Hangi akrabanızın çocukları sizi heyecanlandırıyor?
-
Автор темыAlexb
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Hangi akrabanızın çocukları sizi heyecanlandırıyor?
Herkese iyi akşamlar, akrabalarınızın çocuklarına karşı tavrınızı merak ediyorum; kimi hayal edersiniz?
Last edited by Alexb on 27 Apr 2023, 23:53, edited 2 times in total.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
- Registered for: 3 years 1 month
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Hangi akrabanızın çocuğu sizi heyecanlandırıyor?
Kahretsin...bu zalimce mi yoksa daha şefkatli mi?
- These users thanked the author İsveç125 for the post:
- Sibiryak89
-
Автор темыAlexb
- Orgazm!
Kardeşimin eşinin bir kızı var, kendisi zaten 15 yaşında, onları çok sık görmüyorum, çoğunlukla eşim onların evine gidiyor, hafta sonları onları görmeye gittik ve akşamları yeğenim geldiğinde hamama gittik. içinde penisim kazık gibiydi, hatta utanıyordum. Masadan kalkarken havluya sarıldım. O kadar değişti ve gelişti ki onu aklımdan çıkaramıyorum.
-
Автор темыAlexb
- Orgazm!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
- Registered for: 2 years 3 months
-
- En güçlü orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Kız kardeşimin bir kızı var ama şimdilik çok çocuksu, çok küçük. Şu anda ona karşı hiçbir arzum yok.
Her şey annesiyle, küçük kız kardeşimle ilgili. Onunla iyi bir ilişkimiz vardı, cinsiyet bilgisi açısından da!
Ama sonra utangaç olmaya başladı ve genel olarak bu konudan ve benden uzaklaşmaya başladı.
Bilmiyorum, belki bir yerlerde hata yaptım, büyük ihtimalle yaptım ama benden kaçmaya başladı. İstenmeyen bir unsur haline geldim.
Ama zaman geçti, kız kardeşimin bir kızı oldu.
Neşeli ve tatlı bir kız.
Ama onu göremiyorum . Aksi takdirde, aniden baştan çıkaracağım ve genellikle baştan çıkaracağım!!!!!!!!!!!!
Sadece kız kardeşimin kızını görmemi yasaklamasını anlayabiliyorum..
Genel olarak, eğer getirirsen ilişkiniz ensest noktasına kadar - sonuna getirin, aksi takdirde bu tür saçmalıklara dönüşebilir.
Her şey annesiyle, küçük kız kardeşimle ilgili. Onunla iyi bir ilişkimiz vardı, cinsiyet bilgisi açısından da!
Ama sonra utangaç olmaya başladı ve genel olarak bu konudan ve benden uzaklaşmaya başladı.
Bilmiyorum, belki bir yerlerde hata yaptım, büyük ihtimalle yaptım ama benden kaçmaya başladı. İstenmeyen bir unsur haline geldim.
Neşeli ve tatlı bir kız.
Ama onu göremiyorum . Aksi takdirde, aniden baştan çıkaracağım ve genellikle baştan çıkaracağım!!!!!!!!!!!!
Genel olarak, eğer getirirsen ilişkiniz ensest noktasına kadar - sonuna getirin, aksi takdirde bu tür saçmalıklara dönüşebilir.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 4):
- Morpheus, Fan, sapık, Endişeli
-
- En güçlü orgazm!
Kız kardeşini kızdıracak ne yaptın? ?Aion2012Dead: ↑28 Apr 2023, 05:26 Kız kardeşimin bir kızı var ama şimdilik çok çocuksu, çok küçük. Şu anda ona karşı hiçbir arzum yok. Her şey annesiyle, küçük kız kardeşimle ilgili. Onunla iyi bir ilişkimiz vardı, cinsiyet bilgisi açısından da!
Neşeli ve tatlı bir kız.
Genel olarak, eğer ilişkinizi ensest noktasına getiriyorsunuz, sona erdiriyorsunuz yoksa bu tür saçmalıklar ortaya çıkabilir.
