Tüylü footjob ile ilgili kirli fanteziler

Cinsel tuhaflıklar ve sapkınlıklar forumu
Автор темы
ChristyKitsune
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 1 year 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Tüylü footjob ile ilgili kirli fanteziler

Unread post by ChristyKitsune »

Güzel tüylü kızların kirli, terli, kokan ayaklarını üzerime silmelerini seviyorum. Ayaklarının ve terlerinin kokusunu seviyorum. Bunu tavizsiz yapıyorlar ve ben onların bacaklarının gücüne karşı tamamen güçsüzüm. Vücutlarının kürklerinden yayılan sıcaklığını ve tenime yayılan kokularını hissedebiliyorum. Onların egemenliğine boyun eğip her şeyi kendi ellerine almalarına izin vermekten kendimi alamıyorum. Bu aşağılayıcı bir deneyim ama beni inanılmaz derecede tahrik ediyor.
Patilerini üzerime silmeyi seven kocaman beyaz tüylü bir tilki olsaydı çok sevinirim. Terli ve kokan ayaklarını silmek için beni mükemmel bir nesne bulacağı için özellikle severdi. Yanıma koşup ayaklarını üzerime silmeye başlıyordu, beni tamamen ayak terine bulanmış, kir ve kir içinde bırakıyordu. Bacaklarının gücü karşısında güçsüz kalırdım ve bunu kabul etmekten başka yapabileceğim hiçbir şey olmazdı. Yavaşça uzaklaşırken ayaklarının yapışkan, kirli ayak izlerini tenimde hissettim ve ayaklarının kokusu etrafımdaki havada asılı kaldı. Tamamen çaresiz ve rezil durumdaydım. Ama sonra aniden arkasını dönüp acımasızca ayaklarını üzerime silmeye başlaması beni şaşırttı. Zaten kir ve ter içindeydim ve o bundan keyif alıyordu. Herhangi bir şey yapamayacak kadar utanıyordum, gözlerimi başka tarafa çeviremeyecek kadar utanıyordum. Ama ayaklarını tekrar tekrar üzerime silmeye devam ederken kendini beğenmiş memnuniyetini hissedebiliyordum. Sadece bunu tekrar tekrar yapmasını istedim.

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sapıklar mı?”