Neden külotsuz gidiyorsun?)
Bir kız babasının önünde külot giyiyor
-
- Orgazm!
- Total posts: 586
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 172
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: biseksüel
Re: Babasının önünde külot giyen kız
Hâlâ bu haliyle geç yakalanmanın normal olduğunu düşünüyorum. akşam, evin etrafındaki ana hareketler başladığında sakinleştiler... ve örneğin siz biraz su veya başka bir şey içmek için dışarı koştunuz... Ama gün ortasında... Yapmıyorum Bilmiyorum. ama benim için çok fazla...

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
Nasıl harikasın, görüyorsun, fazla uzatmaya gerek yok! Bunun sonuçları olabilir...Alinochka: ↑28 Jan 2023, 11:31Bu haliyle hala bunun normal olduğunu düşünüyorum. akşam geç saatlerde, evin etrafındaki ana hareketler sona erdiğinde yakalanırsınız... ve örneğin, biraz su veya başka bir şey içmek için dışarı fırlarsınız... Ama gün ortasında... Bilmiyorum. ama benim için çok fazla...Kendi insanlarınızın arasında bu şekilde dolaşmak oldukça mümkün.![]()
![]()

-
- Oral stimülasyon
Gizlice ışıklar saçarak şaka yapmak başka bir mesele .. Bahçenizde oturuyorsunuz, salıncakta hafifçe sallanıyorsunuz, heyecanla dergi okuyormuş gibi yapıyorsunuz, bir ayağınızı salıncağa koyuyorsunuz ve sallanan sandalyeye götürüyorsunuz. sallayın ve ev yapımı pamuklu şortunuz, dar değil bol, güneşi ve daha fazlasını açığa çıkarın... . şortun altında külot olmadığı için külot tarafından gizlenmeyen hoş bir görünüm
ve öyle oturuyorsun, kulaklık takıyorsun, cips çıtırdıyorsun, gözlerin parlıyor, sanki bir derginin içindeymişsin ve kulaklıktan duyamıyorsun, kayınpederin bahçeye çıktığını. ... Ve güya, çevresel görüşünüzle onun, güneş ışınları gibi oraya baktığını görmüyorsunuz... Ama sonra bir kaka görmüş gibi davranarak derginin sayfasını çeviriyorsunuz ve salıncaktan atlıyor, cipslerini ikram etmek için acele ediyor ve bir istek, bir tür saçmalık... Hepimiz kızların ve kadınların yapabileceği gibi...
Kesinlikle katılıyorum!!! Kayınvalidemin beni bu şekilde gün ortasında, mesela hafta sonları, evin içinde koşturduğumu görmesine onay vereceğini sanmıyorum...

- These users thanked the author Alina for the post (total 8):
- Nikk, sapık, Fargal94, RazVratnik, Manfred, andrey.petrov, Ahah, abartı
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
Peki yaramaz kız! Peki, baştan çıkarıcı! Foruma gerçek bir hediye! :melek:
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
Bana göre, geliyor biraz su içiyor, bak, iyi uyuyor ve uyuyor... Önemli olan bakmakAlinochka: ↑28 Jan 2023, 11:31Bu haliyle hala bunun normal olduğunu düşünüyorum. akşam geç saatlerde, evin etrafındaki ana hareketler sona erdiğinde yakalanırsınız... ve örneğin, biraz su veya başka bir şey içmek için dışarı fırlarsınız... Ama gün ortasında... Bilmiyorum. ama benim için çok fazla...Kendi insanlarınızın arasında bu şekilde dolaşmak oldukça mümkün.![]()
![]()
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Alina
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
- Registered for: 2 years 10 months
Pek çok ailede bu oldukça norm, ben de çoğunu gördüm, yani yetişkin çocuklar ebeveynlerinin önünde neredeyse çıplak. Ve kendileri de aynı şekilde yürüdüler. Sahile gidebilir misin ama eve gidemez misin?
-
- Orgazm!
- Total posts: 991
- Registered for: 2 years 6 months
- These users thanked the author Serge12345 for the post:
- Maksimum71
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
- Registered for: 2 years 10 months
Cevap: Babasının önünde külot giyen kız
Bu oldukça normal. Hayatı boyunca onunla böyle yürüdüğü söylenebilir. Ve onu yetiştiren sadece başka bir adam değil, kendi babasıdır ve bunun için ona minnettar olmalısınız.Akakii: ↑30 Jun 2022, 17:28 Herkese merhaba. Nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum
19 yaşında bir kızla yaşıyoruz. Evde genellikle külot ve tişörtle dolaşıyor. Geçenlerde babası ziyarete geldi. Ve giyinmeyi bile düşünmedi ve bu şekilde yürümeye devam etti. Tişört uzun değil, kalça ve külot görünüyor.
Nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum, bu normal mi? Babasıyla birlikte başka bir adamın önünde böyle yürümesi bir bakıma tuhaftı
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years
Kendinizi eğlendirecek ve başkalarını rahatsız etmeyecek şekilde yaşamanız ve yürümeniz gerekiyor.
Bana göre, eğer ebeveynlerin başlangıçta bir çıplaklık kompleksi olmasaydı ve herkes evde çıplak dolaşsaydı , o zaman çocuk, yabancı bir ortamda kıyafet giymeniz gerektiği şeklindeki bir değişiklikle aynı şekilde yetiştirilebilir.
Çıplaklık, birini baştan çıkarmayı amaçlayan davranışın bir parçasıysa....
Bu, ergenlik çağındaki kişilerde ilk cinsel duyguların yaygın ve normal bir tezahürüdür!
Ve Electra kompleksi, ilk hedef baba olduğunda bu tamamen normaldir.
Kurallara göre, Baba, kızını bir kişi olarak övmeli ve cesaretlendirmeli, ancak onu cinsel bir nesne olarak reddetmelidir.
Böylece iç dünyasını koruyor ve başka seçenekler aramasına olanak tanıyor.
Bana göre, eğer ebeveynlerin başlangıçta bir çıplaklık kompleksi olmasaydı ve herkes evde çıplak dolaşsaydı , o zaman çocuk, yabancı bir ortamda kıyafet giymeniz gerektiği şeklindeki bir değişiklikle aynı şekilde yetiştirilebilir.
Çıplaklık, birini baştan çıkarmayı amaçlayan davranışın bir parçasıysa....
Bu, ergenlik çağındaki kişilerde ilk cinsel duyguların yaygın ve normal bir tezahürüdür!
Ve Electra kompleksi, ilk hedef baba olduğunda bu tamamen normaldir.
Kurallara göre, Baba, kızını bir kişi olarak övmeli ve cesaretlendirmeli, ancak onu cinsel bir nesne olarak reddetmelidir.
Böylece iç dünyasını koruyor ve başka seçenekler aramasına olanak tanıyor.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- Oleg257
-
- Oral stimülasyon
Gece geç saatlerde babanızın dikkatini külotunuzda yakaladığınızda hazırlıklı olmanız gereken tek şey, külotunuzu keşfedebilmenizdir. yıpranmış bir halde çamaşır makinesine yüklendiğinde... !!!

- These users thanked the author Alina for the post (total 4):
- Fargal94, Ded, seksforumu_, sağırlığın
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 28 Replies
- 2612 Views
-
Last post by Neşeli Roger