Yanlarına yaklaştım ve seks isteyip istemediklerini sordum.
-
Автор темыTopçik
- Orgazm!
- Total posts: 885
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanlarına yaklaştım ve seks isteyip istemediklerini sordum.
Hikayemin okuyucusunun özgüvenini düşürmemek için neye benzediğimi söylemeyeceğim.
Sadece denemeniz gerektiğini söyleyeceğim. Deneyin çünkü zaman akıyor.
Ve akıp gittiğinde, denemediğini fark ettiğinde çok daha kötü...
Kalabalık bir şehir caddesinde yürüdüm ve güzel kızlara baktım.
Yüzlerini, vücutlarını ve kıyafetlerini gördüğüme sevindim.
Bazen kokularını alıyorum. Parfümlerinin kokusu ya da duşta yeni yıkanmış saçların kokusu.
Çiçek gibi kokuyorlardı.
Vücutları beni çağırdı.
Ve düşündüm ki - Peki ya onlara benim istediğimi isteyip istemediklerini sormaya başlasam?
Ben de tam olarak bunu yaptım.
Hoşlandığım kızlara veya kadınlara yaklaşıp şunu sormaya başladım:
"Merhaba, bugün yalnızım. Sen de yalnızsan, sen de seks yapmak ister misin?"
Bazıları - Peki ya restorana? Nasıl yani?
Ve bunun gibi...
Basit. Evde akşam yemeği, film ve sevişme...
%20 bunu kabul edecek. Sadece buna ihtiyaçları var. Sen de öyle. Bu durumda Zorro gibisin. Peki ya da Jackie Chan.
Peki o halde hoşçakalın. Ama ayrılmak zordur. PATAMUCHTA çok fazla yalnız insan var... Olur... Ku...
Sevgilini sikersen ayrılırsın...
https://i.postimg.cc/C1rPr6yN/girl3.png
Sadece denemeniz gerektiğini söyleyeceğim. Deneyin çünkü zaman akıyor.
Ve akıp gittiğinde, denemediğini fark ettiğinde çok daha kötü...
Kalabalık bir şehir caddesinde yürüdüm ve güzel kızlara baktım.
Yüzlerini, vücutlarını ve kıyafetlerini gördüğüme sevindim.
Bazen kokularını alıyorum. Parfümlerinin kokusu ya da duşta yeni yıkanmış saçların kokusu.
Çiçek gibi kokuyorlardı.
Vücutları beni çağırdı.
Ve düşündüm ki - Peki ya onlara benim istediğimi isteyip istemediklerini sormaya başlasam?
Ben de tam olarak bunu yaptım.
Hoşlandığım kızlara veya kadınlara yaklaşıp şunu sormaya başladım:
"Merhaba, bugün yalnızım. Sen de yalnızsan, sen de seks yapmak ister misin?"
Bazıları - Peki ya restorana? Nasıl yani?
Ve bunun gibi...
Basit. Evde akşam yemeği, film ve sevişme...
%20 bunu kabul edecek. Sadece buna ihtiyaçları var. Sen de öyle. Bu durumda Zorro gibisin. Peki ya da Jackie Chan.
Peki o halde hoşçakalın. Ama ayrılmak zordur. PATAMUCHTA çok fazla yalnız insan var... Olur... Ku...
Sevgilini sikersen ayrılırsın...
https://i.postimg.cc/C1rPr6yN/girl3.png
-
- Orgazm!
- Total posts: 923
- Registered for: 1 year 6 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Az önce onlara yaklaştım ve seks isteyip istemediklerini sordum.
Sana katılıyorum, daha önce de buna benzer bir şey yapmıştım, tabii ki sokakta yürümedim , çünkü olma şansı çok daha düşük ama Mamba web sitesinde oturuyordum, kızlarla ve kadınlarla iletişim kuruyordum, hedefimi açıkça belirledim, ziyarete geleceğim veya seni evime davet edeceğim, iyi vakit geçireceğiz ve çeşitli konuları tartışacağız, harika seks yapacağız ve ancak bundan sonra bunun, bu konuyu bir veya iki hafta ertelemekten çok daha kolay olduğunu fark ettim.
- These users thanked the author alexey.bro for the post:
- Topçik
-
Автор темыTopçik
- Orgazm!
Evet, işe yarıyor. Neyse konu bu değil.
Mamba olmadan hayal edin.
