aşırı seks
-
- Potansiyel seks nesnesi
aşırı seks
Çoğu kişi için aşırı seks muhtemelen halka açık yerlerde sekstir. Erkek arkadaşım bunun hayranıdır. Ama yakalanmaktan korkuyorum, asla bilemezsiniz. Bu yüzden adam beni sık sık zorla götürüyor. Geçenlerde parkta aniden kıçıma girdi ve acıyla çığlık attım, ağzımı kapattı ve ben umutsuzluk ve acıdan sessizce kükredim.
Beni kurtaran şey, çocuklu bir ailenin yakınlardan geçmesiydi, hem de sadece 15 dakika sonra.
Ayrıca, özellikle trafik sıkışıklığında, arabayı sürerken bana arabayı emdiriyor. Ve orada birçok kişi neler olduğunu görebiliyor. Hatta bir keresinde fotoğrafımız bile çekilmişti ama en azından yüzüm görünmüyordu.
Ne yapacağımı bilmiyorum ve onu bırakmak istemiyorum, bir aptalı seviyorum ama artık bunu yapamam.
Beni kurtaran şey, çocuklu bir ailenin yakınlardan geçmesiydi, hem de sadece 15 dakika sonra.
Ayrıca, özellikle trafik sıkışıklığında, arabayı sürerken bana arabayı emdiriyor. Ve orada birçok kişi neler olduğunu görebiliyor. Hatta bir keresinde fotoğrafımız bile çekilmişti ama en azından yüzüm görünmüyordu.
Ne yapacağımı bilmiyorum ve onu bırakmak istemiyorum, bir aptalı seviyorum ama artık bunu yapamam.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Re: Aşırı seks
Peki bu tür bir seksten memnun olmadığınızı söylemesine izin veremez misiniz? Ve baskıya boyun eğmiyor musun?nastyusha: ↑04 Jun 2020, 08:45 Birçokları için aşırı seks muhtemelen halka açık yerlerde sekstir. Erkek arkadaşım bunun hayranıdır. Ama yakalanmaktan korkuyorum, asla bilemezsiniz. Bu yüzden adam beni sık sık zorla götürüyor. Geçenlerde parkta aniden kıçıma girdi ve acıyla çığlık attım, ağzımı kapattı ve ben umutsuzluk ve acıdan sessizce kükredim.
Ne yapacağımı bilmiyorum ve onu bırakmak istemiyorum, bir aptalı seviyorum ama bunu artık yapamam.
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
- Orientation: biseksüel
Lanet olsun, birinin bir sorunu var!!! O zaman eğlence ne??? Herkesin iyi vakit geçirmesi için ortak bir karara varamazsanız. Ve senin fikrini ya da seni umursamadığı ortaya çıktı.
- These users thanked the author Tanuşka for the post (total 2):
- Lina, Evgeniy-Spb
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
Yaşadığım ekstrem yerler arasında hastane, işyerindeki istasyon tuvaleti ve elbette parklar vardı.
- These users thanked the author Filip for the post:
- Sergey Arı
-
- Flört etmek
- Total posts: 48
Hastanede boş bir odadaydım. Bu kanatta hâlâ çok az hasta vardı ve bazı odalar hâlâ boştu. Hemşirelerin işlemler için bizi arıyor olabileceğini anlamamıza rağmen biz de bundan faydalandık. Böyle bir hikaye.
-
- Potansiyel seks nesnesi
ama bana öyle geliyor ki seni sürekli ve her yerde istediğine sevinmelisin)
bu olursa yine de üzülürsün)
bu olursa yine de üzülürsün)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
Ve anaokulumda. Orada bir arkadaşım çalışıyordu. Piana’ya göre bir sebepten dolayı akşam işteydi. Muhafızlar başka bir kanada gönderildi ve onlar da bir gruba yerleştirildi. Harika, tüm mobilyalar küçük)) Sarhoş oldular ve seks yapmaya karar verdiler. Nasıl olduğunu hatırlamıyorum (yaklaşık 25 yıl önceydi ve sarhoştum), ama beşiği kırmayı başardılar.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- George
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
bunların hepsi saçmalık - rüzgarda bir kule vincin kabininde deneyin! Kendim denemedim ama sadece hayal ettim - ne kadar harika!

-
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
- Total posts: 770
Dün genç haydutların yeğenimi garajın arkasına götürüp şortunu indirip külotsuz bırakması aşırı bir olaydı.
-
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
- köpek hâlâ burada Polis arıyor! Haberlere yansıdı!!! :bilinmiyor:
panik ve korku içinde koştuPeki ne? Ona külot mu verdin? :question:nDün genç pisliklerin yeğenimi garaja götürmesi, şortunun indirilmesi ve külotsuz kalması çok ekstrem bir durumdu.

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 1605 Views
-
Last post by evet peki
-
- 5 Replies