Annemle yakın bir ilişki kurmaya çalışmak istiyorum! Tavsiyeye ihtiyacım var

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Oleg Milov
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 43
Registered for: 1 year 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Annemle yakın bir ilişki kurmaya çalışmak istiyorum! Tavsiyeye ihtiyacım var

Unread post by Oleg Milov »

Herkese günaydın veya akşam, 23 yaşındayım, uzun zamandır annemle (43 yaşında) yakın bir ilişki kurma konusundaki uzun süredir devam eden fantezimi gerçeğe dönüştürmeye çalışmak istiyordum, Evet, bunun hemen sonuçlanmayabileceğini anlıyorum ve hemen ve bir şekilde yaklaşmak zaman alacak, ama bundan daha ilginç olan da bu, en azından başlayıp nasıl gittiğini görmeye çalışın, ama elbette belli bir süre için, sonra gelecek için bir kız planlıyorum, bu yüzden sadece anneme odaklanmıyorum. Şu anki ilişkimiz hakkında, evde güzel konuşuyoruz, şakalaşıyoruz, bir şeyler yapıyoruz, mutlu ve dostane bir şekilde yaşıyoruz.
Şimdi nereden başlayacağımı bile bilmiyorum, bu yüzden ben de bu kadar utangaç olmayayım ama yavaş yavaş yaklaşın ve yakınlaşmaya alışın. Hayır, hemen yatağa atlamayın. Seçenekler hakkında, eğer sonunda işe yaramazsa sorun değil, harika vakit geçireceğimizi ve olumlu temasın genel olarak faydalı olacağını düşünüyorum. Gerçekte bunun nasıl bir şey olduğunu hissetmeye çalışmak ilginç. Cinsel bir ilişkiye yol açmasa bile ona çok yakın olun. Doğal olarak seks sadece prezervatifle yapılır, ancak yine de oraya gitmeniz gerekir.
Last edited by Oleg Milov on 22 Nov 2023, 06:16, edited 5 times in total.
Nasta Miller
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20
Registered for: 1 year 9 months
Orientation: biseksüel
 Re: Annemle yakın bir ilişki kurmaya çalışmak istiyorum!

Unread post by Nasta Miller »

Annenle neredeyse aynı yaşta olduğum için sana söyleyeyim, nereden başlamalı, kur yapma, iltifat etme ve bazı konularda yardım etme, temel bunlar olacak, yavaş yavaş yakınlaşma kucaklaşmalar ve yanaktan öpücükler yoluyla gelecek, asıl mesele bu konuda utanmamak ve karşılığında onun sevgisini de kabul etmektir, zamanla yaklaşabileceksiniz ve zamanla her şey gelecek!
These users thanked the author Nasta Miller for the post (total 5):
Oleg Milov, rmt, Endişeli, InL, olur
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 8 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Annemle yakın bir ilişki kurmaya çalışmak istiyorum! Tavsiyeye ihtiyacım var

Unread post by Kral Kuş »

Oleg Milov: 22 Nov 2023, 05:43 en azından başlamaya çalışın ve nasıl gittiğini görün, ancak elbette belirli bir süre sonra geleceğe yönelik bir kız planlıyorum
Bakın, eğer işler aniden yolunda giderse, o zaman kızların işi zor olacaktır. İnsanlar ensestin iğneye benzediğini söylüyor; bir kere içine girersen çıkamazsın. Her durumda, kesinlikle kolay olmayacak.
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 462
Registered for: 2 years 9 months
 Re: Annemle yakın bir ilişki kurmaya çalışmak istiyorum! Tavsiyeye ihtiyacım var

Unread post by Ötesinden Gelen Şehvet »

En evrensel tavsiye: daha fazla fiziksel temas (kucaklama), iltifat. Ona daha çok bir kadın gibi, daha az bir anne gibi davranın. Öte yandan davranışta keskin bir değişiklik fark edilecektir ve bunun sizin için bir artı olması pek olası değildir. Birlikte oturup bir şeyler içmek, günlük konuşma konularını samimi konulara taşımak da güzel olurdu. Ancak tüm durumlar bireyseldir, annenizi, onun karakterini, ilgi alanlarını ve "zayıflıklarını" yalnızca siz bilirsiniz. Uzun zamandır annemle hiçbir şey yolunda gitmedi. Mümkünse, küçük de olsa başarılarınız hakkında forumu bilgilendirin (bu sizin için kabul edilebilirse)
These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post (total 2):
Dmitri244, fötr şapka_1986
angrove
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 236
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by angrove »