Yürüyorsun... Ve sonra bu kadar hassas ve dolgun biri sana doğru uçuyor mu?
İşte heyecan budur. Yoksa gelip siktir olup gitti mi?
Muhtemelen onun sadece yürümesi, bu kadar güzel ve size yabancı gelmesi bile heyecan vericidir.
Sadece başka bir gezegen.
Hayır mı?
Hayır. Mamba başka bir şey...
Evet, işe yarıyor. Neyse konu bu değil.
Mamba olmadan hayal edin.
Yürüyorsun... Ve sonra bu kadar hassas ve dolgun biri sana doğru uçuyor mu?
İşte heyecan budur. Yoksa gelip siktir olup gitti mi?
Muhtemelen onun sadece yürümesi, bu kadar güzel ve size yabancı gelmesi bile heyecan vericidir.
Sadece başka bir gezegen.
Hayır mı?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 1 month
Topchik, bunların hepsi doğru, ancak yalnızca
Anladığım kadarıyla görünüşünüz , ortalamanın üzerinde ve yaş açısından da oldukça genç. Ve tüm bunlarla birlikte yalnızca %20’si size "evet" dedi...nHikâyemi okuyanın özgüvenini kırmamak için neye benzediğimi söylemeyeceğim
- These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
- alexey.bro, Fargal94
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
Sokakta bu tür teklifler için sana tokat atabilirler ve hemen evet dediğinde aklından neler geçtiğini bilmiyorum
- These users thanked the author 800Foma800 for the post:
- alexey.bro
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 9 months
Önce kendinle ilgili bir şeyler yapmalısın. Yani çekici bir görünüme sahip olmanız gerekiyor. Ve bu sadece yüzünüz için değil tüm benliğiniz için geçerli. Yani, zevkli ve pahalı giyinmiş olmalısınız. Bir çeşit aklı başında saç stiline sahip olmalısın. Sakalınız varsa kesilmiş ve düzgündür. Sakal yoksa temiz traşlı olun.
En azından bir şekilde düzgün göründüğünüzü varsayalım. Bu iyi.
Sonraki.
Bir el arabasında olmalısınız. Kesinlikle.
Sonraki...
Cebinizde yaklaşık kırk bin olmalı. Tamamını harcamanıza gerek yok. Hiçbir şey harcamayabilirsin bile. Ama manevra yapabilmeniz için öyle olmalılar.
Sonraki...
Onu götürebileceğiniz bir yer olmalı.
Ve sonra tekrar onu nereye götüreceğinizi dikkatlice düşünmelisiniz. Ama onu tam olarak nereye götüreceğinizi bilmelisiniz.
Elbette evinize gidebilirsiniz. Ancak bunun iyi bir fikir olup olmadığını yüzlerce kez düşünmemiz gerekiyor. En iyisi elbette ona gitmek.
Ama o da bu fikirden pek hoşlanmayabilir.
Ve bu da kadının önündeki en büyük engel olabilir. Yani, umursamayabilir ama nerede?
Sokağa böyle gelip seks yapmayı teklif etmeye gelince, sanırım seni hemen göndereceksin . Bu mümkün değil. Bu bir kadın açısından saygısızlıktır. Tıpkı sokakta, ayıkken, tamamen yabancı birinin sana sikini ona sokmayı teklif etmesi gibi.
Ve eğer bu mümkünse, o zaman çok ilginç bir teklif olmalı. . Mesela sokakta bir kıza yaklaşıyorsunuz ve ona yarından itibaren bana iki haftalık iş izni verdiklerini söylüyorsunuz. Benimle iki haftalığına Tayland’a gelmek ister misin? Her şeyin parasını ben ödüyorum.
Ve burada elbette kızlar böylesine ciddi bir teklife bir şekilde tepki gösterecekler - önce sana tekrar bakacaklar, sonra sana birkaç soru soracaklar Bunun bir çeşit boşanma olmadığından emin ol. O zaman muhtemelen hangi koşullar altında diye soracaklar.
Peki, eğer gelip hadi seks yapalım, senden hoşlanıyorum dersen, o zaman sanırım otomatik olarak gönderileceksin.
Sıradan bir kadın için bu kadarı yeter. Karşınıza çıkan ilk erkeğin önünde bacaklarınızı açmak hâlâ zordur. Bir çeşit çekiciliğe ihtiyacın var, ondan hoşlanman gerekiyor. Çok kaba olmaması, çok aceleci ve telaşlı olmaması gerekiyor. Eğlenceli ve ilginç olacak bir tür arkadaşa ve bir şeye ihtiyaç var.
