Penis sünneti sonrası orgazm
-
Автор темыSeksbi
- Flört etmek
- Total posts: 47
- Registered for: 1 year 8 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Penis sünneti sonrası orgazm
Altı ay önce kısmi sünnet yaptırdım. Eti başın ortasına kadar çıkardılar, frenulumu çıkardılar ve şimdi penis %200 açılıyor. Deri tamamen açılır. Namlu uzunluğu. Sadece bir bomba olduğu ortaya çıktı. Açılan cilt de hassastır ve artık daha hızlı boşalmaya başladım. Karısı mutsuz. Ama henüz hiçbir şey yapamıyorum. Sünnetten sonra onu spermle dolduruyorum. Sünneti daha önce yaptırmalıydım.
Sünnetten sonra nasıl hissediyorsunuz?
Sünnetten sonra nasıl hissediyorsunuz?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
- Registered for: 2 years 8 months
Re: sünnet sonrası orgazm
Ben tam tersine kafanın hassasiyetinin azaldığını ve orgazmın geç geldiğini düşünüyordum.
-
Автор темыSeksbi
- Flört etmek
Eşim de öyle düşündü, ancak kafanın sertleşmesinin birkaç yıl sürdüğü ortaya çıktı))) sonunda sonuçtan memnunum. Üç parçaya kesilip birbirine dikilen kafanın iyileşmesi ise bir buçuk ay sürdü. Dikişler uzun süre ağrıyor.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
- Registered for: 2 years
Birkaç yıldır sünnetliyim ve kafam daha az hassas hale geldi. Ama orgazmımı kaybetmedim; daha ziyade penisin tüm uzunluğu boyunca aktı, sadece başın okşamasından değil. Hala hissediyor, topuk gibi sertleşmedi))) Ama ona dokunarak orgazm olduğumu söyleyemem
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
Tania, Sarah Teyze’nin dediği gibi "öncelikle çok güzel ")))
Ama cidden, benim için mesele daha çok hijyenle ilgili. Sünnet derisi ile penis başı arasındaki ortam mikroflora için mükemmel bir ortamdır. Evet, hijyen ve duşlar kesinlikle doğru ve bunu tartışmak utanç verici. Ancak yazın havanın sıcak olduğu veya kışın sürekli şiddetli sıcaklık değişimlerinin olduğu dönemde sünnet olmak çok daha uygundur. 18 yaşında sünnet oldum ve her iki seçenekle de açıkça ilişki kurabiliyorum. Ayrıca sünnetlilerde kanser riskinin azaldığını iddia eden çalışmalar da mevcut.
Ayrıca, duyarlılığın azalması felç anlamına gelmiyor. Kafam biraz sertleşti ama yine de hassas ve sorunsuz bir şekilde boşalıyorum, örneğin oral seksten 5 dakikada değil 10 dakikada
Ve yukarıda da söylediğim gibi, zevk bir baştan penisin tamamına yayıldı
Ve acıya gelince... tam olarak yüksek hassasiyet nedeniyle benim için biraz acı vericiydi. Ancak bir hafta içinde her şey tamamen ortadan kalktı. Operasyonun kendisi de lokal anestezi altında (uykuya dalmanızı sağlayan genel anestezi değil) 20-30 dakika içinde gerçekleşir. Yaklaşık bir saat sonra eve gitmeme izin verdiler
Şu anda bile dik olmayan penisin sünnet derisi bana biraz dokunuyor, sanki bir hortum gibi
Ama cidden, benim için mesele daha çok hijyenle ilgili. Sünnet derisi ile penis başı arasındaki ortam mikroflora için mükemmel bir ortamdır. Evet, hijyen ve duşlar kesinlikle doğru ve bunu tartışmak utanç verici. Ancak yazın havanın sıcak olduğu veya kışın sürekli şiddetli sıcaklık değişimlerinin olduğu dönemde sünnet olmak çok daha uygundur. 18 yaşında sünnet oldum ve her iki seçenekle de açıkça ilişki kurabiliyorum. Ayrıca sünnetlilerde kanser riskinin azaldığını iddia eden çalışmalar da mevcut.
Ayrıca, duyarlılığın azalması felç anlamına gelmiyor. Kafam biraz sertleşti ama yine de hassas ve sorunsuz bir şekilde boşalıyorum, örneğin oral seksten 5 dakikada değil 10 dakikada

Ve acıya gelince... tam olarak yüksek hassasiyet nedeniyle benim için biraz acı vericiydi. Ancak bir hafta içinde her şey tamamen ortadan kalktı. Operasyonun kendisi de lokal anestezi altında (uykuya dalmanızı sağlayan genel anestezi değil) 20-30 dakika içinde gerçekleşir. Yaklaşık bir saat sonra eve gitmeme izin verdiler
Şu anda bile dik olmayan penisin sünnet derisi bana biraz dokunuyor, sanki bir hortum gibi

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 386
Bildiğim kadarıyla, Sinir uçlarının yaralanması nedeniyle sünnet sonrası hassasiyette hemen bir azalma meydana gelir. Ben de sünnet olmadığım için bunun ne kadar olduğunu bilmiyorum. Ancak hijyenik açıdan bakıldığında bu gerçekten de haklı bir adımdır. Yine de bu "hızlı atıcılar" için her derde deva
-
Автор темыSeksbi
- Flört etmek
8 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
doktor bana sünnet yapmamı söyledi. Çok uzun etlerde genellikle iltihaplanma oluyordu
8 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
Hayır, hemen değil. Tabii ki frenulum çıkarıldığında kafam frenulumun yanından ciddi şekilde kesildi.Kadınköle: ↑22 Oct 2023, 21:42 Bildiğim kadarıyla sünnet sonrası sinir uçlarına gelen travma nedeniyle hemen hassasiyette azalma oluyor. Ben de sünnet olmadığım için bunun ne kadar olduğunu bilmiyorum. Ancak hijyenik açıdan bakıldığında bu gerçekten de haklı bir adımdır. Ancak yine de bu, "hızlı atıcılar" için her derde deva
-
- Orgazm!
- Total posts: 923
- Registered for: 1 year 7 months
Çocukluğumdan beri sünnetliyim, Rus olmama rağmen seks bazen 30-40 dakika sürüyor, bazen 1-2 dakikada boşalabiliyorum, bana göre hassasiyet çok iyi, her zaman kafam karışıyor ve sevgilimi hissediyorum, ve çok güzel görünüyor, oral seks yaptıklarında estetik açıdan hoş görünüyor, kızlar gerçekten güzel sünnetli penisten hoşlanıyor ve asıl önemli olan hijyen
- These users thanked the author alexey.bro for the post:
- Seksbi
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 1534 Views
-
Last post by moderatör