Halka açık yerlerde seks. Kim denedi?

Birisi gösteriş yapmayı sever...
Alena
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Registered for: 1 year 11 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Cevap: Halka açık yerlerde seks Kim denedi?

Unread post by Alena »

Halka açık yerlerde harika. Ve bu aktiviteyi görebilmeleri, hatta görebilmeleri daha da fazla heyecan, adrenalin ve daha parlak duygular veriyor. Ben de denedim. Eğer mesele sadece seksse koridorlarda, parklarda, soyunma odalarında, balkonlarda. Bir yerde park yerindeki bir arabanın içinde. Sahilde birkaç kez ama asansörde de çok zor ve yanmamak zordu. Ama artık birçoğunun kamerası var. Daha önce durum böyle değildi.
Ve işte karşılıklı mastürbasyonveya sadece mastürbasyon yaparken de. Ayrıca cunnilingus/ani veya oral seks, örneğin aynı yerlerde denedim. Sinemada da vardı. Ama mastürbasyon da var. Elbette farklı spor salonları var, tam teşekküllü seks yapabilmeniz mümkün ama biz denemedik. Dönme dolapta oral seks ve oral seks de vardı. Yeterli zaman)
These users thanked the author Alena for the post (total 5):
Alexsss, Şeyhler, Onizm, Kovboy, İskender
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by sikikamerlik »

igor.fillimonov: 16 Aug 2023, 17:10 Hayatımda iki kez denedim... Beni tahrik ediyor, birinin bunu göz ucuyla görmesi bile umurumda değil...
n Sık sık değil ama kaç kez olduğunu sayamıyorum bile. Özellikle teşhirciliğe bulaşmadık ama seni görebilecekleri heyecan verici bir an var ama istediğimiz yerde seviştik. :oops: Ve gördüler))
Hafta sonu patikanın yanındaki parkta sikişirken bizi fark etmemek zordu. Soyunmadan ama ne olduğu belli. Bir gece kulübünde onunla birlikteydi. Kot pantolonunu indirdi ve yırttı. Sanki bu normalmiş gibi kimse umursamadı. Güvenlik bile beni geri çevirmedi.
Hala parkta, akşamın geç saatlerinde, bir bankta, on altı yaşında bir kız arkadaş. Aslında halka açık değildi, zaten karanlıktı. Ama bir salak açıkça bizi çalıların arasından izliyordu. Hışırtısını duydum ama ona söylemedim, yoksa o akşam yıkılır ve seks yapmadan kalırdım.)) Uygun büyüklükte harika göğüsleri, dar bir beli ve dar bir elbisesi vardı. İlk başta çıkarmaktan utandım, kumaştan hissettim. Ama okşamalardan sızmaya başlayıp içine girince beline kadar çekti. Öncelikle önden bakıldığında benchte pek rahat değil. Heyecanlanınca oturdum, o da bana sırtını döndü. Sonra yüz yüze döndüler, hâlâ yatıyor ve dik duruyorlardı. Güzel bir akşamdı, bunun gibi tek akşam değildi ama bunu detaylı olarak hatırlıyorum.
Hala uzun bir metro bölümü vardı. Görünüşe göre sikişmek için bir kadının evine gidiyoruz, ki buna katlanmaya değer)) Arabada yalnızız ama yanımızdakinden görebiliyoruz.
Çadırı henüz kurmamışken bile arzu geldi. Gösteri olsun diye değil, insanlar geçiyor ama biz umursamıyoruz. Ve yandaki çadırdan bir adam balta arıyor. Durmadan ona nereden alacağını söylersin.
These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 2):
Fargal94, Onizm
Shompol34
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 102
Registered for: 1 year 10 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Shompol34 »

Tallinn - Stockholm feribotunun güvertesinde bir kızı becerdim... Oldu! Asla unutmayacağım...
These users thanked the author Shompol34 for the post:
Igor.filimonov
Seregyn
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 260
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Seregyn »

