ciddi kişiler tarafından ziyaret edilir. Mesele şu ki: Dünden önceki gün bir tür etkinlik, ciddi insanlar ve kıyafet kurallarına göre her şey vardı. Ve bir arkadaş gece 12’de ayık bir şekilde geliyor. Ama hemen göğüste ve deri etekte tuhaf beyaz lekeler fark ettim. Hemen duşa koştu. Yıkandıktan sonra film izlemeye gittik. Oturmanın canını acıttığını fark ettim. Sonra eğildi ve birkaç kez osurdu. Ve patatesleri soyduğumda kalçalarımın üzerine oturuyordum ve sık sık osuruyordum. Analdan sonra onun da aynı şeyi yaşadığını hatırladım ve ne olduğunu sormaya başladım. İsteksizce, kaçamak bir tavırla cevap verdi. Yatağa gittik ama seks yapmayı reddettik çünkü... her şey acı veriyor. Gerildim ve ona doğrudan kopya çekmeyi ve çalışmayı sordum. Garip bir şekilde cevap verdi: "Korkma, kıçım tam sana göre." Bugün dişlerini sıkarak biraz konuşuyor ve işi sorduğumda sessiz ve kızgın. Bu hile midir, değil midir? Neden bana bu kadar tuhaf cevap verdi? Kime kızgın? Ben 29 yaşındayım, arkadaşım 30 yaşında. Hatalar ve kafa karışıklığı için özür dilerim - sinirler.
- These users thanked the author Nicholas555 for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 3 years
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Автор темыNicholas555
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 1 year 11 months
Re: Aldattı mı aldatmadı mı? Kim haklı?
Yani müşteriler yeterli görünüyor. Ve sormaya başlayana kadar keyfi yerindeydi. Neden bana bu kadar tuhaf cevap verdi?
-
- Nirvana’dayım
pekala, onu benden daha iyi tanıyorsun)Nikolas555: ↑06 Aug 2023, 14:26Yani müşteriler yeterli görünüyor. Ve sormaya başlayana kadar keyfi yerindeydi. Neden bana bu kadar tuhaf yanıt verdi?
- These users thanked the author Fargal94 for the post:
- sikikamerlik
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 8 months
Onun senin için yemek yaptığını, bu sırada gaz çıkardığını ve şimdiden midesinin bulandığını hayal ettim. Üstelik bir restoranda da çalışıyor. Emri taşıdığını ve osurduğunu hayal ediyorum. Elbette zor. Kusmuş olurdum.
Belki de hemoroidi ve gazı vardır.Nikolas555: ↑06 Aug 2023, 13:13 Arkadaşım garson. Özelliği, beyaz gömlekler ve siyah etekler (bazen deri) giymeleridir, restoran genellikle önemli konuklar ve ciddi kişiler tarafından ziyaret edilir. Mesele şu ki: Dünden önceki gün bir tür etkinlik, ciddi insanlar ve kıyafet kurallarına göre her şey vardı. Ve bir arkadaş gece 12’de ayık bir şekilde geliyor. Ama hemen göğüste ve deri etekte tuhaf beyaz lekeler fark ettim. Hemen duşa koştu. Yıkandıktan sonra film izlemeye gittik. Oturmanın canını acıttığını fark ettim. Sonra eğildi ve birkaç kez osurdu. Ve patatesleri soyduğumda kalçalarımın üzerine oturuyordum ve sık sık osuruyordum. Analdan sonra onun da aynı şeyi yaşadığını hatırladım ve ne olduğunu sormaya başladım. İsteksizce, kaçamak bir tavırla cevap verdi. Yatağa gittik ama seks yapmayı reddettik çünkü... her şey acı veriyor. Gerildim ve ona doğrudan kopya çekmeyi ve çalışmayı sordum. Garip bir şekilde cevap verdi: "Korkma, kıçım tam sana göre." Bugün dişlerini sıkarak biraz konuşuyor ve işi sorduğumda sessiz ve kızgın. Bu hile midir, değil midir? Neden bana bu kadar tuhaf cevap verdi? Kime kızgın? Ben 29 yaşındayım, arkadaşım ise 30. Sinirlerimdeki hatalar ve kafa karışıklığı için özür dilerim.