Örneğin, edebiyat ve Rusça alanında genç bir okul öğretmeninin otobüs filosu şoförlerinin arkadaşlığıyla ilgilenmesi pek olası değildir.
nNeredeyse bahse girerim ki, doğrudan metroya gidip şu veya bu kızla tanışabilecek, onu pansiyona getirebilecek ve sonra geceyi onunla geçirebilecek adamları şahsen tanıyordum. Ama kimsenin ona seks hakkında bir şey söylemediğinden eminim. Onu sadece doğum gününe davet ettiler, ona ilk görüşte aşık olduğu gerçeğini ona bir tür kar fırtınası olarak anlattılar. Hayatı boyunca onu aradığını ve sonunda bulduğunu. Hayatında asla onunla doğum gününde tanışacağını düşünmemişti. Ve benzeri. Sonuç olarak yurtta kalıyor. Hepimiz bir şeyler içiyoruz ve bir şeyler atıştırıyoruz.
Ve bu kız zaten bu adamın kucağında oturuyor. Sonra bu kızın üç kişi tarafından sikildiğini ve bundan gerçekten hoşlandığını ve hatta bu adamın bir sonraki doğum gününün ne zaman olduğunu sorduğunu öğrendim. Ve kızın kendisi de cerrahi hemşiresi. Evli değil. Seksi seviyordu. Ancak başlangıçta kendisine seks teklif edilmiş olsaydı büyük ihtimalle öfkeyle reddederdi.
Öte yandan, bu her zaman işe yaramıyor. Aynı adam bir keresinde yurda üç kız getirmişti. Ve bir şeyler ters gitti. Seks yapma eğiliminde değillerdi. Bu adam korktu ve kapıyı çarparak gitti. Geceleri bu kızlar için taksi sipariş etmek ve parasını ödemek zorunda kaldım. Ben bunu yapmamış olabilirim ama onlar için üzüldüm; yurtta kalmak istemiyorlardı, metro da çalışmıyordu ve nereye gideceklerdi.
Aslında işe yarıyor. Ama...
Önce kendinle ilgili bir şeyler yapmalısın. Yani çekici bir görünüme sahip olmanız gerekiyor. Ve bu sadece yüzünüz için değil tüm benliğiniz için geçerli. Yani, zevkli ve pahalı giyinmiş olmalısınız. Bir çeşit aklı başında saç stiline sahip olmalısın. Sakalınız varsa kesilmiş ve düzgündür. Sakal yoksa temiz traşlı olun.
En azından bir şekilde düzgün göründüğünüzü varsayalım. Bu iyi.
Sonraki.
Bir el arabasında olmalısınız. Kesinlikle.
Sonraki...
Cebinizde yaklaşık kırk bin olmalı. Tamamını harcamanıza gerek yok. Hiçbir şey harcamayabilirsin bile. Ama manevra yapabilmeniz için öyle olmalılar.
Sonraki...
Onu götürebileceğiniz bir yer olmalı.
Ve sonra tekrar onu nereye götüreceğinizi dikkatlice düşünmelisiniz. Ama onu tam olarak nereye götüreceğinizi bilmelisiniz.
Elbette evinize gidebilirsiniz. Ancak bunun iyi bir fikir olup olmadığını yüzlerce kez düşünmemiz gerekiyor. En iyisi elbette ona gitmek.
Ama o da bu fikirden pek hoşlanmayabilir.
Ve bu da kadının önündeki en büyük engel olabilir. Yani, umursamayabilir ama nerede?
Sokağa böyle gelip seks yapmayı teklif etmeye gelince, sanırım seni hemen göndereceksin . Bu mümkün değil. Bu bir kadın açısından saygısızlıktır. Tıpkı sokakta, ayıkken, tamamen yabancı birinin sana sikini ona sokmayı teklif etmesi gibi.
Ve eğer bu mümkünse, o zaman çok ilginç bir teklif olmalı. . Mesela sokakta bir kıza yaklaşıyorsunuz ve ona yarından itibaren bana iki haftalık iş izni verdiklerini söylüyorsunuz. Benimle iki haftalığına Tayland’a gelmek ister misin? Her şeyin parasını ben ödüyorum.
