herkese merhaba, üyeyi puanlayın, lütfen, 28 yaşındayım
Bir sürü kompleks var, kızlar oradaydı, her şeyin yolunda olduğunu söylediler ama yaşamadılar uzun bir süre seks yapıyor, yaklaşık 3 yıl, bu nedenle kompleksler ortaya çıkıyor... 16 cm, çap 3,9 cm
Dürüstlüğünüz için teşekkür ederiz https://i.postimg.cc/rFHhVyKS/8976-F4-C9-4-A1-B-47-C3-B9-E6-454-B699-DCBF4.jpg
:shamp: herkese merhaba, üyeyi puanlayın, lütfen, 28 yaşındayım Bir sürü kompleks var, kızlar oradaydı, her şeyin yolunda olduğunu söylediler ama yaşamadılar uzun bir süre seks yapıyor, yaklaşık 3 yıl, bu nedenle kompleksler ortaya çıkıyor... 16 cm, çap 3,9 cm Dürüstlüğünüz için teşekkür ederiz [url=https://postimg.cc /4mzvwgvd] [img]https://i.postimg.cc/rFHhVyKS/8976-F4-C9-4-A1-B-47-C3-B9-E6-454-B699-DCBF4.jpg[/img][/url]
Kontakter: ↑14 Nov 2023, 09:38
ama uzun süredir seks yapmıyorum, yaklaşık 3 yıldır
Ben bayan değilim ama bağımlılığın ne olduğunu merak ediyorum uzun süredir penisle seks yapmadığım için mi? Penisin yüzünden mi seks yapamıyorsun? Bilmeyi merak ettiğim şey bu.
These users thanked the author Büyücü for the post:
[quote=Kontakter post_id=287660 time=1699943881 user_id=21794] ama uzun süredir seks yapmıyorum, yaklaşık 3 yıldır [/quote]Ben bayan değilim ama bağımlılığın ne olduğunu merak ediyorum uzun süredir penisle seks yapmadığım için mi? Penisin yüzünden mi seks yapamıyorsun? Bilmeyi merak ettiğim şey bu.
[quote=Kontakter post_id=287668 time=1699944708 user_id=21794] Bana göre, ne kadar uzun süre seks yapmazsan, sende bir sorun olduğunu düşünmeye başlıyorsun... [/quote]eh, öyle değil penis hakkında ama yanlış bir şey yaptığın gerçeğiyle ilgili.
Kontakter: ↑14 Nov 2023, 09:38 herkese merhaba, üyeyi değerlendirin, lütfen, 28 yaşındayım
Bir sürü kompleks var, kızlar vardı, her şeyin yolunda olduğunu söylediler ama yapmamışlardı Uzun bir süredir (yaklaşık 3 yıl) seks yapmadığım için kompleksler ortaya çıkıyor... 16 cm, çap 3,9 cm
Dürüstlüğünüz için teşekkür ederiz https://i.postimg.cc/rFHhVyKS/8976-F4-C9-4-A1-B-47-C3-B9-E6-454-B699-DCBF4.jpg
))) Хороший у вас член, не понимаю вашего беспокойства, но в следующий раз не отделяйте его от тела пжл. Фотки члена лучше смотрятся с мужчиной, а не без. Это же не фаллоимитатор)))
[quote=Kontakter post_id=287660 time=1699943881 user_id=21794] :shamp: herkese merhaba, üyeyi değerlendirin, lütfen, 28 yaşındayım Bir sürü kompleks var, kızlar vardı, her şeyin yolunda olduğunu söylediler ama yapmamışlardı Uzun bir süredir (yaklaşık 3 yıl) seks yapmadığım için kompleksler ortaya çıkıyor... 16 cm, çap 3,9 cm Dürüstlüğünüz için teşekkür ederiz [url=https:/ /postimg.cc/4mzvwgvd] [img]https://i.postimg.cc/rFHhVyKS/8976-F4-C9-4-A1-B-47-C3-B9-E6-454-B699-DCBF4.jpg[/img][/url]
))) Хороший у вас член, не понимаю вашего беспокойства, но в следующий раз не отделяйте его от тела пжл. Фотки члена лучше смотрятся с мужчиной, а не без. Это же не фаллоимитатор)))
Bunun penisle ilgili olmadığını anlıyorum, sadece zamanla sende bir sorun varmış gibi görünüyor, kendinde dezavantajlar aramaya başlıyorsun, kendinden ve her şeyden şüphe etmeye başlıyorsun...
