Eşimin zührevi hastalığı var, o fahişe, eğer ben hasta değilsem...???

Kendinizi ve partnerinizi cinsel yolla bulaşan hastalıklardan nasıl korursunuz? Doğum kontrolü yöntemleri
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Eşimin zührevi hastalığı var, o fahişe, eğer ben hasta değilsem...???

Unread post by Andrey Lukashov »

Martin: 05 Nov 2023, 19:50 Normal bir kız-kız-kadına... ve dedikleri gibi, kapıda kocası, Tver’de karısı olan birine değil...Ve şimdi ona olan ilgi sadece 2’yi koparmak anlamındadır. -3 gövde.. .
Ve hemen bu iki veya üç gövdeyi yavaşça tripoda doğru çeviriyoruz :)
Last edited by Andrey Lukashov on 05 Nov 2023, 19:59, edited 1 time in total.
Автор темы
Martin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 325
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Martin »

Strecoza: 05 Nov 2023, 19:53
Normal bir kız-kız-kadına
Peki sizce o anormal mi?
Sadakat ve mahrem sağlık açısından topallıyor...ve iki bacağı üzerinde...) Sizce de öyle değil mi...???

1 dakika 26 saniye sonra gönderildi:
Andrey Lukashov: 05 Nov 2023, 19:55
К normal bir kız-kız-kadına... ve dedikleri gibi kocası kapıda, karısı Tver’de olana değil... Ve ona olan ilgi şimdi sadece 2-3 gövdeyi yırtmak söz konusu...
Ve aynı anda bu iki veya üç gövdenin doğrudan üçüzlere giden yolu var :) n
))) Her şey olabilir...) en azından, saflığının garantisini kesinlikle vermez... ve artık yok ona karşı aynı ilgi...
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 9 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Saç gömlek »

Martin: 05 Nov 2023, 19:43 Evet, onu sapkınlığa ikna etmek zor değil... Artık fahişelerle ilgilenilmiyor...

Ben de öyle düşünüyorum, anlamıyorum - yani, altı ay boyunca vardiyadaydın ve sonra geldin, ne olmuş yani? Kendisi sana bu buket hakkında bir şeyler anlattı mı? Yoksa onu teste mi götürdünüz?
Yine beş yıl boyunca uğraşarak, bekleyerek çalıştığınızı söylüyorsunuz, bir yandan da insanlar size cephenin zayıf olduğunu söylüyor. Yani cephede zayıf olduğunu bilerek beş yıl mı bekledin? Ne bekliyordun? Verene kadar mı, yoksa evliliği kabul edene kadar mı?
Hadi hemen nasıl olduğunu çözelim, yoksa polisler ifadenizde kafanızın karıştığını söylüyor.
Автор темы
Martin
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Martin »

Vasyanitsa: 05 Nov 2023, 20:09
Evet, onu sapkınlığa ikna etmek zor değil... Artık bir fahişeye ilgi yok...
Ben de hâlâ bir şeyi anlayamıyorum - altı ay boyunca vardiyadaydın ve sonra geldin, ne olmuş yani? Kendisi sana bu buket hakkında bir şeyler anlattı mı? Yoksa onu teste mi götürdünüz?
Yine beş yıl boyunca uğraşarak, bekleyerek çalıştığınızı söylüyorsunuz, bir yandan da insanlar size cephenin zayıf olduğunu söylüyor. Yani cephede zayıf olduğunu bilerek beş yıl mı bekledin? Ne bekliyordun? Verene kadar mı, yoksa evliliği kabul edene kadar mı?
Hadi hemen nasıl olduğunu çözelim, yoksa polisler ifadenizde kafanızın karıştığını söyler.
) onlar gibi şöyle deyin: Duymak başka, tüm bunları kendi teninizde deneyimlemek bambaşka... Ve görünüşe göre, eskisi kadar ilgi yoktu... Ama yeni öğrendim - onun sikiklerinden biri bana şunu söyledi: Ondan aldım, bu yüzden bağımlı olmadım ve sonra o sadece üzerine bastı ve çürük bir ceviz gibi çatladı...
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Strecoza: 05 Nov 2023, 19:53 Peki sizce o anormal mi?
Ben de onun oldukça normal olduğunu düşünüyorum.
Normal, şehvetli bir kadın haklıdır ve tamamen heyecanlanır ve gerçekten karşı koyamaz ve heyecanlandığında kendi üzerindeki kontrolünü kaybeder. Yani bu bir kadın için mutluluktur.

