Ne tür vajinalar var?

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1208
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Ne tür vajinalar var?

Unread post by Wolffr »

Adil cinsiyetin pek çok temsilcisi, genç erkeklerinin cinsel organlarının büyüklüğünün, partnerlerinin hayalini kurduğu ideallere kesinlikle uymadığını yüksek sesle haykırıyor. Ancak kızlar vajinalarının büyüklüğünün aynı zamanda güçlü boyutlardaki penisleri de barındıramayacağını düşünmüyorlar. Cinsel partnerler genellikle erkeklerine onurlarının kaç santimetre olduğu konusunda sorular sorduklarında garip bir duruma sokarlar. Çoğu kadın, erkeklerin ne tür vajinalardan hoşlandığını hiç düşünmez çünkü kızların amları da tıpkı erkeklerin cinsel organları gibi bu sürece katılır. Çok sayıda farklı labia ve klitoris vardır. Bunlardan erkekleri en çok heyecanlandıranları ayırabiliriz. Gençler de tıpkı seçtikleri kişiler gibi vajinaların görünümüne özellikle dikkat ediyorlar çünkü cinsel ilişkinin ne kadar verimli olacağını belirleyen şey bu.
https://i.postimg.cc/0yvqqGKt/1452477008-puhlaja-vagina.jpg

Английская леди. Вульва располагается недалеко от пупка.
Шалунья. Женская вульва расположена ближе к заднему проходу девушки.
Королева. Такая вульва будет располагаться посередине. Она является более привлекательной для представителей мужского пола.

Существа также три вида размеров влагалища, они имеют свои названия.
Неглубокое влагалище около 12 сантиметров называется ланью. Девушки, обладающие такими вагинами, обычно имеют стройное телосложение, небольшую грудь и миниатюрные бедра. Они безумно любят предаваться сексуальным утехам.
Влагалище средней глубины около 17 сантиметров имеет название — кобыла. Женщины, имеющие такую глубину, обычно обладают гибкостью, грациозностью. Они имеют крупную грудь и довольно-таки полные бедра.
Глубокое влагалище вмещает в себя половые органы более 25 сантиметров. Такие женщины имеют крупный вес, обладают большой грудью, широкими бедрами. Обычно у них короткие руки и ноги, а также грубоватый голос.

Пожалуй, самое интересное. Какие же все-таки особенности имеют женские половые органы. Детально рассмотрим каждый вид.
Целка — это нетронутая вагина молодой девушки, которая еще не знала ласк представителей мужского пола.
Дичка — данный вид полового органа имеет удивительную особенность. Девственная плева женщины может растягиваться до самых родов, не срываясь в результате множественных сношений.
Чилийка — данный вид женской вагины вовсе не имеет девственной плевы. Такое встречается очень редко, в особенности в восточных странах. Обычно это происходит потому, что женщины тщательно и энергично подмывают своих маленьких дочерей и девушки лишаются плевы еще до зрелого возраста.
Ева. В данном случае, женщина обладает крупным клитором, который может превышать 8 сантиметров. Такие девушки отличаются особенной чувствительностью и активностью в половом акте.
Милка. Обычно в данном случае клитор расположен рядом с входом во влагалище. Девушки получают более яркие ощущения, благодаря тому, что их клитор трется о половой орган сексуального партнера. Они не требуют продолжительных прелюдий и легко достигают клиторального оргазма.
Пава. Данный вид полового органа женщины имеет высоко посаженный клитор. Такая вагина нуждается в дополнительных ласках, потому что женщине очень трудно получить клиторальный оргазм. Обычно представительницы прекрасного пола с таким видом влагалища требуют к себе повышенного внимания и настаивают на стимуляции во время сексуального контакта.
Замазуля. Такая вагина имеет повышенную предрасположенность к выделениям. Однако, представители сильного пола не особо любят, когда у девушки выделяется слишком много соков вожделения, поэтому они зачастую отказываются от полового акта.
Костянка. Женщины с таким видом вагины имеют совершенно плоский половой орган. Такие влагалища обычно бывают у худых девушек с узким тазом. Этот вид женских кисок является одним из самых непривлекательных для сексуальных партнеров, потому что мужчины получают наибольшее удовольствие, когда видят пухлые половые губы и наличие небольшого аккуратного клитора, который будет тереться об член во время вступления в близость со своей избранницей.
Обезьянка. Представительницы прекрасного пола редко имеют именно такой вид вагин. Девушки обладают клитором более 3 сантиметров. Зачастую размер клитора этих девушек во много раз превышает размеры невозбужденного полового органа их любовников в постели.
Готтендотский передник. Такие женщины обладают крупными половыми губами, которые полностью закрывают их узенькую дырочку. Такая патология может быть приобретенной, в результате того, что женщина будет часто заниматься онанизмом еще с ранних лет.
Княгиня. Это самый привлекательный вид влагалища для большинства мужчин. Княгиней обладает небольшое количество женщин. Девушки имеют хорошо развитый небольшой клитор, а также половые губы в виде бутона. Такие женщины способны сами получать удовлетворение, а также доставлять своему любовнику массу приятных ощущений. Представительницы прекрасного пола, имеющие вид княгини прекрасно занимаются сексом в любой позе.