Ve burada elbette kızlar böylesine ciddi bir teklife bir şekilde tepki gösterecekler - önce sana tekrar bakacaklar, sonra sana birkaç soru soracaklar Bunun bir çeşit boşanma olmadığından emin ol. O zaman muhtemelen hangi koşullar altında diye soracaklar.
Peki, eğer gelip hadi seks yapalım, senden hoşlanıyorum dersen, o zaman sanırım otomatik olarak gönderileceksin.
Sıradan bir kadın için bu kadarı yeter. Karşınıza çıkan ilk erkeğin önünde bacaklarınızı açmak hâlâ zordur. Bir çeşit çekiciliğe ihtiyacın var, ondan hoşlanman gerekiyor. Çok kaba olmaması, çok aceleci ve telaşlı olmaması gerekiyor. Eğlenceli ve ilginç olacak bir tür arkadaşa ve bir şeye ihtiyaç var.
Örneğin, edebiyat ve Rusça alanında genç bir okul öğretmeninin otobüs filosu şoförlerinin arkadaşlığıyla ilgilenmesi pek olası değildir.
nNeredeyse bahse girerim ki, doğrudan metroya gidip şu veya bu kızla tanışabilecek, onu pansiyona getirebilecek ve sonra geceyi onunla geçirebilecek adamları şahsen tanıyordum. Ama kimsenin ona seks hakkında bir şey söylemediğinden eminim. Onu sadece doğum gününe davet ettiler, ona ilk görüşte aşık olduğu gerçeğini ona bir tür kar fırtınası olarak anlattılar. Hayatı boyunca onu aradığını ve sonunda bulduğunu. Hayatında asla onunla doğum gününde tanışacağını düşünmemişti. Ve benzeri. Sonuç olarak yurtta kalıyor. Hepimiz bir şeyler içiyoruz ve bir şeyler atıştırıyoruz.
Ve bu kız zaten bu adamın kucağında oturuyor. Sonra bu kızın üç kişi tarafından sikildiğini ve bundan gerçekten hoşlandığını ve hatta bu adamın bir sonraki doğum gününün ne zaman olduğunu sorduğunu öğrendim. Ve kızın kendisi de cerrahi hemşiresi. Evli değil. Seksi seviyordu. Ancak başlangıçta kendisine seks teklif edilmiş olsaydı büyük ihtimalle öfkeyle reddederdi.
Öte yandan, bu her zaman işe yaramıyor. Aynı adam bir keresinde yurda üç kız getirmişti. Ve bir şeyler ters gitti. Seks yapma eğiliminde değillerdi. Bu adam korktu ve kapıyı çarparak gitti. Geceleri bu kızlar için taksi sipariş etmek ve parasını ödemek zorunda kaldım. Ben bunu yapmamış olabilirim ama onlar için üzüldüm; yurtta kalmak istemiyorlardı, metro da çalışmıyordu ve nereye gideceklerdi.
- These users thanked the author Saç gömlek for the post (total 3):
- alexey.bro, Topçik, sapık
-
- En güçlü orgazm!
Aslında onun önerdiği de tam olarak buydu.Vasyanitsa: ↑02 Dec 2023, 11:16 Pekala, sadece bunu beğen sokağa çıkıp seks yapmayı teklif edersen sanırım hemen gönderilirsin. Bu mümkün değil. Bu bir kadının bakış açısına göre saygısızlıktır
-
- En güçlü orgazm!
Bir iş arkadaşım vardı, sıska ve nadide bir sıkıcı. Durmaksızın sadece kendisinden, ne kadar yakışıklı olduğundan bahsetmesi anlamında sıkıcıydı. Konuşmasındaki kusurlardan dolayı konuşmasını anlamak zordu. Yüzünde de kusurlar vardı: Bir gözü diğerinden 2-3 santimetre daha aşağıdaydı. Ama cebinde, sıkıca banknotlarla doldurulmuş bir cüzdanı vardı ve kadınların (herhangi birinin) huzurunda, sanki şans eseriymiş gibi onu çıkarır ve gözlerinin önünde o kadar ustaca döndürürdü ki, bu para bir tür paraya benziyordu. bir çeşit hayran. Böylece büyük bir sempati kazandı...
