Eşcinsel erkeklere soru şu: Erkeklerin saunasında/duşunda erkeklerin kıçını gördüğünüzde penisiniz sertleşiyor mu?
-
Автор темыromantizm kitabı
- Penetrasyon
- Total posts: 269
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Eşcinsel erkeklere soru şu: Erkeklerin saunasında/duşunda erkeklerin kıçını gördüğünüzde penisiniz sertleşiyor mu?
Eşcinsel erkeklere soru şu: Erkekler saunasında/duşunda çıplak erkek gördüğünüzde aletiniz dikleşiyor mu?
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Eşcinsel erkeklere soru: Erkeklerin saunasında/duşunda erkeklerin kıçını gördüğünüzde penisiniz sertleşiyor mu?
Bilmiyorum ama anlamıyorum seks sırasında bile erkeklere karşı serttir. Ama içten içe aynı anda gerçekçi olmayan bir şekilde tahrik olabiliyorum...
Ancak seks hakkında fanteziler kurmaya başlarsan işler zorlaşabilir. Örneğin, cinsiyetimin geçişte olduğunu hatırlıyorum; ayağa kalkıyor.
Riddle))
Ahh... üzgünüm)ilovebiboys: ↑25 Oct 2023, 17:13 benim sorduğum bu değildi))
ancak bu - bir erkeğin heyecanlandığında penisi nasıl dikleşmez? (eğer ereksiyonla ilgili bir sorun yoksa)
Bilmiyorum ama anlamıyorum seks sırasında bile erkeklere karşı serttir. Ama içten içe aynı anda gerçekçi olmayan bir şekilde tahrik olabiliyorum...
Ancak seks hakkında fanteziler kurmaya başlarsan işler zorlaşabilir. Örneğin, cinsiyetimin geçişte olduğunu hatırlıyorum; ayağa kalkıyor.
Riddle))
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 1 year 6 months
Yanıt: Eşcinsel erkeklere soru: Erkeklerin saunasında/duşunda erkeklerin kıçını gördüğünüzde penisiniz sertleşiyor mu?
Şahsen ben erkeklerin siklerinden daha çok tahrik oluyorum. Sauna erkeklerin kıçlarına göz gezdirilecek bir yer değil. Biri bana döndüğünde, bakışlarımı başka tarafa çevirmeye çalışıyorum. Veya üzerini leğen/süpürge ile dikkatlice kapatıyorum.
Genelde hamama giderken kendi yanımda yanımda olan biri oluyor. Biri sertleşti, diğerleri ise sadece mutlu)
Genelde hamama giderken kendi yanımda yanımda olan biri oluyor. Biri sertleşti, diğerleri ise sadece mutlu)
- These users thanked the author Maksimochka for the post (total 2):
- alexey.bro, Alex yapardı
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years 1 month
Maksimochka,
Benzer düşüncelere sahip insanlardan oluşan bir topluluk olması iyi olur. Ancak hayatta, çoğu zaman yakınlarda çıplak yabancıların olduğu banyolar vardır. Ve birinin penisinden etkilendiğinizi ve ondan heyecanlanmaya başladığınızı iddia etmek korkutucu olabilir. Bir zamanlar fabrika duşunda vardiyadan sonra bulaşık yıkamak benim için heyecan verici bir aktiviteydi.Maksimochka: ↑03 Dec 2023, 23:03 Genel olarak şunu istiyorum: kendi şirketinizle hamama gitmek. Biri zorlandı, diğerleri sadece mutlu)
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
- Registered for: 2 years 5 months
Yürümüyorum, yanmaktan korkuyorum, anüsüm tatlı bir şekilde atmaya başlıyor ve bana öyle geliyor ki herkes bunu görüyor.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 8 months
Hayal etmekten bile korkuyorum eşcinsel bir erkeğin aleti erkekler hamamında dikleşirse ne olur? Eğer oraya giderlerse.

-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 10 months
Almanya’da spa ve saunalarda herkes çıplak geziyor, çoğu zaman birkaç erkek duşta toplanıyor, 3-4 kişilik tasarlanıyor ve kendi aralarında paylaşılmıyor, kamera yok, bazen ben de karşı koyamadım.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 382
- Registered for: 2 years 10 months
isteyen çok kişi var, bir şekilde denememiz lazım

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 355
- Registered for: 1 year 7 months
Eşcinsel değilim ama arkadaşlarımla hamamı ziyaret ederken penisim sertleşmedi. Yine de sıcak olabilir.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 197
- Registered for: 1 year 8 months
Küçük oğul babasının yanına geldi
Ve küçük olan şunu söyledi:
Amya işemek iyidir,
Kıçına işemek kötüdür.
Ve küçük olan şunu söyledi:
Amya işemek iyidir,
Kıçına işemek kötüdür.
- These users thanked the author Barsuk70 for the post:
- alexey.bro
-
- Similar Topics
- Replies