Bunun penisle ilgili olmadığını anlıyorum, sadece zamanla sende bir sorun varmış gibi görünüyor, kendinde dezavantajlar aramaya başlıyorsun, kendinden ve her şeyden şüphe etmeye başlıyorsun...
Kontakter: ↑14 Nov 2023, 10:02
Dezavantajları onlardan kurtulmak, hatta avantaja dönüştürmek için mi arıyorsunuz yoksa sadece anladığım kadarıyla kalitenizi düşürmek için mi arıyorsunuz? özgüvenin yüksek değil mi?
[quote=Kontakter post_id=287677 time=1699945349 user_id=21794] Bunun penisle ilgili olmadığını anlıyorum, sadece zamanla sende bir sorun varmış gibi görünüyor, kendinde dezavantajlar aramaya başlıyorsun, kendinden ve her şeyden şüphe etmeye başlıyorsun... [/quote]
Dezavantajları onlardan kurtulmak, hatta avantaja dönüştürmek için mi arıyorsunuz yoksa sadece anladığım kadarıyla kalitenizi düşürmek için mi arıyorsunuz? özgüvenin yüksek değil mi?
[quote=Strecoza post_id=287673 time=1699944946 user_id=15698] )) Sik resimleri bir erkekle daha iyi görünür, onsuz değil. Bu bir yapay penis değil))) [/quote] Burada gövdeleri göstermek moda değil)))
[quote=vvm post_id=287761 time=1699956970 user_id=18147] [quote=Strecoza post_id=287673 time=1699944946 user_id= 15698] )) Sik resimleri bir erkekle daha iyi görünür, onsuz değil. Bu bir yapay penis değil))) [/quote] Burada gövdeleri göstermek moda değil))) [/quote]
))) Neden? Burada forumda gövdeler dahil her şey var)))
[quote=vvm post_id=287765 time=1699957374 user_id=18147] [quote=Strecoza post_id=287763 time=1699957166 user_id= 15698] )) Neden? Burada, forumda gövde dahil her şey var))) [/quote] Hiç görmedim) [/quote]
))Avuçtaki Gökyüzünün bir teması var, gövdeler var)))
[quote=vvm post_id=287765 time=1699957374 user_id=18147] [quote=Strecoza post_id=287763 time=1699957166 user_id= 15698] )) Neden? Burada, forumda gövde dahil her şey var))) [/quote] Hiç görmedim) [/quote]içeri gelin, sizi gördüğümüze sevineceğiz :wink: [url=https://ru.sexforum.top/viewtopic.php?t=11837]Erotik erkek fotoğrafları[/url]
[quote=vvm post_id=287770 time=1699957704 user_id =18147] [quote= Strecoza post_id=287768 time=1699957582 user_id=15698] ))) Palm’daki Gökyüzünün bir teması var, gövdeler var)) [/quote] Üyeler olmasa bile mi? ) [/quote]Orada çok sayıda üye var, ayrıca sel... konuyu yönetememeniz çok yazık ... Konuyla ilgili içeriği görmek istiyorum))
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑14 Nov 2023, 13:31
içeri gelin, sizi gördüğümüze sevineceğiz
Erotik erkek fotoğrafları
Yerel halkın gövdelerini sordum). Siklerini uzatıyorlar ama gövdelerini istemiyorlar. Dragonfly böyle bir konunuz olduğunu söyledi ama olmadığınız ortaya çıktı).
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=287771 time=1699957865 user_id=5795] içeri gelin, sizi gördüğümüze sevineceğiz Erotik erkek fotoğrafları [/quote] Yerel halkın gövdelerini sordum). Siklerini uzatıyorlar ama gövdelerini istemiyorlar. Dragonfly böyle bir konunuz olduğunu söyledi ama olmadığınız ortaya çıktı).