Evet, bazı dezavantajları da var. Peki, bununla bir şekilde başa çıkabilirsin. Özellikle ikiniz varsa ve karınızın bu kadar zayıf olduğunu bilerek her konuda anlaşabileceğiniz bir koca varsa. Son çare olarak çantasına prezervatif koymayı unutmayın. Peki, son çare olarak.

Genel olarak bu konuyu bildiğiniz için ziyarete geldiğinizde onu kimseyle yalnız bırakmayın. İş yerindeki kurumsal etkinliklerden ve toplantılardan erken kalkın. Ya da belki daha sonra alabilirsiniz, ama tam tersi. :-)
Bence iki kişi her zaman her konuda anlaşabilir. Bunu yapmak için karşılıklı bir istek olacak ve birbirlerine güveneceklerdi. Peki, birbirimizi mahvetmemek için.

Ama genel olarak tüm bunlarda hayatı daha ilginç ve keyifli kılan bir şeyler var. Heyecan anında kontrolünü kaybeden bir kadın hoşunuza gitmez mi? Sonuçta, bu sadece süper! Bir kadına baskı yapmak için bu neden gerekli?
Biri onun onun efendisi olduğuna karar verdiği için mi?
Ya bir anlaşmaya varırsak ve ikimiz de bununla yaşamayı öğrenirsek?!

6 dakika 30 saniye sonra gönderilir:
Martin: 05 Nov 2023, 20:16 ) dedikleri gibi, duymak başka, tüm bunları kendi teninizde deneyimlemek bambaşka... Görünüşe göre hiçbir şey yoktu. eskisi kadar ilgi... Ama bunun basit olduğunu öğrendim - kahpelerinden biri bana bunu ondan aldığını söyledi, ben de anlamadım, sonra ona baskı yaptım ve o çürümüş gibi çatladı fındık...
İfadede yine kafanız karıştı...
Sen böylesin, altı ay sonra geliyorsun arkadaşın zaten uçağın rampasında seni bekliyorlar ve sana şöyle böyle rapor veriyorlar, diyorlar.
Her nasılsa ilk gün sadece böylededikleri tek şey bu. Ve ilk gün kesinlikle içeri girip kapıyı arkanızdan kapatırdınız.

Ya da daha siz dönmeden önce size rapor verdikleri ortaya çıktı. Ve sen her şeyi önceden biliyordun.
Peki o zaman karınla ​​nasıl iletişim kurdun? Ancak onunla sadece WhatsApp’ın IP telefonu aracılığıyla veya WhatsApp’ın kendisi üzerinden iletişim kurmadan edemediniz.
Ve siz de Stirlitz gibi bunu göstermediniz ve baskı yapmak için o anın gelmesini beklediniz!?
nYine bir şey çarpmıyor. Normal bir insan ya saatinden vazgeçer ve acilen bu işi halletmeye gelir. Özellikle de beş yıldır uğraştığı için.
Ya da daha eve varmadan telefonda bir hesaplaşma ayarlardı.

Bu arada, sen ne yapıyordun? Altı ay boyunca o vardiyada mı oradasın? Otuzbir mi? Yoksa hiç vakit kaybetmedin mi? :-)

Genel olarak, tüm bunlar nedir...
Fanteziler...
These users thanked the author Saç gömlek for the post (total 2):
Martin, Venüs
Автор темы
Martin
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Martin »

Vasyanitsa: 05 Nov 2023, 20:26
Peki sizce o anormal mi?
Ben de onun oldukça normal olduğunu düşünüyorum.
Normal a Uygun şekilde ve tam olarak uyarılmış, gerçekten direnemeyen ve uyarıldığında kendi kontrolünü kaybeden şehvetli kadın. Yani bu bir kadın için mutluluktur.