These users thanked the author angrove for the post:
Oleg Milov
Автор темы
Oleg Milov
Flört etmek
Flört etmek

Kral Zogu, Kim olduğunu bilmiyorum bunu söylüyor, buna rağmen belki bundan önce de sorunları vardı.
Seksbi
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 47

Unread post by Seksbi »

Annemin ruhu normalse o zaman seni suçlarım ve iş yaparım.
These users thanked the author Seksbi for the post (total 2):
Manfred, IkaRuss
Автор темы
Oleg Milov
Flört etmek
Flört etmek

Sexbi, Denemek ilginç, neden öyle hemen
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Sexbi: 22 Nov 2023, 12:04 Eğer annenin ruhu normalse, bu önemli bir meseledir, o zaman
"Normal bir ruh" oğluyla seks yapmayı neden reddeder? Bu kadar samimi bir konuda bu kadar net bir sonuca varmak için çok fazla değişken var mı? Yoksa ensest toplumda tabu olduğu için mi? Yani bu forumun tamamı bir dereceye kadar tabularla ilgili, bu da size göre burada normal ruh yapısına sahip tek bir kişinin bile olmadığı anlamına geliyor
These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post:
Mart
Автор темы
Oleg Milov
Flört etmek
Flört etmek

LustFromBeyond, Dışarıdan değerlendirirsek ikisi de hala yetişkin, ben genç bir erkeğim, o bir kadın,
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066

Unread post by Saç gömlek »

Kral Zogu: 22 Nov 2023, 06:21 Bakın, eğer aniden işe yararsa, o zaman kızlarla işler zor olacaktır. İnsanlar ensestin iğneye benzediğini söylüyor; bir kere içine girersen çıkamazsın. Her durumda, kesinlikle kolay olmayacak.
Genelde anneleriyle yaşamaya devam eden yetişkin oğulların mutlaka onlarla yattığından şüpheleniyorum. Bu vakanın dezavantajı, annenin görünüşte kıskanç olmaya başlaması ve artık anne gibi değil, eş gibi davranmasıdır. Mesela neredeydin, neden geç oldu, nasıl bir kadın seni arıyor ve sana neler oluyor? Hepsinin bulaşıcı olduğunu biliyor musun?

Ayrıca annem de görünüşe göre düzenli sekse alışıyor. Ve işte onun otoriterliği geliyor. Peki, tüm canlıların canı cehenneme! :-)
Ve burada mesele iğne meselesi değil, sizin de söylediğiniz gibi ona bağlanabilirsiniz. Ve mesele bu iğneyi bizzat takan anneyle ilgili. Ve böylece kendisi için bir rahatlık alanı bulan - onu siken bir adam var, o çok değerli ve kendi başına biri. Ve hala bir ilişki kurmanız ve belki de bir şekilde kendinizi onun altından ayırmanız gereken garip bir adam değil.

Bütün bunlara bulaşırsan, birdenbire bir kız ortaya çıkarsa her şeyi acı bir şekilde durdurmak zorunda kalacağını düşünüyorum. Ve annem de her kadın gibi bunu engellemeye çalışacak. Genel olarak, tüm bunların hassas gençlik yıllarında iyi ve harika olduğunu düşünüyorum. İlk seks. Annemle. İlk kitaplarım. Ve sonra ağrısız ve mantıklı bir şekilde sınıf arkadaşlarına geçin. Ama zaten yetişkin bir erkek olarak annemin üzerine tırmanmaya çalışmak bana kötü bir fikir gibi görünüyor. O zaman kurtulamazsınız.

Elbette bazı gençleri anlıyorum. Mastürbasyon yapmaktan zaten bıkmış olanlar. Ama kimse bunu bu şekilde vermiyor. Ve ya evlenmeniz ya da bir tür ilişki kurmanız, sizi bir yere götürmeniz, bir şeyin parasını ödemeniz gerekiyor. Sonra onu anneme verdim ve her şey yolundaydı. Ama bu o kadar basit değil. O zaman hayatınızın geri kalanında bir skandal ve kötü bir hisle annenizden uzaklaşmak zorunda kalacaksınız.
These users thanked the author Saç gömlek for the post (total 3):
Endişeli, InL, Mart
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Tapkin »