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑14 Nov 2023, 13:31
içeri gelin, sizi gördüğümüze sevineceğiz
Erotik erkek fotoğrafları
Yerel halkın gövdelerini sordum). Siklerini uzatıyorlar ama gövdelerini istemiyorlar. Dragonfly böyle bir konunuzun olduğunu bildirdi ancak olmadığınız ortaya çıktı).
[quote=vvm post_id=287774 time=1699958219 user_id=18147] [quote="◊ _NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=287771 time=1699957865 user_id=5795] içeri gelin, sizi gördüğümüze sevineceğiz Erotik erkek fotoğrafları [/quote] Yerel halkın gövdelerini sordum). Siklerini uzatıyorlar ama gövdelerini istemiyorlar. Dragonfly böyle bir konunuzun olduğunu bildirdi ancak olmadığınız ortaya çıktı). [/quote]neden olmasın? Bağlantının üstünde
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=287775 time=1699958278 user_id=5795] neden olmasın? Yukarıda bağlantı var [/quote] Yerlilerden bahsediyorum). Orada bazı modeller var, buraya yazmıyorlar, siklerini göstermiyorlar).
Yerlilerden bahsediyorum). Orada bazı modeller var, burada yazmıyorlar, siklerini göstermiyorlar). />
Ama herkes utangaç değil, yerel fotoğraflar da var: Serg_A, ratpoison, varian_rin
[quote=vvm post_id=287777 time=1699958491 user_id=18147] [quote="◊ _NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=287775 time=1699958278 user_id=5795] neden olmasın? Yukarıda bağlantı var [/quote] Yerlilerden bahsediyorum). Orada bazı modeller var, burada yazmıyorlar, siklerini göstermiyorlar). /> Ama herkes utangaç değil, yerel fotoğraflar da var: Serg_A, ratpoison, varian_rin
[quote=vvm post_id=287777 time=1699958491 user_id=18147] [quote="◊ _NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=287775 time=1699958278 user_id=5795] neden olmasın? Yukarıda bağlantı var [/quote] Yerlilerden bahsediyorum). Orada bazı modeller var, burada yazmıyorlar, siklerini göstermiyorlar). [/quote]
))) Gövdeni göster ve daha fazla gövde ve göreceğiz))))
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑14 Nov 2023, 13:48
ahhh, yani, yerel halk utangaçtır... erkekler çok utangaçtır)
Ama herkes utangaç değildir, yerel halk da vardır fotoğraflar: Serg_A, ratpoison, varian_rin
Üyelerinize göstermekten utanmıyor musunuz?)
Strecoza: ↑14 Nov 2023, 13:49
)) Sadece gövdenizi değil, gövdenizi de gösterirsiniz gövdeniz, göreceğiz)))
Zaten yayınladım, konu açıldığında hâlâ yüzüm kızarıyor). Kahretsin)))
These users thanked the author vesaire for the post:
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=287780 time=1699958899 user_id=5795] ahhh, yani, yerel halk utangaçtır... erkekler çok utangaçtır) Ama herkes utangaç değildir, yerel halk da vardır fotoğraflar: Serg_A, ratpoison, varian_rin [/quote] Üyelerinize göstermekten utanmıyor musunuz?) [quote=Strecoza post_id=287782 time=1699958991 user_id=15698] )) Sadece gövdenizi değil, gövdenizi de gösterirsiniz gövdeniz, göreceğiz))) [/quote] Zaten yayınladım, konu açıldığında hâlâ yüzüm kızarıyor). Kahretsin)))
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑14 Nov 2023, 13:48
ahhh, yani yerel halk utangaçtır.. erkekler çok utangaçtır)
Ama orada herkes utangaç değil yerel fotoğraflar da var: Serg_A, ratpoison, varian_rin
Üyelerini göstermekten utanmıyor musun?)