Cуществует немалое количество различных женских половых органов. Из этой статьи, вам удалось понять то, какие именно вагины возбуждают представителей сильного пола и являются наиболее удобными для получения удовольствия обоим партнерам. Женщины с развитыми влагалищами не только могут сами себя довести до мощного оргазма, но и сделать любовника более счастливым в сексуальном плане. Если, ко всему прочему, девушка будет активно разрабатывать мышцы своего полового органа и сжимать член во время близости, то партнер сможет получить максимум приятных ощущений. Стоит отметить, что уродство половых губ или чрезмерно большой клитор, можно компенсировать развитыми мышцами.
(c)
Раскрыл, целую, створки перламутра,
Меня пронзили нежности лучи!
Я не желаю приближенья утра!..
О, Женщина! -
Жемчужина в ночи!
Автор: Петр Давыдов
These users thanked the author Wolffr for the post (total 8):
Bay x, Sibiryak89, Aslan 123540, Fargal94, en yüksek, Vik.ruba80, Bekçi, VoVa09
Автор темы
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
 Re: Hangi tür vajinalar vardır?

Unread post by Wolffr »

Tpoo: 14 Mar 2023, 23:22 “Polis karakolu” hakkında yazmadım. Vajinal kompresyon konusunda da heyecan duydum.
Yani vajinal kaslar için özel bir jimnastik var: Kegel egzersizleri.
Tpoo
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 602
Registered for: 4 years

Unread post by Tpoo »

Wolffr: 14 Mar 2023, 23:24
“Polis karakolu” hakkında yazmadım. Vajinal kompresyon konusunda da heyecan duydum.
yani vajinal kaslar için özel bir jimnastik var: Kegel egzersizleri.
Benimki birkaç kez geliyor - tüm Kegel egzersizleri dinleniyor.
Автор темы
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Wolffr »

Tpoo: 14 Mar 2023, 23:26 Birkaç kez bitirdiğimde - tüm Kegel egzersizleri dinleniyorum.
harika, kendimle övünecek hiçbir şeyim yok...(
Tpoo
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 602

Unread post by Tpoo »

Wolffr: 14 Mar 2023, 23:30
Birkaç kez bitirdiğimde - tüm Kegel egzersizleri dinleniyorum.
harika, kendimle övünecek hiçbir şeyim yok...(
Koreli masöz olan arkadaşım öğretiyor.
Автор темы
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Wolffr »

Tpoo: 14 Mar 2023, 23:31 Kore masözü olan arkadaşım öğretiyor.
bu harika, çalışmasına devam etmesine izin verin!!!! :evet: :evet: :evet:
Bir tamirci
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 96
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Bir tamirci »

rakia: 14 Mar 2023, 14:53rakia
Jinekolog abonelikten çıkıyor ve biz ilham alıyoruz!😁
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868