-
- En güçlü orgazm!
svetik125,
Kim bilir , ya da birbirimize dokunma konusundaki ortak deneyimimizi olumsuz algıladığı için.
Ya da sarhoşken ona ve kızım hakkında düşündüğüm her şeyi anlattım ve şimdi hatırlamıyorum..
nHERKES İÇİN UYARI!!!!!!!!!
-Kader belirlenirken içki içmeyin
9 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
15 yıl geçti.. ama yine de bu arzu beni bırakmıyor.
Ve şimdi onun hâlâ çok küçük bir kızı var ve Herhangi bir arzuya yol açmıyorum ama eğer ben hayatta olursam ve o da 10 yıl sonra benim için en çok arzu edilen kız olacak!
Kim bilir , ya da birbirimize dokunma konusundaki ortak deneyimimizi olumsuz algıladığı için.
Ya da sarhoşken ona ve kızım hakkında düşündüğüm her şeyi anlattım ve şimdi hatırlamıyorum..
nHERKES İÇİN UYARI!!!!!!!!!
9 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
Öncelikle kız kardeşim hakkında!!! Onu okuldan beri istiyordum.
Ve şimdi onun hâlâ çok küçük bir kızı var ve Herhangi bir arzuya yol açmıyorum ama eğer ben hayatta olursam ve o da 10 yıl sonra benim için en çok arzu edilen kız olacak!
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- Morpheus
-
- En güçlü orgazm!
AnlıyorumAion2012Dead: ↑28 Apr 2023, 05:46 svetik125,
nKim bilir, yoksa birbirimize dokunma konusundaki ortak deneyimimizi olumsuz algıladığı için mi?
HERKESİN UYARISI!!!!!!!!!
9 dakika 10 saniye sonra gönderildi:Öncelikle kız kardeşim hakkında!!! Onu okuldan beri istiyordum.Alexb: ↑27 Apr 2023, 23:40 Herkese iyi akşamlar, akrabalarınızın çocuklarına karşı tutumunuzu merak ediyorum; kimi hayal edersiniz? hakkında?
Ve şimdi onun hâlâ çok küçük bir kızı var ve Herhangi bir arzuya yol açmıyorum ama eğer ben ve o da hayatta olursam, 10 yıl sonra benim için en çok arzu edilen kız olacak!
- These users thanked the author İsveç125 for the post:
- Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
- Registered for: 3 years 11 months
Kızımın doğumundan beri çoğunlukla onun hakkında fanteziler kurdum. Büyüme sürecindeki bazı fanteziler kısmen gerçekleşti, ancak asıl önemli olan onunla tam teşekküllü yakınlığın asla gerçekten mümkün olmamasıdır. Kızım büyüdükçe benim hiçbir eğilimimi o kadar istemiyor oldu. Şu anda 22 yaşında ve bir erkekle yaşıyor ve bu güzel çiçeği ilk toplayan kişi olduğu için ona içtenlikle imreniyorum. Belki gelecekte onunla tam anlamıyla uyuyabileceğime dair bir umut var, ayrıca onun torunumu doğurması ve büyüdüğünde onun büyükbabası, iyi bir arkadaşı olması yönünde gizli bir arzum var. ve... belki bir sevgili... tabi ki o zamana kadar hala ayakta olmayacaksa.
Ama korkarım ki kızım, onunla olan ilişkimizi hatırlayarak onu ve beni sıkı bir şekilde kontrol edecek, hatta iletişimi minimuma indirecek.

- These users thanked the author Morpheus for the post (total 4):
- Aion2012Ölü, Rasaroam, Henson, Herurg
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 17
- Registered for: 2 years 2 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
Bir arkadaşımla yazışıyordum. Çok açık bir şekilde yazıştım. 15 yaşında bir kızı var. Ve onun hakkında korkunç ve kaba bir şekilde hayal kurdum. Ben de kızımla ilgili hayaller kuruyorum.