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 175
- Registered for: 1 year 11 months
Bu benim de başıma geldi, yazarın yazdığı gibi sitede tanışıyorsunuz ve kısa bir sohbetin ardından hemen işe koyuluyorsunuz. Bir sonuç vardı.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
))) Bu kadar basit bir teklifle, rahatsız etmese bile, bir yakalama hissi olacaktır. Birisinin sizi test etmesi veya size şaka yapması. Karşılaştığınız ilk kişiyle, eğer adam çekiciyse, hatta ondan sonra seks yapmayı kabul edebilirsiniz, eğer ondan hoşlanıyorsanız ve bu herhangi bir planı ihlal etmiyorsa, ama sonra bu şekilde seks yapmayı kabul edecek misiniz? seks teklifi mi? IMHO bu, gerçeklikle hiçbir ortak yanı olmayan güzel bir kurgu.
- These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
- alexey.bro, 800Foma800
-
- Orgazm!
- Total posts: 923

Belki bir mıknatısın yanındaki bir terazide toplayan bir *hanımefendi* yanıt verir bu teklif
- These users thanked the author alexey.bro for the post:
- Venüs
-
Автор темыTopçik
- Orgazm!
%10’u bile alamayacak kadar yaklaşabilirsiniz.
Hepsi %90 demek mümkün...
Fakat genel olarak kendimi mütevazı bir şekilde ifade edemedim muhtemelen.
Benim yazımda herhangi bir görünüm önemli değil.
Burada asıl önemli olan temanın kendisidir.
2 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Elbette çok dikkatli olmalıyız. Ve bir gülümsemeyle daha iyi.
Size gülümseyen bir kişiye vurmak çok daha zordur.
Deneyimlerle test edilmiştir.
7 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
Araba hiç de gerekli değil.
Ve yeterince taksi var.
Ve görünüşe de gerek yok.
Görünüşün yerini karizma alabilir. Zor ama mümkün.
Bütün bunlar olmadan elbette daha uzun yürümeniz gerekecek, ancak yürümek vücut için iyidir...
Genel olarak, bazı kadınların bazen sadece sekse ihtiyaç duyduğunu unutmamalıyız.
Onların arabanıza veya paranıza ihtiyaçları yok. Sadece hızlı seks yapmak ve sonra veda etmek istiyorlar.
4 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
Ve gönderileceksiniz, ancak herkes tarafından ve aynı anda değil... Burada bahsettiğimiz şey bu gibi görünüyor.
5 dakika 30 saniye sonra gönderildi:
Seni devirdikleri anda ona defolup gitmesini söylüyorsun, sonra beş ila on saniye kadar orada duruyorsun, ona yetişiyorsun ve "tamam, hadi gidelim" diyorsun.
Gönderimi hâlâ hatırlayacaksınız.
Bu, kime yaklaştığınıza bağlı.
%10’u bile alamayacak kadar yaklaşabilirsiniz.
Hepsi %90 demek mümkün...
Fakat genel olarak kendimi mütevazı bir şekilde ifade edemedim muhtemelen.
Benim yazımda herhangi bir görünüm önemli değil.
Burada asıl önemli olan temanın kendisidir.
2 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
nEvet, durum böyle.800Foma800: ↑02 Dec 2023, 10:28 Sokakta bu tür teklifler için size bir tokat atabilirler ve o hemen evet dediğinde kafasından kim bilir neler geçiyor
Elbette çok dikkatli olmalıyız. Ve bir gülümsemeyle daha iyi.
Size gülümseyen bir kişiye vurmak çok daha zordur.
Deneyimlerle test edilmiştir.
7 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
Ah, hayır hayır hayır...Arabada olmalısınız. Kesinlikle.
Araba hiç de gerekli değil.
Ve yeterince taksi var.
Ve görünüşe de gerek yok.
Görünüşün yerini karizma alabilir. Zor ama mümkün.
Bütün bunlar olmadan elbette daha uzun yürümeniz gerekecek, ancak yürümek vücut için iyidir...
Genel olarak, bazı kadınların bazen sadece sekse ihtiyaç duyduğunu unutmamalıyız.
Onların arabanıza veya paranıza ihtiyaçları yok. Sadece hızlı seks yapmak ve sonra veda etmek istiyorlar.

4 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
Dolayısıyla gerçek şu ki, burada hiçbir şekilde saygı söz konusu değil. Ve durumun her iki tarafı da bunu hemen anlıyor.Peki, sadece bunu beğen sokağa çıkıp seks yapmayı teklif edersen sanırım hemen gönderilirsin. Bu mümkün değil. Bu, bir kadının bakış açısına göre saygısızlıktır.