Oleg Milov: 22 Nov 2023, 05:43 Herkes günaydın ya da akşam, 23 yaşındayım, uzun süredir annemle (o 43 yaşında) yakın bir ilişki kurma hayalimi gerçeğe dönüştürmeye çalışmak istiyordum, Evet, ben bunun hızlı bir şekilde ve hemen gerçekleşmeyebileceğini ve bir şekilde yaklaşmanın zaman alacağını anlayın, ancak bu durumu daha ilginç hale getirir, en azından başlamayı deneyin ve ne olacağını görün, ancak elbette belirli bir süre sonra, sonra Gelecek için bir kız çocuğu planlıyorum, bu yüzden sadece anneme odaklanmıyorum. Şu anki ilişkimiz hakkında, evde güzel konuşuyoruz, şakalaşıyoruz, bir şeyler yapıyoruz, mutlu ve dostane bir şekilde yaşıyoruz.
Şimdi nereden başlayacağımı bile bilmiyorum, bu yüzden ben de bu kadar utangaç olmayayım ama yavaş yavaş yaklaşın ve yakınlaşmaya alışın. Hayır, hemen yatağa atlamayın. Seçenekler hakkında, eğer sonunda işe yaramazsa sorun değil, harika vakit geçireceğimizi ve olumlu temasın genel olarak faydalı olacağını düşünüyorum. Gerçekte bunun nasıl bir şey olduğunu hissetmeye çalışmak ilginç. Cinsel bir ilişkiye yol açmasa bile ona çok yakın olun. Doğal olarak seks sadece prezervatifle olur, ama yine de ona ulaşmanız gerekiyor.
Böyle orospu çocuklarını okuyup nereye düştün diye düşünüyorsun Çocukluğunda da böyle miydi, öyle mi kafana göre?
Tamam, sivilceli gençliğinde bir şekilde anlayabilirsin... Çok fazla para yok ama sen onu gerçekten istiyorsun ve sonuncusu da annen !
Ama..kahretsin, aptal 23 yaşında, oğlanlar savaşta subay olarak ölüyorlar, denizci oluyorlar ve bir sürü erkek uzmanlık alanı var... bu aynı küçük piçlerin hepsi annelerininkini arıyor baştankara!(((
*yeterince kötülük yok!

https://i.postimg.cc/NMgcYSM5/image.jpg
These users thanked the author Tapkin for the post (total 4):
Seksbi, Ksenofon, IkaRuss, Eustace
Seksbi
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Seksbi »

LustFromBeyond: 22 Nov 2023, 15:04 "Normal bir ruh" oğluyla cinsel ilişkiyi neden reddeder? Bu kadar samimi bir konuda bu kadar net bir sonuca varmak için çok fazla değişken var mı? Yoksa ensest toplumda tabu olduğu için mi? Yani tüm bu forum şu ya da bu derecede tabularla ilgili, yani sizce burada normal psikolojiye sahip tek bir kişi bile yok
Çocuklarla seks yapmak bu mudur? norm mu? Bu pedofilidir. Benim tavsiyem bir fahişe kiralamanızdır.
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Ksenofon »

Anneni mi kaybetmek istiyorsun, yoksa babanın suratına yumruk atmasını mı?
These users thanked the author Ksenofon for the post:
Seksbi
Seksbi
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Seksbi »

Ksenofont: 22 Nov 2023, 17:51 Anneni kaybetmek mi yoksa babanın suratına yumruk atmasını mı istiyorsun?
O bunu istiyor ama umursama geri kalanı.
Автор темы
Oleg Milov
Flört etmek
Flört etmek

Sexbi, Yanlış düşünüyorsun, bunu yapmak isterim dene, ancak ikimiz de yakınlaşmayı başarırsak, başaramazsak tartışacak hiçbir şey kalmaz
These users thanked the author Oleg Milov for the post:
fötr şapka_1986
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Ksenofon »

Sexbi , Yanlış düşünüyorsun, sadece ikimiz de yakınlaşmayı başarırsak denemek isterim, eğer başaramazsak o zaman tartışacak bir şey yok
Üzgünüm. Bir anne olarak annenizden neden memnun değilsiniz? İkinci bir annen olmayacak!
These users thanked the author Ksenofon for the post:
Seksbi
Автор темы
Oleg Milov
Flört etmek
Flört etmek