- These users thanked the author Inna for the post (total 18):
- rüyada doğmuş, Amatör123, Nikk, Gilbert, Fan, Aion2012Ölü, Rasaroam, Sibiryak89, Morpheus, Ded, Evgeniy7519, Bay x, sadece82, Henson, Herurg, Lyudmila S, abartı, olur
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 303
- Registered for: 2 years 5 months
Akrabalarımın yeğenleri. Onlar küçükler, en büyüğü 7 yaşında. Onlarla seks yapmak istemiyorum ama sadece sarılmayı hayal ediyorum. Ama yine anlıyorum ki bir şeyler ters giderse hem yeğenlerimi hem de ebeveynlerini kaybedeceğim. Bu nedenle en fazla sadece gözlerimle bakıyorum. Ve hatta yaltaklanmadan.
- These users thanked the author Arhivarius for the post (total 5):
- Aion2012Ölü, Rasaroam, Morpheus, Herurg, abartı
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
Eşimin kız kardeşinin bir oğlu var, kızımdan bir yaş büyük, o da 13 yaşında.
Kızımı nasıl siktiği fantezisinin beni heyecanlandırdığını düşünürken buluyorum kendimi ve çocuklara bakıp sikişip mastürbasyon yapıyorlar
E>:)
Kızımı nasıl siktiği fantezisinin beni heyecanlandırdığını düşünürken buluyorum kendimi ve çocuklara bakıp sikişip mastürbasyon yapıyorlar
E>:)
- These users thanked the author Rasaroam for the post (total 7):
- Sibiryak89, Juravl, Morpheus, Aion2012Ölü, deen-don, Herurg, abartı
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200

Onları fantezi odasında yalnız bırakın.
- These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post (total 3):
- Morpheus, Juravl, Aion2012Ölü
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
Ama hiçbir hareket göstermiyor, kuzeni hâlâ...
7 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Kaç yaşında? Hangi fanteziler?
Ziyarete geldiğinde onu görebiliyorum onu seviyor ;)
Ama hiçbir hareket göstermiyor, kuzeni hâlâ...
7 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Bana kızından bahset.
Kaç yaşında? Hangi fanteziler?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
Herkesi kıskanıyordum, şunu koydum: Onun üzerinde çok fazla ahlaki baskı vardı ve onu kontrol ediyordu, bunun sonucunda onunla çatışmalar ortaya çıktı. Daha sonra bir erkekle yaşamaya başladı. Onun ilk olduğundan şüpheleniyorum, ancak ondan önce başka birisinin olması da mümkün... Onun dairesinde ayrı yaşıyor ve akşamları onu siktiği düşüncesi bazen bana şiddetli acı ve kıskançlık getiriyor çünkü ben hiç olmadım ondan yakınlık içinde karşılıklılık elde edebiliyor. Ama şimdi kızımla iyi bir ilişkimiz var ve şimdilik bundan mutlu olmalıyız.
Konuşacak özel bir şey yok. Büyüdüğüm anda bir kız çocuğu istemeye başladım. Tabii tam teşekküllü bir seksten söz edilmedi, sadece onu yetişkin bir kız gibi okşamak ve onun da karşılık vermesini istedim. Benim açımdan başından beri yanlış bir yaklaşım vardı. Bir çocuk gibi çok az dikkat etti, az oynadı ve baştan çıkarma tekniğinde yanlış davrandı, bu yüzden belki de yaşı ilerledikçe hiçbir şey istemiyordu. Ne yazık ki, kadınları tahrik etme konusunda oral seks konusunda çok az deneyimim vardı, bu yüzden nasıl doğru şekilde okşayacağımı bilmiyordum. Bir prezervatif kullandım (penetrasyon olmasa da), orgazma ulaşana kadar üst kısım boyunca kaydırdım. Şimdi anlıyorum ki, eğer her şeyi o zaman yapsaydım, mevcut bilgileri hesaba katsaydım, her şey farklı olurdu ve kızımla samimi anlamda ilişkim çok daha iyi gelişebilirdi.