Strecoza : ↑
)) Sen göster gövdeniz ve sadece gövdeniz değil, biz de bakalım)))
Zaten yayınladım, konu açıldığında hâlâ yüzüm kızarıyor). Şeytan çekti)))
Daha sık çekmesine izin verin))
Üyeler kutsaldır... Her erkekte bir kardeş gibi ona sahiptir , en yakın arkadaşı, yoldaşı, en değerli ve gizli şeyi, gururu)) göstermemek günahtır))
[quote=vvm post_id=287787 time=1699959322 user_id=18147] [quote="◊ _NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=287780 time=1699958899 user_id=5795] ahhh, yani yerel halk utangaçtır.. erkekler çok utangaçtır) Ama orada herkes utangaç değil yerel fotoğraflar da var: Serg_A, ratpoison, varian_rin [/quote] Üyelerini göstermekten utanmıyor musun?) [quote=Strecoza post_id=287782 time=1699958991 user_id=15698] )) Sen göster gövdeniz ve sadece gövdeniz değil, biz de bakalım))) [/quote] Zaten yayınladım, konu açıldığında hâlâ yüzüm kızarıyor). Şeytan çekti))) [/quote] Daha sık çekmesine izin verin)) Üyeler kutsaldır... Her erkekte bir kardeş gibi ona sahiptir , en yakın arkadaşı, yoldaşı, en değerli ve gizli şeyi, gururu)) göstermemek günahtır))
Teşekkürler!)
Kimseyi tanımıyorsanız fotoğraf paylaşmak kolaydır ancak birbirinizi zaten iletişim yoluyla tanıdığınızda, artık bir şekilde akıllıca değil).
))) Gösterecek bir şeyin var, bakması güzel))) [ /quote] Teşekkürler!) Kimseyi tanımıyorsanız fotoğraf paylaşmak kolaydır ancak birbirinizi zaten iletişim yoluyla tanıdığınızda, artık bir şekilde akıllıca değil).
vvm: ↑14 Nov 2023, 16:19
Evet). Şeytan beni yine çekti)))
))) Gösterecek bir şeyin var, bakması güzel)))
Teşekkürler!)
Kimseyi tanımıyorsanız fotoğraf paylaşmak kolaydır ancak birbirinizi iletişim yoluyla tanıdığınızda, fotoğraf paylaşmak kolaydır. bir şekilde artık akıllı değil).
))) Seninki gibi bir vücut ve bu kadar güzel bir penis varken, utanmamalısın)))
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
))) Gösterecek bir şeyin var, bakması güzel))) [ /quote] Teşekkürler!) Kimseyi tanımıyorsanız fotoğraf paylaşmak kolaydır ancak birbirinizi iletişim yoluyla tanıdığınızda, fotoğraf paylaşmak kolaydır. bir şekilde artık akıllı değil). [/quote]
))) Seninki gibi bir vücut ve bu kadar güzel bir penis varken, utanmamalısın)))
değil, yetişkin erkeklerin göbeği olduğu için affedilebilir, ancak bunu egzersiz yaparak ortadan kaldırabilirsiniz. Ancak 20 yaşında genç bir çocuğun göbeği olduğunda bu artık iyi bir şey değil.
These users thanked the author Büyücü for the post:
[quote=vvm post_id=287891 time=1699969587 user_id=18147]Muhtemelen[/quote] değil, yetişkin erkeklerin göbeği olduğu için affedilebilir, ancak bunu egzersiz yaparak ortadan kaldırabilirsiniz. Ancak 20 yaşında genç bir çocuğun göbeği olduğunda bu artık iyi bir şey değil.
yetişkin erkeklerin göbeği olduğu için affedilemez, ancak egzersiz yaparak onu ortadan kaldırabilirsiniz. Ancak 20 yaşında genç bir çocuğun göbeği olduğunda bu artık iyi bir şey değil.
[quote=Büyücü post_id=287892 time=1699969746 user_id=21115] [quote=vvm post_id=287891 time=1699969587 user_id= 18147]Muhtemelen[/quote] yetişkin erkeklerin göbeği olduğu için affedilemez, ancak egzersiz yaparak onu ortadan kaldırabilirsiniz. Ancak 20 yaşında genç bir çocuğun göbeği olduğunda bu artık iyi bir şey değil. [/quote] Bunu sporla gideremezsiniz. Veseral yağ popodur.