Ksenofont, Kesinlikle memnun kaldım, gerçi şimdi düşündüm belki ben olgun kadınlardan hoşlanıyorum ama evde tek bir kadın var! Genel olarak anlıyorum
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Sexbi: 22 Nov 2023, 17:26 Çocuklarla seks norm mudur? Bu pedofilidir
Mesajım reşit olmayan oğlum hakkında tek kelime içermiyordu. Ona göre gönderinin yazarı da bir yetişkin. Öyleyse seks ile anne arasındaki ilişkiyi eşitleyin ile pedofili arasında bağlantı kurmak genellikle yanlıştır, ek veriler olmadan
These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post:
angrove
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 452
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Endişeli »

Vasyanitsa: 22 Nov 2023, 15:56
Bakın, eğer bu olursa kızların işi zor olur. İnsanlar ensestin iğneye benzediğini söylüyor; bir kere içine girersen çıkamazsın. Her durumda, kesinlikle kolay olmayacak.
Genelde anneleriyle yaşamaya devam eden yetişkin oğulların mutlaka onlarla yattığından şüpheleniyorum. Bu vakanın dezavantajı, annenin görünüşte kıskanç olmaya başlaması ve artık anne gibi değil, eş gibi davranmasıdır. Mesela neredeydin, neden geç oldu, nasıl bir kadın seni arıyor ve sana neler oluyor? Hepsinin bulaşıcı olduğunu biliyor musun?

Ayrıca annem de görünüşe göre düzenli sekse alışıyor. Ve işte onun otoriterliği geliyor. Peki, tüm canlıların canı cehenneme! :-)
Ve burada mesele iğne meselesi değil, sizin de söylediğiniz gibi ona bağlanabilirsiniz. Ve mesele bu iğneyi bizzat takan anneyle ilgili. Ve böylece kendisi için bir rahatlık alanı bulan - onu siken bir adam var, o çok değerli ve kendi başına biri. Ve hala bir ilişki kurmanız ve belki de bir şekilde kendinizi onun altından ayırmanız gereken garip bir adam değil.

Bütün bunlara bulaşırsan, birdenbire bir kız ortaya çıkarsa her şeyi acı bir şekilde durdurmak zorunda kalacağını düşünüyorum. Ve annem de her kadın gibi bunu engellemeye çalışacak. Genel olarak, tüm bunların hassas gençlik yıllarında iyi ve harika olduğunu düşünüyorum. İlk seks. Annemle. İlk kitaplarım. Ve sonra ağrısız ve mantıklı bir şekilde sınıf arkadaşlarına geçin. Ama zaten yetişkin bir erkek olarak annemin üzerine tırmanmaya çalışmak bana kötü bir fikir gibi görünüyor. O zaman kurtulamazsınız.

Elbette bazı gençleri anlıyorum. Mastürbasyon yapmaktan zaten bıkmış olanlar. Ama kimse bunu bu şekilde vermiyor. Ve ya evlenmeniz ya da bir tür ilişki kurmanız, sizi bir yere götürmeniz, bir şeyin parasını ödemeniz gerekiyor. Sonra onu anneme verdim ve her şey yolundaydı. Ama bu o kadar basit değil. O zaman anneni hayatının geri kalanında bir skandalla ve kötü bir hisle baş başa bırakmak zorunda kalacaksın.
Sen gerçek bir bilgesin.
Geniş
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 175
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Geniş »

Kahretsin, herkes günahkar, bu anlaşılabilir bir durum, ama annemle olan tüm bu ensestler, kalkmamak delilik! (Tamamen benim görüşüm). Konunun yazarının üzüntüsüne değil.
It’s my birthday Anadolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 242
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Anadolu »

Bana öyle geliyor ki bu çok aptalca ve bundan iyi bir şey çıkmayacak... Teyzem benim kız kardeşim, bunu hala kabul ediyorum, ama o kendisi???Sadece onun inisiyatifiyle.
These users thanked the author Anadolu for the post (total 2):
IkaRuss, Mart
Seksbi
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Seksbi »

Size tavsiyem bir tanışma sitesinde profil oluşturup istediğiniz kadının yaşını belirtirseniz mutlu olursunuz.
Автор темы
Oleg Milov
Flört etmek
Flört etmek

Sexbi, Genel olarak katılıyorum, bir süre sonra Bir anne değil, yetişkin bir kadın istediğimi fark ettim, bu yüzden sorun çözüldü!
These users thanked the author Oleg Milov for the post:
olur
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 2 months