Unread post by Yün »

Wolffr: 12 Mar 2023, 18:46 Yaratıkların da üç tip vajina boyutu vardır, kendi isimleri vardır.
Yaklaşık 12 santimetrelik sığ vajinaya bunu yapar. Bu tür vajinalara sahip kızlar genellikle ince bir yapıya, küçük göğüslere ve minyatür kalçalara sahiptir. Cinsel zevklerle kendilerini şımartmayı kesinlikle severler.
Ortalama derinliği yaklaşık 17 santimetre olan vajinanın adı - kısrak. Bu kadar derinliğe sahip kadınlar genellikle esnekliğe ve zarafete sahiptir. Büyük göğüsleri ve oldukça dolgun kalçaları var.
Derin vajina, 25 santimetreden daha büyük cinsel organlara ev sahipliği yapar. Bu tür kadınlar ağırdır, göğüsleri büyüktür ve kalçaları geniştir. Genellikle kolları ve bacakları kısadır, ayrıca sesleri de kabadır.
17 cm’den daha derin olduğuna dair hiçbir şey duymadım. Çek Jinolojik Muayenehanelerinin çoğunu izledim :wink: bu yüzden derinliği düzenli olarak ölçüyorlar.
Yani iri kadınların bile nadiren 15 cm’si var, hatta 10’u bile vardı ve ortalama 11-14 cm.
Burada, resimlerde, solda standart bir kız var, 11’i var. cm, sağdaki büyük, yaklaşık 178 boyunda, 14 tane var :wink:

https://i120.fastpic.org/big/2022/0710/ ... 726310.jpghttps://i120.fastpic.org/big/2022/0710/ ... 45a1b3.jpg
These users thanked the author Yün for the post:
XiaH
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Yün »

İşte 11 cm boyunda sıradan bir kız :roll:

https://i121.fastpic.org/big/2023/0315/ ... cb0e59.jpg
These users thanked the author Yün for the post (total 2):
Fargal94, Aslan 123540
Автор темы
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Wolffr »

Seninle tartışmayacağım, sana tıptan bir örnek vereceğim

https://i.postimg.cc/BQmTcmz8/5.jpg
взято от сюда
http://www.women-plastica.ru/razmery_vlagalischa/
These users thanked the author Wolffr for the post (total 2):
Fargal94, Üstü kendinize saklayın
Aksler
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Aksler »

G.e.org.ii: 14 Mar 2023, 22:05 Bir partneri ona göre mi seçmiyorsunuz? Veya hedefi gördüğünde dönüp gitti.
Bu elbette doğru ama hepimizin uyarılma derecesini doğrudan etkileyen tercihleri ​​var.
These users thanked the author Aksler for the post:
Wolffr
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Yün »

Wolffr: 15 Mar 2023, 12:29 Seninle tartışmayacağım, sana tıptan bir örnek vereceğim
Ben de tartışmayacağım, çünkü... konu dışı. Ama görüyorsunuz ki tüm vajinal metreler 21 cm’de bitiyor. Resimlerde iki model gösterdim)
Ve rezerv dikkate alındığında hepsinin maksimum 16 cm için tasarlandığı ortaya çıkıyor: göz kırp:
Mihaaaa 4
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 896
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Mihaaaa 4 »

