Erkek jinekoloğa gittikten sonra kendimi tecavüze uğramış ve aşağılanmış hissediyorum, yardım edin.....?

Psikoloji, aşk, ilişkiler
Shompol34
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 102
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Erkek jinekoloğa gittikten sonra kendimi tecavüze uğramış ve aşağılanmış hissediyorum, yardım edin.....?

Unread post by Shompol34 »

Eşim birçok kez jinekoloğa gitti, bir erkek jinekoloğun bir kadından çok daha dikkatli olduğunu söylüyor! Doğru, “iç çamaşırını çıkar, tanışalım” gibi espriler yapıyor ama bu kimseyi rahatsız etmiyor…
slavik.meshalkin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 425
Registered for: 2 years 11 months
 Re: Erkek jinekoloğa gittikten sonra kendimi tecavüze uğramış ve aşağılanmış hissediyorum, yardım edin.....?

Unread post by slavik.meshalkin »

sveta1989: 01 Dec 2023, 22:55
vlasm: 25 Nov 2023, 17:06 Hah, hayatımda ilk kez proktoloğa gittiğimde böyle hisler yaşadım)
Bence hislerin normal, göt aynı zamanda samimi bir yer ve tanıştığınız herkes oraya tırmanamaz, ancak yalnızca bu kıçın ait olduğu kişinin isteği üzerine samimidir ve bu yüzden samimidir
Eşcinseller kıçlarını ifşa etmekten mutlular videoya baktım, sanki her saniye sikişiyormuşum gibi geliyor 😆
Dal
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 559
Registered for: 1 year 7 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Dal »

Herkesin kendine göre!
Prensip olarak kadın jinekologlara gitmiyorum. Hem muayene sırasında hem de iletişimde daha sert ve kaba davranırlar. Bahçedeki kürek gibi beni kazıyorlar.
En azından bazılarına rastladım.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Psikoloji”