aşırı seks

Zor, neredeyse umutsuz durumların analizi
Nastyuşa
Potansiyel seks nesnesi
 aşırı seks

Unread post by Nastyuşa »

Çoğu kişi için aşırı seks muhtemelen halka açık yerlerde sekstir. Erkek arkadaşım bunun hayranıdır. Ama yakalanmaktan korkuyorum, asla bilemezsiniz. Bu yüzden adam beni sık sık zorla götürüyor. Geçenlerde parkta aniden kıçıma girdi ve acıyla çığlık attım, ağzımı kapattı ve ben umutsuzluk ve acıdan sessizce kükredim.
Beni kurtaran şey, çocuklu bir ailenin yakınlardan geçmesiydi, hem de sadece 15 dakika sonra.
Ayrıca, özellikle trafik sıkışıklığında, arabayı sürerken bana arabayı emdiriyor. Ve orada birçok kişi neler olduğunu görebiliyor. Hatta bir keresinde fotoğrafımız bile çekilmişti ama en azından yüzüm görünmüyordu.
Ne yapacağımı bilmiyorum ve onu bırakmak istemiyorum, bir aptalı seviyorum ama artık bunu yapamam.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel
 Re: Aşırı seks

Unread post by Nikk »

nastyusha: 04 Jun 2020, 08:45 Birçokları için aşırı seks muhtemelen halka açık yerlerde sekstir. Erkek arkadaşım bunun hayranıdır. Ama yakalanmaktan korkuyorum, asla bilemezsiniz. Bu yüzden adam beni sık sık zorla götürüyor. Geçenlerde parkta aniden kıçıma girdi ve acıyla çığlık attım, ağzımı kapattı ve ben umutsuzluk ve acıdan sessizce kükredim.
Beni kurtaran şey, çocuklu bir ailenin yakınlardan geçmesiydi, hem de sadece 15 dakika sonra.
Ayrıca, özellikle trafik sıkışıklığında, arabayı sürerken bana arabayı emdiriyor. Ve orada birçok kişi neler olduğunu görebiliyor. Hatta bir keresinde fotoğrafımız bile çekilmişti ama en azından yüzüm görünmüyordu.
Ne yapacağımı bilmiyorum ve onu bırakmak istemiyorum, bir aptalı seviyorum ama bunu artık yapamam.
Peki bu tür bir seksten memnun olmadığınızı söylemesine izin veremez misiniz? Ve baskıya boyun eğmiyor musun?
Dr.Hoff
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49

Unread post by Dr.Hoff »

Üçümüzün bu kadar ekstrem bir şey yapmasına ne dersiniz?)
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1092
Orientation: biseksüel

Unread post by Tanuşka »

Lanet olsun, birinin bir sorunu var!!! O zaman eğlence ne??? Herkesin iyi vakit geçirmesi için ortak bir karara varamazsanız. Ve senin fikrini ya da seni umursamadığı ortaya çıktı.
These users thanked the author Tanuşka for the post (total 2):
Lina, Evgeniy-Spb
Filip
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 31

Unread post by Filip »

Yaşadığım ekstrem yerler arasında hastane, işyerindeki istasyon tuvaleti ve elbette parklar vardı.
These users thanked the author Filip for the post:
Sergey Arı
Gulyabani
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 48

Unread post by Gulyabani »

Hastanede boş bir odadaydım. Bu kanatta hâlâ çok az hasta vardı ve bazı odalar hâlâ boştu. Hemşirelerin işlemler için bizi arıyor olabileceğini anlamamıza rağmen biz de bundan faydalandık. Böyle bir hikaye.
Kabare
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Kabare »

ama bana öyle geliyor ki seni sürekli ve her yerde istediğine sevinmelisin)
bu olursa yine de üzülürsün)
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436

Unread post by Evgeniy-Spb »

Ve anaokulumda. Orada bir arkadaşım çalışıyordu. Piana’ya göre bir sebepten dolayı akşam işteydi. Muhafızlar başka bir kanada gönderildi ve onlar da bir gruba yerleştirildi. Harika, tüm mobilyalar küçük)) Sarhoş oldular ve seks yapmaya karar verdiler. Nasıl olduğunu hatırlamıyorum (yaklaşık 25 yıl önceydi ve sarhoştum), ama beşiği kırmayı başardılar.
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
George
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by George »

bunların hepsi saçmalık - rüzgarda bir kule vincin kabininde deneyin! Kendim denemedim ama sadece hayal ettim - ne kadar harika! :Yahoo!:
These users thanked the author George for the post:
Nikk
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Kokpitte başlayıp yerde mi bitirdiniz? Romantizm...
These users thanked the author Nikk for the post:
George
Ayrılıyorum
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 770

Unread post by Ayrılıyorum »

Dün genç haydutların yeğenimi garajın arkasına götürüp şortunu indirip külotsuz bırakması aşırı bir olaydı.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Syshu: 14 Sep 2021, 01:21 Dün genç pisliklerin yeğenimi garajın arkasına götürmesi, şortunun indirilmesi ve külotsuz kalması çok ekstrem bir durum.
Yani Ne? Ona külot mu verdin? :soru:
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by George »

Syshu: 14 Sep 2021, 01:21 Dün genç pisliklerin yeğenimin şortu indirilmiş ve külotsuzken garajın arka tarafına götürmesi aşırı bir olaydı.
nDün genç pisliklerin yeğenimi garaja götürmesi, şortunun indirilmesi ve külotsuz kalması çok ekstrem bir durumdu.
Peki ne? Ona külot mu verdin? :question:
panik ve korku içinde koştu :shock: - köpek hâlâ burada Polis arıyor! Haberlere yansıdı!!! :bilinmiyor:
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Zor durumlar”