Bolbol: 15 Mar 2023, 11:28
Wolffr: 12 Mar 2023, 18:46 Yaratıkların ayrıca üç tür vajina boyutu vardır, kendi adları vardır.
Yaklaşık 12 santimetrelik sığ bir vajinayadoe. Bu tür vajinalara sahip kızlar genellikle ince bir yapıya, küçük göğüslere ve minyatür kalçalara sahiptir. Cinsel zevklerle kendilerini şımartmayı kesinlikle severler.
Ortalama derinliği yaklaşık 17 santimetre olan vajinanın adı - kısrak. Bu kadar derinliğe sahip kadınlar genellikle esnekliğe ve zarafete sahiptir. Büyük göğüsleri ve oldukça dolgun kalçaları var.
Derin vajina, 25 santimetreden daha büyük cinsel organlara ev sahipliği yapar. Bu tür kadınlar ağırdır, göğüsleri büyüktür ve kalçaları geniştir. Genellikle kolları ve bacakları kısadır, ayrıca sesleri de kabadır.
17 cm’den daha derin olduğuna dair hiçbir şey duymadım. Çek Jinolojik Muayenehanelerinin çoğunu izledim :wink: bu yüzden derinliği düzenli olarak ölçüyorlar.
Yani iri kadınların bile nadiren 15 cm’si var, hatta 10’u bile vardı ve ortalama 11-14 cm.
Burada, resimlerde, solda standart bir kız var, 11’i var. cm, sağdaki büyük, yaklaşık 178 boyunda, 14 tane var :wink:

https://i120.fastpic.org/big/2022/0710/ ... 726310.jpghttps://i120.fastpic.org/big/2022/0710/ ... 45a1b3.jpg
интересно , а зачем глубину мерить? у нас же длину и толщину члена не мерят .
These users thanked the author Mihaaaa 4 for the post:
Vik.ruba80
ololohov
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42

Unread post by ololohov »

Her tür için bir resme ihtiyacım vardı) ama erkekler meyve sularının büyük akışı nedeniyle nasıl reddedebilirler? Mesela pardon, amın çok mu ıslak?
These users thanked the author ololohov for the post (total 3):
Mihaaaa 4, Fargal94, Vik.ruba80
HATA
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 776

Unread post by HATA »

Kadınların vajinalarını ölçen bir cihaz duymadım hiç
Автор темы
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Wolffr »

BUGOR: 20 Mar 2023, 18:47 Kadınların vajinalarını ölçen bir cihazın olduğunu hiç duymadım
Vajinanın derinliği nasıl ölçülür?
Bazı kadınlar , cinsel açıdan belirsizlikleri nedeniyle bu soruyu soruyorlar. Bir kadının bu tür ölçümleri kendi başına yapamayacağını hemen söylemek gerekir. Tıbbi aletler (aynalar) kullanılarak yapılmalıdır.
Bir kadının vajinasının derinliğini belirlemek için doktor, ölçüm terazili özel bir uç yerleştirir. Bu tür bir manipülasyon jinekolojik sandalyede yapılmalı, kadın tamamen rahat olmalıdır.
These users thanked the author Wolffr for the post:
Vik.ruba80
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 5 months

Unread post by Nikk »

Peki neden vajinayı ölçelim ki? Bu dipsiz!!!!!!!! Bütün dünya oradan çıktı! Ve işin sonu burada olacak...
These users thanked the author Nikk for the post (total 4):
Mihaaaa 4, Fargal94, Bay Hamsterrr, kiraz_man
Автор темы
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Wolffr »

niqk: 20 Mar 2023, 19:48 Peki neden vajinayı ölçelim ki?! Bu dipsiz!!!!!!!! Bütün dünya oradan çıktı! Ve işin sonu da oraya varacak...
Her şeyi doğru söyledim :ROFL: :ROFL : :ROFL:
These users thanked the author Wolffr for the post:
Fargal94
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Harika bir konu. Amcıkların kaç kritere göre sınıflandırılabileceği ortaya çıktı.
Ayrıca onları hazırlık durumuna göre de bölebilirsiniz: kuru veya ıslak.
INVAR
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 153
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by INVAR »

Ayrıca tıbbi bir kaynaktan kakanın sınıflandırıldığını duydum ama amcıkları hiç duymadım.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 5 months

Unread post by Nikk »

INVAR: 21 Mar 2023, 14:42 Ben de tıbbi bir kaynaktan kakanın sınıflandırıldığını duydum ama amcıkları hiç duymadım.
Hmm, yani amcıkların sınıflandırılmasının temelleri! Öncü olun!
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Yün »

Miha3324: 20 Mar 2023, 10:53 ilginç, neden derinliği ölçüyoruz? Penisin uzunluğunu ve kalınlığını ölçmüyoruz.
Ölçmeyen tek kişi sensin :daypyat:
INVAR
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 153
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by INVAR »

niqk: 21 Mar 2023, 14:47
Ben de tıbbi bir kaynaktan kakanın sınıflandırıldığını duydum ama amcıklar hakkında bir şey duymadım.
Hmm , böylece kedi sınıflandırmasının temellerini atabilirsiniz! Öncü olacaksın!