Herkesi kıskanıyordum, şunu koydum: Onun üzerinde çok fazla ahlaki baskı vardı ve onu kontrol ediyordu, bunun sonucunda onunla çatışmalar ortaya çıktı. Daha sonra bir erkekle yaşamaya başladı. Onun ilk olduğundan şüpheleniyorum, ancak ondan önce başka birisinin olması da mümkün... Onun dairesinde ayrı yaşıyor ve akşamları onu siktiği düşüncesi bazen bana şiddetli acı ve kıskançlık getiriyor çünkü ben hiç olmadım ondan yakınlık içinde karşılıklılık elde edebiliyor. Ama şimdi kızımla iyi bir ilişkimiz var ve şimdilik bundan mutlu olmalıyız.
- These users thanked the author Morpheus for the post (total 4):
- Rasaroam, Aion2012Ölü, Herurg, abartı
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
Inna, Eğer belli fantezilerin varsa, o zaman Özellikle kızınızla birlikte yavaş yavaş egzersiz yapmalısınız! Bunun senin için zor olmayacağına inanıyorum, çünkü sen onun annesisin, kıyafetlerini değiştirirken
in önünde saklanmana veya onu ilk önce seninle banyoya davet etmene gerek yok. sırtını sıvazlama bahanesi ya da buna benzer bir şey! Ya da onu dekolteli kıyafetlerle parkta, hatta şehir dışında bir yerde yürüyüşe çıkarın! Ve onu daha çok öp ve vücudunun öptüğün kısımlarında uzun süre oyalan! Bir annenin kızıyla ilgili fanteziler kurduğunu duymak çok güzel!
5 dakika 46 saniye sonra gönderilir:
Ded, U Eşimle iki oğlumuz var! Ve küçük bir kız! Kızım yalan söylemiyor çünkü henüz 2 yaşında! Ve oğulları zaten yetişkin - sırasıyla 18 ve 16 yaşında! Bu yüzden birlikte olacağımızı hayal ediyorum, üç sevgili erkek ve bir sevgili kadın! İşten eve döndüğümde, eşim ve iki oğlumuzun yatak odasında böyle bir resim bulduğum bu fantezi çok heyecan verici! Ama ne yazık ki eşi hala böyle bir senaryoyu reddediyor!
in önünde saklanmana veya onu ilk önce seninle banyoya davet etmene gerek yok. sırtını sıvazlama bahanesi ya da buna benzer bir şey! Ya da onu dekolteli kıyafetlerle parkta, hatta şehir dışında bir yerde yürüyüşe çıkarın! Ve onu daha çok öp ve vücudunun öptüğün kısımlarında uzun süre oyalan! Bir annenin kızıyla ilgili fanteziler kurduğunu duymak çok güzel!
5 dakika 46 saniye sonra gönderilir:
Ded, U Eşimle iki oğlumuz var! Ve küçük bir kız! Kızım yalan söylemiyor çünkü henüz 2 yaşında! Ve oğulları zaten yetişkin - sırasıyla 18 ve 16 yaşında! Bu yüzden birlikte olacağımızı hayal ediyorum, üç sevgili erkek ve bir sevgili kadın! İşten eve döndüğümde, eşim ve iki oğlumuzun yatak odasında böyle bir resim bulduğum bu fantezi çok heyecan verici! Ama ne yazık ki eşi hala böyle bir senaryoyu reddediyor!
- These users thanked the author Ded for the post (total 4):
- deen-don, Herurg, tahmini, Lyudmila S
-
- Penetrasyon
- Total posts: 202
- Registered for: 4 years
- These users thanked the author 1520’yi al for the post (total 22):
- Korsan, Oleg257, Rasaroam, Aion2012Ölü, Morpheus, mastelik, dema11, misafirler, Henson, MilfoGilfoiob, nikolj202, drmtriy, deen-don, Ded, Herurg, İskender70, Bay x, netshadow99, Gilbert, abartı, Tenos, IchAğustos
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
Она не догадывается от твоих фантазиях ?