Bekaretimin girişinde en üst kattaydım ve ilk kez oral seks denedim :))
These users thanked the author Seregyn for the post:
Roman89
|_nadiren_|
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 2 years

Unread post by |_nadiren_| »

Bir keresinde kiralık bir dairede bir kız ve ben eğleniyorduk ve bir noktada dedim ki - ışığı açalım mı? Hemen kabul etti. Çünkü daire 1. kattaydı, pencereler alçaktı, ev eskiydi, perdeler kenarlarında bazı sıvı parçacıklarıyla sarkıyordu, yaya kaldırımı pencerelerin hemen altındaydı. Akşamdı, saat 9 civarı, dışarısı karanlıktı, pencerenin dışında ne olduğunu göremiyorduk ama sokak tarafından sanki sinemadaymış gibi hissediyorduk. Bu yüzden her türlü farklı şekilde sevişmeye devam ettik. Bizi orada kim gördü, kaç kişiydi, yanından geçip gitti mi, yoksa durup baktı mı bilmiyorum. Ama meydanda seviştiğimize dair tam bir hisse kapıldık. Sonra beni gerçekten tahrik etti.
These users thanked the author |_nadiren_| for the post (total 3):
Zorba Carrie, Onizm, Roman89
natalya.harita
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 510
Registered for: 2 years

Unread post by natalya.harita »

Ben küçükken şehrin dışında bir park vardı ve sık sık bir ağacın yanında durarak seks yapardım, burayı ne kadar da severdim. Artık burada bir park da var ama her yere çardaklar kuruldu ve kaldırım levhaları döşendi. Elbette güzelleşti ve rahatladı ama geçmişin anıları kaldı.
These users thanked the author natalya.harita for the post:
Onizm
İsimsiz9
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 366
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by İsimsiz9 »

Bir kız beni tepede emdi, akşam başkaları geçerken bir adam beni bahçedeki bir bankta kırbaçladı, tuvalet kapısı açık bir kulüpte kıçımdan sikildim
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2154
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Büyücü »

Anonym9: 20 Oct 2023, 13:56 adam parktaki banklarda kırbaçlandı,
polisler onu alıp başka amcıklar vermediler mi?
İsimsiz9
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 366
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by İsimsiz9 »

Akşamın geç saatleriydi. Sarhoş adamların yanımdan geçmesine rağmen beni terk edilmiş bir parka götürdüler, kıçıma tekme attılar, taşaklarımı yumrukladılar, sopayla kestiler, arkadaşımı beni sert bir şekilde sikmeye zorladılar
ir adam parktaki banklarda kırbaçlandı,
polisler seni alıp başka bir amcık vermediler mi?
Veloman
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Veloman »

Tania: 05 Oct 2022, 18:15 Askeri birliğin karargâhında, masanın üstünde. Güpegündüz, nöbetçinin bulunduğu birliğin muharebe bayrağının 10-15 metre uzağında, ofis kapısının dışında insanlar ileri geri koşuşturuyor, sesler ve ayak sesleri duyuluyordu. Daha sonra ortaya çıktığı üzere ofis de kilitli değildi.
Orijinal, elbette. Ama askerlik yapıyorsanız şunu bilmelisiniz ki “askeri birlikler” yoktur. Askeri rütbeler var, askeri onur var, askeri yiğitlik var... Ve birlikler ASKERİDİR!
Bu sadece bir not.

6 dakika 47 saniye sonra gönderilir:
Merit: 29 Mar 2023, 09:08 Farklı halka açık yerlerde tıpkı fotoğraftaki gibi olmamı isterim. Hiç denememiş olsam da kıçımla bile bunu kabul ederdim ama çok heyecan verici.
Gerçekten böyle şeyler isteyen herkesi kaybettin mi? ? Buna inanmayacağım. Gençliğimizde zamanımızın çoğunu parklarda ve sikişerek geçirirdik. Tabii ki yazın.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Teşhircilik”