Eh, tanımı gereği, prensip olarak, deneyimim yeterli olmadığı ve öncülerden biri olmadığı için öncü olamam. Daha önce yazanlar hepimize bu sınıflandırmayı tanıma fırsatını verdiler.
These users thanked the author INVAR for the post:
Vik.ruba80
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1241
Registered for: 2 years

Unread post by kariyer »

Alex75: 29 Nov 2023, 18:15
tüm konulardaki birbirinin aynı fotoğraflarınız zaten sıkıcı

20 dakika 13 saniye sonra gönderilir:
Wolffr, harika konu!
These users thanked the author kariyer for the post:
Evgeniy7519
Ekzostoz
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 108
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Ekzostoz »

uran: 29 Nov 2023, 18:41
tüm konulardaki birbirinin aynı fotoğraflarınız zaten sıkıcı

20 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
Wolffr, konu çok güzel!
yani öyle hayır, sadece tüm fotoğraflara mastürbasyon yap
These users thanked the author Ekzostoz for the post:
alexey.bro
alexey.bro
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 923
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by alexey.bro »

Alex75: 29 Nov 2023, 19:58 yani sizde bunlara bile sahip değilsiniz, tüm fotoğraflara bakıp mastürbasyon yapıyorsunuz
Görünüşe bakılırsa gezenler bu gerçeği her zaman yakalayamıyor Sıradan erkeklerin yalnızca küçük bir koleksiyonu vardır, yıllar geçtikçe yenilenir ve birileri her iyi dayak yediğinde fotoğraf çekmezler.
These users thanked the author alexey.bro for the post (total 2):
Ekzostoz, Fargal94
Ekzostoz
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 108
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Ekzostoz »

aleksey.bro: 29 Nov 2023, 20:01
Alex75: 29 Nov 2023, 19:58 Yani sende bunlara bile sahip değilsin, sadece tüm fotoğraflara mastürbasyon yapıyorsun
Görünüşe göre gezinenlerin yok’ Sıradan erkeklerin sahip olduklarına her zaman yetişemiyorlar, yalnızca yıllar geçtikçe yenilenen küçük bir koleksiyon var ve birisi tamamen parçalandığında fotoğraf çekmiyorlar
Kesinlikle katılıyorum, çok fazla fotoğraf var ama hepsini işlemeye zaman yok ama bir gün yayınlayacağım
These users thanked the author Ekzostoz for the post:
alexey.bro
alexey.bro
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 923

Unread post by alexey.bro »

Alex75: 29 Nov 2023, 20:10 Tamamen katılıyorum, çok fazla fotoğraf var ama hepsini işleyecek zamanım yok ama bir gün onları yayınlayacağım
Yakışıklı 👍 Bekliyorum, benimki fotoğraf çekmeyi pek sevmiyor ve sürekli sinirleniyor, ama seninkini her zaman görüyorum) bana kovboy kızı pozisyonunda bir fotoğraf bul 😉 sırtını eğmek için, göğsü sadece bir gun 💪
These users thanked the author alexey.bro for the post:
Fargal94
Kalyaev
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 355

Unread post by Kalyaev »

Vajinalar farklıdır)
Evgeniy7519
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 660
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Evgeniy7519 »

