Annem, babamın ölümünden 4 ay sonra babamın en yakın arkadaşıyla evlendi. Bu hiç normal mi???
-
Автор темыSüperSanya2006
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 3 years 2 months
Annem, babamın ölümünden 4 ay sonra babamın en yakın arkadaşıyla evlendi. Bu hiç normal mi???
Babam ölürken en yakın arkadaşı Yura Amca’dan ailemize bakmasını istedi. Ve babam öldüğünde annemle evlendi. Yaklaşık on yıl önce Nina Teyze adında bir karısı vardı, o ve annesi arkadaştı ama sonra boşandılar ve o yalnız yaşadı. O bizimle yaşasın, bize yardım etsin diye evlendiklerini sanıyordum ama neredeyse bir yıl büyükannemin tek odalı evinde yaşadılar. Ve büyükannem dört odalı dairemizde benimle birlikte yaşıyordu. Annem onların hemen yanımıza taşınmasını istiyordu ama Yura Amca birbirlerini daha iyi tanımaları gerektiğini, bu yüzden ayrı yaşamaları gerektiğini söyledi. Sonra yanımıza taşındılar ve her şey yolundaydı, Yura Amca her zamanki gibi benimle konuştu. Beni doğduğumdan beri tanıyor. Ama cuma günü çıldırdım. Eve geldiğimde annemin odasında sevişiyorlardı. Çığlıklar tüm apartmandan duyulabiliyordu. Sonra bitirdiler, dışarı çıktılar, beni gördüler, Yura Amca utangaçtı ve annem odama geldi ve onun kocası olduğunu, her şeyin yolunda olduğunu vb. söylemeye başladı.
Bu gerçekten normal mi??? Yura Amca, anne ve babanın düğününe tanık oldu, birbirlerini çok uzun zamandır tanıyorlar, babaya birlikte bakıyorlardı, annem karısının arkadaşıydı. Bana göre bu imkânsız, adeta babana ihanet gibi. Yani hem karısı hem de en yakın arkadaşı bunu aktardı
Bu gerçekten normal mi??? Yura Amca, anne ve babanın düğününe tanık oldu, birbirlerini çok uzun zamandır tanıyorlar, babaya birlikte bakıyorlardı, annem karısının arkadaşıydı. Bana göre bu imkânsız, adeta babana ihanet gibi. Yani hem karısı hem de en yakın arkadaşı bunu aktardı
- These users thanked the author SüperSanya2006 for the post:
- Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Annem, babamın en yakın arkadaşıyla, babam öldükten 4 ay sonra evlendi. Bu hiç normal mi???
Senin kafan çok karışık, oğlum! Yura Amca sana bir aile üyesi gibi davrandı ve sen de ihanet aramaya başladın!
Annenin de cinsel ihtiyaçları var ve o da evlendi ve rastgele bir yabancıyı kucağına almadı. Ve sen
onu vatana ihanetle suçluyorsun! Baban arkadaşından ailesiyle ve bizzat senin ilgilenmesini istedi! Ve sen babanın kararını kınıyorsun ve kötü bir şey arıyorsun! Bence sen sadece küçük bir domuzsun...
Annenin de cinsel ihtiyaçları var ve o da evlendi ve rastgele bir yabancıyı kucağına almadı. Ve sen
onu vatana ihanetle suçluyorsun! Baban arkadaşından ailesiyle ve bizzat senin ilgilenmesini istedi! Ve sen babanın kararını kınıyorsun ve kötü bir şey arıyorsun! Bence sen sadece küçük bir domuzsun...
-
Автор темыSüperSanya2006
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
Re: Annem, babamın en yakın arkadaşıyla, babam öldükten 4 ay sonra evlendi. Bu hiç normal mi???
Ondan ailemize bakmasını, annemle yatmamasını istedi. Ve arkadaşına ihanet ettiği ortaya çıktı
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Sana her şeyi açıkladım. Büyüdükçe kavramlarınızın ne kadar yoğun olduğunu anlayacaksınız...SuperSanya2006: ↑24 Apr 2022, 20:05 Ondan ailemize bakmasını, annemle yatmamasını istedi. Ve arkadaşına ihanet ettiği ortaya çıktı
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
aptal olma!SuperSanya2006: ↑24 Apr 2022, 20:05 Ondan ailemize bakmasını, annemle yatmamasını istedi. Ve arkadaşına ihanet ettiği ortaya çıktı
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
- Registered for: 3 years 5 months
SuperSanya2006, babanı geri getiremezsin, sen Bununla yüzleşmek zorunda kalacaksın ve hayat devam ediyor. Eğer siz yazarken babanız 4 ay önce vefat ettiyse, her şeyin kafanıza yerleşmesine yetecek kadar zaman geçmemiş demektir. Nefes ver ve yaşa kardeşim!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
- Registered for: 3 years 1 month
Annemin bir manastıra gitmesi gerekiyor, amcanın keşiş olması gerekiyor ama önce mastürbasyon yapmayı bırakmalısın. Sorunlarını anlamak için.
- These users thanked the author Semyon Semyoniç for the post:
- Mart
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Bana öyle geliyor ki bu, yakın zamanda yazdığı aptalın aynısı - bir meslek okulundan gelmiş ve komşusu annesini kızartıyor...
Tarzı acı verici derecede benzer!
Ve yetişkinler buna kandı!!!
o zaman bu tür fanteziler zihinsel olarak aptal kafana girmeyecek!
Bana öyle geliyor ki bu, yakın zamanda yazdığı aptalın aynısı - bir meslek okulundan gelmiş ve komşusu annesini kızartıyor...
Tarzı acı verici derecede benzer!
Ve yetişkinler buna kandı!!!

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
- Registered for: 3 years 1 month
Böylece burada bir konu oluşturdu
En yakın arkadaşınızın ölümünden 4 ay sonra karısıyla evlenmeniz normal mi?
En yakın arkadaşınızın ölümünden 4 ay sonra karısıyla evlenmeniz normal mi?
- These users thanked the author Semyon Semyoniç for the post:
- Kovboy2
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 8 months
Neden... senin histeri yüzünden annem manastıra gitsin...? Annenin mutluluğuna karışmayın... Zaten babanızı da büyünün dışına çıkaramayacaksınız....
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- Registered for: 2 years 8 months
Tamamen normal bir durum. Hayatta buna benzer pek çok örnek var.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 449
- Registered for: 3 years 10 months
Kaybınız için üzgünüm.
Umarım artık her şey yolundadır ve birbirinizle ortak bir dil bulmuşsunuzdur. Hayat hala devam ediyor ve annem de kendini yüzde 100 kadın gibi hissetmek istiyor, bunu kabul etmenin zor olduğunu anlıyorum.
Umarım artık her şey yolundadır ve birbirinizle ortak bir dil bulmuşsunuzdur. Hayat hala devam ediyor ve annem de kendini yüzde 100 kadın gibi hissetmek istiyor, bunu kabul etmenin zor olduğunu anlıyorum.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 528 Views
-
Last post by Caligula
-
- 16 Replies