Evet, bazı dezavantajları da var. Peki, bununla bir şekilde başa çıkabilirsin. Özellikle ikiniz varsa ve karınızın bu kadar zayıf olduğunu bilerek her konuda anlaşabileceğiniz bir koca varsa. Son çare olarak çantasına prezervatif koymayı unutmayın. Peki, son çare olarak.

Genel olarak bu konuyu bildiğiniz için ziyarete geldiğinizde onu kimseyle yalnız bırakmayın. İş yerindeki kurumsal etkinliklerden ve toplantılardan erken kalkın. Ya da belki daha sonra alabilirsiniz, ama tam tersi. :-)
Bence iki kişi her zaman her konuda anlaşabilir. Bunu yapmak için karşılıklı bir istek olacak ve birbirlerine güveneceklerdi. Peki, birbirimizi mahvetmemek için.

Ama genel olarak tüm bunlarda hayatı daha ilginç ve keyifli kılan bir şeyler var. Heyecan anında kontrolünü kaybeden bir kadın hoşunuza gitmez mi? Sonuçta, bu sadece süper! Bir kadına baskı yapmak için bu neden gerekli?
Biri onun onun efendisi olduğuna karar verdiği için mi?
Ya bir anlaşmaya varırsak ve ikimiz de bununla yaşamayı öğrenirsek?!

6 dakika 30 saniye sonra gönderilir:
Martin: 05 Nov 2023, 20:16 ) dedikleri gibi, duymak başka, tüm bunları kendi teninizde deneyimlemek bambaşka... Görünüşe göre hiçbir şey yoktu. eskisi kadar ilgi... Ama bunun basit olduğunu öğrendim - kahpelerinden biri bana bunu ondan aldığını söyledi, ben de anlamadım, sonra ona baskı yaptım ve o çürümüş gibi çatladı fındık...
İfadede yine kafanız karıştı...
Sen böylesin, altı ay sonra geliyorsun arkadaşın zaten uçağın rampasında seni bekliyorlar ve sana şöyle böyle rapor veriyorlar, diyorlar.
Her nasılsa ilk gün sadece böylededikleri tek şey bu. Ve ilk gün kesinlikle içeri girip kapıyı arkanızdan kapatırdınız.

Ya da daha siz dönmeden önce size rapor verdikleri ortaya çıktı. Ve sen her şeyi önceden biliyordun.
Peki o zaman karınla ​​nasıl iletişim kurdun? Ancak onunla sadece WhatsApp’ın IP telefonu aracılığıyla veya WhatsApp’ın kendisi üzerinden iletişim kurmadan edemediniz.
Ve siz de Stirlitz gibi bunu göstermediniz ve baskı yapmak için o anın gelmesini beklediniz!?
nYine bir şey çarpmıyor. Normal bir insan ya saatinden vazgeçer ve acilen bu işi halletmeye gelir. Özellikle de beş yıldır uğraştığı için.
Ya da daha eve varmadan telefonda bir hesaplaşma ayarlardı.

Bu arada, sen ne yapıyordun? Altı ay boyunca o vardiyada mı oradasın? Otuzbir mi? Yoksa hiç vakit kaybetmedin mi? :-)

Peki, genel olarak tüm bunlar neyle ilgili...
Fantaziler...
Vay canına, mahvolmuşsun...))) Ama genel olarak - bu seni ilgilendirmez... Ve uzun süredir benim de değil... Dedikleri gibi, Aşama geçti... İlgi ve istek Ne yorum ne de açıklama var...
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Martin: 05 Nov 2023, 23:16 Vay canına, mahvolmuşsun...))) Ama genel olarak - bu seni ilgilendirmez... Ve uzun zamandır benim de değil... Dedikleri gibi, aşama geçti... İlgi ve bir şeyi yorumlayıp açıklama arzusu da yok...
Hayır...
Her şey yolunda. Eğer bütün bunlar doğruysa o zaman kadın için üzülüyorum.
Buradaki konulardan birinde size zaten orduda görev yaptığımda, görünüşe göre tamamen erkeklere özel bir Yeni Yıl kutlamasına gittiğimi söylemiştim. Ve yurt dışında olduğu için erkekti. Memurlar orada iki yıl görev yaptı. Bir yıllık hizmetin ardından orada bir süreliğine izin verdiler ve sonra tekrar bir yıllığına izin verdiler.

