Annem, babamın ölümünden 4 ay sonra babamın en yakın arkadaşıyla evlendi. Bu hiç normal mi???

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
SüperSanya2006
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 3 years 2 months
 Annem, babamın ölümünden 4 ay sonra babamın en yakın arkadaşıyla evlendi. Bu hiç normal mi???

Unread post by SüperSanya2006 »

Babam ölürken en yakın arkadaşı Yura Amca’dan ailemize bakmasını istedi. Ve babam öldüğünde annemle evlendi. Yaklaşık on yıl önce Nina Teyze adında bir karısı vardı, o ve annesi arkadaştı ama sonra boşandılar ve o yalnız yaşadı. O bizimle yaşasın, bize yardım etsin diye evlendiklerini sanıyordum ama neredeyse bir yıl büyükannemin tek odalı evinde yaşadılar. Ve büyükannem dört odalı dairemizde benimle birlikte yaşıyordu. Annem onların hemen yanımıza taşınmasını istiyordu ama Yura Amca birbirlerini daha iyi tanımaları gerektiğini, bu yüzden ayrı yaşamaları gerektiğini söyledi. Sonra yanımıza taşındılar ve her şey yolundaydı, Yura Amca her zamanki gibi benimle konuştu. Beni doğduğumdan beri tanıyor. Ama cuma günü çıldırdım. Eve geldiğimde annemin odasında sevişiyorlardı. Çığlıklar tüm apartmandan duyulabiliyordu. Sonra bitirdiler, dışarı çıktılar, beni gördüler, Yura Amca utangaçtı ve annem odama geldi ve onun kocası olduğunu, her şeyin yolunda olduğunu vb. söylemeye başladı.
Bu gerçekten normal mi??? Yura Amca, anne ve babanın düğününe tanık oldu, birbirlerini çok uzun zamandır tanıyorlar, babaya birlikte bakıyorlardı, annem karısının arkadaşıydı. Bana göre bu imkânsız, adeta babana ihanet gibi. Yani hem karısı hem de en yakın arkadaşı bunu aktardı
These users thanked the author SüperSanya2006 for the post:
Vik.ruba80
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Annem, babamın en yakın arkadaşıyla, babam öldükten 4 ay sonra evlendi. Bu hiç normal mi???

Unread post by Nikk »

Senin kafan çok karışık, oğlum! Yura Amca sana bir aile üyesi gibi davrandı ve sen de ihanet aramaya başladın!
Annenin de cinsel ihtiyaçları var ve o da evlendi ve rastgele bir yabancıyı kucağına almadı. Ve sen
onu vatana ihanetle suçluyorsun! Baban arkadaşından ailesiyle ve bizzat senin ilgilenmesini istedi! Ve sen babanın kararını kınıyorsun ve kötü bir şey arıyorsun! Bence sen sadece küçük bir domuzsun...
Автор темы
SüperSanya2006
Göz teması kurmak
Total posts: 2
 Re: Annem, babamın en yakın arkadaşıyla, babam öldükten 4 ay sonra evlendi. Bu hiç normal mi???

Unread post by SüperSanya2006 »

Ondan ailemize bakmasını, annemle yatmamasını istedi. Ve arkadaşına ihanet ettiği ortaya çıktı
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

SuperSanya2006: 24 Apr 2022, 20:05 Ondan ailemize bakmasını, annemle yatmamasını istedi. Ve arkadaşına ihanet ettiği ortaya çıktı
Sana her şeyi açıkladım. Büyüdükçe kavramlarınızın ne kadar yoğun olduğunu anlayacaksınız...
Gece Len
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 410
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Gece Len »

SuperSanya2006: 24 Apr 2022, 20:05 Ondan ailemize bakmasını, annemle yatmamasını istedi. Ve arkadaşına ihanet ettiği ortaya çıktı
aptal olma!
Barmaleykin_47
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 204
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Barmaleykin_47 »

SuperSanya2006, babanı geri getiremezsin, sen Bununla yüzleşmek zorunda kalacaksın ve hayat devam ediyor. Eğer siz yazarken babanız 4 ay önce vefat ettiyse, her şeyin kafanıza yerleşmesine yetecek kadar zaman geçmemiş demektir. Nefes ver ve yaşa kardeşim!
Semyon Semyoniç
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 58
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Semyon Semyoniç »

Annemin bir manastıra gitmesi gerekiyor, amcanın keşiş olması gerekiyor ama önce mastürbasyon yapmayı bırakmalısın. Sorunlarını anlamak için.
These users thanked the author Semyon Semyoniç for the post:
Mart
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806
Registered for: 3 years 11 months
Orientation: biseksüel

Unread post by George »

Semyon Semyonich: 09 Jun 2022, 18:27 ama önce mastürbasyon yapmayı bırakmalısın
o zaman bu tür fanteziler zihinsel olarak aptal kafana girmeyecek!
Bana öyle geliyor ki bu, yakın zamanda yazdığı aptalın aynısı - bir meslek okulundan gelmiş ve komşusu annesini kızartıyor...
Tarzı acı verici derecede benzer!
Ve yetişkinler buna kandı!!! :ROFL:
These users thanked the author George for the post:
Mart
Semyon Semyoniç
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 58
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Semyon Semyoniç »

These users thanked the author Semyon Semyoniç for the post:
Kovboy2
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Şalun70 »

Neden... senin histeri yüzünden annem manastıra gitsin...? Annenin mutluluğuna karışmayın... Zaten babanızı da büyünün dışına çıkaramayacaksınız....
arelav
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 53
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by arelav »

Tamamen normal bir durum. Hayatta buna benzer pek çok örnek var.
These users thanked the author arelav for the post:
Şalun70
Peru’da
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 449
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Peru’da »

Kaybınız için üzgünüm.

Umarım artık her şey yolundadır ve birbirinizle ortak bir dil bulmuşsunuzdur. Hayat hala devam ediyor ve annem de kendini yüzde 100 kadın gibi hissetmek istiyor, bunu kabul etmenin zor olduğunu anlıyorum.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”