Yeni bir partnerle ilk seks planlanıyor. Tıraş olacak mısın?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Sotowal
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 139
Registered for: 2 years 4 months
 Yeni bir partnerle ilk seks planlanıyor. Tıraş olacak mısın?

Unread post by Sotowal »

Diyelim ki ilk seksi[/url] yeni bir iş ortağıyla. Pubisinle ne yapacaksın? Tamamen tıraş olmak mı? Saçımı yapmalı mıyım? Olduğu gibi bırakmak mı? İlk defa ortalığı toparlayacak mısın yoksa her zamanki tıraş rutinini/programını bozmayacak mısın?
Hafta sonu
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 497
Registered for: 2 years
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Yeni sevgilimle ilk cinsel ilişkiye girmeyi planlıyorum. Tıraş olacak mısın?

Unread post by Hafta sonu »

İlk seferden önce en azından bir miktar iletişim olmuşsa ve seks olacağını tartışmışsanız, kişinin nasıl tercih ettiğini sormanız normaldir.
These users thanked the author Hafta sonu for the post:
Serg_A
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1241
Registered for: 1 year 10 months
 Re: Yeni sevgilimle ilk cinsel ilişkiye girmeyi planlıyorum. Tıraş olacak mısın?

Unread post by kariyer »

Sotoval: 29 Oct 2023, 13:28 Diyelim ki ilk seksi yeni bir iş ortağıyla. Pubisinle ne yapacaksın? Tamamen tıraş olmak mı? Saçımı yapmalı mıyım? Olduğu gibi bırakmak mı? İlk defa ortalığı toparlayacak mısın yoksa her zamanki tıraş düzenini/programını bozmayacak mısın?
kadın eğer kadınsa hiçbir şey yapmana gerek yok vermeye karar verirse, o da verecektir ve eğer vermezse... neden bıçakları boşuna köreltsin ki?
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Serg_A »

Helga: 29 Oct 2023, 14:37 İlk seferden önce en azından bir iletişim olmuşsa ve seks olacağını tartışmışsanız, kişinin nasıl tercih ettiğini sormanız normaldir.
Eh, muhtemelen oral seks İstiyorsan tıraş olmak daha iyidir, çünkü bütün erkekler saçtan hoşlanmaz...
These users thanked the author Serg_A for the post:
Hafta sonu
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Sotoval: 29 Oct 2023, 13:28 Diyelim ki ilk seksi yeni bir iş ortağıyla. Pubisinle ne yapacaksın? Tamamen tıraş olmak mı? Saçımı yapmalı mıyım? Olduğu gibi bırakmak mı? İlk defa ortalığı toparlayacak mısın yoksa her zamanki tıraş düzenini/programını bozmayacak mısın?
Bana gelince, başımı tıraş ediyorum 😁😁😁. Ve yüz çok gerekli 😁’ 128513; 😁
Hafta sonu
Hafta sonu
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 497
Registered for: 2 years

Unread post by Hafta sonu »

Serg_A: 29 Oct 2023, 16:23 Eh, muhtemelen oral seks yapmak istiyorsun, o zaman tıraş olmak daha iyi çünkü bütün erkekler saçtan hoşlanmaz...
Elbette severim. Bu nedenle açıklığa kavuşturulmaktadır, çünkü bazıları tam tersine tüylülüğü bırakmayı istemektedir.))
These users thanked the author Hafta sonu for the post (total 2):
Serg_A, Alexey 997
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Helga: 29 Oct 2023, 16:33
Serg_A: 29 Oct 2023, 16:23 Eh, muhtemelen oral seks yapmak istiyorsun, o zaman tıraş olmak daha iyidir çünkü bütün erkekler saçtan hoşlanmaz...
Elbette, Evet. Bu nedenle açıklığa kavuşturmak gerekirse, bazıları tam tersine tüylülüğü bırakmak istiyor.))
Tabii ki çıplak olmayı daha çok seviyorum, hepsinden sonra güzellik ortaya çıkıyor, ancak saç varsa, o zaman bir sır saklıyor gibi görünüyorlar ki bu da fena değil))). İnsanların bunu tartışmaktan çekinmemesi iyi bir şey. Örneğin, tüm arkadaşlarımla tanıştığımda, tüm arkadaşlarıma cunnilingus hayranı olduğumu söylüyorum, sezgisel olarak herhangi bir saç stiline ihtiyacım olmadığı için "çıplak" gitmenin daha iyi olduğunu anlıyorlar)))
Hafta sonu
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”