Kontakter: ↑14 Nov 2023, 09:51
Bana göre, ne kadar uzun süre seks yapmazsan, sende bir sorun olduğunu düşünmeye başlıyorsun...
.. hemen orada. Git önce guguk kuşlarını yakala, sonra kızlar ve ben penisini birlikte tartışırız??? vvm, yorumun için teşekkürler, seni uzun zamandır görmüyordum! Tanrıya şükür kaybolmadı!
These users thanked the author Bir miyav for the post:
[quote=Kontakter post_id=287668 time=1699944708 user_id=21794] Bana göre, ne kadar uzun süre seks yapmazsan, sende bir sorun olduğunu düşünmeye başlıyorsun... [/quote] .. hemen orada. Git önce guguk kuşlarını yakala, sonra kızlar ve ben penisini birlikte tartışırız??? [ref=#bf0000] vvm[/ref], yorumun için teşekkürler, seni uzun zamandır görmüyordum! Tanrıya şükür kaybolmadı!
Miyav siz sevgili kadınlarımız burayı ziyaret ederken forum, erkekler hiçbir yerde kaybolmayacak). Teşekkür ederim!!! Dikkatinizle bizi şımarttığınız ve moralimizi yükselttiğiniz için teşekkür ederiz!!!)))
[ref=#bf0000]Miyav[/ref] siz sevgili kadınlarımız burayı ziyaret ederken forum, erkekler hiçbir yerde kaybolmayacak). Teşekkür ederim!!! Dikkatinizle bizi şımarttığınız ve moralimizi yükselttiğiniz için teşekkür ederiz!!!)))
vvm: ↑15 Nov 2023, 06:49
Miyav, siz sevgili kadınlarımız bu forumu ziyaret ettiğiniz sürece erkekler hiçbir yerde kaybolmayacaktır). Teşekkür ederim!!! İlginizle bizi şımarttığınız, moralimizi yükselttiğiniz için teşekkür ederiz!!!)))
Teşekkürler... Ve biliyorsunuz, burada yalnızsınız Normal bir erkek görüşüyle kaldım... Normal, kaba değil... Ve geri kalanların neredeyse (hepsi değil) - bu inekleri nasıl tanımlayacağıma dair küfür bile yok... Buraya "yazdıkları" şey bu ... Hurio’ya çenesini kırması için bir meydan okuma vermek ve sonra neyin iyi, neyin kötü olduğunu açıklamak beni o kadar cezbediyor ki. Evet, "hamamda" ortadan kayboldum, normal yönelimim nedeniyle cezalandırıldım, burada kimsenin benim normal yönelimime ihtiyacı yok. Bu yüzden hamamı 2 kez ziyaret ettim. Yarın yine olacağından hiç şüphem yok. Ancak bu olursa yine de bu çöplüğün Adminlerini bulup biraz dokunacağım...
These users thanked the author Bir miyav for the post (total 2):
[quote=vvm post_id=288246 time=1700020185 user_id=18147] Miyav, siz sevgili kadınlarımız bu forumu ziyaret ettiğiniz sürece erkekler hiçbir yerde kaybolmayacaktır). Teşekkür ederim!!! İlginizle bizi şımarttığınız, moralimizi yükselttiğiniz için teşekkür ederiz!!!))) [/quote] Teşekkürler... Ve biliyorsunuz, burada yalnızsınız Normal bir erkek görüşüyle kaldım... Normal, kaba değil... Ve geri kalanların neredeyse (hepsi değil) - bu inekleri nasıl tanımlayacağıma dair küfür bile yok... Buraya "yazdıkları" şey bu ... Hurio’ya çenesini kırması için bir meydan okuma vermek ve sonra neyin iyi, neyin kötü olduğunu açıklamak beni o kadar cezbediyor ki. Evet, "hamamda" ortadan kayboldum, normal yönelimim nedeniyle cezalandırıldım, burada kimsenin benim normal yönelimime ihtiyacı yok. Bu yüzden hamamı 2 kez ziyaret ettim. Yarın yine olacağından hiç şüphem yok. Ancak bu olursa yine de bu çöplüğün Adminlerini bulup biraz dokunacağım...