Erkek jinekoloğa gittikten sonra kendimi tecavüze uğramış ve aşağılanmış hissediyorum, yardım edin.....?
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Erkek jinekoloğa gittikten sonra kendimi tecavüze uğramış ve aşağılanmış hissediyorum, yardım edin.....?
Eşim birçok kez jinekoloğa gitti, bir erkek jinekoloğun bir kadından çok daha dikkatli olduğunu söylüyor! Doğru, “iç çamaşırını çıkar, tanışalım” gibi espriler yapıyor ama bu kimseyi rahatsız etmiyor…
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 425
- Registered for: 2 years 11 months
Re: Erkek jinekoloğa gittikten sonra kendimi tecavüze uğramış ve aşağılanmış hissediyorum, yardım edin.....?
Eşcinseller kıçlarını ifşa etmekten mutlular videoya baktım, sanki her saniye sikişiyormuşum gibi geliyor
-
- Orgazm!
- Total posts: 559
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: biseksüel
Herkesin kendine göre!
Prensip olarak kadın jinekologlara gitmiyorum. Hem muayene sırasında hem de iletişimde daha sert ve kaba davranırlar. Bahçedeki kürek gibi beni kazıyorlar.
En azından bazılarına rastladım.
Prensip olarak kadın jinekologlara gitmiyorum. Hem muayene sırasında hem de iletişimde daha sert ve kaba davranırlar. Bahçedeki kürek gibi beni kazıyorlar.
En azından bazılarına rastladım.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 14 Replies
- 960 Views
-
Last post by Sibiryak89
-