Eşcinsel erkeklere soru şu: Erkeklerin saunasında/duşunda erkeklerin kıçını gördüğünüzde penisiniz sertleşiyor mu?

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
romantizm kitabı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 269
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Eşcinsel erkeklere soru şu: Erkeklerin saunasında/duşunda erkeklerin kıçını gördüğünüzde penisiniz sertleşiyor mu?

Unread post by romantizm kitabı »

Eşcinsel erkeklere soru şu: Erkekler saunasında/duşunda çıplak erkek gördüğünüzde aletiniz dikleşiyor mu?
AndreyKa
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8
Registered for: 1 year 10 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Eşcinsel erkeklere soru: Erkeklerin saunasında/duşunda erkeklerin kıçını gördüğünüzde penisiniz sertleşiyor mu?

Unread post by AndreyKa »

ilovebiboys: 25 Oct 2023, 17:13 benim sorduğum bu değildi))
ancak bu - bir erkeğin heyecanlandığında penisi nasıl dikleşmez? (eğer ereksiyonla ilgili bir sorun yoksa)
Ahh... üzgünüm)
Bilmiyorum ama anlamıyorum seks sırasında bile erkeklere karşı serttir. Ama içten içe aynı anda gerçekçi olmayan bir şekilde tahrik olabiliyorum...
Ancak seks hakkında fanteziler kurmaya başlarsan işler zorlaşabilir. Örneğin, cinsiyetimin geçişte olduğunu hatırlıyorum; ayağa kalkıyor.
Riddle))
These users thanked the author AndreyKa for the post:
Vartislav
Maksimochka
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Registered for: 1 year 6 months
 Yanıt: Eşcinsel erkeklere soru: Erkeklerin saunasında/duşunda erkeklerin kıçını gördüğünüzde penisiniz sertleşiyor mu?

Unread post by Maksimochka »

Şahsen ben erkeklerin siklerinden daha çok tahrik oluyorum. Sauna erkeklerin kıçlarına göz gezdirilecek bir yer değil. Biri bana döndüğünde, bakışlarımı başka tarafa çevirmeye çalışıyorum. Veya üzerini leğen/süpürge ile dikkatlice kapatıyorum.
Genelde hamama giderken kendi yanımda yanımda olan biri oluyor. Biri sertleşti, diğerleri ise sadece mutlu)
These users thanked the author Maksimochka for the post (total 2):
alexey.bro, Alex yapardı
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Alex yapardı »

Maksimochka,
Maksimochka: 03 Dec 2023, 23:03 Genel olarak şunu istiyorum: kendi şirketinizle hamama gitmek. Biri zorlandı, diğerleri sadece mutlu)
Benzer düşüncelere sahip insanlardan oluşan bir topluluk olması iyi olur. Ancak hayatta, çoğu zaman yakınlarda çıplak yabancıların olduğu banyolar vardır. Ve birinin penisinden etkilendiğinizi ve ondan heyecanlanmaya başladığınızı iddia etmek korkutucu olabilir. Bir zamanlar fabrika duşunda vardiyadan sonra bulaşık yıkamak benim için heyecan verici bir aktiviteydi.
üniversite
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 117
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by üniversite »

Yürümüyorum, yanmaktan korkuyorum, anüsüm tatlı bir şekilde atmaya başlıyor ve bana öyle geliyor ki herkes bunu görüyor.
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Eustace »

romanbon: 12 Jan 2023, 21:13 Eşcinsel erkeklere bir soru, erkekler saunasında/duşunda çıplak erkek gördüğünüzde penisiniz dikleşiyor mu?
Hayal etmekten bile korkuyorum eşcinsel bir erkeğin aleti erkekler hamamında dikleşirse ne olur? Eğer oraya giderlerse. :-D
Alexb
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Alexb »

Almanya’da spa ve saunalarda herkes çıplak geziyor, çoğu zaman birkaç erkek duşta toplanıyor, 3-4 kişilik tasarlanıyor ve kendi aralarında paylaşılmıyor, kamera yok, bazen ben de karşı koyamadım.
Lazobay
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 382
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Lazobay »

vladis: 07 Aug 2023, 15:44
Arkadaşlar, eşcinsel değilim ama kıçıma bakınca kendimi sikerdim
O kıçı da sikerdim n
isteyen çok kişi var, bir şekilde denememiz lazım :shamp:
Kalyaev
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 355
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Kalyaev »

Eşcinsel değilim ama arkadaşlarımla hamamı ziyaret ederken penisim sertleşmedi. Yine de sıcak olabilir.
Barsuk70
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 197
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Barsuk70 »

Küçük oğul babasının yanına geldi
Ve küçük olan şunu söyledi:
Amya işemek iyidir,
Kıçına işemek kötüdür.
These users thanked the author Barsuk70 for the post:
alexey.bro
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies