Burada gerçek hikayeleri olan gerçek insanlar var mı ya da bugün neler oluyor?
-
Автор темыVlad8
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Burada gerçek hikayeleri olan gerçek insanlar var mı ya da bugün neler oluyor?
Hayatımdan hikayeler paylaşabileceğim gerçek bir kişiyi bulmak isterdim, şu vardı: kız kardeş ile ensest ve çocuklukta arkadaşlarının yakınlaşmasının provokasyonu, şu anda medeni bir evlilik içinde, seks denemeleri yapıyoruz, fmf, mzhm idik , mzhmz, arabada kurabiye olan gruplar var, karısı bunun için gerçekten dırdır ediyor. Oğlunu seks yapmaya kendisi kışkırtan bir kadınla mastürbasyon yapmadan iletişim kurmak istiyorum, gerçekliğin doğrulanması gerekecek!!!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 2 years 11 months
Re: Burada gerçek hikayeleri olan veya bugünlerde olup bitenleri anlatan gerçek insanlar var mı?
Buradaki pek çok kişi bu tür masallara inanmıyor. Sadece bu tür istekleri hemen kayıt altına alıyorlar. Sadece hikayeler, fotoğraflar, videolar istiyorsun. Forumdan bu tür insanlarla, bazı hayalperestlerle, bazılarıyla karısına ve kızına göstermek için bir arabada konuştum.Vlad8: ↑20 Nov 2022, 19:33 Hayattan hikayeler paylaşabileceğim gerçek bir kişiyi bulmak isterdim: kız kardeşi ile ensest ilişki yaşayan ve çocuklukta arkadaşlarının yakınlığını kışkırtan, şu anda medeni bir evlilik içinde olan, seks denemeleri yapan fmzh, mzhm, mzhmzh, Arabada kurabiye olan gruplar var, eşim bunun için bana gerçekten dırdır ediyor. Oğlunu seks yapmaya kendisi kışkırtan bir kadınla mastürbasyon yapmadan konuşmak istiyorum, gerçeğin doğrulanması gerekecek!!!
- These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post (total 2):
- İsveç125, Fedolar
-
Автор темыVlad8
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
Re: Burada gerçek hikayeleri olan veya bugünlerde olup bitenleri anlatan gerçek insanlar var mı?
Bu yüzden kimseden fotoğraf veya video istemiyorum, sepetimde olanı yazdım
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
burada sadece hikaye anlatıcıları var, gerçek olan hiçbir şey yok en azından forumlarda... ne kadar araştırsam da bulamadım, sadece fermanlar var
-
- Flört etmek
- Total posts: 39
- Registered for: 2 years 6 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Elbette konu ilginç ve kesinlikle böyle kadınlar var ama bu konuya rastlamak için kendisinin açılmak istemesi gerekiyor. Kısacası bu büyük bir başarıdır.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 309
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
Konu tartışmalıdır. Peki, hayatında bu tür şeyleri somutlaştıran bir kişi neden forumlarda dolaşmaya, abartılı açıklamalarla sarhoşları eğlendirmeye ve hatta tanımadığı birine gerçek insan olduğunu kanıtlamaya ihtiyaç duysun ki...?

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 63
Burada gerçek hikayeleri olan gerçek insanları bulmanız pek olası değildir. Bu genellikle insanların övündüğü bir şey değildir. Gerçi bu o kadar da nadir bir durum değil. Oğluyla yatan bir kadın tanıyordum)
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 5 months
İlk tanıştığınız kişiye olup biteni anlatamayacağınız açık. Üstelik sosyal çevrede... Her ne kadar silinip gitse de.)))
Forum üyelerinin yaşanan hikayelerinin o kadar da fantezi olmadığını düşünüyorum. Çünkü anlatılan olaylar, masal gibi, bir şekilde hayattan alınmış... Ve ek çizimler... Yani herkesin kendine ait keçeli kalemi var.
Her karakter kendini bu şekilde ifade edemiyor. sanatsal ve edebi dil. Ve muhtemelen bundan dolayı bazı hikayeleri tamamen saçmalık ve saçmalık olarak algılıyoruz. Ve bu konudaki duygu ve düşüncelerimi dışarı atmak istedim...
Herkesi hayali yalanlarla eleştirebilirsiniz. Ancak kendi olaylarını fark etmeden... Ama sonuçta var... Zor bir hayat yaşayan herkesin anlatacakları var. Bazen öyle dalgalı çizgiler var ki, biz de bunun gerçekten olup olmadığını merak ediyoruz.
Tanrı sen misin?!... Ve buna inanırız ya da inanmayız... Her biri kendine göre.
Komşuların hayata ve varoluşa dair biraz farklı görüşlere sahip ailelerle birlikte yaşadığını bilmek bir şey... Bilirsin ve biliyorsun!... Üstlerindeki pislik yok dökme.
Hiç kimse hayatınızda böyle bir şeyin olmayacağının garantisini veremez.
Aile ensesti, OPCHESVO’yu kınıyoruz
Bırakın da beni taşlayıp kafama sıçsınlar...
Yapılanları değiştiremem.!!!
Yalnızca hayatta hiçbir boku temsil etmeyen kaybedenler üzülür ve kıskanır. Sözde kaybedenler...
Basitçe, koşullar nedeniyle, bazıları kan akrabalarına en yüksek hazzı alıp verebilecek kadar şanslılar... Ve diğerleri bu kaybedenler olarak kalacak. Ve ayrıca DOĞRU oldukları gerçeğiyle övünmek(!)...
Öyle oldu ki ben de en yakın akrabalarımla gerçek ensest ilişki içerisindeydim ve hala da öyleyim.... Övünmüyorum. Basitçe, hatırlanacak ve konuşulacak bir şey var.
Peki neden... Hayır!?.. İnsanlar duygularını ve hislerini ifade etmek isterler.Dick666Dick: ↑01 Dec 2022, 11:33 Burada gerçek hikayeleri olan gerçek insanları bulmanız pek mümkün değil. Bu genellikle insanların övündüğü bir şey değildir. Gerçi bu o kadar da nadir bir durum değil. Oğluyla yatan bir bayan tanıyordum)
İlk tanıştığınız kişiye olup biteni anlatamayacağınız açık. Üstelik sosyal çevrede... Her ne kadar silinip gitse de.)))
Forum üyelerinin yaşanan hikayelerinin o kadar da fantezi olmadığını düşünüyorum. Çünkü anlatılan olaylar, masal gibi, bir şekilde hayattan alınmış... Ve ek çizimler... Yani herkesin kendine ait keçeli kalemi var.
Her karakter kendini bu şekilde ifade edemiyor. sanatsal ve edebi dil. Ve muhtemelen bundan dolayı bazı hikayeleri tamamen saçmalık ve saçmalık olarak algılıyoruz. Ve bu konudaki duygu ve düşüncelerimi dışarı atmak istedim...
Herkesi hayali yalanlarla eleştirebilirsiniz. Ancak kendi olaylarını fark etmeden... Ama sonuçta var... Zor bir hayat yaşayan herkesin anlatacakları var. Bazen öyle dalgalı çizgiler var ki, biz de bunun gerçekten olup olmadığını merak ediyoruz.
Tanrı sen misin?!... Ve buna inanırız ya da inanmayız... Her biri kendine göre.

Komşuların hayata ve varoluşa dair biraz farklı görüşlere sahip ailelerle birlikte yaşadığını bilmek bir şey... Bilirsin ve biliyorsun!... Üstlerindeki pislik yok dökme.
Hiç kimse hayatınızda böyle bir şeyin olmayacağının garantisini veremez.
Aile ensesti, OPCHESVO’yu kınıyoruz
Bırakın da beni taşlayıp kafama sıçsınlar...
Yapılanları değiştiremem.!!!
Yalnızca hayatta hiçbir boku temsil etmeyen kaybedenler üzülür ve kıskanır. Sözde kaybedenler...
Basitçe, koşullar nedeniyle, bazıları kan akrabalarına en yüksek hazzı alıp verebilecek kadar şanslılar... Ve diğerleri bu kaybedenler olarak kalacak. Ve ayrıca DOĞRU oldukları gerçeğiyle övünmek(!)...
Öyle oldu ki ben de en yakın akrabalarımla gerçek ensest ilişki içerisindeydim ve hala da öyleyim.... Övünmüyorum. Basitçe, hatırlanacak ve konuşulacak bir şey var.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 63
Ve harika! Hayattan her şeyi almalıyız! İstediğiniz her şey