Wolffr: 12 Mar 2023, 18:46 Adil cinsiyetin pek çok temsilcisi, genç erkeklerinin cinsel organlarının büyüklüğünün, partnerlerinin hayalini kurduğu ideallere kesinlikle uymadığını yüksek sesle haykırıyor. Ancak kızlar vajinalarının büyüklüğünün aynı zamanda güçlü boyutlardaki penisleri de barındıramayacağını düşünmüyorlar. Cinsel partnerler genellikle erkeklerine onurlarının kaç santimetre olduğu konusunda sorular sorduklarında garip bir duruma sokarlar. Çoğu kadın, erkeklerin ne tür vajinalardan hoşlandığını hiç düşünmez çünkü kızların amları da tıpkı erkeklerin cinsel organları gibi bu sürece katılır. Çok sayıda farklı labia ve klitoris vardır. Bunlardan erkekleri en çok heyecanlandıranları ayırabiliriz. Genç erkekler de tıpkı seçtikleri kişiler gibi vajinaların görünümüne özellikle dikkat ederler çünkü bu, cinsel ilişkinin ne kadar verimli olacağını belirler.
https://i.postimg.cc/0yvqqGKt/1452477008-puhlaja-vagina.jpg

Английская леди. Вульва располагается недалеко от пупка.
Шалунья. Женская вульва расположена ближе к заднему проходу девушки.
Королева. Такая вульва будет располагаться посередине. Она является более привлекательной для представителей мужского пола.

Существа также три вида размеров влагалища, они имеют свои названия.
Неглубокое влагалище около 12 сантиметров называется ланью. Девушки, обладающие такими вагинами, обычно имеют стройное телосложение, небольшую грудь и миниатюрные бедра. Они безумно любят предаваться сексуальным утехам.
Влагалище средней глубины около 17 сантиметров имеет название — кобыла. Женщины, имеющие такую глубину, обычно обладают гибкостью, грациозностью. Они имеют крупную грудь и довольно-таки полные бедра.
Глубокое влагалище вмещает в себя половые органы более 25 сантиметров. Такие женщины имеют крупный вес, обладают большой грудью, широкими бедрами. Обычно у них короткие руки и ноги, а также грубоватый голос.

Пожалуй, самое интересное. Какие же все-таки особенности имеют женские половые органы. Детально рассмотрим каждый вид.
Целка — это нетронутая вагина молодой девушки, которая еще не знала ласк представителей мужского пола.
Дичка — данный вид полового органа имеет удивительную особенность. Девственная плева женщины может растягиваться до самых родов, не срываясь в результате множественных сношений.
Чилийка — данный вид женской вагины вовсе не имеет девственной плевы. Такое встречается очень редко, в особенности в восточных странах. Обычно это происходит потому, что женщины тщательно и энергично подмывают своих маленьких дочерей и девушки лишаются плевы еще до зрелого возраста.
Ева. В данном случае, женщина обладает крупным клитором, который может превышать 8 сантиметров. Такие девушки отличаются особенной чувствительностью и активностью в половом акте.
Милка. Обычно в данном случае клитор расположен рядом с входом во влагалище. Девушки получают более яркие ощущения, благодаря тому, что их клитор трется о половой орган сексуального партнера. Они не требуют продолжительных прелюдий и легко достигают клиторального оргазма.
Пава. Данный вид полового органа женщины имеет высоко посаженный клитор. Такая вагина нуждается в дополнительных ласках, потому что женщине очень трудно получить клиторальный оргазм. Обычно представительницы прекрасного пола с таким видом влагалища требуют к себе повышенного внимания и настаивают на стимуляции во время сексуального контакта.
Замазуля. Такая вагина имеет повышенную предрасположенность к выделениям. Однако, представители сильного пола не особо любят, когда у девушки выделяется слишком много соков вожделения, поэтому они зачастую отказываются от полового акта.
Костянка. Женщины с таким видом вагины имеют совершенно плоский половой орган. Такие влагалища обычно бывают у худых девушек с узким тазом. Этот вид женских кисок является одним из самых непривлекательных для сексуальных партнеров, потому что мужчины получают наибольшее удовольствие, когда видят пухлые половые губы и наличие небольшого аккуратного клитора, который будет тереться об член во время вступления в близость со своей избранницей.
Обезьянка. Представительницы прекрасного пола редко имеют именно такой вид вагин. Девушки обладают клитором более 3 сантиметров. Зачастую размер клитора этих девушек во много раз превышает размеры невозбужденного полового органа их любовников в постели.
Готтендотский передник. Такие женщины обладают крупными половыми губами, которые полностью закрывают их узенькую дырочку. Такая патология может быть приобретенной, в результате того, что женщина будет часто заниматься онанизмом еще с ранних лет.
Княгиня. Это самый привлекательный вид влагалища для большинства мужчин. Княгиней обладает небольшое количество женщин. Девушки имеют хорошо развитый небольшой клитор, а также половые губы в виде бутона. Такие женщины способны сами получать удовлетворение, а также доставлять своему любовнику массу приятных ощущений. Представительницы прекрасного пола, имеющие вид княгини прекрасно занимаются сексом в любой позе.