- These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post:
- Lyudmila S
-
- Penetrasyon
Büyük ihtimalle ya kıçından destekleyeceğimi ya da dudaklarından öpeceğimi tahmin ediyor
- These users thanked the author 1520’yi al for the post (total 3):
- Rasaroam, Morpheus, Herurg
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
-
- Penetrasyon
- Total posts: 232
- Registered for: 3 years 9 months
Öpüyor musun üst dudakta mı alt dudakta mı?toman 1520: ↑23 May 2023, 14:37 Büyük olasılıkla onu ya kıçından destekleyeceğimi ya da dudaklarından öpeceğimi tahmin ediyor
-
- Penetrasyon
Göğüslere dokunuyorum ama ne yazık ki sadece üsttekileri öpüyorum.
- These users thanked the author 1520’yi al for the post (total 2):
- Morpheus, abartı
-
- Sürtünmeler
-
- Orgazm!
- Total posts: 594
-
Автор темыAlexb
- Orgazm!
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 150
- Registered for: 2 years 10 months
Kuzenimin yeğeni tarafından tahrik edilen kız 16 yaşında. Onu arkadaşı tarafından becerilirken gördüm. Ayağa kalktım ve onu ağzıma vermenin hayalini kurarak mastürbasyon yaptım
1 dakika 45 saniye sonra gönderilir:
Ama en çok arzu edilen şey kendi kız kardeşim, daha önce olduğu gibi onu tekrar sikmeme izin vermesini istiyorum
1 dakika 45 saniye sonra gönderilir:
Ama en çok arzu edilen şey kendi kız kardeşim, daha önce olduğu gibi onu tekrar sikmeme izin vermesini istiyorum
-
- Orgazm!
- Registered for: 2 years 1 month
Ailemde kayınvalidem var. Kızı heyecan verici. Hatta bazen sikişiyorum.
- These users thanked the author |_nadiren_| for the post (total 2):
- Şalun70, Çimen
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 8 months
+++++ :iyi:
- These users thanked the author Şalun70 for the post:
- |_nadiren_|
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 307
- Registered for: 1 year 11 months

Vaftiz kızın için güzel bir şey yap. Zaten 16 yaşında. Onu sevdiğimi ve istediğimi biliyor. Bir keresinde onu bir erkeğin penisini mastürbasyon yaparken yakaladım. Bu beni daha da heyecanlandırdı.
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
- Registered for: 1 year 8 months
5 dakika 50 saniye sonra gönderildi:
akural olarak, bu fantezilerde bir kız ve bir kız birbirini daha iyi anlar... ve bu da çok güzel))
5 dakika 50 saniye sonra gönderildi:
güzel kızYeğen
-
- ön sevişme
- Total posts: 122
- Registered for: 1 year 9 months
@Andrei1234456 telgrafım bir fotoğraf veya video gönderiyor
-
- En güçlü orgazm!
Ale_xxx,
Seks olmasa bile, Anlayan arkadaşların olması ve bu konuyu onlarla tartışabilmen iyi bir şey.
Seks olmasa bile, Anlayan arkadaşların olması ve bu konuyu onlarla tartışabilmen iyi bir şey.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- abartı
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 307
evet, orası kesin)Aion2012Dead: ↑19 Nov 2023, 07:19 Ale_xxx,
nSeks olmasa bile, anlayan arkadaşların olması ve bu konuyu onlarla tartışabilmen iyi bir şey.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
Yeğen. Benim adım Katya. Şimdi 17 yaşında. Zayıf, 1 beden göğüslü, beyaz tenli, kırmızı dudaklı. Neşeli yaramazlık. Yüzü bazı anime kahramanlarına benziyor.
- These users thanked the author Al Admin Rutovich for the post:
- Oleg257
-
- Sürtünmeler
Bana yeğenini göster.Al Admin Rutovich: ↑22 Nov 2023, 10:52 Yeğenim. Benim adım Katya. Şimdi 17 yaşında. Zayıf, 1 beden göğüslü, beyaz tenli, kırmızı dudaklı. Neşeli yaramazlık. Yüzü anime kadın kahramanlarına benziyor.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 18 Replies
- 1238 Views
-
Last post by Truwor
-
- 25 Replies