Unread post by Tolkala »

Oleg Milov: 23 Nov 2023, 04:17 Sexbi , Genel olarak katılıyorum, bir süre sonra istediğimin anne değil yetişkin bir kadın olduğunu fark ettim, bu yüzden sorun çözüldü!
şu soruyu sormadın kendine, neden annene özlem duydun? Belki de bu arzu onun davranışından kaynaklanıyordur? Belki de kendisi bunu istiyor ve sizden ilk adımı bekliyor? Daha da kötüsü olmayacak. Aksi halde daha sonra yerine getiremediğiniz arzunuzdan pişman olacaksınız.
Seksbi
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Seksbi »

Tolqala: 23 Nov 2023, 07:03 Kendinize şu soruyu sordunuz mu, neden annenize karşı bir arzu duydunuz? Anneniz kışkırtıcı davranmadı mı? Belki de davranışından dolayı böyle bir arzu ortaya çıktı? İlk adım? Düşün ve harekete geç. Daha kötüsü olmayacak. Aksi takdirde, daha sonra
Anneni bir kız gibi sikmeye yönelik doyurulmamış arzundan pişman olacaksın *x)
Bir arkadaşlık sitesine gidin, bir düzine yetişkin anne var. Çok meşgul olmadan önce biraz eğlenin.
rmt
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 340
Registered for: 4 years 2 months

Unread post by rmt »

Tapkin: 22 Nov 2023, 16:17
iyi çalışmalar sabah veya akşam, 23 yaşındayım, uzun zamandır annemle (43 yaşında) yakın bir ilişkiye dair uzun süredir devam eden fantezimi gerçekleştirmeye çalışmak istiyordum. doğru, Evet, bunun hızlı bir şekilde ve hemen gerçekleşmeyebileceğini anlıyorum ve bir şekilde yaklaşmak zaman alacak, ancak bu durumu daha ilginç kılıyor, en azından başlamayı deneyin ve ne olacağını görün, ama elbette bir süreliğine Belli bir zaman sonra geleceğe yönelik bir kız çocuğu planlıyorum, bu yüzden sadece anneme odaklanmıyorum. Şu anki ilişkimiz hakkında, evde güzel konuşuyoruz, şakalaşıyoruz, bir şeyler yapıyoruz, mutlu ve dostane bir şekilde yaşıyoruz.
Şimdi nereden başlayacağımı bile bilmiyorum, bu yüzden ben de bu kadar utangaç olmayayım ama yavaş yavaş yaklaşın ve yakınlaşmaya alışın. Hayır, hemen yatağa atlamayın. Seçenekler hakkında, eğer sonunda işe yaramazsa sorun değil, harika vakit geçireceğimizi ve olumlu temasın genel olarak faydalı olacağını düşünüyorum. Gerçekte bunun nasıl bir şey olduğunu hissetmeye çalışmak ilginç. Cinsel bir ilişkiye yol açmasa bile ona çok yakın olun. Doğal olarak seks sadece prezervatifle olur, ama yine de ona ulaşmanız gerekiyor.
Böyle orospu çocuklarını okuyup nereye düştün diye düşünüyorsun Çocukluğunda da böyle miydi, öyle mi kafana göre?
Tamam, sivilceli gençliğinde bir şekilde anlayabilirsin... Çok fazla para yok ama sen onu gerçekten istiyorsun ve sonuncusu da annen !
Ama..kahretsin, aptal 23 yaşında, oğlanlar savaşta subay olarak ölüyorlar, denizci oluyorlar ve bir sürü erkek uzmanlık alanı var... bu aynı küçük piçlerin hepsi annelerininkini arıyor baştankara!(((
*yeterince kötülük yok!

https://i.postimg.cc/NMgcYSM5/image.jpg
Хах. Очередной морализатор в пару к Ксенофонту. На подфоруме Извращения(!). Скажи что ты кнопкой ошибся, человече. Рука типо сама нечаянно нажала. Но очень не хотелось и сейчас не хочется. 🤣

ЗЫ. Вот серьёзно, спроси как раз свою маму, не роняли ли тебя в детстве? Незря ведь тебя такая мысль посетила. Ещё и пацанов на фронте приплёл, чудило на букву М. Сам то там, или по скоромным темкам в интернете предпочитаешь шастать?
Denis Klinov
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 44

Unread post by Denis Klinov »

Annemden utanıyorum, onu bile bilmiyorum
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”