Penis sünneti sonrası orgazm

Üye Fotoğrafı Paylaşımı
Автор темы
Seksbi
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 47
Registered for: 1 year 8 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Penis sünneti sonrası orgazm

Unread post by Seksbi »

Altı ay önce kısmi sünnet yaptırdım. Eti başın ortasına kadar çıkardılar, frenulumu çıkardılar ve şimdi penis %200 açılıyor. Deri tamamen açılır. Namlu uzunluğu. Sadece bir bomba olduğu ortaya çıktı. Açılan cilt de hassastır ve artık daha hızlı boşalmaya başladım. Karısı mutsuz. Ama henüz hiçbir şey yapamıyorum. Sünnetten sonra onu spermle dolduruyorum. Sünneti daha önce yaptırmalıydım.

Sünnetten sonra nasıl hissediyorsunuz?
Analizci
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 82
Registered for: 2 years 8 months
 Re: sünnet sonrası orgazm

Unread post by Analizci »

Ben tam tersine kafanın hassasiyetinin azaldığını ve orgazmın geç geldiğini düşünüyordum.
These users thanked the author Analizci for the post:
Viar
Автор темы
Seksbi
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Seksbi »

Eşim de öyle düşündü, ancak kafanın sertleşmesinin birkaç yıl sürdüğü ortaya çıktı))) sonunda sonuçtan memnunum. Üç parçaya kesilip birbirine dikilen kafanın iyileşmesi ise bir buçuk ay sürdü. Dikişler uzun süre ağrıyor.
Henson
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 300
Registered for: 2 years

Unread post by Henson »

Birkaç yıldır sünnetliyim ve kafam daha az hassas hale geldi. Ama orgazmımı kaybetmedim; daha ziyade penisin tüm uzunluğu boyunca aktı, sadece başın okşamasından değil. Hala hissediyor, topuk gibi sertleşmedi))) Ama ona dokunarak orgazm olduğumu söyleyemem
These users thanked the author Henson for the post:
Seksbi
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Tanya »

Sexbi, Henson, O halde neden bunca eziyet ve zorluk...
Henson
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 300

Unread post by Henson »

Tania, Sarah Teyze’nin dediği gibi "öncelikle çok güzel ")))
Ama cidden, benim için mesele daha çok hijyenle ilgili. Sünnet derisi ile penis başı arasındaki ortam mikroflora için mükemmel bir ortamdır. Evet, hijyen ve duşlar kesinlikle doğru ve bunu tartışmak utanç verici. Ancak yazın havanın sıcak olduğu veya kışın sürekli şiddetli sıcaklık değişimlerinin olduğu dönemde sünnet olmak çok daha uygundur. 18 yaşında sünnet oldum ve her iki seçenekle de açıkça ilişki kurabiliyorum. Ayrıca sünnetlilerde kanser riskinin azaldığını iddia eden çalışmalar da mevcut.
Ayrıca, duyarlılığın azalması felç anlamına gelmiyor. Kafam biraz sertleşti ama yine de hassas ve sorunsuz bir şekilde boşalıyorum, örneğin oral seksten 5 dakikada değil 10 dakikada :unknown: Ve yukarıda da söylediğim gibi, zevk bir baştan penisin tamamına yayıldı
Ve acıya gelince... tam olarak yüksek hassasiyet nedeniyle benim için biraz acı vericiydi. Ancak bir hafta içinde her şey tamamen ortadan kalktı. Operasyonun kendisi de lokal anestezi altında (uykuya dalmanızı sağlayan genel anestezi değil) 20-30 dakika içinde gerçekleşir. Yaklaşık bir saat sonra eve gitmeme izin verdiler
Şu anda bile dik olmayan penisin sünnet derisi bana biraz dokunuyor, sanki bir hortum gibi :oops:
These users thanked the author Henson for the post:
Tanya
kadınköle
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 386

Unread post by kadınköle »

Sexbi: 22 Oct 2023, 14:38 Eşim de öyle düşünüyordu ama kafanın daha kaba hale gelmesinin birkaç yıl sürdüğü ortaya çıktı)))
Bildiğim kadarıyla, Sinir uçlarının yaralanması nedeniyle sünnet sonrası hassasiyette hemen bir azalma meydana gelir. Ben de sünnet olmadığım için bunun ne kadar olduğunu bilmiyorum. Ancak hijyenik açıdan bakıldığında bu gerçekten de haklı bir adımdır. Yine de bu "hızlı atıcılar" için her derde deva
Автор темы
Seksbi
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Seksbi »

Tania: 22 Oct 2023, 20:02 Sexbi, Henson, Peki neden bunca eziyet ve zorluk...
doktor bana sünnet yapmamı söyledi. Çok uzun etlerde genellikle iltihaplanma oluyordu

8 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
Kadınköle: 22 Oct 2023, 21:42 Bildiğim kadarıyla sünnet sonrası sinir uçlarına gelen travma nedeniyle hemen hassasiyette azalma oluyor. Ben de sünnet olmadığım için bunun ne kadar olduğunu bilmiyorum. Ancak hijyenik açıdan bakıldığında bu gerçekten de haklı bir adımdır. Ancak yine de bu, "hızlı atıcılar" için her derde deva
Hayır, hemen değil. Tabii ki frenulum çıkarıldığında kafam frenulumun yanından ciddi şekilde kesildi.
alexey.bro
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 923
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by alexey.bro »

Çocukluğumdan beri sünnetliyim, Rus olmama rağmen seks bazen 30-40 dakika sürüyor, bazen 1-2 dakikada boşalabiliyorum, bana göre hassasiyet çok iyi, her zaman kafam karışıyor ve sevgilimi hissediyorum, ve çok güzel görünüyor, oral seks yaptıklarında estetik açıdan hoş görünüyor, kızlar gerçekten güzel sünnetli penisten hoşlanıyor ve asıl önemli olan hijyen
These users thanked the author alexey.bro for the post:
Seksbi
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Üyeler”