Cуществует немалое количество различных женских половых органов. Из этой статьи, вам удалось понять то, какие именно вагины возбуждают представителей сильного пола и являются наиболее удобными для получения удовольствия обоим партнерам. Женщины с развитыми влагалищами не только могут сами себя довести до мощного оргазма, но и сделать любовника более счастливым в сексуальном плане. Если, ко всему прочему, девушка будет активно разрабатывать мышцы своего полового органа и сжимать член во время близости, то партнер сможет получить максимум приятных ощущений. Стоит отметить, что уродство половых губ или чрезмерно большой клитор, можно компенсировать развитыми мышцами.
(c)
Раскрыл, целую, створки перламутра,
Меня пронзили нежности лучи!
Я не желаю приближенья утра!..
О, Женщина! -
Жемчужина в ночи!
Автор: Петр Давыдов
Господи, вы какую то газету из 90-х нашли и решили поделиться??? Такую чушь даже в спид-инфо не печатали, в своё время
0dlb0
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 689

Unread post by 0dlb0 »

Vahşi kraliyet alageyiği son derece nadir bir örnek midir? :Arama:
|_nadiren_|
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by |_nadiren_| »

These users thanked the author |_nadiren_| for the post:
Fargal94
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Eustace »

These users thanked the author Eustace for the post (total 4):
Kunimen, Mihaaaa 4, Rahatla_19, annem adam yaptı
Kunimen
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 429
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Kunimen »

Bekçi
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 704
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Bekçi »

https://i.postimg.cc/HnycY1PZ/comment-UFryiod-Mxw8-QUc-Fg4grk-D7m-Hl-BSx-RMfe-w1200h627f.webp

Отправлено спустя 4 минуты 47 секунд:
"Как прописал в своих трудах врач – гинеколог М.Кинесса женские половые органы можно классифицировать по разным признакам и по топографическому расположению половой щели. В этом случае врач дает такую их классификации:

Королевка или как ее еще называют царская – расположена она достаточно высоко, поднимается и доходит вплоть до пупка.
Сиповка – в этом случае половая щель расположена ближе к анальному отверстию.
Мутовка или же как ее еще называют в народе – ладушка. Самое идеальное с анатомической точки зрения расположение у женщины половой щели.

Если это сиповка, когда промежность опущена достаточно низко, то оптимальное введение пениса в этом случае будет в коленно-локтевой позиции, когда мужчина сзади. А вот позиция, при которой партнеры расположены лицом к лицу – тут введение полового члена достаточно затруднительно.

При типе половых гениталий у женщины королек, когда сама промежность расположена достаточно высоко – в этом случае сам вход во влагалище оптимально открыт для введения члена при принятии позиции лицо к лицу. А если говорить о позиции, когда мужчина находиться сзади – это может быть весьма болезненно для партнерши и затруднительно для партнера в силу постоянно выскальзывающего полового члена.

Если же это мутовка, когда промежность расположена строго посередине – тут вход во влагалище открыт для входа во всех позициях и возможных вариациях позиций."
Mihaaaa 4
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 896
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Mihaaaa 4 »

These users thanked the author Mihaaaa 4 for the post:
Ekzostoz
Post Reply Previous topicNext topic