Bunun üzerine konuşma masadaki eşlere döndü ve bir memur sürekli olarak kendi işini düşündüğünü söyledi. eş. Onun sadakatinden bahsediyorum. Ona ne zamandır buradasın diye sordular.
Altı aydır diyor. Sonra ona diyorlar ki, bu onun çoktan sikildiği anlamına geliyor, unut gitsin!
Burada bulunan hepimiz de öyle düşünüyoruz. Yani, bununla yüzleşin ve hayatınıza devam edin ve artık bunu düşünmeyin.

Ve bence bu, evden altı saatliğine ayrılacağınız zaman muhtemelen en iyi karardır. aylar. Bu yüzden sana evde olmadığın zamanlarda herhangi biriyle seks yapıp yapmadığını sordum.
Ve ona sorduğunu yazıyorsun ama o cevap vermiyor ve sadece ağlıyor. Başka ne yapabilirdi? Birisi önceden size rastlamış olabilir. Siz de tüm ölümcül günahlarla suçlanacaksınız.

Ve sadece ağladı. Çünkü görünüşe göre başına böyle bir şey geldiği için kendisi de çok üzülmüştü.
Genel olarak kimsenin altı ay bekleyemeyeceğini düşünüyorum. Ne siz, ne eski eşiniz, ne de gelecekteki eşiniz. Bu olayı yeni öğrendin ama bir dahaki sefere öğrenmeyeceksin.
Bence sevdiğinden altı ay boyunca ayrılmamalısın. Ya da başka bir deyişle, sizi seven kişiyi altı ay yalnız bırakmak zorunda değilsiniz. Hele ki bu kişinin şehvet konusunda bir sorunu yoksa ve bu işe gönülsüzce giriyorsa. Ve özellikle de bunu kendiniz biliyorsanız.

Hâlâ hiçbir şey yapamıyorsanız ve hâlâ bu altı aylık iş gezisine çıkmanız gerekiyorsa, her şey üzerinde önceden anlaşın. . Hangi seks, sana ne, ona ne, hadi yapalım. Ama sadece prezervatifle. Başka yolu yok!
Ama yukarıda yazdığınız şey bu değil; sanki o bir fahişe, geçmiş bir aşama falan.
Ve eğer bu süre zarfında siz de birisiyle seks yaptıysanız, o zaman Bundan sonra sana ne demeliyim?
Ya da belki sen söyleyebilirsin?
Peki o zaman neden arayamıyor?
Автор темы
Martin
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Martin »

İş gezilerinde hem kadınlarla hem de erkeklerle aşk ilişkilerim olduğunu söylemeye gerek yok... Ama aynı zamanda onun aksine herhangi bir enfeksiyona da yakalanmadım... Senin mantığına göre onun, o da benim yokluğumda pervasızca sevişebilir ve aynı zamanda herhangi bir koruma olmadan, belki de :det2:’yi sikiklerinden birinin eteğine getirseydi çılgınca mutlu olurdum, ha. ..??? Gerçi annesi onu ilk kez 14 yaşında, 8. sınıftayken kürtaja götürmüşse ne konuşabiliriz ki... Üstelik ben onun geçimini sağladım ve oldukça iyi, ufak tefek işler yaptı. ve bir yandan da seks yaptım sanırım... Bir fahişeyi düzeltmenin yolu yok, sadakat kavramı onun için sadece boş bir söz... Ve genel olarak ben şahsen onunla yatmaktan tiksiniyordum, bunu bilerek tüm nefes almaya ve ıkınmaya zorlandığını... Bu yüzden tek yol bu ve benden kesinlikle af bekleyemez, kabul etmelisin...
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Hastalıklardan ve hamilelikten korunma”