Onun senin için yemek yaptığını, bu sırada gaz çıkardığını ve şimdiden midesinin bulandığını hayal ettim. Üstelik bir restoranda da çalışıyor. Emri taşıdığını ve osurduğunu hayal ediyorum. Elbette zor. Kusmuş olurdum.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
- Pervez, vlasm, sendeledim
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 3 months
1 - kışkırtıcı ve saçma bir konu seçin (anne, osurmak, aldatma, boynuzlamak - hatta bunları karıştırabilirsiniz) ),
2 - herkesin anlayabileceği koşulları yazın (köy, restoran, iş, duş, hamam vb.),
3 - diyalog veya psikolojik bileşen yok (geldi, gitti, sikişti) , emmek, otuzbir çekmek, uyumak vb.),
4 - ilginizi sonuna ekleyin,
5 - bir soru sorun, böylece yanıtlamaya başlayabilirler (neden?, ne olabilir?) ne yapmalıyım? ),
6 - etkinliği simüle etmek için birkaç mesaj daha yazın,
7 - yeni bir hesap oluşturun,
8 - KÂR EDİN!
Forumda nasıl yazı yazılır
1 - kışkırtıcı ve saçma bir konu seçin (anne, osurmak, aldatma, boynuzlamak - hatta bunları karıştırabilirsiniz) ),
2 - herkesin anlayabileceği koşulları yazın (köy, restoran, iş, duş, hamam vb.),
3 - diyalog veya psikolojik bileşen yok (geldi, gitti, sikişti) , emmek, otuzbir çekmek, uyumak vb.),
5 - bir soru sorun, böylece yanıtlamaya başlayabilirler (neden?, ne olabilir?) ne yapmalıyım? ),
8 - KÂR EDİN!
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 3):
- Dmitry234, sikikamerlik, çapkın
-
- Nirvana’dayım
Bunun amacı ne???Markul: ↑06 Aug 2023, 15:22Forumda nasıl yazı yazılır
1 - kışkırtıcı ve saçma bir konu seçin (anne, osurmak, aldatmak, boynuzlamak - sen hatta karıştırabilirsiniz) ,
3 - diyalog veya psikolojik bileşen yok (geldi) , sol, sikiş, emmek, mastürbasyon yapmak, uyumak vb.),
5 - bir soru sorun ki yanıtlamaya başlayabilsinler (neden) ?, ne olabilir?, ne yapmalıyım?),
8 - KÂR!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 3 months
Kaynağın sahibine sormak daha doğru olurFargal94: ↑06 Aug 2023, 15:26Bunun amacı ne???Forumda nasıl yazı yazılır
1 - Kışkırtıcı ve saçma bir konu seçin (anne, osurma, aldatma , boynuzlamak - hatta karıştırabilirsiniz),
2 - bunun için herkesin anlayabileceği koşulları yazın (köy, restoran, iş, duş, hamam vb.),
3 - diyalog yok veya psikolojik bileşenler (geldi, gitti, sikişti, emdi, mastürbasyon yaptı, uyudu vb.),
5 - başlaması için bir soru sorun yanıtlayarak (neden?, ne olabilir?, ne yapmalıyım?),
8 - KÂR!
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 2):
- Fargal94, Dmitry234
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 366
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: biseksüel
Sanırım paylaşmak istediğinde söyleyecektir. Belki de inflamatuar bağırsak hastalığı vardır?
-
- ön sevişme
- Total posts: 118
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: biseksüel
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
- Registered for: 1 year 6 months
Bu gençlik saçmalığını ciddiyetle tartışmaya hazır insanlar var...

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 7 months
ve herkes bunu yapmaz biraz kendi kendine ironiye dikkat edin.)
seks genel olarak ciddi bir mesele değildir.
ve herkes bunu yapmaz biraz kendi kendine ironiye dikkat edin.)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 2 years 11 months
Ciddi değil’i bir kenara bırakın, Yunanlılar kadınlar yüzünden savaş başlattı *x)
-
- En güçlü orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 2 years 11 months
Pierro, sen sikiklerin partisinden misin? Eski bir şakayı hatırlıyorum
-
- En güçlü orgazm!
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
- Registered for: 2 years 10 months
:iyi: Yakışıklı!
Bunu sonuna kadar anlattım!Forumda nasıl yazı yazılır
1 - kışkırtıcı ve saçma bir konu seçin (anne, osurmak, aldatma, boynuzlamak - hatta karıştırabilirsiniz),
3 - diyalog veya psikolojik bileşen yok (geldi, gitti, sikişti, emdi, mastürbasyon yaptı, uyudu vb.),
5 - bir soru sorun ki onlar da yanıtlamaya başlasınlar (neden?, ne olabilir?, ne yapmalıyım?),
n8 - KÂR!

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 511 Views
-