Ve gönderileceksiniz, ancak herkes tarafından ve aynı anda değil... Burada bahsettiğimiz şey bu gibi görünüyor.
5 dakika 30 saniye sonra gönderildi:
Henüz size yaklaşmadılar.
Seni devirdikleri anda ona defolup gitmesini söylüyorsun, sonra beş ila on saniye kadar orada duruyorsun, ona yetişiyorsun ve "tamam, hadi gidelim" diyorsun.
Gönderimi hâlâ hatırlayacaksınız.

-
- Nirvana’dayım
))) I kimseyi göndermiyorum Tamam hadi gidelim

-
Автор темыTopçik
- Orgazm!
Müşterilerden bahsetmiyorum.
İş ile romantizmi karıştırmayın. )))
Evet, kahretsin.
Müşterilerden bahsetmiyorum.
İş ile romantizmi karıştırmayın. )))
-
- Nirvana’dayım
))) Müşterilerim değil, hastalarım var. Kendi başlarına gelmiyorlar. Ya yakınları getirir, ya da polis getirir))) Siz kendi başınıza, gönüllü olarak birinci oldunuz)))
-
Автор темыTopçik
- Orgazm!
Nerede çalıştığınızı sormaya korkuyorum.

-
- Nirvana’dayım
))) Eğer korkuyorsanız, sormamak daha iyidir. Kabul ettim, hadi gidelim yoksa fikrini mi değiştirdin?))))))
-
Автор темыTopçik
- Orgazm!
Senden çok uzakta yaşıyorum.
Yani gidebilmek için önce uçmanız gerekiyor. :)
Evet, en azından bir düşünün, yoksa yapmayın Bunu düşünme.
Senden çok uzakta yaşıyorum.
Yani gidebilmek için önce uçmanız gerekiyor. :)
-
- Nirvana’dayım
))) Nerede yaşadığımı bilmiyorsun))) Belki komşuyuz)) )
-
Автор темыTopçik
- Orgazm!
Saratov’dan birkaç bin kilometre uzakta yaşıyorum.
İnan bana. Şu anda kesinlikle komşu değiliz.
Saratov’dan birkaç bin kilometre uzakta yaşıyorum.

-
- Nirvana’dayım
)) Belki şu anda sadece birkaç bin km uzaktayım Saratov’dan, komşularınızdan mı?)))
-
Автор темыTopçik
- Orgazm!
Eğer öyleyse, hadi gidelim.
Ama ben çok abartılıyım. :)
Her şey olabilir.
Eğer öyleyse, hadi gidelim.
Ama ben çok abartılıyım. :)
-
- Nirvana’dayım
)) Kimin zirvede olacağı süreçte görünecek)))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
sanırım burada))aleksey.bro: ↑02 Dec 2023, 15:06 Belki mıknatısın yakınındaki bir terazide toplama yapan bir *hanımefendi* buna yanıt verecektir
- These users thanked the author 800Foma800 for the post:
- alexey.bro
-
- Flört etmek
- Total posts: 39
- Teğmen, kadınlarla birlikte olmak senin için nasıl bu kadar kolay?
Rzhevsky cevaplıyor:
- Gelip soruyorum: "Patlatmama izin ver?"
Obolensky:
- Teğmen! Ama aynı zamanda yüzünüze de vurulabilir!!!
Rzhevsky:
- Alabilirsin... Veya patlatabilirsin!!! :göz kırp:
Cornet Obolensky Teğmen Rzhevsky’ye soruyor:800Foma800: ↑02 Dec 2023, 10:28 800Foma800 » Bugün, 12:28
Sokakta ve sokakta bu tür teklifler için size bir tokat atabilirler ve bunu hemen yaptığında kim bilir kafasından neler geçiyordur? evet diyor
- Teğmen, kadınlarla birlikte olmak senin için nasıl bu kadar kolay?
Rzhevsky cevaplıyor:
- Gelip soruyorum: "Patlatmama izin ver?"
Obolensky:
- Teğmen! Ama aynı zamanda yüzünüze de vurulabilir!!!
Rzhevsky:
- Alabilirsin... Veya patlatabilirsin!!! :göz kırp:
- These users thanked the author Danah for the post:
- 800Foma800
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 19 Replies
- 1856 Views