-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 5 months

Kesinlikle katılıyorum meslektaşım!Dick666Dick: ↑01 Dec 2022, 12:50Ve harika! Hayattan her şeyi almalıyız! İstediğiniz her şeyÖyle oldu ki ben de en yakın akrabalarımla gerçek ensest ilişki içerisindeydim ve hala da öyleyim.... Övünmüyorum. Çok basit, işte![]()
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
- Registered for: 2 years 1 month
Neden gerçek olanlara ihtiyacınız var? Sadece konuşmak, paylaşmak için buradayım. Bir deftere yazardım. Şimdi burada. En azından erkeklerden biri okuyacak. Zaten en derin düşüncelerimin bildiği ve istediğim bu mu? Ve yakın zamanda ne kadar da büyük bir sik denedim
Zaten heyecan verici.
Gerçek mi, değil mi? Umurumda değil. Önemli olan açıkça konuşmaktır. Ve daha kolay hale geldi. Sanki mastürbasyon yapıyordu ve geldi.
Zaten heyecan verici.
Gerçek mi, değil mi? Umurumda değil. Önemli olan açıkça konuşmaktır. Ve daha kolay hale geldi. Sanki mastürbasyon yapıyordu ve geldi.
- These users thanked the author Liyakat for the post (total 2):
- Alexey 997, Fargal94
-
- Penetrasyon
- Total posts: 265
- Registered for: 1 year 6 months
Muhtemelen özel bir sohbet için. Ve burada her şeyi alt üst eden bir sürü insan var.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 1 year 6 months
Buradaki gerçekliğin eksikliğine katılmıyorum. Ben eşimle yaşarken üçümüz bunu kızımızla birlikte yapıyorduk. Ondan asla utanmadılar, onun önünde açıkça çalıştılar. Sadece etrafta olmakla kalmayıp, katılmaya da başladığı ortaya çıktığında yaklaşık 5 yaşındaydı. Her şey kendi kendine oldu, bunu hiç tartışmadık ama ilk deneyim muhteşemdi. 10 yaşına gelene kadar, yani kocalarından ayrılana kadar devam ettiler.
- These users thanked the author Zhenechka89 for the post (total 6):
- Endişeli, Aion2012Ölü, frenk, nikolj202, olur, sapık
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
- Registered for: 2 years 10 months
Cinsiyet açısından kocanızla aranızdaki her şey olağanüstüydü. Boşanmaları çok üzücü.Zhenechka89: ↑29 Oct 2023, 09:36 Burada gerçekliğin yokluğuna katılmıyorum. Ben eşimle yaşarken üçümüz bunu kızımızla birlikte yapıyorduk. Ondan asla utanmadılar, onun önünde açıkça çalıştılar. Sadece etrafta olmakla kalmayıp, katılmaya da başladığı ortaya çıktığında yaklaşık 5 yaşındaydı. Her şey kendi kendine oldu, bunu hiç tartışmadık ama ilk deneyim muhteşemdi. 10 yaşına gelene kadar, yani kocalarından ayrılana kadar devam ettiler.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 346
- Registered for: 4 years 7 months
Gerçek insanlar var ama her yerde olduğu gibi sayıları az). Bir sürü sahtekar ve hayalperest

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 314
- Registered for: 3 years 7 months
Ben de kız kardeşimle yattım.
Yani çocukla yalnızken birlikte mi denediler?Zhenechka89: ↑29 Oct 2023, 09:36 Burada gerçekliğin yokluğuna katılmıyorum. Ben eşimle yaşarken üçümüz bunu kızımızla birlikte yapıyorduk. Ondan asla utanmadılar, onun önünde açıkça çalıştılar. Sadece etrafta olmakla kalmayıp, katılmaya da başladığı ortaya çıktığında yaklaşık 5 yaşındaydı. Her şey kendi kendine oldu, bunu hiç tartışmadık ama ilk deneyim muhteşemdi. 10 yaşına gelene kadar, yani kocalarından ayrılana kadar devam ettiler.
Ben de kız kardeşimle yattım.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 400
- Registered for: 3 years 4 months
Seni teselli edeceğim; merak etme, boşanmadılar, boşanmadılar Boşanma. :evet: Hiç evlenmedi, o yüzden üzülme. :göz kırp:
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 356 Views
-
Last post by Ded
-
- 72 Replies